Este cineva la facultate de management în cadrul SNSPA? Ce părere aveți, considerați că îți poate oferi ceva bun pentru viitor? Cunoașteți persoane care au absolvit acolo iar acum lucrează...? (mai mult)
Am diploma de 8 clase și as vrea sa fac un curs de calificare pentru bucatar-ospatar. Cat sunt prețul și durata?
Heii Sunt in clasa 11 la profilul stiinte ale As vrea sa dau la facultate de medicina dentara la bucurești sau la Iasi...Îmi este putin frica ca nu voi face fata cu învățatul deoarece eu cam tocesc...? (mai mult)
Hei, sunt la un liceu nu foarte bun, sunt pe profil de industrie alimentara, nu vreau sa ma mut la altul pentru ca aici m- am obisnuit cu profesorii, modul de predare, etc. si nu stiu ce sa fac pe...? (mai mult)
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez ca sa dau la facultatea de medicina dentara??
Diploma de absolvire sau experienta pentru un loc de munca. Pentru ca as dori sa fac un curs.
Unde este mai mare rata de șomaj? În domeniul marketing-ului sau al jurnalismului?
Pe ce tip de vas e cel mai bine sa pleci ca ofiter motoare? unde ai cei mai multi bani?, dry cargo/bulk/cruise ship/oil tanker... RO-RO...chemical etc.
Hei! Sunt clasa a 11 a si sunt pe profil pedagogic.As vrea sa ma fac educatoare, dar ma tenteaza sa incerc sa dau la subofiteri.Insa am nevoie de niste informatii. Din ce materii dau si din ce se da ...? (mai mult)
Cati ani trebuie sa ai pentru a te angaja la KFC (SmartJob)?
CV ul, se poate scrie si de mana?
Ce facultate trebuie sa absolv ca sa devin Tehnician in Constructii? Cea de Arhitectura si Constructii? Si ce face un Tehnician in Constructii?
Buna TPU... Sunt la profil matematica- informatica si vreau sa ma bazez pe info pe viitor. Am cateva intrebari legate de asta si daca se poate sa ma ajutati cu cat mai multe explicatii :)) In acel job ...? (mai mult)
Nu știu la ce profil să mă duc.Mate-info sau științe ale naturii? Care din aceste două profile este mai avantajos?
Ce parere aveti de psihologie? Credeti ca a te face psiholog este de viitor?
Salut.Cat mai costa cursul pentru obtinerea certificatului de marinar fluvial si maritim si cate luni dureaza?
As vrea sa intru la Academia de Politie. Am înțeles că este foarte dur... îmi recomandați? Mai aveți și timp de distractie?
Sunt la facultatea de asistenta sociala, anul 1 si sunt si la modulul pedagogic, oare in media finala semestriala se tine cont si de nota de la modul? Ca ea apartine de alta facultate, si ...? (mai mult)
Exista ceva scoala/academie unde sa fac cursuri pentru a deveni medic/paramedic/sofer pe ambulanta dupa terminarea liceului. Fara sa merg la facultatea de medicina
Aveti idee cam ce ar trebui sa invat pentru testele de la subofiteri? (mapn). Ma refer la romana, in special! Mersi.
Salut, stie cineva cam ce salar primeste un tehnician service calculatoare? Multumesc,
Cum as putea ajunge un baiat model
Am o mare problemă. La vară voi lucra la un spațiu de joacă pentru copii și nu ma pot descurca cu calculatul orelor. Am fost acolo și am făcut training și mă descurc la tot doar că la...? (mai mult)
Ma poate ajuta și pe mine cineva știu sa cant și nu am nici un sprijin sper sa fi cineva cu inima mare o sa ii rămân îndatorat
Numele meu e Fernando si as vrea sa stiu si eu cum as putea ajunge un model?
Salut TpU! Perioada de scolarizare e mai grea la SGP decat la academie? Sunt in nehotarat si nu stiu unde sa merg. Unde e mai convenabil? La SGP sau Academia militara?
La facultatea de drept se studiaza economia sau exista cursuri care au legatura cu economia?
după ce termin la Fălticeni scoala de subofițeri ai jandarmeriei române oare ne repartizează acasa? Momentan sunt la litere, as urmă drumul asta al politiei/jandarmeriei...
Salut.As vrea informatii despre facultatea de agricultura,ce se studiaza,cati ani faci, daca ai nevoie de mate chimie fizica.Am terminat filologia si vreau sa incep o facultate.
Avand in vedere ca sunt la stiinte sociale, cum e la competentele de la romana, engleza si tic/informatica? In ce constau competentele? Ce e cu, , certificatele" acelea cu mediu, experimentat si nu...? (mai mult)
Lut! Aveti idee cam ce probe trebuie sa dau pentru subofiteri(Mapn)? In perioada de scolarizare, trebuie sa inveti tot timpul sau mai rar? Am auzit ca nu prea se face scoala calumea. Cam ce salariu o ...? (mai mult)
Cum pot face bani pe internet?
Cum sa fac bani reali pe internet? Nu mă luați cu du- te la munca sau spală mașini vecinului ca de spălat n- am chef și de munca nu muncesc ca sunt minor. Dacă știți concursuri gratuite, tombole,...? (mai mult)
Salut am un stick de 32 gb si i- am pus parol sin nu ma salvat key si nu merge nici parola cum fac sa pot scoate parola? cand bag parola sacrie bitlocker drive encryption failed to...? (mai mult)
Aveti idee cam ce probe trebuie sa dau pentru subofiteri(Mapn)? In perioada de scolarizare, trebuie sa inveti tot timpul sau mai rar? Am auzit ca nu prea se face scoala calumea. Cam ce salariu ...? (mai mult)
Care dintre aceste profesii sunt mai bune: 1. Jurnalista 2. Avocat/Procuror 3.Bucatar 4.Traducator/Ghid turistic?
De ceva vreme caut cum as putea sa ma inrolez in armata. Inca sunt la liceu, ideea este ca am cautat pe net detalii despre asta si nu am gasit ceva concret care sa imi spuna ce trebuie sa fac,...? (mai mult)
Hei hei! Imi acordati putin ajutor? Sunt clasa a 8 a si ma atrage pedagogia. Sunt printre cei mai buni din clasa la matematica, astfel atunci cand un coleg nu intelege, ma cheama sa- l ajut. Acest lucru...? (mai mult)
Buna ziua.am si eu o intrebare.Am terminat Scoala de Arte si Meserii 10 clase si as dori sa stiu da astiea doi ani pot echivala cu 2 ani de profesionala sau liceu pentru ca imi cere la angajare. daca ...? (mai mult)
E convenabil sa intri in politia locala si dupa sa promovezi in grad prin studii universitare? Se castiga bine?
Daca as vrea sa devin medic ortodont, cati ani trebuie sa studiez? Imi puteti explica si mie cum sta treaba cu facultatea de medicina la specializarea "Medicina"? Dureaza 6 ani am vazut si din cate...? (mai mult)
Imi puteti spune cum sta treaba cu facultatea de automatica? (dupa bac la ce mai trebuie sa dai examen, cati ani se fac, etc ). Ar fi o alegere buna Automatica?
De ce cand pun o imagine iso de 3, 61 gb pe stick usb spune ca sticul e incarcat cu 11 gb poate sa ami dea cineva un video sa pot repara sticul?
Spre exemplu vreau sa-mi deschid o firma de construcții în câțiva ani, exista studii pentru așa ceva?
Aș vrea să știu dacă are rost sa faci postliceala dupa clasa a 12a. As vrea sa merg la kinetoterapie, dacă a făcut cineva ma poate ajuta?
Buna seara, ca sa intrii in armata trebuie liceul obligatoriu"?
Stiti cumva cum se cheama actorul ala care spunea cum sa fac aste nu fac asta pai cum sa fac asta nu nu
Pot sa lucrez la armata si sa merg si la facultate? Adica cei de la armata imi pot face un program de munca in asa fel incat sa pot sa fac si facultate?
Ce parere aveti despre firma de recrutare worktime srl? o auzit cineva ceva despre ea? o plecat cineva cu firma asta? ii din Bucuresti firma
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?