Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Spuneti-mi si mie cum aflu primele 7 cifre din cnp daca sunt nascut pe 16.10. 2001
As vrea sa lucrez in politie, in domeniul crimelor, sa rezolv cazuri etc. Eu stiu ce vreau sa ajung dar nu stiu cum se numeste in Romania postul, in SUA se numesc detectiv, sergenti, locotenenti sau agenti...? (mai mult)
Ce știți despre joburile online unde poți lucra de acasă? Dacă- mi place sa scriu, aș putea găsi ceva in domeniul asta? Nu mă interesează să câștig foarte mult, in caz de contează. ...? (mai mult)
Hey! Ce imi puteti spune despre Facultatea de Inginerie Medicala din cadrul UPB. As dori sa stiu ce pregatiri iti ofera si ce joburi poti capata in Romania sau chiar in afara. Multumesc anticipat!
Pot munci de la 15 ani la mega image?
"Windows startup repair" Nu stiu cum sa rezolv problema asta, i- am dat restart la PC si de atunci imi da eroarea asta Cand intru pe cele doua obtiuni nu ma ajuta cu nimic Si am inteles ca trebuie...? (mai mult)
Dau funda celui caruia imi enumera cat mai multe aspecte negative cu privire la farmacie. Referitor la medicamente, nu stiu. Orice stiti, dar din surse ok. Multumesc!
1) Se poate lucra ca traducător la domiciliu (cu carte de muncă)? 2) Dacă da, cât câștigă un traducător (aproximativ)? 3) Eu știu limba engleză, vorbesc fluent, scriu corect etc, însă nu...? (mai mult)
Pot sa ma fac cioban cu 3 capre?
Am decis sa devin actrita! Doresc sa merg la liceul Dinu Lipati din București, si după sa ma duc la facultatea de actorie de film UNATC! Și acum vin întrebările! Ar fi bine ce fac? La...? (mai mult)
As dori sa urmez un curs la distanta pe site- ul Eurocor. As vrea sa stiu daca e un site de incredere si merita sa cumpar un curs de la ei. As dori sa fac un curs in domeniul calculatoarelor,...? (mai mult)
Sunt clasa a XII-a, specializarea mate-info, si voi da bacul la bio IX-X ( proba la alegere ). Ce facultati mi-ati recomanda sa urmez?
Salut, mai am putin si termin facultatea si ma bate gandul sa dau admitere la scoala de agenti de politie. Vreau sa stiu daca studiile superioare ma vor ajuta pe viitor sau daca voi avea anumite beneficii...? (mai mult)
Cat castiga pe luna un casier la auchan, din incinta Iulius Mall? Funda celui mai bun raspuns!
Salutare a mai lucrat cineva la Autonet? ce salarii au?
am si eu o întrebare. Este bun profulul UMAN? SI DE CE?
Bună! Parere despre liceul pedagogic. Cum e? Este greu? Din ce se dă bacul? Se merită această meserie (educator/învățător)? Salariile sunt destul de mici. După ce termin liceul, dacă vreau...? (mai mult)
La facultatea de Chimie, materia se reia de la zero?
am o intrebare. unde ma sfatuiti sa dau la medicina la cluj, Bucuresti, sau timisoara.nu sunt inca hotarat. care medicina e mai buna din astea 3?
Fratilor, am 8 zile de cand nu mai fumez dupa o sclavie de 27 ani si nici nu ma gandesc sa recidivez erau vremuri cand ma trezeam noaptea din pat si o forta necunoscuta ma trimitea la benzinarie sau la...? (mai mult)
acum câteva zile prietenii mi-au făcut o farsă, mi-au furat o mașină, mi-au făcut pană la alta, as vrea și eu niste ideii. Funda
Bună seara Îmi doresc foarte mult sa se schimbe parlamentul României și oamenii din el care nu fac absolut nimic stau și doarm și dau legi aiurea ce visează noaptea pun ziua în practica, eu ...? (mai mult)
Buna! Ce tip de instruire au paramedicii smurd care efectueaza misiuni de salvare cu elicopterul?
Salutare.Imi poate spune si mie cineva pas cu pas, care sunt etapele pentru a ajunge sofer de tir? Poate cineva este din domeniu.
Salut la o facultate cu specializare de kinetoterapie din ce se da admitere? Se da din biologie, sport?
Daca te inscrii la o facultate cu predare in limba engleza, examenele si licenta trebuie date tot in limba engleza?
Cand incerc sa pronunt zgomot, nu imi iese. Nu pot sa zic z-g-o-m-o-t. Cum sa reusesc?
Poti fara facultate sa faci o cariera? Adica, spre exemplu, daca stii bine o limba straina, invatata de unul singur, poti avea un salariu bun ca traducator? Si daca da, sunt cerinte mari? As vrea sa ...? (mai mult)
Știe cineva dacă la Facultateatru de Chimie materia se ia de la 0?
Am diploma de bacalaureat si nu vreau sa urmez o facultate, imi puteti da cateva optiuni fara cele in cadrul MAI deoarece am dosar penal. Multumesc!
La vara va trebuii sa aleg o facultate pentru ca termin clasa a 12- a. Am hotarat sa ma duc la Automatica si Calculatoare si ma gandeam sa aleg Automatica dintre cele doua. Stiu in ce consta...? (mai mult)
BUNA, MEMBRII TPU! As vrea as va adresez o intrebare: Daca vr sa am o firma de haine, ce liceu trebuie sa urmez?(*Dar facultate?)
Buna cum pot sa fac like-uri pe o pagina de Facebook? https://www.facebook.com/Party-PRO-Lights-Sound-2035379846748906/?ref=br_tf
Poti avea o cariera ca actor/actrita fara o facultate specifica? Raspundeti urgent va rog! DAU FUNDA!
Ce pot sa profesez dupa absolvirea Facultatii de Geografie specializarea Turism?
Bună! Ce înseamnă să lucrezi la protocol într-un aeroport? Și cum ajungi să faci asta? Dacă am nevoie de o facultate anume, etc. Mulțumesc!
Ce salariu are un frizer? Dar stilist coafor?
Salut. Ce ati alege dintre Frizer si Jamdarm?
Am niste intrebari in cap pe care mi le pun de ceva timp, dar m- am gandit ca este mai usor sa intreb pe cineva mai avansat decat mine... si ma refer la un student la litere sau poate chiar ...? (mai mult)
Cum pot gaasi un job part-time in Tecuci? Eu sunt clasa a-10 a si pot lucra tocmai de la 1 incolo
As dori, ca dupa liceu, sa ma axez pe partea de drept(gen politist, agent, agent federal etc.). si as dori sa stiu de ce am nevoie pentru a deveni. Ce studii, ce probe sunt si in ce consta ...? (mai mult)
Tu cate ore lucrezi pe saptamana ca angajat?
Sunt elevă în clasa a 11- a la un liceu economic (specializarea economie) și îmi doresc să urmez studiile facultății de medicină. La universitatea din orașul meu (Universitatea Ovidius...? (mai mult)
Am 19 ani si as vrea sa aplic pentru jandarmeria romana. Problema e urmatoarea. La 16 ani m- am ales cu niste dosare penale ( 3 furturi auto, 3 conduceri fara permis si 1 distrugere prin incendiere)....? (mai mult)
Salut,dupa bacalaureat vreau sa devin ofiter jandarm dar nu stiu cand se dau probele, unde se dau probele si unde fac scoala...pe internet nu m-am lamurit deloc. Multumesc anticipat.
Ce loc de muncă la domiciliu SERIOS şi care se plăteşte ok (minimul pe economie) ştiți? Majoritatea celor de pe internet propuse sunt nişte țepe, de aceea am specificat faptul că eu aş vrea...? (mai mult)
Pe al doilea semestru o sa ma mut la o scoala auto sa invat mecanica auto. e scoala profesionala. Totusi nu sunt sigur daca am facut alegerea corecta cand am completat fisele de transfer, pot sa devin...? (mai mult)
As vrea sa știu câți ani am lucrați pe cartea de munca Mulțumesc
Pe ce site trebuie sa caut informatii referitoare la inscrierile din urmatoarea admitere la politie Campina?
Buna,ma puteti ajuta cu cateva sfaturi in legatura cu profilul economic? Materii,din ce se da teza,BAC-ul, si daca e de viitor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!