Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Hei! stie cineva daca exista academie de politie in Sibiu?
Merge sa dau la liceu pe profilul filologie si dupa mai departe la facultatea de arte plastice, sectiunea grafica? Deoarece sunt foarte talentată la desen si imi place foarte mult, si nu am posibilitatea...? (mai mult)
Pot să mai dau la academia de poliție dacă atunci când eram mică am avut două convulsii, o aşa zisă epilepsie care a fost tratată şi s- a dovedit că sunt sănătoasă acum și nu mai am nimic?...? (mai mult)
Care sunt probele care se dau pentru scoala de subofiteri?
Nu mi se deschide mapa de_dust2 in CS GO Toate celelalte mape merg Ce trebuie sa fac?
Salut am 19 ani si as vrea sa intru in aramta, dar nu stiu cand se fac recrutarile, imi poate spune cineva va rog cand se vor face recurtari?
As vrea un nume de canal de Youtube nu prea comlicat dar tare. FUNDA EVIDENT
Am doua întrebări ce le adresez persoanelor in domeniu( nu vreau persoane card n- au habar dar totuși caută pe google pentru o funda). O prima întrebare teste rezervată monedei virtuale...? (mai mult)
Exista meseria de asistent dentar? Ca am cautat si nu prea gasesc informatii. Vreau si eu mai multe detalii.
Cei care ati dat examenul psihologic la admiterea in scolile militare sau academii imi puteti spune cum a fost? In mare parte stiu ce se da la examen, pe mine ma intereseaza sa aflu cat de mare...? (mai mult)
Am 17 ani și vreau sa ma apuc de fotbal am o tehnica bună o viteza excelenta și un dribling excelent și o rezistenta și mai buna și as vrea sa ma apuc de fotbal dați- mi și mie un sfat va rog...? (mai mult)
La ce dai teza in cls10 la stiinte sociale?
Vi s- a întâmplat să nu știți ce să faceți în viața? Eu mereu am avut problema asta. Deci, am urmat un liceu de filologie (îndrumată de părinți) a fost ok, mi- a plăcut, cu toate...? (mai mult)
Vreau recomandări de cursuri de make-up profesionist cu diplomă cunoscută national-international din Constanța /București. Mulțumesc :)
Vreau sa ma mut la liceu in los angeles, california. Parintii mei sunt de acord. Liceul la care vreau sa merg ma va invata exact ce am nevoie pe viitor, problema este ca trebuie sa ma duc singura....? (mai mult)
Poate cineva, va rog, sa îmi dea o părere despre facultatea de pshihologie din cadrul Universității din Bucuresti. Va mulțumesc mult!
Am 19 ani si anul acesta termin liceul, ma gandesc sa plec in legiune, nu am nimic care sa ma tina aici. Vreau si eu mai multe detalii, despre recrutare, cu cati bani trebuie sa plec acolo sa imi ajunga,...? (mai mult)
Este recunoscuta diploma de psiholog in Canada?
Este recunoscuta diploma de psiholog in Canada? Voi putea lucra? Multumesc!
Meseria de contabila este frumoasa?
Care este, cu aproximatie, salariul ca psiholog in penitenciar?
Cam ce salar are un agent de publicitate?(intr-o luna)
Care este scopul tau in viata si cum il urmezi?
Vreau sa incerc sa dau la UVT informatica. Pot sa dau admiterea din matematica sau informatica, sau doar informatica? Mersi
Se aproprie semenstrul al doilea si nu stiu cum sa iau Bac- ul.Profesorii mei nu predau deloc. Puteti sa- mi dati un program sau crva ca sa invat materiile.Dau Bac- ul la romana, istorie si geografie.Dau...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu legea din 2011 în care se viza înzestrarea sgv cu uniforme de oraș?
Daca termin clasa a 10- a la uman in RM si vreau sa plec in Romania la vreun colegiu, repet clasa a 10- a sau trec in urmatoarea? Pentru admitere se iau in co nsideratie notele de la examen sau media ...? (mai mult)
Nu știe nimeni dacă te mai poți înscrie la facultate la buget dacă ai luat bac_ul în 2016 dar te înscrii în 2018
Stie cineva un curs de make-up care să-si merite banii? Ajutor
Ca orice om (sau aproape orice om) am un vis. Visul meu este să ajung cântăreață, nu neapărat ca și Iuliana Beregoi, dar măcar pe jumătate ca și ea. Cred în visul meu și muncesc ...? (mai mult)
Doctoranzii bursieri mai au și alte surse de venit în afară de burse? Sunt aceștia plătiți ca asistenți universitari? Orele de predare incluse în contractul de muncă sunt plătite sau...? (mai mult)
Cum a devenit Kim Kardashian asa cunoscuta? Cu ce se ocupa? Si de ce e asa grasa?
Care este pasul cel mai important pe care trebuie sa il facem pentru a incepe sa face schimbari majore in viata noastra?
Doar de curiozitate. E ok un salariu de 70k pe an in Canada(psiholog)? : ))
Unde pot gasi exemple cu testele psihologice si restul testelor care se dau la politie?
Cât câștigă un sociolog la noi în țară?
Ce trebuie sa fac ca sa ma angajez la orice loc de munca de exemplu:fabrica, magazin, fan curier? Trebuie sa depun o fisa? Cum pot face rost de aceasta fisa? Unde trebuie sa merg ca sa primesc aceasta...? (mai mult)
Buna, care sunt functiile/armele pe care le poate ocupa un ofiter din ANP(penitenciare) si la MAI la politie sunt aceleasi functii/arme?
Cat castiga un traducator de limba enlegza? Dar de coreeana/japoneza? Din cate am observat, e dificil sa-ti gasesti job in Romania.
Am ales cea mai proasta decizie, in fine. Trebuie sa imi arat fata, mda. Nu e cea mai mare problema, dar pur si simplu nu pot, arat ca naiba, cred ca o sa se sperie toti de mine. Ma uit la alti sunt...? (mai mult)
Hello, sunt in clasa a 12- a si nu am idee ce facultate sa urmez. Nu prea ma impac cu matematica, nici cu chimia, nici cu fizica. Ma descurc la informatica, romana, engleza, si restul. Ce facultati...? (mai mult)
Salut, Vreau sa ma inscriu in armata si nu am bacul,imi poate da cineva mai multe detalii,ce salariu este fara bac, cazare asigurata?
Buna, as vrea sa stiu cat castiga un medic in anul 1 de rezidentiat in prezent, pe internet sunt tot felul de articole care spun ca in 2018 se maresc foarte mult salariile dar sincer nu cred. Vreau ...? (mai mult)
Anul acesta sustin bacalaureatul si proba la alegere o sa fie biologia vegetala si animala.Ce parere aveti de site- ul www.ebacalaureat.ro? Am observat ca acolo exista teorie cat si teste, oare este...? (mai mult)
Tocmai am fost angajata intr- un Vodafone si urmeaza sa fac acel training de 2 sapt in magazin. Sunt putin panicata ca nu o sa ma descurc, aud peste tot ca e greu cu ofertele dar nimeni nu spune nimic...? (mai mult)
Este cineva care se pricepe la limbajul de programare C++ si ma poate ajuta cu niste probleme? ( bineînțeles ca nu pe degeaba
La stiinte sociale in clasa a10a se face psihologie si educatie antreprenoriala? Si din cate am vazut pe un site se face si economie, e adevarat?
Ce universitate din Chisinau merita sa urmez pentru a deveni un designer interior? Funda!
Salut.Am si eu o problema si anume:Am lucrat la Mega Image 2 saptamani si apoi am plecat.Acum am gasit iar la un alt Mega Image dar imi trebuie recomandare de la fosta mea sefa.Azi am fost la fosta mea...? (mai mult)
Sunt in primul an la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Iași la specializarea Ingineria Sistemelor. Stie cineva sa imi spuna cat de tentanta si banoasa e meseria de inginer...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?