Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Am 12 ani si dupa ce o sa termin gimnaziul as vrea sa intru la liceul militar. Nu sunt destul de buna la sport asa ca m- am gandit sa ma antrenez de acum. Va rog, imi puteti spune ce fel de exercitii...? (mai mult)
Niște agenții serioase pentru modelling, reclame, filme, știți? Cel mai bun răspuns are funda
Stie cineva daca cei de la S.R.I si A.N.I o sa scoata anul viitor posturi? Si daca pot sa fiu admis la contravizita medicală daca am varicocel de gradul 1.Doctorul la care trebuie sa- mi fac fisa...? (mai mult)
Ce facultate trebuie urmata pentru a deveni agent de publicitate?
Salut, de curand m- am gandit ca as putea urma facultatea de Arte plastice- Fotografie- Video- Procesare Computerizată a Imaginii.Eu ma pricep la grafica, dar pe foaie ...cam greu.Am vazut ca pentru ...? (mai mult)
Daca vrei sa devii programator si înveți limbaje se programare (C / C++ / Java / C#/ Javascript) automat după stii sa spargi / securizezi anumite site-uri / firme?
in anul 2018 dau bacalaureatul si as dori sa urmez facultatea de drept! se mai da admitere? si la ce? multumesc!
am o întrebare:pentru a fii profesoara de biologie ce liceu și ce facultate trebuie sa faci?
Opinii facultatea de filosofie?
Vreau la nul viitor să depun actele la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a universității din București...) Aș vrea să știu, cum este cu sectia A si sectia B. Eu as dori sa dau la engleza-...? (mai mult)
Vreau sa fac bani pe timp de vacanta, dar as vrea sa fie legat de calculator, in sensul ca ma pricep sa montez un pc, sa fac windows- ul si alte chestii. Unde credeti ca as putea sa ma...? (mai mult)
Știe cineva ce salariu are un educator-puericultor? (educatoarea de la creșă ) Și ce program de lucru are? La creșă se lucrează și în vacanță?
Sunt clasa a 12 si termin profilul de educator-puericultor. Ca să ma pot angaja la o creșă trebuie sa dau o titularizare ca si educatorii si invatatorii?
Ce parere aveti despre meseria de bucatar? Mie unul mi se pare o meserie de viitor, deoarece mancarea va exista mereu, nu putem trai fara ea. Ma gandeam ca dupa terminarea liceului sa ma angajez ca ajutor...? (mai mult)
Sunt in clasa a11- a şi nu ştiu spre ce facultate sa ma orientez. Ce poti face cu facultatea de limbi moderne aplicate. Care ar fi oportunităţile acestei specializări şi cat de cautata ...? (mai mult)
In legatura cu arhitectura (am pus o intrebare acum ceva timp) si sunt dispus sa invat din greu matematica, deoarece chiar consider ca este o facultate care sa- mi poate oferi un viitor bun. Cunoasteti...? (mai mult)
Stie cineva ceva de CryptoClub? Este un site din care cica poti castiga bani fara investitii. Este fake sau chiar poti face bani cu acesta?
Pentru a deveni detectiv ce studii trebuie sa ai?
Cam ce lectii se predau la Colegiul de Medicina?
Cum e sa fii psiholog? Cat se castiga?
Buna TPU sunt clasa 12a la profil uman Filologie si sunt destul ce bun la Geografie si m- am gandit sa ma duc la facultatea de Geografie din Bucuresti dar nu stiu ce as putea sa fac dupa ce gat facultatea...? (mai mult)
Spuneți- mi si mie cu ce ar trebui sa incep ca sa fac un pas in domeniul "Programare". Sunt in clasa a 8- a si as vrea sa ma duc la un liceu mate- info si vreau sa învăț de acum noțiunile...? (mai mult)
Trebuie sa sustin un concurs de angajare in cadrul institutiei Dgaspc( Protectia Copilului) pentru un post de instructor educatie, poate sa imi ofere si mie cineva cateva informatii relevante...? (mai mult)
Imi poate spune şi mie cineva cam ce matematica se face la facultăţiile de economie? Sunt la profil uman (nu fac mate in clasele 11- 12) şi aş vrea să ştiu cam ce cunostinte trebuie sa...? (mai mult)
Hei TPU am 14 ani si vreau sa ma duc la o echipa de fotbal (joc fotball de la 11 ani jumate cu prietenii), eu sunt de la tara iar la mine in clasa sunt cel mai bun, intrebarea mea este, nivelul celor ...? (mai mult)
Dacă faci facultatea de Criminologie si Stinte penale din Chișinău,secția Psihologie ai sanse sa devii criminolog? Dacă nu, ce studii trebuie sa urmez? Multumesc anticipat! :)
am ales ca meserie inginer topograf e o meserie potrivita pentru o fata?
Daca vreau sa urmez facultatea de silvicultura din Timisoara am nevoie de matematica? Intreb deoare sunt la filologie.
Buna ziua cum pot sa obțin și eu o diploma de studii originala nu falsa a-și vrea sa fac seralul da nu pot îs in Franța și n-am timp dar in fine dacă s-ar putea a-și vrea sa știu cum
E.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https:/! In legătură cu playlist- ul din TPU...Cum pun un url valid? Îmi puteți da un exemplu? Gen o melodie, un url de melodie valid! De exemplu eu vrea sa adaug...? (mai mult)
Pentru început, va doresc un Crăciun fericit! ❤❤❤ De o vreme mă plictisesc groaznic si chiar as vrea sa ies din zona asta de confort, dar nu prea stiu cum. Si pe langa asta, aș vrea să îmi...? (mai mult)
Hey buna TPU! nu stiu la ce colegiu sa dau dupa ce temin cele 9 clase deaorece nu stiu cu ce mendie voi esi.Eu invat bine iar mai mult imi place obiectele cum ar fi matematica fizica.La ce colegiu as ...? (mai mult)
am si eu o problema cu niște întrebări din psihologic pentru admitere MAI, acestea sunt: 1) Ai mințit vreodată? 2) Daca ai sta la rand la magazin si ți- ar intra cineva in față, te-...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste detalii despre meseria de ilustrator? Spre exemplu, e bazat pe desenul digital? sau unde este cautat. etc
Ce limbaje de programare ar trebui sa stiu (in afara de C/C++, HTML5, CSS, PHP, pe care deja le stiu ) pentru a avea succes in acest domeniu?
Ce limbaje de programare ar trebui sa stiu (in afara de C/C++, HTML5, CSS si PHP pe care deja le stiu )pentru a avea succes in domeniul respectiv?
Este cineva de aici stundent la drept? As avea cateva intrebari. Multumesc!
Imi puteti recomanda un liceu care sa se bazeze pe stiinte sociale
Ce curs de IT sa fac?
Hei sunt in gimnaziu si ma hotarasc ce sa aleg Exista profile de Matematica si Engleza intensiv FĂRĂ informatica?
E cineva pe aici care lucreaza in domeniul de graphic designer, as avea cateva intrebari daca se poate :) Multumesc anticipat!
In 2018 doresc sa dau la subofiteri Campina.Pot sa fiu declarat respins din pricina faptului ca tatal biologic este bolnav psihic? Prezicez ca nu mai locuiesc cu el de 15 ani de zile.S- a imbolnavit cand...? (mai mult)
Hi guys! Am o mica dilema pe care vreau sa o va explic. Am terminat un liceu de profil economic; intensiv limba Germana. Iar alegerea facultatii este un chin, deoarece sunt pasionat de mai multe domenii....? (mai mult)
Daca am miopie pot sa dau la aft? dioptriile imi sunt -0, 5 si -1, 5.
De ce e viața așa de crudă? Vreau NUTELLA!
As vrea sa plec în străinătate! Am găsit o firma de recrutari din Sibiu (eu sunt din Braila) pentru o fabrica de haine. Ceva sfaturi sau la ce sa fiu atent cu firma asta? Cineva care a plecat cu o ...? (mai mult)
Salutari, am vazut ca pe MAPN se ofera o certificare cum ca ai terminat stagiul practic dar dupa zice si de repartizare. Eu as fi vrut sa fac acel stagiu practic fara sa fiu repartizat si sa lucrez in...? (mai mult)
Ieri am pus o intrebare legata de facultatea de arhitectura (pe care mama vrea ca eu sa o urmez), acum am nevoie de informatii legate de universitatea de psihologie pe care de data asta eu vreau...? (mai mult)
Vreau să mă angajez în armată și am probleme cu vederea, mai exact am miopie (- 2, 5). Am înțeles că nu pot intra cu această dioptrie, este adevărat? Dacă da, pot să intru în cadrul...? (mai mult)
O sa trec direct la subiect, sunt un elev mediocru si sunt un adevarat dezastru la matematica insa sunt talentat in desen si motivat sa urmez facultatea de arhitectura. Am doar nevoie de informatii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?