Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 25 Februarie 2025 sunt:
Am aproape 21 de ani si inca nu prea stiu ce sa fac, adica inainte imi placea sa programez, dupa aia am lasat balta, dupa aia m- am apucat de photoshop, dupa aia m- am apucat de editat video- uri, ...? (mai mult)
Merita sa fac un curs de formare profesionala? Iti gasesti de munca dupa?
Care este cel mai usor curs de calificare? Ceva accesibil si mai easy ca dificultate, fiindca in ultimul timp nu prea mai dau randament intelectual din cauza anumitor probleme. Ce curs este mai usor,...? (mai mult)
As vrea sa urmez o cariera de insotitor de zbor. As vrea sa stiu daca in urma absolvirii unei scoli de aviatie ( spre exemplu JETAV) am un loc de munca garantat sau macar sanse mari in dobandirea...? (mai mult)
Salut, imi puteti oferi cateva informatii despre scolile postliceale? In ce domenii sunt, cum se platesc taxele de scolarizare, si de cate ori, chestii informative de acest gen in general, multumesc.
Am absolvit de curand programul de licenta filologie portugheza- germana, insa momentan sunt masteranda in cadrul unui program de studii culturale. As dori sa urmez cariera de profesor:...? (mai mult)
Care este cea mai usoara postliceala? Spuneti- mi va rog si mie un profil de postliceala mai usor, mai accesibil mai abordabil fiindca nu mai am randament intelectual mare ca altadata, din cauza unor ...? (mai mult)
Buna seara, Voiam sa va intreb daca aveti vreunul dintre voi un model de examen de admitere, pentru sectiunea master, din cadrul Academiei Tehnice Militare. Va multumesc!
Dupa ce termin liceul am de gand sa dau la o facultate! Mai exact la facultatea de asistent medical generalist din Iasi. Intrebarea mea este : ce oportunitati sau avantaje am daca fac o facultate...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce meserie e mai usoara: subofiter la jandarmi sau subofiter la frontieră? As vrea sa stiu si salariul aproximativ la fiecare.
Vreau să mă apuc de blog şi nu ştiu unde să încep ca să fie totul gratuit. (Pe ce site?) Pot scrie şi de pe telefon?
Salut, doresc sa aplic la ASE si as dori sa stiu care au fost ultimele medii de admitere pentru fiecare facultate din cadrul acestei institutii, multumesc.
Caut loc de munca in California ma poate ajuta cineva dau FUNDA?
Doresc sa aplic la facultatea ASE, imi poate explica cineva in ce consta admiterea? Doresc un raspuns de la cineva informat, nu copy/paste de pe site-ul lor, multumesc frumos.
Daca fac o postliceala de asistenta de farmacie am sanse sa ma angajez?
Daca faci facultatea/postliceala de asistenta medicala generala, te poti angaja si la sectia de radiologie sau trebuie sa faci dupa ceva in plus, specializare. Intreb pentru ca exista si postliceala ...? (mai mult)
Stie cineva cand se anunta rezultatele pentru testarea psihologica ce a avut loc la inceputul lunii decembrie pentru admiterea in MAI din ianuarie 2018?
Din ianuarie merg sa ma angajez in armata si as vrea si eu mai multe detalii precum ce program de lucru ai, care sunt avantajele. Faza e ca vreau sa ma inscriu si la facultate la anul si ma gandeam...? (mai mult)
Vreau sa plec in Canada Cum ar fi mai bine? Sa fac Faculta de Psihologie aici si dupa sa plec. Sau sa fac acolo. Dar problema este ca nu imi permit. In plus am de dat TEOFL care costa si mai cere bani...? (mai mult)
SALUT TPU! Cum se face admiterea la universitate? Ce note se iau in consideratie? Sunt din Moldova.
vreau sa ajung la o facultate legata de IT si sa lucrez in acest domeniu. Sunt pasionat de IT dar nu ma pricep la programare deloc, nu am facut asa ceva la scoala si nici nu m- a interesat...? (mai mult)
Salut,la profilul finanțe bănci ASE București, cum e admiterea? Adica prin baza de dosar sau cu examen? Și dacă e cu examen la Ce se da? Va mulțumesc! Funda! P.S nu prea am găsit pe internet!
Bun, Ionut / 15 ani / clasa a9 aB / Dolj /. Dupa liceu, as vrea sa dau intr- o specializare de geografie, stie cineva ce pot face dupa liceu? Sa urmez o facultate ceva sau... nu stiu...? (mai mult)
Salut, cine detine informatii despre Facultatea de electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei Iasi? As vrea sa merg la aceasta facultate, sfaturi va rog. Funda
A lucrat cineva casier la agentie de pariuri? Merita banii? E prea multa bataie de cap?
Mi-a murit motivația de tot, chiar nu știu ce să mai fac. De când m-am uitat din nou la mine și am realizat că arat super nașpa îmi vine să mă omor. Helppp :(((
incerc sa ma hotarasc asupra unei facultati si ma gandeam ca ma puteti ajuta. sunt buna la fizica, mate si desen si as vrea pareri despre politehnica (automatica/ electronica), cibernetica-...? (mai mult)
Ce mai bine sa te faci? Politist sau psiholog?
As vrea sa stiu daca as putea da la o Academie de politie in Canada? Si de ce am nvoie Multumesc!
Am o oarecare problema. Vreau sa dau la AFT Sibiu (Academia Forțelor Terestre), dar am miopie (ochiul stâng are - 1, 5, iar cel drept - 0, 5). Stie cineva daca exista niște limite cu privire...? (mai mult)
Poti lucra in IT daca termini Contabilitate si informatica de gestiune?
Cum poti deveni politist in Canada? Ma ajuta cu ceva daca am fost aici in tara un an?
Ce semnica meseria de asistent in cercetare in universitate? Cati ani de facultate se fac si unde sunt aceste facultati?
Salut, ma intrebam daca stie cineva unde as putea gasi un loc de munca de acasa, adica sa lucrez de acasa deoarece sunt foarte ocupata cu scoala si nu am destul timp de un job full- time. ( 15 ani, ...? (mai mult)
Buna Tpu.Ma numesc Andrei si am o pasiune nedescrisa despre săbii.Imi tot caut o meserie care sa fie despre săbii dar nu reusesc sa gasesc.Ma puteti ajuta?
Ce meserie credeti ca arvtrebui sa aleg intere politista si profesor de istorie, cel mai dezvoltat raspuns primeste funda.
Cum pot invata sa vorbesc tare si clar? Aveti niste texte in engleza sa le citesc?
Cum as putea fi mai încrezător pe mine? Mi-e frică să mă arăt/vorbesc cu oamenii, mai ales pe internet. Orice sfat?
.ca absolvent al Academiei de Politie, Facultatea de Politie- ca jandarm ce salariu ai ca debutant? Si cu solda la ce suma s- ar apropia? De ce nota as avea nevoie la examenul de absolvire...? (mai mult)
Salut.Vreau sa incep serios animatia.Nu am inca tableta grafica, dar spuneti-mi si mie un program pentru incepatori care sa te introduca in toata meseria asta.
Cum ar veni traducerea profilului matematica-informatica în engleză, însă nu mot-a-mot ci cea corecta
Sincer,cat ati stat sa invatati pentru bac?
Certificatul TOEFL sau IELTS obținut de pe edX este valabil pentru a aplica la o facultate din străinătate? Care dintre cele două mi-l recomandați?
Ceva locuri de munca pentru minori la oameni pe timp de iarna (2-3 luni)
Buna TPU am o intrebare. Am 13 ani si as vrea sa ma las de scoala. as vrea sa ma apuc de ceva serios in viata, as vrea sa lucrez! pe santier, gunoier oriunde legal sau ilegal.
Ma poate ajuta cineva? am o problema cu contul paypal....as vrea sa mi trimit bani de pe paypal pe contul meu de bt, am avut limita acum limita a fost deblocata, dar nu ma lasa sa transfer ...? (mai mult)
Trebuie sa te pricepi si la calculatoare ca sa fi programator? Salut TPU.Sunt la profilul mate- info. Nu stiu foarte bine informatica dar cred ca daca as avea meditatii, probabil as intelege materia....? (mai mult)
Am o problema mai grava tind sa cred dupa parerea mea. Deci sa incep, in urma cu 2 luni am facut un accident cu mașina de muncă, am anuntat seful cum e normal, iar el nu a anuntat accidentul a reparat...? (mai mult)
Sunt in anul I la management la feaa si as vrea sa stiu daca as putea lucra in banca dupa aceea sau,daca nu, daca as face masterul in managementul financiar bancar, as putea.Multumesc!
daca imi bag cuțitul in gât ma v a durea ori nu o sa ma doară ca sunt pe moarte... daca da atunci ce ar trebui sa fac sa ma sinucid fără sa ma doare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)