Salut, Este adevart ca daca vreau sa devin un viitor inginer(indiferent de domeniu), trebuie sa fac ucenice timp de 1-2ani,pe un salar mic?
TV si comedy central. Stiti un forum sau ceva, cineva care poate sa ma ajute cu politica televiziunilor. As vrea sa postez niste filme de pe tv cum pot sa fac un contract sau sa primesc acordul lor?
Care este diferenta dintre Tehnica și Politehnica (ma refer la universitati)
Nu sunteti "invidiosi" pe cei care au asa mult succes in viata asta, le reuseste tot ce isi propun? Eu cand imi propun ceva...cu siguranta apare ceva, si se duce totul de râpă.
o prieten vrea sa faca un ONG ( organizatie caritabila pentru cine nu stie si nu are legatura cu guvernul ) ma ajutati cu cateva nume?
Am o intrebare! Cum sa fiu mai destept? Fiindca tata ma face prost tot timpul, si nu stiu ce sa fac ca numai ma demoralizeaza :( funda la cel mai bun raspuns! scuze de categorie dar nu stiam la ce ...? (mai mult)
Cat de importanti sunt cei de la motoare pe un vapor? Toti ii acorda atentie numai comandantului...
Dacă dau la filologie pot ajunge la facultatea de drept? Imi doresc foarte mult sa ajung ofițer.
Vreau sa fac scoala de subofiteri jandarmi de la Fălticeni si nu stiu care ar fi salariul dupa ce termin.Am cautat pe google si am vazut ca ar fi cam 1800 de lei, dar as vrea sa stiu daca ...? (mai mult)
Am nevoie de o parere si o recomandare in acelasi timp in legatura cu doua pachete care contin 3 carti in limba engleza cu teorie, exercitii si etc., nu stiu care ar fi mai potrivit, sunt...? (mai mult)
Cum pot deveni un controlor de trafic aerian.un Dispacher? Care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez? Ce facultate trebuie sa fac sau m-ar ajuta?
Ce loc de muncă pot avea dacă termin Facultatea de Protecția Mediului?
Cum sa ajung un fotbalist profesionist
Am si eu o problema! Vreau sa urmez facultatea de medicina din Cluj insa nu stiu ce carti trebuie sa invat pentru admitere.Imi puteti da niste sfaturi?
Salutare ce cunostinte trebuie sa ai pentru a fi un game designer? iti trebuie cunostinte de programare? iti trebuie limba engleza la un nivel avansat? la cele 3 intrebari daca mi ati putea si argumenta...? (mai mult)
Cine poate sa ami spune un magazi care pot sa cumpar afarate foto cu paypal
Vreau să dau la Academia de Poliție anul viitor doar că tatăl meu biologic este bolnav psihic.Aș putea să fiu picat eu ca concurent din cauza asta? Precizez ca nu mai stau cu el de 15 ani de zile,...? (mai mult)
Daca studii medii inseamna: Scoala gimnaziala(clasele 1- 4), Scoala generala(cls5- 8), Liceu: ciclul inferior(cls9- 10), superior(cls11- 12), Postliceala(3 ani). Care sunt cele superioare...? (mai mult)
Hei, sunt pasionat de fotografi, am facut multe fotografi cu telefonul, am fost felicitat de fotografi straini pentru ele. Vreau sa imi cumpar un Canon 700D. Si sa practic fotografia in paralel cu facultatea,...? (mai mult)
Ce facultati de actorie sunt in Bucuresti?
Buna, vreau si eu sa stiu din ce sa da bacul la profilul bio-chimie? (Cat mai detaliat!)
Am si eu o intrebare. Sunt in clasa a VIII - a si as vrea sa ma lămuriți si pe mine cum sta treaba cu domeniul IT. Ideea e ca eu as vrea sa ma duc la o facultate de IT (programare, securizare...? (mai mult)
Vreau sa fac practica la un laborator farmaceutic sau fabrica de medicamente din Italia, numai ca vreau sa fie cat mai aproape de o anumita locatie(voghiera) si nu stiu unde sa gasesc pe internet sau ...? (mai mult)
Ce inseamna Lucrator Gestionar? Ce sarcini sunt?
As dori sa merg la o facultate din UK, pe criminologie,imi spuneti si mie detaliat in ce consta, si ce pot deveni?
Lucrează cineva aici ca Freelancer? Eu am făcut curs ECDL Basic și aș vrea să câștig și eu un bănuț de acasă. M- am înscris pe un site de Freelancing, știu bine limba engleză și ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac sa mi populez canalul yt?
Am si eu o întrebare. Ce trebuie sa urmez pentru a deveni actor? Faza este cam asa. Eu sunt la profilul "Tehnician Operator Tehnica de Calcul" mai pe scurt "Calculatoare/Info". Eu doresc...? (mai mult)
Hei, am si eu o intrebare, a plecat cineva in strainatate cu firma de leasing viajob, vreau sa stiu daca sunt seriosi, astept opinii
Help! Dau simulare in ianuarie pentru licența de asistent medical. Cine mă ajută cu niste materii pentru grila? Sau în ce constă grilele acelea? Cum pot lua 8?! La partea a 3 a nu e o problema. Învăț...? (mai mult)
Am unghiile cam mici si late si sunt cam ciudate. Mi foarte Rușine sa le arat așa ca mereu mi le ascund. Când vine cineva si se uita ce fac mereu îmi bag degetul mare intre celelalte degete...? (mai mult)
Ma intereseaza un colegiu din UK, iar aplicarea la acesta se face prin UCAS. Imi poate explica cineva, va rog frumos, cum functioneaza acest sistem? Va multumesc.
Bună seara. Știu că acum ceva timp apăruse o reclamă pe YouTube cu două fete ce spuneau de un job ce- l poți face pe laptop, să călătorești în lume, să ajuți sărmani și multe lucruri ...? (mai mult)
Daca mi se desface contractul de munca pe motive disciplinare( nu ma duc la munca) ce consecinte pot trage sau cum ma va afecta asta pe viitor. Mentionez ca sunt in perioada de proba si intreb pentru cazul...? (mai mult)
Oamenii nascuti pe 29 februarie isi serbeaza ziua de nastere tot la 4 ani?
Cine imi recomanda si mie un job de acasa cu ajutorul pc-ului?
Stiti pe cineva care se ocupa cu producerea de obiecte traditionale romanesti? Locuiesc in Germania de ceva vreme si as vrea sa aduc aici obiecte precum oua incondeiate, linguri de lemn, covoare...? (mai mult)
Hei TPU sunt clasa a- 8- a si as vrea sa merg la Colegiul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia vreau sa intreb daca sunt grele probele sportive si cam ce ne- ar pune sa facem la ele. Cu cate fete o sa stau...? (mai mult)
Hei. Am nevoie de un sfat. Eu sunt a 12- a, la mate info. Și din a 9- a eram hotărâtă sa dau la ASE(finanțe, cibernetica) sau la facultatea de asistenti medicali(umf Carol Davila). Dar mi am dat...? (mai mult)
Revin cu o intrebare....Imi caut un loc de munca cu un program si salariu decent, nu vreau sa lucrez mai tarziu de ora 16, maxim 18, trezitul de dimineata nefiind o problema pentru mine....? (mai mult)
Pentru concursul de admitere la Școala de Agenți de Poliție: Unde mai exact trebuie sa fac fișa medicală? La spitalul Județean? Iar examinarea psihologică la un psiholog din oraș? Sau aveți...? (mai mult)
Sunt baiat si sunt in clasa a VIII - a si m- am decis sa urmez un liceu militar. Am cateva intrebari : In ce consta proba sportiva? Testul la matematica si romana este greu? Ce medie trebuie sa ...? (mai mult)
sunt a 12 pe un profil mate-info. Ce facultate/meserie pot urma dupa examenul de bacalaureat?&cu ce se intra?(medie de bac/admitere) Multumesc anticipat
Salut baieti! sunt clasa a 12 la mate- info si ma gandeam sa ma fac psiholog, chiar imi place chestia asta de a- i ajute pe oameni cu dependentele/traumele/trecerea peste anumite probleme. Cat de greu...? (mai mult)
Salutare in ce caz castiga cel mai bine un game developer? lucrand ca freelancer sau intr o firma, nu de alta dar nu prea gasesc joburi pe best jobs ejobs!
As dori sa ma duc la scoala de agenti de politie "v. lascar" campina si am o nelamurire. Media la purtare minima este 8 sau 9? eu am aproape 9... daca media minima este 9 este vreo sansa sa...? (mai mult)
Cum pot plati cu cont paypal daca nu am atasat un card ami cer mereu sa gab datele cardului deci cum pot plati cu cont paypal daca nu am card atasat la el
Ce salariu are un programator in Romania? Dar in străinătate?
In caz de razboi : participa doar Armata sau toti barbatii?
Am o intrebare daca nu am un card atasat pe paypal pot sa fac cumparaturi online si cum?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!