Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 24 Februarie 2025 sunt:
Dacă am hipotiroidism (reglat prin tratament) nu trec vizita medicala la armată? Mulțumesc!
Salut, TPU! Imi poate spune cineva unde te poti angaja dupa ce termini ASE pe profilul de contabilitate? De asemenea as dori, daca se poate niste pareri din partea studentilor care au terminat sau care...? (mai mult)
Cum invingi frica? E vorba de un baiat.In casa zic ca dau ca il bat cand il prind ca nu mi- e frica ca pooate sa fie si cu 3 baietii si cu spray uri iar cand dau fata in fata cu el mi se taie picioarele...? (mai mult)
Salut, am terminat un liceu tehnologic, profil mecanica. Am diploma de bac si o diploma de tehnician mecatronist, nivel 4. Ma pot angaja cu acestea pe undeva sau mai trebuie sa studiez anumite...? (mai mult)
Am terminat competentele acum doua zile.La romana am luat experimentat la cele digitale am luat mediu dar la engleza am luat foarte putin A1 A2 A2 A2 A1.Credeti ca la facultate imi va afecta admiterea...? (mai mult)
Care sunt sarcinile unui padurar? Trebuie sa faci zilnic patrule prin padure/zona care ti-a fost incredintata?
Hei TPU am o intrebare,la filologie stiu ca faci materia,, litere"ce faci mai exact adică ce studiez la ea?
Ce salariu are un patiser- cofetar?
cand primesc contractul de munca? cand ma angajez sau dupa cat timp? mersi :v
Salut, ce facultati as putea sa urmez daca am fost la liceu tehnologic, profil mecanica?
Ce facultate să urmez ca să ajung să lucrez în Ministerul Educației? Vreau să fac nişte modificări cu programa asta împuțită...
Buna TPU eu tocmai am dat ECDL si l- am promovat acum mama mea imi spune sa dau si Cambridge(din banii mei bineinteles)doar ca as vrea nivelul CAE care e avansat si nu sunt pregatita avand un vedere ca...? (mai mult)
Mâine este deschis la Mairon in gaesti? Stiti programul celor de la Mairon gaesti? Dau funda
Salut, deci vreau să fac o scoală profesională, am două nelămuriri cu privire la acest lucru: In primul rand inveţi cu adevarat meseria pe care ti- ai ales- o? Ca la final cand primesti diploma...? (mai mult)
Salut, TPU! Casier de meserie, si am o mica dilema: in momentul de fata nu ma inteleg cu colegii de pe la case, in schimb, ma inteleg foarte bine cu cei de pe raion, respectiv: cand am timp liber ...? (mai mult)
Mama mea a ramas din octombrie fara serviciu si abia acum si- a gasit alt loc de munca. Trebuie sa se duca la medicul de familie pentru a cere o adeverinta. Problema este ca de curand am vazut pe siteul...? (mai mult)
A lucrat careva in Cipru in domeniul hotelier? Mai exact la Grand Resort hotel? Am inteles (din sursele de pe internet) ca este periculos: iti este oprit pasaportul, banii nu ii primesti la timp, esti...? (mai mult)
Salut Care a fost punctajul mediu pentru admiterea la SGP anul trecut? Cum se calculeaza punctajul? Cei ce au luat bacul incep cu 4 puncte ( bonus)sau cu nota de la bac? Cei cu au diploma de 12 ...? (mai mult)
Cum pot sa vad filmul indian tradus an romana
Pe cine admirati din Romania?
Voi ce v ati dori sa fiti in viata? Aspirati la functii mari? Ce vis aveti? Cat munciti ca sa vi l impliniti?
Ce carieră o să am dacă urmez facultatea de ştiinţe sociale? Este o carieră bănoasă?
Sunt in clasa a 11 a si vreau sa ma transfer la liceul de arta,la profilul arte plastice. Ce trebuie sa am in considerare de a lua acele probe? Se da si la istorie? Va rog, ajutati-ma!
Heei. Am o nelămurire. Vreau să merg la liceul militar, dar vreau şi o a doua gaură în urechea dreaptă. Vreau să ştiu dacă este permisa o a doua gaura in ureche. App. Daca am 3 cicatrici ...? (mai mult)
Competentele digitale si la engleza sunt valabile permanent sau doar o perioada de timp?
Cati ani trebuie sa ai pentru a fi ninja? Daca vreau sa devin ninja ce sa fac?
Ce facultati as putea sa urmez daca vreau sa lucres intr- un domeniu in care sa interactionez cu alti oameni? (Ex: Marketingul) Sa durese mai putin de 5 ani si sa nu am exagerat de mult de...? (mai mult)
Care facultate de medicina are costurile mai mici?
Care profesii sunt cel mai potrivite pentru o femeie?
Stie cineva daca firma aceasta este serioasa? https://www.facebook.com/ExpressMunca/
Buna ziua o intrebare. Ce stiti de firama (asociatia) Environ din Bucuresti? o firma serioasa sau?
Ma pot transfera de la MapN la M.A.I? Adica de la soldat la jandarm?
A-si vra sa stiu daca pot sa merg la academia de politie (sa devin polotist )dupa ce am facut liceul militar.
Ce pot face cu facultatea de psihologie?
Stie cineva care este salariul ( aproximativ) unui designer de interior, începător ori cu 4-5 ani experienta, in Bucuresti?
Salut, TPU! Sa incep... Sunt clasa a IX- a si in aceasta vacanta dintre semestre, am fost influentat de un prieten, sa spun asa, sa ma transfer de la profilul mate- info, la filologie, tot in cadrul...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu o nelamurire. Sunt clasa a IX- a, si recent, un prieten m- a indemnat, ca sa zic asa, sa ma transfer la filologie, de la profilul real, mate- info, tot in acelasi liceu. Eu...? (mai mult)
Anul asta termin liceul, sunt 99% ca o sa iau bacul, dar nu vreau sa dau la facultate anul asta, nu conteaza de ce, acum intrebarea e, la carrefour daca m- as angaja e bine? ce anume trebuie sa fac? ...? (mai mult)
Buna, a mai plecat cineva cu worktime secretarial service? Ma amana de la o saptamana la alta.
Buna dragilor! Ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni savant? Pot si cu cea de medicina?
As vrea si eu niste licee sau profile la care sa nu faci mate sau fizica (dintr-o anumita clasa sau de la inceput) Ms
Vreau sa îndeplinesc funcție de pompier. Stiu ca trebuie sa fac o școală de 2 ani(facultatea e mult prea grea) Ce ar trebui sa îndeplinesc ca sa ma primească? Este prea grea meseria? As vrea sa ...? (mai mult)
Ce scoli trebuie sa fac ca sa devin developer in jocurii? Funda Adica cel care creeaza jocuri
La care dintre urmatoarele facultati de medicina ar fi cel mai bine sa merg: facultatea de medicina din Sibiu, Oradea sau Brasov?
am niste intrebari legate pentru postul de SGP. 1 Daca ai fost declarat admis, dupa cat timp incepe perioada de instructie? 2 Cat tine perioada de instructie? 3 Ce specializari sunt...? (mai mult)
Ce poti profesa dupa absolvirea Facultatii de Geografie specializarea Turism?
Imi puteti spune toate academiile de politie din Romania. Dau funda
Care sunt cele mai bune meserii pe viitor si platite
Este cineva la facultate de management în cadrul SNSPA? Ce părere aveți, considerați că îți poate oferi ceva bun pentru viitor? Cunoașteți persoane care au absolvit acolo iar acum lucrează...? (mai mult)
Am diploma de 8 clase și as vrea sa fac un curs de calificare pentru bucatar-ospatar. Cat sunt prețul și durata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.