Puteți să mă puneți, va rog, la curent cu toate instituțiile romane ale M.A.I unde as putea susține un concurs de admitere? Nu sunt inca prea hotărâtă. Cum este la Școala de Agenți...? (mai mult)
Hello TPU Am 17 ani si imi urmez liceul pe profil de matematica/informatica ( sunt in clasa a 11- a) si am 2 ani de cand sunt pasionat de muzica. Cei care stiti : Ce ar trebui sa fac sa ajung ori un artist...? (mai mult)
Salutare as vrea sa fac un joc nivel mediu, pentru desktop, am constatat ca se cauta mult asa ceva si am zis de ce nu sa incerc si eu. Ideea e ca sunt incepator si nu stiu care sunt exact pasii, pe care...? (mai mult)
Spuneti-mi un magazin online care pot plati cu paypal
Salut media 7, 80 este buna pentru clasa a 8 sau a 10?
..stie cineva daca pot intra in armata la SGP daca am o cicatrice cam de 2 cm pe mana care se vede in imbracamintea de vara
Vreau sa ma duc pe profilul "științe sociale". Din ce dau examen pentru a intra si orarul clasei a 9-a, a 10-a, a 11-a si a 12-a, care va fi?
Cum e la facultatea de medicina teoria? Adica este mult de studiu? De exemplu chimia este prezenta? Este extrem de complicata? Multi spun ca trebuie sa iti placa animalele si sa nu ai mila. Eu...? (mai mult)
As avea o intrebare in legatura cu chiriile din Cluj. Cat ar costa per total sa locuiesc in Cluj in chirie? Am primit un job unde as castiga 1600 lei net pe luna. Nu stiu daca ar fi de ajuns. Dau...? (mai mult)
Sunt reprezentant la Avon si am o nelamurire. Fiind incepatoare creditul disponibil (valoare neta maxima de factura) e 300 de lei. Asta inseamna ca eu pe luna respectiva, ex noiembrie trebuie sa nu depasesc...? (mai mult)
Salutare doresc ca pe viitor sa programez websiteuri.Cata matematica imi trebuie pentru a deveni front end dev(p.s. programator doar de interfata client side?
Ar putea sa-mi spuna cineva, care stie, cam ce salariu este pentru o asistenta medicala de farmacie?
Este cineva la scoala de posticeala sanitara ca asistent medical general, sau aveti informatii de la alte surse sigure? Imi puteti dezvalui si mie in ce consta admiterea sau cum este ca student(greu,...? (mai mult)
Cum se procedeaza pentru a deveni membru in corpul diplomatic? Ai nevoie de o anumita facultate pentru o astfel de cariera? Din cate am inteles, varsta minima este de 35- 40 ani cu o experienta de 5 ani...? (mai mult)
Hei! Vreau si eu mai multe informatii despre meseria de asistent stomatolog. Ce cursuri trebuie sa urmezi, cat de benefica e din toate punctele de vedere, daca merita, etc.
Am si eu o curiozitate, ce trebuie sa faci ca sa devii antrenor la o sala de forta? Mi se pare ca nu e prea complicat si cred ca part- time se poate castiga bine. Aici la sala unde merg eu, vreo 2 dintre...? (mai mult)
:) Ce știți despre profilul pedagogic? Ați putea să- mi spuneți despre admitere, materii, teze, practică și despre Bac? Adică ce materii diferite sunt față de alte profile, la ce ...? (mai mult)
Daca nu iau examenul la bilingv engleza, la ce profil voi intra?
In Romania poate da acel examen pentru detectiv privat, adica poate dobandi calitatea de, detectiv privat cei care fac dreptul? La noi nu exista scoala postliceala pe aceasta specializare si am inteles...? (mai mult)
Pentru a ma face Cofetar la ce liceu trebuie sa intru?
Cat de cautata este meseria de psiholig in Canada?
În ce țara castiga mai bine un asistent medical generalist?
Stie cineva alte site-uri de angajari in afara de Anuntul? Gen sa intri in contact direct cu angajatorul.
Ce studii trebuie sa urmez pentru a deveni farmacist? Sunt la filo. Am sanse?
Buna! Cum pot ajunge invatatoare la o gradinita daca nu am facut liceu pedagogic? ce pot face?
Exista vreo Universitate in Brasov care are specielizarea administreate publica?
La Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu, daca ma inscriu acolo, am camin la acea scoala sau trebuie sa platesc chirie sau ceva de genul?
Aș dori sa dau la UMF București si sunt convins ca voi intra(sunt clasa a 10- a, profil stiintele naturii la cel mai bun liceu din oraș).As vrea sa stiu cum este la facultate, adica cum sunt profesorii,...? (mai mult)
am un canal de gaming cu 1000 de abonatii, dar nu prea prinde, am facut un video in care sa intreb cu ce vreti sa continui si am primit 326 vlog 121 gaming, as vrea sa va intreb cum as putea...? (mai mult)
Cand lipesti cu pistolul de lipit cum poti face ca sa nu te mai arzi sau cand vrei sa lipesti niste componente mici pe un circuti sa nu te mai "arda" degetele cand nu vrea sa stea cand daicu fludor?
In ce consta pregătirea pentru a intra la facultatea de litere?
Pregătirea (meditațiile)pentru facultatea de litere constanta numai în gramatică? Este la fel că pregătirea pentru poliție, sau diferă una de cealaltă?
a lucrat cineva la H&M? Vreau sa trimit un cv dar nu stiu ce ture sunt programul etc La mine problema e ca ultima mașină e la ora 21:30 si nu stiu daca ma încadrez, mă ajutați și...? (mai mult)
as vrea sa dau la academia de politie, insa care sunt avantajele si dezavantajele acestei meserii?
Fac cursuri de teatru. Vreau sa devin actrița.Am avut chiar si câteva spectacole in oraș ceea ce zic eu ca m- a ajutat sa devin mult mai 'stăpâna pe mine' ca sa zic asa. Nu sunt întotdeauna asa ...? (mai mult)
Ce salariu va avea un agent de poliție debutant din 2018? Mulțumesc!
Ce meserii pot avea daca fac Academia de Armata?
Buna As vrea sa va pun o intrebare referitor la licee. Nu stiu ce sa fac si nu m- am gandit ca o sa fie asa greu in a- mi alege un liceu. As vrea sa va cer o părere despre Colegiul Economic N. Titulescu...? (mai mult)
Salut, sunt ultimul an de liceu. Vreau sa ma inrolez in armata direct dupa ce am dat si bacul. Nu am cum sa ma duc la atm fiindca nu am posibilitatea din cauza filierei umane la care am optat. Se mai ...? (mai mult)
Unde ar trebui sa fac facultatea? In Anglia sau in Japonia/China/Coreea de Sud? Voi ce a-ti alege?
Vreau sa dau concurs pentru un post de infirmiera, dar nu am suportul de curs si nu le pot descarca de pe internet. de unde fac rost de el? se numeste, PROGRAMUL NATIONAL DE PREGATIRE AL INFIRMIERELOR-...? (mai mult)
Am o cunostinta care are un perete de termopan. De sticla. Cum pot sa pun faianta pe jumatate din acel perete? Este ceva adeziv care sa lipeasca faianta pe sticla?
Ce facultati de profil uman imi recomandati. Vreau sa fac ceva ce sa merite. Nu sa pierd vremea. 1. Nu vreau sa fiu profesor 2. Sa fie o meserie pe care sa o pot profesa si in alta tara. 3. Si evident...? (mai mult)
Salut.O intrebare destul de serioasa.am 16 ani si pe viitor vreau sa fiu graphic designer/animator &arta digitala(nu stiu care e explicatia corecta, dar ambitia mea e sa lucrez si sa animez/desenez pentru...? (mai mult)
Salut,daca dau la scoala de poliție din cluj, pot sa dau dupa ce o absolv la Academia din București? Sau nu se mai poate?
Salut :)! Stie cineva care este faza cu examenul cambridge pentru liceu?
Sunt in clasa a 12 a si sunt indecis in privinta carierei pe care vreau sa o urmez.Nu stiu ce sa aleg dintre Scoala nationala de pregatire a agentilor de penitenciare Targu Ocna sau Scoala mulitara de ...? (mai mult)
Ce meserie credeti ca este mai buna politist sau arhitect
Pentru a ajunge la un liceu de mate-info trebuie să am medie bună tot anul sau doar rezultatul primit la evaluarea națională contează pentru a intra la un liceu bun?
Imi puteti da exemple de "meserii"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!