Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
As avea examenul de admitere la facultate in aceeasi perioada cu bacul. Stie cineva daca e posibil sa ma inscriu din acest motiv la sesiunea speciala pentru Bacalaureat? Am citit pe portalinvatamant.ro...? (mai mult)
Bună ziua. M- am angajat la o banca, de aproximativ 3 luni, la ghiseu. Am mai lucrat doar jumătate de an înainte sa ma angajez aici. Salariul este de aproximativ 2650 plus tichete de masa. Nu ne ...? (mai mult)
Ma pot angajat la KFC/McDonald's dupa ce fac 18 Ani chiar daca nu am diploma de liceu?( Pentru ca inca nu am terminat liceul)?
Daca ai 12cu bac clase si vrei sa te angajezi la stat, ca sa dai un concurs ce cursuri poti sa faci? De exemplu ca infirmier ai nevoie de curs Sau ca portar la scoala curs plus atestat Dau funda!
Buna seara! Eu sunt clasa a 11, si deja m- am gandit cam ce as vrea sa fac mai departe, si dorinta mea este sa dau la armata.Dar nu inteleg o chestie, trebuie sa fac neaparat si o scoala de subofiteri,...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma angajez ca taximetrist, stie cineva daca se angajează cu carte de munca taximetrist?
Buna ziua, as vrea si eu sa ma sfatuiesc in privinta cu pasii (in educatie) care trebuie sa- i fac pe viitor. Am facut scoala in strainatate, in Austria mai exact, si am absolvit aici 11 clase, in...? (mai mult)
Un consilier de dezvoltare personala poate preda in scoli materia de "dezvoltare personala"? Eu cred ca da. Cert este faptul ca vreau sa fac un curs pentru consilier de dezvoltare personala care dureaza...? (mai mult)
Buna, tuturor! As vrea sa știu dacă, după ce termin o postliceală (asistent medical de farmacie, in Botoșani) dacă mă pot angaja pe viitor în străinătate în acest domeniu. Doresc după ce...? (mai mult)
Salut TPU, după mult timp de gândit a trebuit să aleg ce vreau să fac după ce am terminat liceul am diploma de programator și am profesat dar nu mă atrage de loc această meserie, așa că m- ...? (mai mult)
Cineva de la facultatea de drept UDJ Galați? Am înțeles că facultatea de drept este foarte grea și la fel si să- ți găsești o slujba după aceasta. Sunt profil economic, clasa a12- a și sunt...? (mai mult)
Unde sunt șanse mai mari de intrare(Jandarmerie) la Drăgășani sau Fălticeni?
Salut, TPU! Vreau să fac și eu videoclipuri ca Adrian Cioroianu. Să povestesc despre istorie, stând în fața camerei.Dar pentru asta am nevoie de un microfon sau de o cameră bună, ca să îmi...? (mai mult)
A terminat cineva recent la Jandarmi Drăgășani? Sau este aproape de a absolvi?
Voi cum v-ati gasit primul job? A durat mult?
Aș avea și eu o întrebare. Sora mea a terminat Management la ASE și nu are experiență pe piața muncii pentru ca a prins mai mult de jumătate de facultate online. Caută de 3 luni și nu își găsește...? (mai mult)
Cu ce medie se intră în Colegiul National Onisifor Ghibu?
Ajută la pensie dacă ești încadrat pe studii medii sau studii superioare?
Secretarul literar poate deveni membru Ucimr?
Merită să învăț pentru a deveni medic stomatolog sau sa continui cu învățatul pentru jandarmerie?(știu că aceste joburi sunt total diferite dar mă atrag salariile)
Petrochimie sau Chimie alimentara?
Salut știți dacă firma de paza Valahia Guard este serioasă ma refer sa bage salariu la timp.
Buna seara si bine v- am gasit stimati colegi de pe TPU! As dori sa va intreb ceva si sa imi raspundeti doar cei care stiti sa imi raspundeti concret si sunteti trecuti prin asa situatie sau macar aproximativ...? (mai mult)
Ce se întâmplă după perioada de probă de 90 de zile?
Heyy! Anul acesta sunt clasa a 8 a și pe viitor mi aș dori să fiu traducător sau profesoară de engleză/geografie. Ideea este că nu știu ce profil ar trebui să urmez pentru a fi pregătită apoi...? (mai mult)
Bună tuturor! As dori sa știu dacă este cineva aici care este sau a fost la litere, și mă poate ajuta cu o listă de cărți pe care ar trebui sa o citesc. Eu vreau să mă axez pe limbi străine,...? (mai mult)
Ba sunt si eu a 8 a vai de p mea nici nu stiu daca trec clasa, ce liceu imi recomandați? gen cel mai usor sa zic asa
Buna ziua! Ce parere aveti de agentia city models din Cluj? Este a lui Stefan Farell, am fost la casting, mi-a transmis ca 2 luni tine cursul iar apoi ma va promova. Pret: 800 lei
Salut, TPU! Pentru a pune mai multe idei în aplicare, ca să cresc pe Tik Tok, mi- am făcut mai multe conturi. Dar ulterior, am realizat că Tik Tok poate înregistra doar 8 conturi. Din acest motiv...? (mai mult)
Daca eu am făcut profesionala dar ultimul an nu l-am terminat așa că am rămas dar eu vreau sa dau la fără frecvență trebuie să plătesc? Și cât durează? Pot da la o facultate?
Am o si eu o intrebare. Stie cineva cum as putea da de o firma in Iasi care sa ma ajute sa fac modeling sau de preferat sa joc in reclame cum ar fi cele care promoveaza produse pentru par? Am un par foarte...? (mai mult)
Merita sa fac Facultatea de Geografie?
Ce job-uri poți urma după liceul militar?
Tot văd in ultimul timp anunturi de angajare pe olx despre un loc de muncă la o fabrică de ciocolată in Germania, are cineva surse spre oameni care au fost acolo? O recenzie orice? E lucru pe bune?...? (mai mult)
Buna seara, caut un loc de munca de acasa deoarece am copilu de 2 ani si nu am cu cine sa il las
Salut, sunt in clasa a X- a la Turism si Alimentatie. Dupa liceu vreau sa ma duc la FAIMA la Politehnica in Bucuresti si admiterea e pe concurs de dosar si consta in 3 probe.p1 media de la matematica din...? (mai mult)
Bună ziua! Ieri și astăzi este ziua mea libera! Insa ieri și azi m- a sunat șefa sa vin la munca! Ieri am zis că am treburi de rezolvat și nu pot sa vin! Insa azi am telefon și mesaje in care îmi...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 8a și mă gândeam la faza cu liceul. Mie mi- a plăcut matematica dintotdeauna și, fara sa stau pe gânduri, am zis de la început că vreau sa urmez un profil real. Acum m- am gândit...? (mai mult)
Salut TPU, am văzut pe tiktok, YouTube, Instagram etc., că a bubui de anunțuri pline cu academia domnului Tate a încercat cineva? Dă rezultate sau este doar reclama de ea? Nu vreau să fac...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt elev pe clasa a 11-a la filologie si sunt pasionat de filmat, nu stiti ce studi trebuie sa urmez ca sa pot ajunge cameraman la stiri/ studio de film?
Buna! As avea o intrebare legata de facultate. Sunt la profil mate- info si pana acum ceva timp voiam sa merg la facultate de mate- info, dar fiindcă mi- am dat seama ca nu e de mine as vrea sa merg ...? (mai mult)
Poți să fii solist vocal pe studii superioare dacă ai terminat facultatea de studii culturale; specializare etnologie, având în vedere ca ai făcut materii precum: etnomuzicologia, estetica folclorică,...? (mai mult)
Poți deveni membru Ucimir dacă ești intr-o instituție pe postul de secretar literar sau secretar literar muzical?
Buna! Cum pot acumula experienta pe piata muncii avand in vedere faptul ca tot aplic la joburi si nu prea ma suna firma si chiar daca ma suna tot nu ma angajeaza? Mentionez ca tocmai ce am terminat facultatea...? (mai mult)
Salutare, am o întrebare pentru cei ce lucrează și știu cum funcționează treaba cu prima de vacanță.Am făcut cererea și mi- a fost acceptată, la prima am scris ca solicit dar am uitat să scriu...? (mai mult)
Sunt clasa a 12- a, iar eu tot nu sunt hotarata ce drum vreau sa urmez dupa terminarea liceului. Sunt la profil uman, un aspect care mi se pare ca imi limiteaza foarte multe oportunitati intr- o cariera...? (mai mult)
Hello! Aș vrea să dau la actorie dar am 27 de ani. Credeți că se mai poate / am șanse?
Mi-a cerut la angajare adeverinta cu stagiul de cotizare de la ultimul loc de munca? De unde iau asta?
Buna, De mult timp ma pasioneaza enorm sa descopar cat mai multe lucruri despre diverse spiritualitati, de la hinduism, budism, sufism, daoism, la samanism, triburi etc. Am mai vazut documentare...? (mai mult)
Salut! Am terminat acum 2 ani politehnica si lucrez in it. Insa, inca din liceu imi doream sa fac medicina, dar din anumite motive am renuntat la idee. Totusi, inca ma gandesc la asta..nu simt deloc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?