Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Bunaaa! Ce facultati stiti din Germania si Elvetia? Aveti vreo informatie referitoare la cum ajungi acolo, cat costa, cum e traiul, se vorbeste si engleza?
Hei. As avea nevoie de sugestii... Sunt in clasa a 10a la profil Stiinte ale naturii si habar n- am ce sa fac cu viata mea. Nu stiu la ce facultate as putea da... Stiu ca mai am 2 ani si mai e dar timpul...? (mai mult)
Hei stie cineva ce ore se fac la,, producție media"
Care este salariul unui profesor de sport debutant, care a absolvit doar Facultatea de educatie fizica si sport? Cum se obtin titularizarea si gradele de profesor? Ofer...? (mai mult)
ca sa fii actrița la Hollywood trebuie sa te epilezi pe spate și pe fata? Adk pe obraji? Puteți da și câteva exemple de actrițe cu par pe spate?
Dau funda. Am 16 ani sunt la filologie simpla clasa a10- a. In vara trebuie sa ma hotarasc la ce facultate vreau sa merg pentru a incepe meditatiile. Pana acum optam spre politie insa acum cateva...? (mai mult)
Ce înseamnă inginer agronom, ce presupune? Ce facultate trebuie sa urmezi pentru a deveni unul? Si, in ce domeniu te poti angaja daca termini acea facultatea?
Ce trebuie sa faci ca sa te angajezi ca maturator sau gunoier? Fara misto-uri
Buna,in ce consta examenul medical (Masculin) pentru admiterea la liceul militar? cat mai detaliat va rog si in ce consta si cel fizic?
Vreau sa devin astronom, deci la liceu ar trebui sa merg pe profilul mate- info(fizica) nu? Stiu ca e greu si foarte mult de lucru, dar am o pasiune imensa pentru spatiu si planete. Eu chiar ma gandeam...? (mai mult)
caut tipuri de teste grila si raspunsuri, pentru posturi de infirmiere! Multumesc!
In ce partid imi recomandati sa ma incriu deoarece vreau sa fiu senator si sa invart bani multi?
Sunt clasa a unsprezecea si nu m- am hotarat inca la ce facultate vreau sa merg, dar m- ar atrage medicina veterinara. Cineva cu care sa pot vorbi? De preferabil din Cluj, fiindca acolo doresc ...? (mai mult)
FUNDAAA URGENT! daca vreau sa lucre la birou... nu in fabrica ce liceu si facultate trebuie sa urmez pentru a lucra la birou, in social media
Daca vrei sa intri la liceul Emil Racovita trebuie sa dai bilingv-ul?
Facultatea de Medicina Sau de Drept? Care merita sa o urmez? Este adevarat ca poti profesa in domeniul juridic ca magistrat, jurist etc. doar in cazul in care ai pile sau foarte multi bani? As ...? (mai mult)
La Academia de Forte Terestre Sibiu in ce consta proba sportiva (alergare 2000m, saritura in lungime 3.80m sau 4.20m?, etc.)
Salut, doresc sa ma mut de la un liceu sportiv la unul bilingv (engleza), trebuie sa dau diferentele? Si ce imi trebuie ca sa ma pot muta?
Urgent! Stie cineva perioada de depunere a dosarelor la armata/politia militara 2018?
Daca vreau să bag un telefon in amanet imi trebuie buletin? urgent
Pot sa dau in armata la subofiteri daca nu am fost maestru militar?
Este cineva care a plecat in strainatate prin aceasta firma (Worktime Secretarial Services S. R. L)?
Vreau sa fiu actor fara facultate asa cum sunt si John Travolta, Jim Carrey si multi alti. Se poate si in România? Si unde as putea sa învăț sa fac cursuri?
Salutare tuturor. Mai am 2 ani pana termin liceul si deja ma gandesc la ceea ce vreau sa fac mai departe. Stiu ca limbile straine sunt profitabile in ziua de astazi, motiv pentru care inclin sa merg...? (mai mult)
As vrea sa stiu 25 de intrebari Q&A
Am doua intrebari. 1.Cand incep inscrierile pentru liceul militar? 2.Imi poate spune cineva tot ce trebuie sa invat pentru a putea fi admis?
Stie cineva perioada de depunere a dosarelor la armata/politia militara 2018? Dau funda, e urgent!
O folosit cineva aplicatia binatex? Vreau sa stiu cati bani se pot face si in cat timp?
Ce cunostinte imi trebuie pentru facultatea de mecanica sau inginerie in construcţii? La ce nivel ar trebui sa fiu cu matematica, fiindcă sunt la liceu cu profil uman?
Vreau sa dau anul acesta la academia militara. As dori sa stiu cum e vizita medica? Si daca conteaza greutatea si inaltimea.
Pot sa devin actor fara facultate, cum au si acestia http://m.adevarul.ro/entertainment/celebritati/foto- actori- succes- liceu- 1_52c97e5dc7b855ff563b8074/index.html? Se poate si in România? La ce studio...? (mai mult)
Pot sa devin actor fara facultate, cum au fost si acestia http://m.adevarul.ro/entertainment/celebritati/foto-actori-succes-liceu-1_52c97e5dc7b855ff563b8074/index.html? Se poate si in România?
Vreau sa incep sa imi deschid o firma online de haine, pentru inceput, doar hanorace, tricouri, fesuri, etc., fara pantaloni, pantofi, si chestii de genul, iar acestea, vreau sa...? (mai mult)
Pe cat e născut Ernesto Cazares din exatlon Mexico?
Anul acesta o sa termin liceul si vreau sa merg la facultatea de limbi străine din București. Vreau sa fac Engleză si Japoneza doar ca nu am idee cum decurge înscrierea si admiterea. As prefera...? (mai mult)
Aveti idee cam la ce bani se ajunge pe luna (salariu+tips) daca lucrezi la delivery?
In legătură cu liceul, sunt în clasa a- VI- a și mă gândesc la liceu
Buna TPU tot am vazut pe net am auzit multi oamenii, prieteni ca daca te muti in Islanda si te casatoresti cu o femeie de acolo priemesti cetatenie si o suma de bani este adevarat? Cat de rentabil este...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca angajatorul are sau nu obligatia sa-i dea angajatului fluturasul de salariu.
Buna! Am 16 ani si vreau sa stiu din ce materii se da la examenul de admitere in psihologie militara.Ce trebuie sa invat? Si se da si proba sportiva? P.S: Un link n-ar strica.
Hei, TPU! Vreau să fac actorie, dar problema este că nu știu ce facultate să aleg. M- am gândit la Julliard School sau Oxford School Of Drama. Care dintre acestea credeți că este mai potrivită?...? (mai mult)
Vreau sa urmez o cariera militara si visul meu e sa ajung sa fac misiuni in Afganistan. Imi poate spune cineva ce pasi as putea urma sa imi urmez visul? Adica daca intru la SPG pot sa ajung in...? (mai mult)
Hei! Nu ma pot hotarî la ce facultate sa dau. Mai exact, as vrea sa aleg dintre Limbi Straine sau Medicina, dar am niste nelamuriri privind cam cat s- ar castiga in fiecare dintre domenii ( odata cu...? (mai mult)
Dau funda. Am 16 ani sunt la filologie simpla clasa a10- a. In vara trebuie sa ma hotarasc la ce facultate vreau sa merg pentru a incepe meditatiile. Pana acum am optam spre politie insa acum cateva...? (mai mult)
Salut tuturoor! Unde pot schimba 100 de dolari?
Ați lucra într-o arhivă? De ce da? De ce nu?
Am o vecina care lucreaza in piata si zice ca aceasta castiga intre 500- 800 RON/zi vanzand la taraba legume/fructe. Tata nu crede, ea vrea sa- l angajeze acolo este adevarat ca atat se castiga...? (mai mult)
Ce tara ati alege pentru un master in fizica cuantica? Motivati raspunsul va rog :)
Salut te poti abona la canalul me de Youtube? link: https://www.youtube.com/channel/UCRLgdaW2ksH6GuhRQ5fjOMw?view_as=subscriber
Bunaziua! Intrebarea mea este cum pot obtine diploma in limbajul mimico gestual Romania (da, multe tari au propriul limbaj diferit)? Stiu ca trebuie sa urmez cursuri la vre.un centru lingvistic sau scoala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!