Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut tpu.Cum as putea sa imi fac o cariera in cursele de masini.Se face scoala pentru asta? Sunt astfel de scoli in Romania?
Hey! Se poate face facultate de actorie in Anglia? Are cineva ceva informatii legat de asta? Orice informatie imi este utila. Multumesc!
Ce liceu imi puteti recomanda care sa aiba clasa de mate-info intensiv informatica si sa fie media de intrare pe 2017 sub 9.50?
Am si eu o intrebare,la academia de politie,la fisa medicala,la analize, se face si drogtest?
Stiti cumva de unde pot descarca Bandicam fara bani si virusi?
Ma ajuta cineva sa fac un CV de angajare? Am 19 ani, am terminat liceul, si nu am mai lucrat pana acum. As vrea sa mai stiu ce acte o sa imi ceara?
Buna "TPU"! As vrea sa dau la academia de politie insa am niste nelamuriri...cum ar fi. Media la bac cat ar trebui sa fie? Inaltimea inca e un criteriu sau a fost scoasa? La istorie pe ce lectii trebuie...? (mai mult)
Vreau sa dau la politie. Nu scot inca timpul si am examen undeva Vineri. E un traseu aplicativ, dar e mai avantajos pentru baieti, iar la mine la fete e greu sa ajungi ca baietii la sarituri. Tatal meu...? (mai mult)
Totii baieti din orasi de unde vin la mine cal a nas? oare pot eu din orice beleah sa ii scot?
Ce cursuri ar merita sa fac? Ca sa am o meserie frumoasa, sa castig multi bani! Sa fie meserie cea mai cautata.
Stiti cum functioneaza sistemul de credite, respectiv de reclasificare a studentilor Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti? Cum se calculeaza creditele in functie de nota din examen? Care este,...? (mai mult)
Hei,TPU! As vrea sa intru la un liceu cu profil filologie.Eu am facut franceza in generala,dar urasc franceza.Pot sa fac alta limba in loc de franceza, dar sa o iau de la 0? Ex:germana
Care orga este mai buna Casio sau Yamaha?? http://www.mcmusic.ro/......ntetizator http://www.fly-music.ro/......-e253.html
La auchan am inteles ca "angajeaza" adolescenti de 15- 16 ani sa prezinte produse gen chipsuri, chocolata Ce trebuie sa fac ca sa ma angajez si eu pe parcursul vacantei de vara? Cat este...? (mai mult)
Am facut anumite lucruri, impins de la spate. Acum cand termin liceul nu stiu ce sa fac? Hobby- uri nu prea am, nu gasesc placere in nimic. Nu vreau sa traiesc toata viata fustrat desi nu gasesc nimic...? (mai mult)
Vreau sa devin cântăreața. Am avut deja 3 concerte și mi-as dori sa îmi Spune-ți cum sa devin celebra?
Voi cum va motivati sa faceti tot ceea ce v-ati propus?
Mie imi place foarte mult sa vorbesc cu oamenii, sa le ascult povestile de viata, problemele si sa incerc sa ii ajut...cu prietenii mei fac acelasi lucru si reusesc sa ii fac sa se deschida si sa vorbeasca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un job ca programator/web developer? Se merita sa merg pe o facultate de genul? Sunt la mate- info (intensiv info) in clasa a 10- a si sincer ma descurc la informatica...? (mai mult)
Urmez o postliceala si as vrea ca in acelasi timp sa si lucrez. Cum as putea sa ma descurc? Programul la postliceala este dimineata, intre orele 08:00-13:00/14:00.
Ce părere aveti despre meseria de contabil/bancher ( toate celelalte meserii legate de contabilitate)? Cam cati bani se castiga?
Unde Gasesc porumbei?
Salult TPU, cine stie de ce nu pot juca mapa dust 2 pe cs go eu vreau sa joc pe dust 2 si nu imi merge se blocheaza cand mai are putin de incarcat, va rog frumos ajutati-ma.
cum este chimia la medicina dentara? Eu din gimnaziu nu mai am treaba cu ea din cauza profesorilor care erau schimbati ca pe ciorapi ( la scoala privata ) la liceu am fost la profil uman, chiar...? (mai mult)
Care este cea mai buna facultate de management din Romania, pentru ca dupa absolvirea ei sa pot lucra intr-o banca? Astept si pareri despre aceasta cariera.
Am o problema serioasa, adica vreau sa imi raspunda sau daca este o persoana care vrea sa vorbeasca cu mine despre asta. Urmeaza sa caut un liceu de facut, nu vreau orice liceu, Mie imi...? (mai mult)
SUnt la facultatea de tehnica dentara care este de 3 ani, eu fiind anul 2. Termin facultatea la 21 ani. Ce ziceti merita sa dau mai departe la stomatologie, sa mai fac inca 6 ani? SIncer, imi...? (mai mult)
am câteva întrebări: Ce ar trebui să fac dacă vreau sa fiu o actriță la Hollywood, la ce liceu și facultate ar trebui să studiez? Exista actori care au operații? Nu estetice, de...? (mai mult)
Stie cineva cum se impart turele la magazine gen Pull and Bear/Stadivarius? As vrea sa ma angajez si incerc sa imi dau seama care e programul de lucru
Dupa terminarea liceului imi doresc sa urmez o academie in domeniul militar (nu in politie) dar nu stiu care sunt si pe unde sunt, sper ca ma poate ajuta cineva. P.S. : si ce probe fizica trebuiesc...? (mai mult)
Urmez facultate de tehnica dentara sunt anul 2 si mai am un an si o termin. As putea sa continui la stomatologie pana la 6 ani? Sau trebuie neaparat sa incep din anul 1?
Ce parere aveti despre meseria de tehnician dentar? Este o meserie de viitor? Se castiga bine in tara? Dar in strainatate? Multumesc!
Care sunt meseriile de pe urma carora poti castiga foarte multi bani?
Cine vrea sã facã niste bani, sã incerce asta http://sxmoney.club/4634893834868/
Odata la cat timp iti da skinuri in CS GO? Prietenului meu i-a dat un skin si nici nu a jucat la fel de bine ca mine si nici mai mult Multumesc!
Nu ma descurc foarte bine la teste la engleza.Trebuie sa le pun la timpurile potrivite si nu stiu dupa ce sa-mi dau seama. Puteti sa ma ajutati cu cateva exemple si explicatii? Multumesc!
Vreau sa mi deschid un stand cu fructe naturale la mine in oras(intr- un parc) numai ca nu stiu cum fac rost de apa pentru spalat fructele, spalat pe maini, etc.Ma poate ajuta cineva?:)Multumesc...? (mai mult)
Buna, îmi puteți spune câte ceva despre facultatea de arhitectura si urbanism? Este și arhitectura și design. dacă da care este mai buna? Mulțumesc!
De ce este nevoie pentru a intra la FEAA Facultatea din Craiova?
Stie cineva cat castiga un elev angajat McDonald s cu program flexibil 12 ore pe saptamana(Adica lucreaza 3 zile pe saptamana cate 4 ore zilnic). Multumesc!
Daca termin o facultate la stat ( mai exact inginerie) și apoi aleg sa fac masterul la Academia Tehnica Militară la București, mi se va da grad de militar nu?
Sunt in clasa a9-a si in viitor as vrea sa fiu ofiter jandarm! Pe langa ofiter jandarm as putea fi si luptatoare de mma (kickbox)? Gen, sa merg la meciuri.
Daca sunt printre voi persoane care au dat la medicina generala, examenul de admitere si la chimie, cam cat timp v a luat sa treceti o dată prin materie? Va multumesc!
Daca as urma criminalistica la Scoala de Politie Septimiu Muresan din Cluj, pot sa devin expert criminalist adica pot sa dau acel test sau sa iau masterul? Daca nu, atunck ce facultate trebuie urmata ...? (mai mult)
Daca nu am dat bacul deloc cand am terminat scoala, il mai pot da? Avand in vedere ca am trecut prin scoala ca gasca prin apa si nu am invatat mai nimic, am sanse sa obtin hartia acea inutila, sau sa...? (mai mult)
Am nevoie de evaluarea nationala pentru liceul militar?
Pentru liceul militar am nevoie de evaluarea nationala?
Vă rog frumos vreau și eu o funda? Respecte
Hei! stie cineva daca exista academie de politie in Sibiu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a