Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Aș vrea să îmi fac un canal YouTube dar nu vreau sa mă filmez pe mine, ce as putea filma sai despre ce ar putea să fie canalul meu?
Salutare, as fi curios, cu cat se intra la facultatea militara, cu ce medie aproximativ in bac si pe probe si "sau" ce probe sunt, va rog frumos ajutati- ma, chiar sunt foarte curios, dar nu stiu...? (mai mult)
Sunt elev in a 12, si as dori sa dau la medicina la cluj.Intrebarea e daca e adevarat ca la cluj abia scoti 5 datorita profesorilor super severi.
Ce trebuie sa stiu pentru a intra la o facultate de masaj...(lucruri generale precum biologie sau altele?) (Brasov)
Au fost grele evaluarile nationale din 2016-2017? Cate subiecte au fost?
Cat este salariul in Bucuresti la spalatorie auto? Iar Salariul in Mana? Ms. Funda. Daca stiti alte tipuri de loc de munca, ma puteti sfatui.
Acum cateva luni am dat testul de IQ si am aflat ca IQ- ul meu este de 122. Eu doar ce am implinit 13 ani. Faza e ca eu pana acum nu am invatat deloc bine si am avut note mici, dar vreau sa ...? (mai mult)
Buna! Ce scoala, facultate trebuie urmata ca sa devii Politist Local in institutie publica(Primarie, Finante). Sau e doar pe baza de concurs ocuparea postului respectiv?
Liceele Aurel Vlaicu si CFR din Galati au cămin? Cat platesti pe luna daca au camin?
Am niste intrebari. daca intru la Academia de Politie din Bucuresti ce pot iesi? Dar la Scoala de politie din Campina? La Academie care sunt pasii, pas cu pas care trebuie urmati pentru a intra?...? (mai mult)
sunt in a 12 si dau la medicina la cluj.la biologie si chimie ma descurc excelent dar la fizica deloc.am inteles ca la medicina cluj in anul 1 fac fizica medicala. cum e profesorul de la ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre stilist coafor? E o meserie bună? Se câștigă bine?
vreau sa intreb daca ma pot înscrie la facultatea de teologie din București sunt fată si as vrea sa ies profesoara de religie dar acolo sunt numai băieți?
Salut, are cineva idee cand se mai fac angajari la MAI, MAPN? daca se fac pana la sfarsitu primaverii?
Daca as da la Facultatea de Limbi straine, ar fi mai buna cea din Bucuresti sau cea din Cluj? Mi as dori sa plec in Coreea si prin intermediul facultatii din Cluj am inteles ca se poate. Ceva pareri?
Imi doresc sa dau la politie insa in momentul de fata nu stau atat de bine cu sportul. 1.Credeti ca ar trebui sa incerc si sa ma pregatesc mai mult? Ambitie am, dar nu stiu cate sanse de reusita am ...? (mai mult)
Salutare. Aceasta intrebare are legatura cu, cariera militara navala. Daca este cineva care lucreaza sau a lucrat in domeniu si imi poate oferi cateva informatii despre durata de scolarizare pentru ofiteri...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Facultatea de fizica de la Magurele? Vreau cat mai multe detalii
Sunt elev în clasa a 12a, filologie și aș vrea să dau la facultatea de drept. Nu am rude în familie în domeniu( aparent ăsta e un dezavantaj, mda) și sunt curios să aud unele impresii,...? (mai mult)
Vreau sa dau la Scoala militara de subofiteri "Basarab I"- Pitesti si daca e cineva sa ma ajute sa ma lamureasca ce probe scrise sunt acolo. Eu stiam ca se da la mate- fizica acum cica s- a schimbat...? (mai mult)
As vrea sa aflu ce păreri aveți voi despre liceul Spiru Haret din Suceava. As vrea sa merg pe profilul mate- info, dar am auzit ca profesorii nu predau prea bine! Cât de grea va fi materia? ...? (mai mult)
Cica in cateva luni fac 18 ani(nu se vede, tot o minte de 5 ani am) iar parintii mei s- au hotarat sa imi ia o masina. Desigur, fara sa mai stau pe ganduri, am refuzat politicos spunand ca...? (mai mult)
Vă rog frumos îmi puteţi spune dacă liceul Dunărea din Galaţi are cămin? Vă mulţumesc!
Ce profil ar trebui sa urmez la liceu pentru a deveni instructor sportiv?
Ce parere aveti de liceul militar tudor vladimirescu din Craiova? Daca se poate sa imi raspunda doar cei care au fost sau sunt in acel liceu. Ma intereseaza cel mai mult de probele sportive.Am inteles...? (mai mult)
Salut, exista un site de job uri pentru copii 17 ani part time, de preferabil băieți
Ce intrebări se pun la testul psihologic pentru angajare în poliție, dati-mi cateva exemple si de ce unii il pică care este cauza.
Se scad zilele de concediu medical din perioada de preaviz?
Cu ce se ocupa un programator?
urmeaza sa merg la un interviu la hollywood multiplex.Cum este mediul de lucru? A lucrat cineva acolo? Cum este? Multumesc! (post de verificare bilete, indrumare clienti etc)
Bună TPU. Credeți că este bine dacă as face un liceu economic? M- ar ajuta mai departe? Dupa ce termin liceul, mi- as putea gasi de lucru? Dacă da, ca şi ce as putea sa lucrez? Daca as dori ...? (mai mult)
As dori sa studiez pe viitor stomatologia. Imi puteti spune cam ce carti ar trebui să citesc în acest domeniu? Multumesc!
Desi aceasta întrebare este posibil sa o mai fi pus, aici sau chiar unor oameni fata în față, sper că este cineva din domeniul militar care mă poate ajuta cu răspunsuri. Deși momentan...? (mai mult)
Merge GTA 5 pe un sistem de operare pe 32 biti fiindca pe System Requirements apare doar pe 64 biti?
Buna TPU Am nevoie de o lista cu licee din Bucuresti pe profil uman de preferat sector 6 la care nu iti trebuie medie mare. Ziceti de preferat si care este media de admitere
Buna TPU Am nevoie de ajutor cu intrarea la liceu. Imi trebuie o lista cu licee din Bucuresti de preferat sectorul 6 in care nu iti trebuie medie mare ( de preferat ziceti cat ). Pe profil uman.
Ce materii se fac la stiinte sociale si pedagogic? Care dintre ele este mai bun? Multumesc anticipat! *dau funda*
Cum pot sa cer in mod subtil o promovare la locul de munca?
Am terminat un liceu tehnic, iar apoi am primit diploma de 12 clase si un atestat pentru profilul care l- am urmat in liceu. Dau ca exemplu ca vreau sa ma angajez intr- o fabrica care nu este in domeniul...? (mai mult)
Cati ani se pot repeta maxim la facultatea de medicina? 1sau 2?
Ca să devin să zicem...un antrenor pentru o echipă de juniori de baschet trebuie să am nevoie de o școală sau un liceu special? Adică pe profil sportiv.
Ce medie la purtare minima trebuie sa ai ca sa intrii la colegiul militar, am nevoie urgent!
Salut, am și eu o nelămurire! Vreau să dau la liceul militar și unii prieteni mi- au spus că dacă termin liceul și nu i- au la academie, trebuie să plătesc toate cheltuielile din cei 4 ani de...? (mai mult)
Hei Buna TPU am o întrebare si tot am cautat pe internet, si nu am gasit raspunsul! Lucrez în domeniul restaorantului adica gatesc umblu cu diferite sosuri uleiuri (mentionez ca restaorantul e chinezesc...? (mai mult)
In afara de luna ianuarie cand se mai fac inscrieri la academia de politie?
Ce medie de admitere trebuie sa am ca sa intru la liceul Liviu Rebreanu Bistrita Nasaud profil Filologie grupa B?
•••Se poate lucra la domiciliu? Am mare nevoie, trebuie să îmi întrețin familia, vă rog din suflet să mă ajutați cumva cei care știți! Am ajuns să disper, nu pot lucra decât la domiciliu,...? (mai mult)
Buna ziua! Cat se plateste contributia la stat dupa un angajat cu 4 ore dar dupa unul cu 8 ore?
Ce trebuie sa fac pentru a merge in armata? Imi trebuie 18 ani si am nevoie de bac ( asa am auzit )?
Spuneti-mi si mie cum aflu primele 7 cifre din cnp daca sunt nascut pe 16.10. 2001
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem