Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre facultatea de Marketing de la FEAA Timișoara? Voi avea o carieră bună? Voi putea lucra la orice firmă sau va trebui să îmi deschid propria afacere? Voi putea lucra de ...? (mai mult)
Bună prieteni! Am și eu o întrebare mai rar întâlnită cred eu. A lucrat cineva cu bătrâni care sunt la pat? Paralizați? Care erau cerințele către voi? Este dificil psihologic și fizic? Este...? (mai mult)
Dacă sunt angajat cu forme legale la scguard One srl cui Ro 8677950
Cum se poate descurca un profesor tânăr în București? Mă refer la cheltuieli; cât are salariul? Dacă locuiești singur în chirie, te poți descurca cu un astfel de salariu?
Daca am dioptrii de -1, 25, ar dăuna la proba medicală pentru admitere la scoala de politie din Câmpina?
Poate sa afle cineva unde am lucrat sau unde lucrez? Gen daca se duce cineva sa verifice unde figurez ca angajat la o institutie sau nu stiu..., am lucrat intr- o sala de jocuri si mna. Dar...? (mai mult)
Salut, as vrea si eu sa stiu un singur lucru legat despre media dintre cei 4 ani de liceu si anume daca conteaza media anuala la terminarea celor 4 ani de studiu in cadrul liceului pentru admiterea la...? (mai mult)
Aş avea mare nevoie de nişte sfaturi. Sunt momentan studentă în anul 1 la MG, însă simt că nu este deloc pentru mine. Am venit aici mai mult din cauza presiunile alor mei şi a altor persoane....? (mai mult)
Bună seara! Îmi poate da și mie cineva mai multe informații despre facultatea de Agricultura?
Hei! La scoala de politie din Campina poti sa te profilezi si la criminalistica? Si daca in toamna se dau alte admiteri, cand se incep cursurile?
Sunt clasa a 8- a și vreau sa merg la științe sociale. De acolo pot sa merg la academia militara sau de politie? Îmi puteți spune mai multe informații si care e mai buna? ...? (mai mult)
Buna, tuturor! Îmi puteți da mai multe detalii despre facultatea de psihologie, va rog frumos!
Se merita sa te faci asistent medical? As dori sa ma fac asistent medical generalist.Am incercat anul trecut la facultate si nu am intrat, si am discutat cu parintii ca ar trebui sa ma dor la postliceala....? (mai mult)
Stie cineva daca se mai fac posturi din sursa externa la politie pentru agenti?
Cam cat are salariu un subofiter care are cel mai mic gras ( agent de politie cred )? Dar dupa avansarea in grad?
Se poate face facultatea de medicina fiind in acelasi timp casatorita?
Am dat admiterea la medicina in vara 2017...am luat nota destul de bunicica (8.05), dar nu am intrat. In prezent studiez Biologia si in paralel fac si Postliceala de asistenti medicali. As vrea...? (mai mult)
Hei! Un loc de muncă sigur ȋn străinătate pentru un cuplu, ştie cineva? Urgent!
Bună ziua am şi eu o întrebare ce face un ospătar? Vreau să lucrez în domeniu şi nu ştiu exact ce trebuie facut...adica..un ospatar si încasează? Fundiță multumesc
Spune-ti-mi cateva avantaje si dejavantaje pentru meseria de electrician. E urgent. Dau funda. Multumesc
Buna, vreau sa dau la lliceul militar anul acesta. Ce sfaturi aveti pentru mine? Unde as putea sa ma antrenez pentru traseul aplicativ? Cum as putea fii mai motivata sa fac mai mult sport?
Vreau sa dau la Academia Militara Sibiu anul acesta mai exact la facultatea de stiinte militare.As vrea sa stiu ce carti sa cumpar ca sa invat pentru probele scrise la romana si engleza.Cam ...? (mai mult)
La scoala de subofiteri platfusul este o problema? ( am la piciorul stang)
Buna tututror. Am caetva intrebari ce doressc multa seriozitate si sinceritate ca si cum sa va puneti voi in locul. meu. Ce sa aleg dintre jandarmerie si politie? Cat este salarul unui proaspat seg...? (mai mult)
Am 18 ani, la vara am bacul si vreau sa dau la scoala de subofiteri insa am o mica problema : platfus la piciorul stang. Exista vreo modalitate prin exercitiu sau cumva sa imi redresez platfusul pana ...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez la mcdonalds in pozitia de crew. La angajare trebuie sa fac si analize? Si daca da, ce fel de analize?
Cât costă analizele pe care trebuie să le faci atunci când te angajezi undeva?
Hei. Din cate am inteles in toamna nu se mai poate da admitere la politie? Doar in iulie si la sfarsitul anului?
Salut. M- am gandit pe viitor la un job si nu stiu care este "mai bun" sa zic asa. 1. Jandarm. 2. Frizer. 3. Sri. Care din astea 3, daca puteti sa- mi spuneti avantaje, dezavantaje la jobul pe...? (mai mult)
Ce credeti despre criminalisti? Este o meserie bine platita? La ce facultate se merge? cea de politie daca nu ma insel? Ce materii se dau la admitere? Ce medie trebuie sa ai ca sa poti intra la fara plata?...? (mai mult)
Am absolvit liceul, am bacalaureatul si vreau sa intru in jandarmerie dar am o singura problema. Una dintre cerinte este "să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Ştie cineva dintre voi pe cineva care m- ar putea ajuta să îmi găsesc un loc de muncă in străinătate pentru un cuplu. Poate aveţi cunoştinţe, sau poate unde...? (mai mult)
Hey, TPU! Imi puteti explica cum sta treaba cu Academia de politie de la Campina? Se da romana si engleza ( grila ), psihologic si sportivul? Aceste probe se dau in Ianuarie? ( eu am bacul pe 25 iunie...? (mai mult)
Care este salariul unui tehnician dentar? (angajat, nu particular)
Buna, sunt a 11- a si lumea a inceput sa ma intrebe unde dau la facultate. Si nu stiu ce ar trebui sa fac. Ai mei zic ca am simt tehnic si sa ma duc la politehnica, insa eu sunt o fire mai artistica,...? (mai mult)
Hei. Se merita sa devi arhitect in România? Pentru ca vreau sa merg la un liceu de arte, profil arhitectură. Nu imi e frica ca nu o sa devin arhitect, imi e frica ca nu voi avea de lucru si voi face...? (mai mult)
Ce studii imi trebuie pentru a deveni inginer proiectant? Care este diferenta dintre un inginer proiectant si unul constructor?
Vreun student E.T.T.I de la Iasi de preferat? Am de pus niste intrebari in privinta acestei facultati.
La un supermarket din orașul meu este un șef de magazin mobil și un șef de tură. Când merg pe acolo, este numai șeful de tură. Șeful de magazin este detașat momentan în alt oraș și nu se ...? (mai mult)
Buna, stiu ca poate e o intrebare destul de aiurea dar sunt destul de dezorientata. La Universitatea Carol I, la Facultatea de securitate si aparare, este obligatoriu sa raman acolo la camin la fel ca...? (mai mult)
VREAU RASPUNSURI SERIOASE! 1)Ce meserii de viitor cunoasteti si care sunt acelea? 2)Salariul fiecarui job pe care il denumiti? 3)Ce liceu si facultate ar trebui sa urmez pentru a avea acel job? 4)Ce...? (mai mult)
Salut, ma si eu o intrebare, este nevoie de pasaport ca sa lucrez in Spania?
Imi poate spune cineva care sunt ramurile mai cautate ale ASE, si ce abilitati trebuie sa ai ca sa urmezi aceste cursuri. Imi caut o profesie si sunt in ceata. Multumesc mult :)
Daca as vrea sa fiu avocata: 1)Ce materii voi avea la liceu? Cate ore pe zi/sapt? 2)Ce materii voi avea la facultate? Cate ore pe zi/sapt? (Sunt din Bacau.) Cred ca am uitat sa spun ca vreau ...? (mai mult)
Buna seara, am avut un vis urat.Eram eu cu prietenu meu pe langa un lac si deodata parca l- am impins eu sau a cazut el, nu stiu nu mai tin minte o cazut in lac.S- o ridicat si dupa m- o aruncat si pe...? (mai mult)
Ce facultate ar fi buna si usoara, sa nu trebuiasca sa stau cu sute de carti langa mine, o facultate usoara cu un job acceptabil, ASE?
Hei, am de facut un proiect la antreprenoriala despre firma 101 trandafiri (este o florarie), stie cineva unde gasesc nuste informatii despre cel care a intemeiat aceasta firma si cine este?
Am fost la un curs de dezvoltare profesionala si mi se va da o diploma. Diploma aia se ia in considerare la o angajare?
Dai bac la profesională?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!