Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveți despre meseria de PR ( Public Relations)?
La facultatea de marketing va trebui sa vorbesc in fata clasei?
Pot să dau la școală de poliție Câmpina Vasile Lascăr, din clasa 9?
Salut, TPU. E destul de simplu : Am 18 ani si zero experienta, insa vreau sa- mi iau in job de vara pe litoral.Cum pot face asta? Unde sa caut? N- am gasit nimic pe net, probabil si pentru ca e de abia...? (mai mult)
As dori un nr de telefon a domnului Mihai Voropchievici (de la cabinetul sau)pentru o programare la el; adresa locației unde are cabinetul si informativ, cât costa o consultație la el.
Cum se numește melodia din fructul oprit cântată de Criss si Vlad?
Buna TPU Am 16 ani si sunt clasa 10. Dupa ce dau bacul, vreau sa ma mut in Romania (sunt din Moldova )... Vreau sa stiu cam cat costa sa inchiriezi un apartament cu o camera, evident baie si bucatarie,...? (mai mult)
Cam cat castiga un farmacist si un medic?
Salut, dacă termin facultatea de Științe Economice - Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor oare se poate să ajung ceva inspector sau pe la ANAF? Mă poate ajuta cineva?
Ce părere aveți despre jobul barman? Cam cat de greu ar fi? M-as putea acomoda repede? De unde as putea începe sa învăț? Ce mi-ar trebui ca sa ma pot angaja ca barman?
Mi-ar place sa devin stewardesa dar am o intrebare, stiti cumva daca poti iesi la pensie ca stewardesa, sau e mai mult un job pentru perioada tineretii si la cati ani iesi?
Ce trebuie sa fac ca sa devin designer auto? Ce posibilitati de munca in strainatate am dupa terminarea facultatii? Daca s- ar putea o explicatie mai amanuntita din punct de vedere al facultatii....? (mai mult)
Ceva joburi care aduc bani, dar jobul sa fie de birou si sa nu fii stresat
Cam cat castiga un absolvent al facultatii de arhitectura? Dar un arhitect cu experienta? Va rog nu imi scrieti salariile de pe internet, ci din experienta voastra sau a altora pe care ii...? (mai mult)
Stiti vreun loc de munca in Deva, care sa fie platit cat de cat bine? URGENT!
Ce trebuie sa urmezi că să ajungi sa lucrezi la morga?
Salutare. Ce tip de cont bancar ar fi cel mai profitabil pentru a obține o dobânda bună lunară, trimestrială sau anuală.? Un cont de economii sau un depozit sau un alt tip de cont cu o dobânda ...? (mai mult)
Ce facultate pot sa fac ca sa traiesc cat de cat decent in Romania si sa nu mor de foame? Sunt pus intr- o situatie in care, vreau sa traiesc in tara asta dar parca saracia ma inpinge sa plec... Salarile...? (mai mult)
Sunt elev la un liceu teoretic profil stiinte ale naturii. As vrea sa stiu ce facultate as putea urma dupa ce termin liceul si as vrea câteva informații despre fiecare!
Dacă termini un liceu pedagogic (educator-invatator) și obții diploma, mai trebuie sa faci la Facultatea de Chimie modulul psihopedagogic sau se echivaleaza? Mulțumesc anticipat!
Bună TPU am fost la concursul de ocupare a posturilor de asistenți medicali la Spitalul județean din Cluj și nu mi se pare corectă nota. Știți unde pot depune contestații? Mulțumesc
Ce profil ar trebui să urmez la liceu pentru a merge mai departe la facultatea de psihologie?
am si eu o intrebare. puteti sa imi spuneti si mie un liceu mate info dar intensiv info din judetul dolj Craiova btw dau funda celui mai bun raspuns
Salut, as vrea sa ma angajej, am vorbit cu cei de acolo si mi au spus ca brutul e de 1500 Ron, brutul cam cat ar fi?
Este cineva la Academia Tehnica Militara? Cat de grea este proba fizica Dar testul medical Ce presupune... Este greu in academie?
Buna seara tuturor. Ma gandesc sa urmez o cariera in traduceri, axandu- ma pe limba engleza, limba franceza si limba latina. Dar am o nelamurire: se cauta intr- adevar latinistii pe piata traducerilor?...? (mai mult)
Întrebare e se mai merita sa muncești pentru 1400-1600 lei? Când ma gândesc ca in afara ai ocazia sa ai un salariu de 1500€, oare când vom avea vreodată un salariu cât de cât Ok?
De câteva luni îmi caut de muncă și nu găsesc. Trimit CV- uri peste tot și nu primesc niciun răspuns. Am mers la interviuri, dar fără niciun rost. Am diplomă de bacalaureat, dar presupun...? (mai mult)
Există internat lângă Liceul Militar Dimitrie Cantemir Breaza? Care sunt mediile de admitere pentru fete? Se face handbal acolo? Care sunt probele pentru a intra acolo? Ce părere aveți despre el? ...? (mai mult)
Care este in prezent salariul unui asistent medical debutant cu studii postilceale și la cat poate ajunge acesta, in ce timp?
Salut tuturor, am o întrebare despre o meserie. Stau si ma gandesc daca o sa fac un curs de hairstylist, sper sa nu regret daca voi face curs, aceasta meserie e grea? Cursul cat ar trebui sa dureze?...? (mai mult)
Sunt clasa a8- a iar eu am de luat o decizie foarte grea. Eu ma descurc foarte bine la matematica. Si as putea intra la Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti. Dar eu as vrea sa devin fotomodel...? (mai mult)
La facultatea de stiinte economice si gestiune ( FSEGA ) din cluj se da ceva examen pentru admitere si daca da ce?
Pot sa ma angajez in armată fără bac?
Cum este la facultate? Vreau sa merg la ASE si nu stiu daca pot face fata, cat de mult se invata acolo? sa fiu sigur ca pot face fata si nu o sa fiu nevoit sa renunt. Multumesc!
Sunt intr- o mare dilema. Anul asta termin a 8- a si nu prea stiu la ce liceu sa dau. Sunt din Galati iar materiile mele preferate sunt limba romana, geografia si istoria. Daca ati fi in locul...? (mai mult)
Salut, daca am o carie (tratata bineinteles, adica m- am dus sa- mi pun plomba) ma poate afecta daca vreau sa dau la academia de politie? (Ma refer la vizita medicala de la mine din judet si la cea de...? (mai mult)
Are cineva greilele de la simularile sau admiterile din anii trecuti de la facultatea de medicina din Sibiu? Multumesc!
Hei hei! Vreau sa ma apuc sa invat o limba straina si nu stiu ce sa o aleg dintre suedeza, germana sau araba. Care e cea mai ceruta si totodata bine platita?
Imi poate imi da cineva un link cu modele de teste psihologice pentru politie?
Cand se dau probele fizice la liceu militar, sa zicem Liceul Militar Stefan cel Mare-Campulung?
E greu la un liceu militar? Stiu ca e mate-info. Daca am media la mate 8, are rost sa merg?
Am stat putin si m- am gandit la viitorul meu, si mi- ar placea sa ma fac profesor de educatie fizica. Fac mma si ma descurc destul de bine. Cat de greu e la facultate? Cum e admiterea? Ce materii...? (mai mult)
Ed plastica e desen, nu? Ed artistuca e muzica? Intreb asta pentru ca trebuie sa imi trec mediile in carnet si nu stiu daca trebuie sa trec eu matetia muzica si sa imi pun media sau sa pun media la ...? (mai mult)
Salutare Mă poate ajuta careva cu niște informații despre ILUMINATUL SUBACVATIC? Am de făcut o lucrare și nu găsesc informații pe net. Orice informație e bine primită. Mulțumesc!
Tehnicienii in masaj pot lucra in clinici de recuperare medicala?
Salutare bai! As vrea sa aflu si eu niste informatii despre liceul militar Dimitrie cantemir. Sunt clasa a 7- a si as vrea sa dau la acest liceu. Cat de greu este sa intri? Dar dupa ce ai intrat? Aveti...? (mai mult)
Buna ziua! Castiga mai putin un web developer( fie el back-end, sau front-end) decat un adroid /Ios devoloper sau un java developer?
Cine ar trebui sa imi duca cererea de transfer, sunt in clasa a ix a, am fost azi la secretariat si mi au spus sa aduc numai o foaie, deoarece transferul este un cadrul liceului, mama sau tutorele...? (mai mult)
Ce materii fac pe profilul tehnic mai precis fabricarea produselor din lemn? Dau funda! Rapid!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.