Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna,care sunt diferențele între polițist și jandarm? Voi ce ați alege și sa va motivați răspunsul.
Salut, TPU. Am si eu o intrebare: care este probabilitatea sa dea genul epic anul asta la capacitate? Ofer fundita celui ce răspunde primul.
Salutare! Pentru masura 6.1 e posibila finantarea pe un teren concesionat pentru un termen de peste 10 ani?
acum 5 ani am ajuns in Spania, si la momentul de fata sunt in clasa 10. Intrebarea mea este: Daca termim studiile aici, voi putea gasi un loc de munca decent in Romania
Sunt a 11- a mate- info si ma intereseaza foarte mult sa plec la studii in afara. Totul bine pana aici dar, printre multele probleme pe care le am pentru aplicarea la facultatea dorita, este si...? (mai mult)
Ca se devin programator ce facultate si liceu trebuie sa fac? Dar ca sa devin arhitect?
Ma tot gandesc in ultimul timp ce sa fac dupa terminarea liceului. Insa nu stiu ce...stiu ca vreau sa lucrez intr- o corporatie/multinationala insa nu stiu ce posturi sunt disponibile in astfel...? (mai mult)
Hello! Doresc sa incep niste cursuri de Web Design. Mi- ar prinde super bine putina indrumare de la cunoscatori. S- o iau cu inceputul, in primul rand nu am avut tangente cu informatica pana acum, deci...? (mai mult)
Anul acesta voi da la Academia de Politie, dar am aflat ca am varicocel de gradul I si vreau sa stiu daca pot fi admin sau daca trebuie sa ma operez?
Care este limita de varsta pentru a deține un canal de Youtube?
Salut.As dori sa stiu care este programul angajatilor Dedeman? Mai precis Lucratorilor Comerciali.
Salut,daca sunt functionar public cu statut special pot sa imi fac PFA si sa accesez fonduri europene?
Ce parere aveti despre Colegiul de Transport din Chisinau?
Cum pot deveni o actrita de la soy luna
Pot sa intru la jandarmerie daca nu fac vreo academie sau este obligatorie academia?
Ce este un liceu de mecanic agricol? Ce materii se predau? Pe ce se face practica? Si daca se da BAC la un liceu de mecanic agricol? Daca se da BAC din ce materii?
Intrebare.sunt boboc la facultate si pana acum nu am scris nimic la cursuri ca nu dicteaza.problema mea e ca nu stiu din ce se da la sesiune.Ne- a dat niste carti de citit facultativ.Imi poate raspunde...? (mai mult)
DAU FUNDA! As vrea sa urmez un profil spre filologie, dar as vrea sa ies un it- ist, urmand acest profil nu am cum, la mine in oras (Timisoara) exista "Scoala Informala de IT" daca urmez filologia+ acea...? (mai mult)
Daca sunt bun la matematica, fizica, informatica si as vrea sa devin programator/inginer IT, ce facultate ar trebui sa aleg (presupunand ca am medie pentru oricare). Eu ma gandeam la Automatica...? (mai mult)
Avantaje si dezavantaje daca intru la politie?
Stie cineva ce salariu se castiga, fiind casier la banca?
Sunt pe economic, si vreau sa ma mut pe filo acum din sem 2. 1. Care medie se ia in considerare eu fiins clasa a 11 a. Media de pe semestrul asta? Sau media din clasa a 10 a? 2. Daca raman corigent...? (mai mult)
Cât de bine trebuie să stiu la biologie si chimie dacă vrei să dai la agronomie, la biotehnologie
Un loc de muncă in străinătate pentru un cuplu ştie cineva? Menţionez ca vorbim destul de bine engleza, iar unul dintre noi are permis categoria B. Urgent!
Cine ma poate lua de manuta si sa ma ajute cu Shopify? -Funda-
Sunt clasa a 10 si m-am gandit ca vreau sa dau la Drept sa devin judecatoare. As vrea sa imi spuna cineva care stie cam cum este acolo, cati ani faci, salariu eventual, cat de greu este etc...
Hey. As vrea să mă apuc de actorie. Adică ador concepția asta. Ador in special telenovele muzicale, visul meu este sa joc in unul de aproape 2 ani. Dar de ce trebuie să tii cont pentru a ajunge sa...? (mai mult)
Buna seara TPU, doresc si eu sa stiu daca pentru admiterea la liceul militar trebuie sa am nota la purtare pe amandoua semestrele de peste 9 sau pot avea 6 pe primul si 10 pe ala doilea? Daca sunteți...? (mai mult)
Buna TPU sunt la profil tehnic si as vrea sa dau la inginerie medicala, este de viitor? Sunt salarii bune sau sa aleg electric? Adica am auzit ca se face si ceva programare as avea o sansa si in asta?...? (mai mult)
In ultimul timp nu ma mai intereseaza scoala, nu imi fac temele si iau note din ce in ce mai mici. Ideea e ca pana acum luam note bune, eram printre primii din clasa, la toate testele ma descurcam relativ...? (mai mult)
Ce puteti sa-mi spuneti despre firma Rumagol din Brasov? Ce se lucreaza acolo? Cum este? Mai multe detalii daca stie cineva!
Ce facultate de istorie imi recomandati intre cluj Bucuresti si Iasi?
Stiti cumva cand anume in toamna se vor mai da probe de admitere la scoala de politie?
Dacă un angajator te-a concediat sau ți-ai dat tu demisia de la un anumit loc de muncă, te poți reangaja din nou tot acolo, dacă mai vrei? Dacă ai cunoștiințe acolo sau într-un alt fel...
Hei TPU, sper ca voi putea fi ajutat. Vreau sa știu care sunt punctele forte ale unui redactor sportiv în presa scrisă. Sunt puțin introvertit ceea ce îmi e teama ca va fi o piedica, iar cu ...? (mai mult)
Ce medie de intrare trebuie pentru liceul tehnologic silvic Brasov?
Buna, cu ce medie se intra la facultatea de it din Bucuresti/cluj/Iasi?
As ruga sa raspunda oamenii cu experienta. Am o problema: In 3 ani si jumate de liceu, n- am invatat nimic niciodata. Am iesit in fiecare seara si m- am imbatat. In Februarie am competente...? (mai mult)
Ce salariu dau cei de la mercury research operatorilori pc?
Am observat ca am talent la actorie, chiar și colegii mi- au spus asta. La mine in oras nu este nicio sala de teatru... si nu stiu cum sa fac sa iau legatura cu cineva care cauta asa ceva. Ce ar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oportunitatea de a lucra in domeniul juridic ( procuror sau judecator )? Dupa terminarea F.de Drept apoi INM- ul poti profesa fara nici o teama de esec in asigurarea locului de munca?...? (mai mult)
vreau sa imi spuneti careva ce presupune meseria de detectiv? Ce trebuie sa fac? Urmaresc persoana sau ce fac? Trebuie facultate sau pot si fara facultate se poate?
Ce medie la purtare trebuie sa am in scoala/liceu ca sa intru la academia de politie A.I Cuza? Am cautat pe net si nu am gasit
Cate universitati sunt in Brasov?
Imaginati- va asta: - Eu sunt practicant la un service auto (Nu dau nume) - Vestiarele unde ne schimbam sunt pline cu sobolanii, peretii sunt mancati practic de sobolani. - Am discutat problema cu ...? (mai mult)
Cum ajungi profesor universitar?
Ce trebuie sa fac sa intru la facultatea de politie (ordine si siguranta publica)? DETALII!
Imi puteti spune va rog care e media necesara sa prind loc la camin la facultatea de istorie cluj?
Ce părere aveți despre facultatea de Marketing de la FEAA Timișoara? Voi avea o carieră bună? Voi putea lucra la orice firmă sau va trebui să îmi deschid propria afacere? Voi putea lucra de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.