Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cat de mult conteaza media aniilor de liceu pentru admiterea la academia militara?
Bună caut delucru pe net cineva mă ajuta
Buna, de ani de zile ma tot gindesc ce profesie sa- mi aleg, la inceput doream sa devin medic, mai apoi imi doream profesoară, contabila, dar acum optez pentru agentă vamală, am citit cate ceva despre...? (mai mult)
Buna ziua care este cel mai sever examinator auto din oradea?
Cat de greu e la mate- info comparativ cu științe ale naturii? Am profesori care mă descurajează spunând ca e greu, dar pe alții mai proști îi încurajează. Ce sa fac? Mă simt descurajată ...? (mai mult)
Plantele le piți vinde și poți strânge bani
Va rog sa ma ajutați cu câteva cluburi de MMA în Brașov!
O mică întrebare din nou.Care ar fi cel mai bine plătit serviciu? Mă refer la facultăți la care m-as putea duce după științe ale naturii.
Dacă fac stiinte ale naturii pot sa devin profesoară de matematică?
Salut la toti, revin iarasi cu aceeasi intrebare. Anul acesta termin gimnaziul, unde imi pot termina studiile, (in afara de liceu) in ce profesie se poate castiga bine? Mersi Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Buna ziua cu cat se intra la camin la cluj la ubb?
Cu ce se ocupă oamenii care lucrează in cadrul ministerului de interne? Ce salarii sunt?
Buna seara TPU ma poate ajuta cineva cu un exemplu despre resursele necesare derularii unei afaceri pe un exemplu concret(pe orice firma sau afacere doar sa fie cat mai concret posibil)? Multumesc!
Salut, aș vrea să aflu probele pentru LPS Botoșani(Liceul cu program sportiv botoșani). Vreau să dau la acest liceu și nu prea am unde să aflu probele și de asta vă rog pe voi să mi le dați....? (mai mult)
Cati ani are DIMA TROFIM?
Lucrez pentru o firma de publicitate, unde trebuie doar sa fac cateva click- uri zilnic.(Sau sa scriu comentarii, reclame etc) Ma intrebam daca as putea scrie asta in CV? Nu este chiar un job,...? (mai mult)
Ma intereseaza profesia de paramedic.Imi spuneti daca stiti cum pot ajunge?
Ce afacere ar merita sa deschid? Pana la 30.000 euro. O afacere care sa functioneze bine.
Va rog cititi tot ca altfel nu o sa intelegeti daca cititi partial! Ieri tata a fost jefuit de un tigan din rahova ( mentionez ca era ziua pe la 10- 11 ), tata e taximetrist, aia au luat...? (mai mult)
Se merita sa lucrezi in politie/armata? Mi- as dori sa dau admitere intr- o institutie militara si nu stiu daca merita sa investesc intr- un viitor in Romania. Am primit o oferta de lucru in...? (mai mult)
Buna ziua stie cineva ceva de lucru la domiciliu?
Salut.Am fost sa ma angajez la KFC si azi trebuie sa ma duc la inductie si sefa de magazin mi- a spus ca la inductie imi trebuiesc toate actele in original dar si copie.Intrebarea mea este de ce cer cei...? (mai mult)
Cat de bine se câștigă din traduceri?
Heii! Sunt la filologie și as vrea sa merg mai departe la psihologie, asta mă atrage. Dar nu știu cât de bine se câștigă (nu mă aștept ca din primii ani sa câștig foarte mult ) dar în general....? (mai mult)
Pentru cei care ati dat admiterea la Medicina la Iasi, au fost intrebari la examen din culegerea de admitere? O profa mi- a zis ca astea- s doar modele, iar alta ca se dau si dintr- astea...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor. M- am inscris la subofiteri MAPN si am inteles ca pe langa probele fizice si psihologic mai se dau unel teste din lb. romana, engleza si ceva legislatie. ma poate...? (mai mult)
Hei TPU,merita sa muncești prin:Italia,Grecia,Germania, Anglia, Spania? Sau sa faci o facultate pentru mulți ani aici si sa nu te bage nimeni ca nu ai pile...voi cum ati facut?
In Legiunea Străină la vizita medicală se foloseste testul ISHIHARA(acele cercuri cu puncte colorate in interiorul căruia sunt diferite cifre)?
AS vrea sa devin life coach, pentru asta trebuie sa fac o facultate?
Este cineva aici care a terminat Academia de Studii Economice mai exact pe profilul contabilitate? As vrea sa stiu cum este acest profil si daca ati reusit sa va angajati usor fie la stat sau...? (mai mult)
Am 19 ani si lucrez intr- o companie de o luna de zile. Eu in luna iunie trebuie sa parasesc tara 10 zile fiindca am o problema si dupa voi reveni in tara. Problema este ca 100% nu voi primi liber 10 zile....? (mai mult)
Ce meserii cautate sunt in ziua de azi? :)
Sunt elev in clasa a- 8- a.Am o problema... nu stiu ce fel de profil ar trebui sa urmez.Eu imi doresc sa continui cu streaming pe twitch. Am deja destui follow- eri. Dar sunt sigur ca parintii pei...? (mai mult)
Buna seara TPU. Am observat ca pentru scoala de subofiteri jandarmi deja au avut loc înscrieri in anul 2018 la inceputul lui ianuarie ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca in anul 2018 se mai fac inscrieri...? (mai mult)
Ce calificare sa fac fara bac pentru un salariu bun?
Buna seara TPU. Am observat ca pentru academia de subofiteri jandarmi deja au avut loc înscrieri in anul 2018 la inceputul lui ianuarie ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca in anul 2018 se mai fac ...? (mai mult)
Ce e cuvântul ioi?
As vrea sa fac facultatea in Targul Mures Cosmetică medicală. Tehnologia produsului cosmetic intra la facultatea de farmacie. Este una din cele 3 programe. Este o facultate de 3 ani cere si o admitere...? (mai mult)
Salut.Ce salariu se ofera la KFC ca si Lucrator Comercial?
Ce atributii are un functionar intr-un magazin?
As dori ca dupa ce termin facultatea sa imi deschid o cafenea. Pentru acest lucru ar trebui sa fac o facultate de marketing sau ceva antreprenoriala? Sau pot sa ma reorientez in legatura cu facultatea ...? (mai mult)
Buna TPU initial am vrut sa dau Cambridge, dar am vazut ca e recunoscut doar 2 ani ( e valabil pe viata, dar trebuie reinoit) si m- am gandit ca nu are rost sa dau banii, adica ca inginer( ceea ce vreau...? (mai mult)
Sunt in clasa a X- a si sunt foarte indecisa in privinta viitorului meu, adica ce facultate sa urmez. Parintii ma incurajeaza sa urmez cursurile facultatii de medicina (amandoi lucreaza in domeniul...? (mai mult)
A dat cineva la psihologie la ubb? Ma intereseaza in ce consta admiterea, daca e doar grila si aproximativ cate intrebari sunt, daca vi s-a parut greu. Cateva detalii daca se poate.
Cu cat se plateste in strainatate un inginer [automatist sau programator]?
Imi plac enorm de mult masinile, pe scurt este pasiunea mea, imi place sa ma interesez cum sunt facute, cum functioneaza, date despre ele, la ce job-uri m-as putea duce? :D mersi anticipat
Salut.Am terminat Scoala Profesionala si vreau sa ma angajez lucrator comercial la KFC si as vrea sa stiu daca ma accepta cu Scoala Profesionala.
Ce farmacii din Constanta primesc in practica?
Salut.O întrebare de domeniu "adolescenți" cred...referitor la locurile de muncă.Cum pot să- mi caut un loc de muncă în străinătate ( ex: Germania ), dar să mă direct prin patron (neamț, austriac,...? (mai mult)
Hey! As vrea sa ma inscriu la liceul militar si nu sunt prea buna la matematica as avea sanse sa intru?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a