Salut, m- ar bate gândul să mă duc la KFC sau mc, Să mă angajez, știe cineva ce salarii sunt, ? nu am nici cine știe ce studii. nici experiența! Sau agent de pază la Carrefour sau Lido,...? (mai mult)
Ma pregatesc pentru admiterea la Academia de Politie, dar la engleza nu inteleg foarte bine timpurile in engleza.Ma puteti ajuta?
BUNA TPU as vrea sa ma ajutati cu ceva nu raspundeti obraznic daca nu stiti.As dori sa dau la politehnica la electric sau asa ceva si ma tot gandesc daca voi duce pasul eu sunt la profil tehnic clasa a...? (mai mult)
Buna, as vrea sa câștig niște bani in plus, dar nu stiu unde ma pot angaja part- time având in vedere faptul ca sunt minoră (15, aproape 16 ani). Ideal mi- ar plăcea sa lucrez undeva în domeniul...? (mai mult)
Am terminat liceul recent si as fi curios cum se poate intra in armata si care sunt etapele pentru soldat gradat(admitere,probe, acte)etc.
Cunoaște cineva o firma de plecări cu contract de munca fără a cere comision sau alte plăti?
Salutare. Aș vrea să îmi incep o afacere. Mai exact aș vrea să încep să vând ceva, nu știu încă ce. Și vreau și eu să știu cât costă să faci un site. Nu să- l fac eu, ci un expert...? (mai mult)
am avut o discutie cu cineva si mi- a zis ca daca ma voi duce sa muncesc in afara, mai bine sa muncesc impreuna cu prietena si nu singur. Nu inteleg la ce s- a referit. Imi poate spune cineva care...? (mai mult)
Meseria de reparați in domeniul reparați electronice e de viitor?
Ce opinii aveți in ceea ce privește cele doua facultăți, concret facultatea de geografie mai exact Geologie sau facultatea de telecomunicații, care este mai sigura ambele ma atrag nu de alta, dar ...? (mai mult)
Daca dau bac biologie 9-10(vegetala si animala), ce as putea sa fac mai departe(facultate/postliceala/...)?
Imi puteti da informatii despre scoala postliceala Fundeni /Carol Davila? Sunt clasa a 12- a si dau bac biologie 9- 10(vegetala si animala). As dori sa aflu cum se intra(dosar/examen), ce se studiaza,...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune ce pot sa devin dupa ce termin facultatea de medicina? ( In afara de medic) gen sa conduc un spital sau ceva si ce facultate mai trebuie sa urmez pentru asta?
Am emotii pentru teza de maine la mate! Stiu tot fac teza in 15 minute dar ma incurc mereu la ultima problema adica cea de geometrie...sunt clasa a7- a, stiu toata materia ...ma puteti ajuta cu...? (mai mult)
Crezi ca este frumos sa fii kinetoterapeut? Eu asta vreau sa devin vreau doar un sfat de exemplu ce scoala trebuie sa faci ( ce profil de liceu), ce faculatate etc... A si ma interesează cati ani se ...? (mai mult)
E adevarat ca fara facultate nu faci nimic in viata?
Salutare! Imi poate spune cineva in ce consta admiterea de la ASE-Finante banci? Ce trebuie sa fac ca sa fiu admis? Dupa ce o sa termin aceasta facultate o sa pot lucra la o banca, poate chiar BNR?
Salutare. Stie cineva cam care ar fi salariul pentru un viitor arhitect? As dori niste sume in functie de experienta, aproximativ. Multumesc!
Dau funda maine dau teza si am nevoie neaparat de modele de teza clasa a 7-a semestrul I
Sunt in clasa a-IX-a Matematica informatica si vreau sa me transfer la Economie. Ce se intampla cu media de pe primul semestru la Materia Informatica.
Am 16 ani și am tensiunea 13 cu 9 cum este?
Ce job-uri recomandati unui absolvent de liceu, fara bac sau facultate? de preferat In Romania si job-uri care sa nu iti manance mult timp
Pe acest site pot pune anunturi de angajare, colaborare sau prestari servicii?
Care este parerea voastra despre facultatea de biologie? Urmeaza sa dau bac la biologie din biologie 9- 10(vegetala si animala) si as vrea sa dau undeva mai departe, la facultate sau postliceala ma refer. ...? (mai mult)
La academia de politie știu ca la examen era și examenul la istorie, dar am auzit ca cică s-a scos, este adevărat sau se va scoate în anii viitori?
Vreau si eu niste informatii despre soldatii gradati profesionisti (SGP). Pot fii trimisi si in misiuni internationale? am vazut un articol cum ca sun pusi sa pazeasca institutii ale mapn, banuiesc...? (mai mult)
Cum pot deveni pilot de linie? Ce calități ar fi ideale unei persoane potrivite în domeniul acesta(ex.: să stăpâneasca bine fizica etc.)? Și care sunt condițiile pe care un viitor pilot trebuie...? (mai mult)
Este necesară adeverința de apt pentru sport la Academia Forțelor Aeriene?
(3d Graphic) Buna tuturor. Are idee cineva cam in jurul carei sume se invarte salariul unui Artist 3d / Environment Artist? Poate imi puteti recomanda o firma de entry- level, eventual o firma care...? (mai mult)
Buna TPU :) Am si eu o intrebare. Am terminat facultatea de biologie la UBB, si in prezent, sunt studenta la masterul de biologie medicala (tot la UBB) in anul 2. Problema cu care ma confrunt,...? (mai mult)
Am 16 ani si vreau sa mă reapuc de fotbal. Ideea e ca eu am mai facut aproximativ 4- 5 ani de fotbal si am avut rezultate bune dar am luat o pauza de 2 ani...forma fizica si rezistenta la efort am mentinut-...? (mai mult)
Am o întrebare paca nu am bac pot sa ma inscriu an armata? Am liceu dar nu si bac.
Nu mi se mai aprinde calculatoru ticaie intruna dar nu se aprinde ce pot face?
La câte firme se pote angaja un contabil?
E posibil ca cineva sa fie și polițist și contabil?
Este permis la jandarmi sa ai tatuaj? (Pe picior)
ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa lucrez la SRI? Ce fel de studii? etc...
Deci anul viitor termin liceul si am in gand sa merg la matusa mea in Anglia. Pana acum nu mi s- a ivit oportunitatea de a descoperii o materie care mi place si sa continui mai departe cu ea aici in Romania...? (mai mult)
Pot să trec vizita medicală daca am un tatuaj pe picior, sau daca port barba?
Salut, am 19 doar ce am terminat și eu liceul bacul nu l- am luat am media 5, 88 și vreau să intru în armată tata e jandarm în București... Dar nu știu când se fac recrutări in armată sun...? (mai mult)
Vreau sa dau la medicina dentara dar nu stiu care facultate ar fi mai ok dintre Carol Davila din Bucuresti sau Victor Babes din Timisoara. Ajutati ma cu o sugestie, sfat sau cu ceva din propria...? (mai mult)
Am 16 ani si vreau sa mă readuc de fotbal. Ideea e ca eu am mai facut aproximativ 4- 5 ani de fotbal si am avut rezultate bune dar am luat o pauza de 2 ani...forma fizica si rezistenta la efort am mentrinut-...? (mai mult)
Inca sunt in clasa a 11- a, insa sunt decisa de pe acum sa ma apuc de invatat pentru facultatea de medicina, pe ramura balneofiziokinetoterapie si recuperare. Ce sfaturi imi puteti da si cam cat...? (mai mult)
La scoala avram iancu oradea se da si salariu sau diurna in fiecare luna sau nu?
Am 16 ani si vreau sa mă readuc de fotbal. Ideea e ca eu am mai facut aproximativ 4- 5 ani de fotbal si am avut rezultate bune dar am luat o pauza de 2 ani...O sa ma transfer la un liceu din Bucuresti(eu...? (mai mult)
Salutare pentru un eventual job in IT proiectele pe care le ai in portofoliu pentru angajare trebuie neaparat sa fie proiecte pe care ai luat bani? sau pot fi si proiecte pe care doar le ai facut in timpul...? (mai mult)
Salut baieti! Vreau sa ma mut la vara la un alt liceu; Acum sunt pe stiinte sociale si vreau sa raman tot pe acest profil la viitorul liceu. Intrebarea mea este : Se dau diferente tinand cont ca este...? (mai mult)
Care sunt probel de admitre la LMV ( Liceul Mihai Vitezul )Ploiesti pe avocationala?(Profil sportiv)
Monezele nu pot fi castigate si la intrebari?
Am 16 ani si vreau sa mă readuc de fotbal. Ideea e ca eu am mai facut aproximativ 4- 5 ani de fotbal dar am luat o pauza de 2 ani...O sa ma transfer la un liceu din Bucuresti(eu stau in Braila) pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!