Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna,sunt clasa a VIII-A sunt baiat si nu stiu ce sa ma fac in viitor, as vrea un loc de munca cu un castig destul de mare imi puteti recomanda ceva?
Hei, de mică visez să devin actriță iar după ce termin clasa a 8-a aș vrea să dau la un liceu de actorie. Știe cineva în ce constau probele de eliminare și dacă este obligatoriu desenul?
Daca se mareste salariul din data de 1 martie, cand ar trebui sa primesc salariul marit? In 15 martie sau aprilie?
Este posibil ca după ce termin o școală de subofițeri/jandarmi, să mă pot înscrie la facultate?( În anul universitar care urmează imediat după ce am terminat școala)
Ce salariu are un notar stagiar in primele 3 luni? Vreau informatii din surse sigure.
Cine a terminat Facultatea de Drept si o scoala postliceala gen cea de la Campina si ma poate ajuta cu informatii despre salariu, sarcini. Intri direct ca ofiter? Cunoasteti cazuri in care candidatul...? (mai mult)
Buna ziua! Care este salariul unui pilot militar?
Salut,doresc sa incep de a curiera pe bicicleta :) Ce stiti,trebuie acte, sau sa deschid firma?
Stie cineva ce probe trebuie sa dau la politie daca termin dreptu! Multumesc
Buna, mai am un an pana sa intru la liceu și nu am în gând nici un job pentru când o să mă fac mare, îmi puteți da idei de niște joburi frumoase de unde pot câștiga multi bani, când eram ...? (mai mult)
Buna, ce avantaje și ce dezavantaje sunt pentru o fata la liceul militar? E mai bine și mai frumos sa te duci la un liceu militar sau la un liceu normal? Sunt foarte nelămurită ce sa fac, sa încerc...? (mai mult)
Mă gândesc să aleg facultatea de biologie din Cluj, dar nu stiu ce sa fac mai departe. Mă gândeam la botanica dar nu știu dacă am o șansă în România. Păreri?
Universitatea de arhitetura "Ion Mincu" din Bucuresti, este o facultate privata, sau de stat?
Hei! Sunt in clasa a- VI- a....si ma gândesc de pe acum la liceu
FUNDA! Ma puteti ajuta cu o intrebare sau un sfat va rog frumos. Este adevarat ca ar fi cămine in Iasi ce permit găzduirea cuplurilor intr- o camera? Am inteles de la câțiva prieteni cum ca acest...? (mai mult)
Buna, poate să-mi spună cineva dacă cei care termin dreptul la academia de poliție sunt făcuți ofițeri?
Știți în ce județe se pot găsi academii de politie?
Exista pe aici vreun student la AHA(American Hotel Academy)? Vreau si eu sa studiez si eu la aceasta universitate. Cum este examenul de admitere, interviul? Diploma de licenta o vei primi de la universitatea...? (mai mult)
Care e mai de viitor? Medicina generala sau medicina dentara ( implantologie, chirurgie alevolara )? Astept parerile voastre!
Buna cum pot sa imi fac un CV online?
Cei care sunteti la facultatea de arte din Cluj ce v-a pus sa faceți la admitere? Și puteti sa îmi spuneti cum v-ați pregătit?
Stiti cumva cum poti deveni medic pe ambulanta in UK sau Germania? Ce cursuri trebuie sa studiezi, daca poti face facultatea in Romania apoi sa lucrezi acolo sau sa faci rezidentiat acolo? Dau...? (mai mult)
Ok. Atunci va intreb cate burse are AHA pentru anul I universitar 2018- 2019? Ma intereseaza întrucât conditiile de finanțare sunt mult sub nivelul celorlalte țări europene(de ex. Olanda taxa 2060...? (mai mult)
Cat castiga un bucatar in Romania?
Unde pot gasi modele de grile pentru admiterea la Psihologie sau subiectele ce s au dat in anii precedenti? Eu am tot cautat dar n am avut niciun rezultat
Un job online serios va rog.cunoaste cineva?
FUNDAA URGENTT! Buna daca ma duc la universitate Ovidius din Constanta am voie cu parul colorat ex. roz, mov, albastru.dar cu tatuaje? vreausa ma fac invatatoare si nu stiu daca am voie cu parul colorat...? (mai mult)
Aș vrea să știu fiecare lucru în parte despre cum poți deveni un polițist. Eu voiam să dau acum în clasa a- 8- a la școala "Vasile Lascăr" Câmpina, dar din câte am auzit nu se poate,...? (mai mult)
Merita sa faci o scoala de afaceri?
Ce parere aveti despre American Hotel Academy. Studiaza cineva acolo?
Sunt clasa a VIII-a și anul acesta ar trebui să-mi aleg liceul și profilul. Aș dori să fiu arhitect, dar nu știu ce profil să aleg. Ați putea să ma ajutați?
Drept sau Academia de Politie?
Buna ziua am lucrat 10 ani la o firma in Piatra Neamt cu sediul in oras numinduse, SC GRANDIUM RO SRL si as vrea sa stiu daca am trecuta vechimea va multumesc.
Se pot face bani pe net? Ziceti-mi si mie cum dar sa nu fie cu tepe si alte prosti.
Cum sterg pinul din computer?
Bună, lucrez intr- o fabrica și cand m- am angajat mi- a zis ca vom lucra uneori simbata, dar acum trebuie sa le ies pe toate. Dar în contract e scris ca trebuie sa lucrez 48de ore pe săptămână....? (mai mult)
Pentru cineva caruia I-ar placea sa faca delivery cu masina (sa lucreze) si nu cunoaste bine locurile ii este de ajutor un gps? si daca da ce fel de gps
Daca as merge la liceul Dumitru Motoc cu ce meserie as putea iesi?
Puteți să-mi spuneți și mie cum e proba psihologica de la liceul militar și ce conține?
Ma poate ajuta si pe mine cineva sami promovez canalu de Youtube https://www.youtube.com/channel/UCTcKY-ihQuqUp_pr2YaoEIg?view_as=subscriber
Vreau sa merg in Anglia ca sa devin arhitect. Ce scoala trebuie sa fac? Si daca ati putea sa mi le si dati Funda
Am 16 ani si as vrea sa lucrez in timpul week-endurilor. Altundeva in afara de mega si mc. Dau funda! :)
ce pasi trebuie sa urmez daca ipotetic as vrea sa devin astronaut?
As vrea si eu sa ma angajez la Brasov in vacanta de vara timp de 2 luni. Stiti pe unde as putea sa ma angajez?
Munca arhitectiilor este grea? Dar a programatorilor si al creeatorilor de jocuri?
Ce imi place cand nu imi place nimic?
La ce se da sesiune la facultatea de drept? Inca nu sunt studenta, e doar o curiozitate.
As vrea sa stiu daca la American Hotel Academy se acordă burse, care ar fi conditiile de eligibilitate si cate burse a acordat această facultate pe fiecare an universitar/promoție? Mulțumesc!
Nu ințeleg schimburile la locul de muncă, ce sunt de fapt schimburile astea? Adica o zi mergi pe noapte, iar a 2 mergi pe zi sau cum?
Ce parere aveti despre lucrul in domeniul Resurselor Umane ( HR)? Se castiga bine? Merita? Poti sa lucrezi acolo daca termini Facultatea de Științe Politice?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!