Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Dai bac la profesională?
Daca as vrea sa fiu avocata: 1)Ce materii voi avea la liceu? Cate ore pe zi/sapt? 2)Ce materii voi avea la facultate? Cate ore pe zi/sapt? (Sunt din Bacau.)
Bunaa va rog am nevoie de un raspuns urgenttt vreau sa scriu o carte online unde adica pe ce site as putea sa o scriu
Sunt din Iasi si ma intrebam daca poate cineva sa ma ajute sa gasesc un agent bun. Am mare nevoie de ajutor si chiar sper sa ma poata ajuta cineva. Multumesc!:-)
Daca am participat la niste ateliere care au constat in niste dezbateri publice (cu nr limitat de persoane) pe tema regenerarii orasului din care sunt etc, pot trece in CV?
Stewardesele au voie sa faca copii?
Sunt la liceu de arte.pot merge la o facultate de drept dupa ce termin liceul?
Sunt clasa a 8a și anul acesta voi da un examen care este destul de important pentru viitorul meu...Problema este ca nu ma descurc deloc la matematica, in special la geometrie! Nu pot intelege...? (mai mult)
Va salut, sunt nou pe grup și o să încep cu o întrebare de care sunt stresat de ceva vreme! Sunt elev in cala a12a la un liceu cu profil vocațional(sportiv) Ce studii superioare imi recomandați...? (mai mult)
Programator fara bac e posibil?
Daca as vrea sa ma angajez de cand am 16 ani..cum as putea? Ce servicii NORMALE, REPET NORMALE as putea face? As vrea sa fiu avocata si sora mea vrea sa fie actrita in America dar pentru asta ne trebuiesc...? (mai mult)
as avea o intrebare. Sunt in clasa a 9a, profil: filo Si ma gandesc si la o facultate, dar stau cam prost la materiile urmatoare: engleza, franceza, matematica, fizica, chimie, în ...? (mai mult)
În orașul meu, la un supermarket, este un șef de magazin mobil. El e detașat și la alte supermarket- uri din județ. Nelămurirea mea este: dacă acest șef de magazin este din același oraș cu...? (mai mult)
anul viitor vreau să dau la Scoala de Subofiteri de Pompieri și aș avea cateva întrebări. 1.Ai voie cu ochelari? 2.Repartizarea se face pe media finala și pe opțiunea absolventului? ...? (mai mult)
Care este intrebatea dintre SAS de la politie si SASS de la penitenciare? Si mai exista alti mascati? Si in ce domeniu actioneaza fiecare?
Salut tuturor, m-am apucat de putin timp de agricultura si as vrea sa achizitionez un disc, dar nu stiu care este mai bun cel in V sau in X? Ma poate ajuta cineva?
Bunicele si ma descurc la scoala, dar stiu ca e o bursa lunara pentru cei din invatamantul profesional de 200 de lei si asta vreau sa fac, sa lucrez in mecanica. Ce parere aveti?
Salut tpu.Sunt clasa a opta si sunt indecis in legătură cu alegerea liceelor.M am gândit la liceul militar dar nu stiu ce gen ce teste trebuie sc date, si daca il iau ce profesie as putea alege după....? (mai mult)
Tata imi tot zice sa ma duc la Breaza pentru ca sunt capabil de toate cerintele de acolo si e pacat sa nu ma duc. Eu nu as vrea ca mi as lasa prietenii, este departe de casa si de familie, alta...? (mai mult)
Vreau sa invat sa cant pentru ca imi place sa cant. Stiu ca sa canti e ceva cu care se presupune ca "trebuie sa te nasti" dar am auzit multe cazuri in care si persoane care nu prea au avut voce ...? (mai mult)
Salut, sunt in asa a 7- a, deci anul viitor dau evaluarea nationala, ma gandesc ca daca nu o sa reusesc sa iau note mari si sa intru la liceul dorit, ma gandesc sa ma duc la un profil de mate- info dar...? (mai mult)
Ce nota trebuie sa am la purtare pentru a intra la Liceul Militar Breaza?
Când ești la facultate și notele ce le primești la examene, clasa și așa te ajuta sa ramai la buget sau cum?
La ce te ajuta media de absolvire a facultății?
Buna, vreau sa va spun ceva foarte interesant. Deci, asta seara am visat ca dram într- o sala de sport foarte foarte mare. Si o persoană era acolo, o profesoară cred (ffindca imi spune a ce sa fac)...? (mai mult)
Atunci când te angajezi undeva, acea firmă, societate comericală, magazin etc unde te angajezi, cheltuie o anumită sumă de bani să te angajeze sau nu?
As vrea sa pictez niste tablouri pe panza si dupa sa le vand, dar nu stiu cum sa fac, cum as putea sa fac rost de clienti ca sa le pot vinde, chiar si in alte tari? Ar exista o posibilitate?...? (mai mult)
Sunt la filo. Si mi- ar place foarte mult sa lucrez in domeniul IT. Dar e o mare problema. Sunt PRAF la mate. In gimnaziu am avut media 5 sau 6. Nici cu fizica nu o duc chiar bine. Am vreo sansa? Stiu...? (mai mult)
Cun se intra la Facultatea de medicina veterinara? Ce se face mai exact acolo? Si cati ani trebuie Multumesc!
Sunt la liceu si fac voluntariat in cadrul bibliotecii judetene.Ma vor ajuta diplomele de acolo cand va fi sa ma angajez?(sunt la bio-chimie)
Hei! Imi ziceti va rog materiile care se studiaza la postliceala specializarea asistent medical generalist? Si daca stie cineva din Oradea care postliceale ofera diploma acreditata.
Cum e sa fi student la Facultatea de Geografie?
sunt clasa a VII a si as vrea sa urmez un profil de mate- info, problema este ca nu prea imi place acest profil deoarece are foarte multe asteptari daca imi puteti spune un profil unde se poate...? (mai mult)
Ce salariu primește un angajat care lucrează la KFC? Fără glume de genul " Acolo vrei să te angajezi?" sau alte cct-uri. Întreb din pură curiozitate.
Care sunt meseriile de succes? Cele in care ai sanse de angajare, nu ca avocatii sau psihologii. Si sa nu trebuiasca mate, chimie si fizica Multumesc! :)
Ce parere aveti de Scoala Agenti de Frontiera? As vrea sa merg acolo anul acesta, dupa ce voi termina clasa a XII- a, as fi vrut la Campina, insa sunt subiectele mai grele si prefer sa ma pregtesc...? (mai mult)
Hello... Imi puteti spune cum este viata de student la Constanta. Imi place mult orasul, mai ales ca pot vedea marea oricand am chef. Imi spuneti cam de ce suma as putea avea nevoie sa ma intretin(mancare,...? (mai mult)
Am o intrebare.La academia de politie acele examene din istorie, romana si engleza se dau cand vrei sa intrii sau dupa ce ai intrat si vrei sa termini?
Buna dimineata, sunt un barbat in varsta de 24 de ani, m- am angajat de curand la un hotel in Germania in orasul Koln, fac curatenie in camere, asez patul, dau cu aspiratorul si pun brosurile la locul...? (mai mult)
Armata sau Poliție? Argumentează...
Stiu ca suna cam copilăresc dar cum pot ajunge un actor de succes? Adică trebuia sa urmez un liceul anume sau o facultate?
Sunt clasa a 8 si profesorul meu de matematica ne ameninta ca daca nu avem media macar 7 nu ne baga in evaluarea nationala, este adevarat ca poate sa faca asta? Și ce se intampla cu cei care nu au ramas...? (mai mult)
Am 14 ani iar de anul acesta trebuie sa merg la liceu.Eu vreau sa ma duc la actorie, dar ideea e ca eu locuiesc in Maramures si as vrea sa aleg intre doua licee, prima varianta ar fi Liceul ...? (mai mult)
M-am înscris la o școala de subofițeri si jandarmi, am facut fisa mediaca, iar la scurt timp, mi-am facut un tatuaj pe picior. Exista șanse să nu ma treacă la contra-vizita de acolo?
dupa voi, pe ce profil sa merg ( sunt clasa a 8-a )? Care vi se pare cel mai bun?
Seara buna! Exista persoane care au terminat sau sunt la cursuri în cadrul specializării inginerie economica în domeniul mecanic? Ce înveți sa faci mai exact și cât de grea este? Perspective de ...? (mai mult)
As dori anul acesta sa ma înscriu la facultate. As dori sa urmez în cadrul universității Ovidius o specializare cu învățământ frecventa redusa însă nu știu sigur care :agricultura, inginerie...? (mai mult)
Ce părere aveți despre meseria de jurnalist/redactor/comentator sportiv? M- ar interesa foarte mult pe viitor o cariera în acest domeniu, sportiv. E greu de dobândit o astfel de cariera? E ceva...? (mai mult)
Salut TPU,vreau si eu sa stiu ce pot sa devin dupa ce termin facultatea de silvicultura, ce salarii sunt si daca invat sa cum se fac exploatarile forrstiere
Buna seara TPU! Caut si eu un loc in Ramnicu Valcea unde pot invata belly dance sau orice fel de club dance. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)