Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună lume, anul acesta am bacul și aș vrea să fac facultatea de agronomie. Aș vrea să știu ce aș putea lucra pe viitor, am văzut pe Google ca s- ar putea ca polițist vamal, alt loc de muncă...? (mai mult)
Foarte bine 711u1uu1q
Buna! Stie cineva daca se mai dau probe sportive la UNAP- FCSM? Eu din cate stiam se dau, insa problema e ca pe site ul lor nu prea gasesc mai nimic despre proba sportiva..barem ceva. Plus unde as putea...? (mai mult)
Dacă sunt studentă la facultatea de biologie din cadrul unibuc si aș dori să mă transfer de la departamentul de ecologie la biologie aș putea să fac asta? Si care sunt masterele pe care le- aș ...? (mai mult)
Buna! In armata, la acele cursuri pentru sgp, cum sta treaba? Am auzit ca dureaza 3 luni, se asigura masa, cazare, in rest? Pe tot timpul cursului, 3 luni, cand poti sa iesi? N ai timpul tau liber...? (mai mult)
Cum devin micolog in Romania?
Am fost rugat să lucrez 16 ore într-o zi, dar a zis că nu sunt obligat să fac asta dacă nu pot. E ceva urât să refuz? Voi avea probleme altă dată?
De ce tinerilor din ziua de azi le place să meargă la muncă, dar la școală nu le place? Ei nu știu că munca este pentru roboți?
Salut! Acum sunt la liceu iar pe viitor vreau sa devin profesor de istorie și aș vrea să știu care facultate de istorie este mai buna cea din Craiova sau din București și dacă este vreo diferența...? (mai mult)
Salut, TPU! Mi- am luat un microfon, cu scopul de a crea videoclipuri, în care vocea mea să se audă mai bine. Dar se aude o voce groasă. Nu sună la fel de bine, precum cele ale lui:Science Facts,...? (mai mult)
Heiii, am 13 ani și frecvent mă gândesc la ce vreau să fac în viitor pentru a îmi putea crea un job dintr- o pasiune Îmi doresc enorm să intru într- o agenție de modeling fie ea în România...? (mai mult)
Bună seara! Dacă fac un curs de tehnician veterinar, am voie să comand medicamente după internet sau vaccinuri de deparazitare?
Buna, as avea nevoie de niște răspunsuri legate de jobul de curierat Glovo și Tazz, daca mă puteți ajuta cu niste informații utile mi- ar fi de mare ajutor. 1. Am aplicat pentru curierat la...? (mai mult)
Salut, am 16 ani și vreau sa știu cum pot ajunge sa lucrez la forțele antitero și ce recomandări îmi dati.
Știe cineva dacă la Colegiul National Iulia Hasdeu din Bucuresti este cămin și cât este? Am auzit că în jur de 400 lei.Multumesc!
Daca am primit calificativul BINE, ma pot inscrie la Academia de politie la frecventa redusa? Sunt jandarm. Am minim 1 an vechime
Salut, As vrea sa stiu cum se merge la seral ca eu sunt la profesionala in an terminal si as vrea merge la liceu inca 2 ani pe seral si sa îmi caut ceva de lucru dar nu stiu este programul de la seral...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva cum se merge la seral, adica ce zile si de la ce ora, ca eu sunt acum in clasa a 11 la profesionala in anul terminal si as vrea sa mai continui cei 2 ani de liceu pe seral...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Pentru a deveni pilot de avion (pilot de linie pentru avion comerial) ce profil trebuie sa urmezi? Si diploma de bac trebuie sa fie pe un anumit profil sau liceu sau nu conteaza...? (mai mult)
Buna,ma poate ghida cineva ce pasi ar trebui sa fac pentru a putea lucra ca tehnician de farmacie in Uk? Am facut postliceala in Romania si am practicat 5 ani.Va multumesc
Buna! Am si eu o intrebare. Vreau sa ma duc la Universitatea Ion Mincu (Bucuresti). Vreau ca in viitor sa lucrez ca designer interior. Ce recomandati, sa ma inscriu la Mobilier si amenajari interioare...? (mai mult)
Buna ziua, in lunile ce urmează voi termina universitatea de științe biomedicale( biomedical science) iar calificarea mea va fi, , om de știința biomedical" ( Biomedical Scientist) ceea ce- mi...? (mai mult)
Doresc să fac Facultatea de Tehnică dentară.Ce puteți spune despre acest domeniu?
Buna! Am si eu o intrebare. Si pentru intershipuri iti trebuie experienta? Sau la interviu sa ti se puna un milion de intreabari ca si cand ai candida pentru un job? Eu unul caut de ceva timp de munca...? (mai mult)
Buna ziua! Este adevarat ca sunt concedieri masive in IT?
Vreau să ma duc la politehnica Bucuresti insa nu pot alege una dintre facultati. Din cate am aflat majoritatea au admitere pe dosar in afara de Automatica si încă una. Cum fac? Spre exemplu as vrea ...? (mai mult)
Buna ziua! Care sunt cele mai bune cursuri de maseur in Iasi? A urmat cursurile cineva si apoi s -a angajat? multumesc!
Buna dimineata! Stiti pe cineva care facut doar un curs de cateva luni in IT si s-a putut angaja dupa?
Salut, ce inseamna pompier sursa externa? Adica tot vad ca multi vor sa se angajeze acolo pentru ca nu necesita bac. Multumesc!
Salutare, voi aveți încredere în pastile sau toate sunt doar de vrăjeală? Am incercat sa fiu angajat la Call Center, am lucrat 2 zile și este foarte greu că de exemplu sa trebuie sa conving persoanele...? (mai mult)
De cine trebuie sa fie autorizat cursul de bucatar/cofetar ca sa fie aprobat in tara si poate chiar in EU?
Buna ziua...am contul de Instagram blocat.am căutat și am ajuns unde îmi spune să îmi trimită un cod de confirmare si am acolo numerele de tele cu care m- am logat si adrese de email, dar eu nu ...? (mai mult)
Bună! Doar ce am terminat liceul pe mate- info și aș vrea să devin electrician auto, pentru că mă pasionează. Știe cineva daca pot deveni electrician auto și să primesc calificarea dacă termin...? (mai mult)
Salutare! As dori sa stiu daca as putea aplica la mascati daca m as inscrie la o scoala de jandarmi nu de politie. Sau trebuie strict de politie?
Bună! Știe cineva să mi spună din ce se dă admitere la facultatea de educatie fizică și sport din Cluj, în 2024? Mulţumesc mult!
Salutare! Vă cer și eu o părere, momentan lucrez ca stivuitorist la o fabrică pe 47 milioane, uneori sar lejer de 50. Între timp am luat și categoriile C+ E, dar nu și atestatele. Acum stau ...? (mai mult)
Buna ziua, M- ar interesa o cariera in domeniul penitenciar/isu/subofiteri mapn Am 20 de ani si ma intreb daca merita, la stat ai o siguranta mai mare? Merita din punct de vedere financiar? Ai ...? (mai mult)
Buna seara, am 45 de ani si- mi doresc nespus sa termin clasa a opta din motivul că m- am măritat nu am mai mers in ultimul trimestru că să pot termina. Imi poate spune cineva unde și cum pot sa ...? (mai mult)
Am terminat Scoala Postliceala Sanitara in 1993. As dori sa predau, ce trebuie sa fac?
Salut, mai merită in ziua de astāzi sa faci facultatea de drept?
Merita sa merg pe Meteorologie la Facultate de Geografie?
Buna, sunt student în anul 3 la facultatea de medicina din Timișoara și pana acum Timișoara mi se pare un oraș foarte jos ( din punct de vedere medical ) și am avut parte de o serie de Nedreptăți...? (mai mult)
Daca termin liceul de arte pe desen grafic, ce job pot sa am? Un job simplu, bine platit ce are legatura cu arta
Cum reusesc oamenii care lucreaza de acasa sa fie productivi? Mi se pare foarte greu sa te motivezi sa muncesti din pat, mai ales daca nu ai un sef
Salut! Credeti ca la 35 de ani mai poti avea o cariera in IT incepand de la 0?
Salut! Mi-am pierdut 15 ani din viata prin strainatate fara a realiza mari lucruri, credeti ca la 35 de ani mai este vreo sansa de a mai realiza ceva in Romania?
Buna seara TPU, vin cu o nouă intrebare, adică mai mult cer un sfat. Sunt la profil uman Științe sociale și aș vrea să dau la medicina la asistenti medicali generalisti după ce termin liceul....? (mai mult)
Pot fi doua educatoare care să predea la o grupa cu program normal?
Ce inseamna jobul de consilier vanzari? E vanzator, foloseste casa de marcat?
De ce unii manageri sau patroni se strâmbă când cineva dorește o zi liberă? Cunosc pe cineva care lucrează mereu overtime, pentru că nu are de ales la acel loc de muncă, deși sunt 2 colegi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?