Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Știe cineva ce trebuie să faci dacă intri în Poliția Militară, care ar fi salariul de început și ce trebuie să ai pentru a intra?
Se poate sa ajungi pilot comercial/pasageri, dupa ce ai absolvit academia fortelor aeriene?
Salutări! Cum se face un CV? Mulțumesc!
Ce imi trebuie pentru a deveni profesor de engleza?
Pentru academia fortelor terestre si pentru academia de politie se poate folosi diploma de Cambridge(CAE) in vederea echivalarii?
Buba TPU! Am 2 intrebari:Ce salariu primeste un medic cardiolog pediatru debutant in sistemul privat? Si ce drum trebuie sa urmez dupa facultatea de drept daca vreau sa devin avocat si cam ce salarii sunt...? (mai mult)
Lucrez intr-o companie unde tura de noapte înseamnă 7 nopți câte 12 ore(09-00PM-09:00AM) iar acest lucru nu este prevazut in contract. Este in regula din punct de vedere legal?
Care este diferența dintre un muncitor necalificat si unul entry level?
Salut.Sunt pe profilul Mate Info Intensiv in clasa a9a.Eu pe clasa a8a m- am axat pe mate si romana(am intrat cu media 9.90) si am neglijat engleza.Acest lucru este vizibil si in rezultatele mele.Pe semestrul...? (mai mult)
Bună! Ca să fii șofer pe Smurd ai nevoie de bacalaureat? Sau, ce trebuie să faci ca să fii șofer? Mulțumesc!
As vrea sa stiu ce ar face un subofiter militar si ce ar trebui sa fac ca sa ajung subofiter dupa bacalaureat, ce salariu are un subofiter absolvit? Si daca vreau la trupele speciale ce ar trebui...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au dat admiterea la Scoala de Agenti de politie Vasile Lascar, Campina. Cat timp se va face practica? Am inteles ca nu se mai fac 2 ani ci unul. Eu sunt din Brasov si as...? (mai mult)
Aș vrea sa ma fac fie Jandarm, fie membru SRI.Ce-mi recomandati?
Medicina sau farmacie? Ma poate ajuta cineva cu niste argumente?
Cat are salariu un subofiter pompier la inceput, pe parcurs si cum crestivin rang, si ce faci mai exact ca subofițer? Multumesc anticipat.
Buna seara, TPU! Am si eu o dilema, si caut o solutie, va rog sa ma ajutati. sunt la primul job, casier, de aproape jumatate de an si am doua optiuni. Am primit o oferta de angajare la un loc mai ...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la scoala de subofiteri din cadrul armatei! In ce consta anul de scoala pe care o sa il fac acolo?
Hei, am o intrebare: Dacă este cineva din voi la liceul Valeriu D Cotea( Focsani) la stiinte sociale vreau sa-mi spuneti cu cat pot intra Fundita o dau primului.
Cate universitati sunt in Brasov?
Alunitele sunt un impertinent la admitere la politie?
Stie cineva de ce documente am nevoie pentru transfer clasa a 9a? este in aceeasi liceu si profil.
Nu stiu ce sa aleg farmacia sau medicina, imi plac amandoua, ma poate ajuta cineva cu informatii?
Hei! Mă puteți ajuta cu ceva, am 14 ani eventual anul acesat am evaluarea națională clasă a- VIII- a, de mică îmi doresc să devin polițistă, dar mă puteți lămuri ce îmi trebuie mai exact....? (mai mult)
Salut TPU,care sunt subiectele pentru admiterea in Academia de politie,arma jandarmi Am nevoie de programa,pentru a stii ce sa invat, ce lectii sa invatsi asa mai departe
Sunt anul 1 la psiho insă aş vrea sa dau la politie, la Campina.V as intreba, urmand aceasta scoala pot ajunge psiholog in politie, exista o sectie pentru asta? De ceva vreme a aparut dorinta ...? (mai mult)
Cum se echivaleaza studiile postliceale cu cele superioare (postliceala cu facultatea)? Cat timp dureaza?
Îmi puteti spune (numai cei care intr adevăr stiti, nu doar ați auzit pe undeva ) ce este verificat mai ecact la examinarea medicală pentru admiterea la politie? Eu stiu ca sunt examinari...? (mai mult)
Buna,se pricepe cineva la analiza de facultate?
Heei.Sunt clasa a opta si nu sunt decisa daca sa urmez liceul cu profil de actorie pentru a urma o facultate de actorie in alta tara... puteti sa imi dati un sfat, sau nu stiu, sa imi spuneti cum e la...? (mai mult)
Meritã sa mai faci o scoala profesionala zilele astea?
Conteaza ce liceu fac pentru a fi arhitect? Ce profil?
Conteaza ce liceu fac, pentru a fii arhitect?
AM 12 ani si am nevoie de bani pentru un laptop nou stau in repulica moldova. si imi doresc sa fac bani 15k lei moldovenesti adica echivalentul a 3k si ceva romanesti destul de repede si legal....? (mai mult)
,,Adolescența mă transformă în ceva mai bun." Anul acesta, în vară voi împlini 16 ani şi vreau ca în cele 3 luni de vacanță să lucrez ceva. Ceva idei? Mulțumesc!
Anul acesta termin liceul si as vrea sa devin nutritionist, de aceea m- ar interesa ce salar are un nutritionist, cati ani dureaza facultatea de nutritie si dietetica si cat ar costa un an de scolarizare...? (mai mult)
Am 14 ani si mă gândesc sa dau la academia de politie. În primul rand la ce materii trebuie sa mă descurc?; Cat castiga un jandarm?; Cati metri trebuie sa am?
Cum se calculeaza salariul in functie de gradatie si care sunt gradatiile si cum se obtin?
Salut, ce meserie este destul de banoasa si va continua sa fie pentru urmatorii ani? Eu sunt in clasa a8- a si am examenul acum la sfarsit si nu sunt hotarat in ce parte sa ma indrept...CU fizica sunt...? (mai mult)
Se schimba cerintele la gta V odată cu update-urile? L-am descărcat reloaded de pe rarbg și acum vreau să-l cumpăr
am o intrebare serioasa. Eu imi doresc foarte mult sa devin meteorolog. Dar la fel de mult sa devin medic chirurg. Despre ambele am informatii si ma fascineaza. Voi ce spuneti? Pe ce drum credeti...? (mai mult)
Sunt insarcinata si as vrea sa lucrez de acasa. Ce idei puteti sa imi dati?
Dacă ai fi absolvent a unei facultăți de Drept ce ai alege între Școala de agenți de poliție Vasile Lascăr, Câmpina și un master în Științe Penale și Criminalistică? Vă rog să ...? (mai mult)
Încerc sa mă decid ce facultate vreau sa urmez dar sunt destul de indecisa... As vrea sa merg pe domeniul IT, doar ca nu știu ce facultate mi s.ar potrivi mai bine. Mă gândeam la automatica...? (mai mult)
Dupa ce termin Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Transilvania am de gand sa urmez un master la Cluj, "Stiinte Penale si Criminalistica" sau "Stiinte Penale" la Academia de Politie ...? (mai mult)
Este cineva in comunitate care a dat testul IELTS? As dori sa conversez cu cineva care a trecut prin asa ceva.
Ce metode stiti ca sa raman in Romania dar sa nu mori de foame. Adica nu vreau sa plec in afara.
Ceva mă opreşte să îmi îndeplinesc visul.Nu ştiu daca e chiar "destinul".Imi doresc foarte mult sa cânt vocal.In toamna m- am inscris la Palatul Copiilor la acest cerc si culmea ca au spus ca ma...? (mai mult)
Am nevoie de cateva informatii. Am cautat pe net, dar nu am gasit ceea ce cautam. Fie nu am cautat eu bine, fie pe net nu exista informatiile pe care le caut eu. M- am hotarat nu de mult ...? (mai mult)
Am 14 ani, si as vrea sa devin programator. Stiu este mult de munca insa nu- mi lipseste vointa. O sa intru la un liceu de mate- info, insa as vrea sa ma apuc de acum de cateva cursuri online...? (mai mult)
Salut Stie cineva de unde se scoate cazierul pentru angajare? Si ce acte trebuie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!