Heii..doresc sa stiu :daca ai plomba la masea te primesc la liceul militar?
Licee pedagogice prin Campulung,Pitesti, Mioveni judetul Arges stie cineva?
Salut,daca vreau sa devin invatatoare trebuie sa fac si facultate?
am o intrebare, dupa ce faci buletinu de 18 ani la cate zile sau dupa cat timp trebuie sa te duci sa il ridici?
As vrea sa dau la un liceu in care sa devin invatatoare! Stiti unul si cu ce medie se intra?
Ce curs este mai avantajos de facut, curs de coafor sau de manichiura-penichiura?
Buna ziua ce îmi puteți spune concret despre firma worktime din București? ati reușit sa plecați sau este teapa? vreau răspunsuri sigure.multumesc
Care sunt cele mai cautate job-uri umaniste / realiste ( referitor la profilul din liceu )? #Ce parere aveti de Drept & Relatii Internationale?
Ce cariera ati alege dintre armata(subofiter) sau sofer de tir?
Buna TPU vreau sa lucrez ca si casierita la Carrefour, dar nu sunt sigura. Ma incurc cand trebuie sa dau restul repede si cred ca ar fi o problema. Mama mi- a spus ca pe casa se trece suma primita si ...? (mai mult)
Salut, am in minte de ceva timp sa imi deschid un blog, dar nu stiu sigur daca e o decizie buna. As vrea ca blog- ul sa fie despre experientele prin care am trecut in cei 19 ani de viata. Va rog spuneti-...? (mai mult)
mai am putin si termin scoala si nu stiu la ce liceu sa merg si ce sa devin! Stau aproape de Pitesti, voiam sa devin actrita dar nu stiu ce sa fac! Imi puteti recomanda niste licee si meseri?...? (mai mult)
mai am 2 saptamani si dau examenul pentru arbitru de handbal vreau sa stiu daca dau test sau imi pun ei intrebari
Bună TPU, sunt curios ce salar are un jandarm, subofițer, gen care a terminat la Drăgășani, acolo vreau sa dau acum în ianuarie și am înțeles că este cam obligatoriu 10 ani sa lucrez ca jandarm...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa devii developer? E chiar atat de importanta matematica pentru a lucra cu limbajele de programare?
Care sunt conditiile ca sa intru la facultatea de matematica din Iasi fara taxa? Sau pentru facultatea de stiinte economice si administratie publica din Suceava?
As avea o intrebare in legatura cu studiul in strainatate. Vreau sa aplic la IBA International Business Academy si nu stiu exact daca Danemarca ofera acel imprumut pentru studenti, care acopera costul...? (mai mult)
Salutare intreb pe cei care au fost pe aici(absolventi, olimpici, posibili studenti sau studentii). Merita sa faci facultatea de medicina din Timisoara "victor babes".Am auzit tot felul de stiri bune...? (mai mult)
Cum iau porumb sa saman in farming simulator 2013, grau, orz, si rapita pot.
Ce țară ar fi mai potrivită pentru emigrare? doar țări din Europa, exclus Statele Unite sau Asia.
Am vazut o problema la testul de psihologie de la Academia de Politie si spune asa:Bill are cu 30 de dolari mai mult decat Alan, dar Alan castiga la loto si- si tripleaza banii, ceea ce inseamna...? (mai mult)
Buna Ziua! Cum se face un repertoriu pentru admiterea la UNATC? Se scrie pe foaie doar poeziile, monologuri, povestiri, fabule? Sau se mai scrie si altceva? Cat mai detaliat, va rog! Funda...? (mai mult)
Am o singura nelamurire! Inginerie si management naval si portuar ai loc de munca asigurat dupa facultate?
Cum pot ajunge actor? Detalii
am 18 ani si imi doresc sa devin jandarm, dar am o mica problema, am o usoara forma de spina bifida, nu prea pot sa fac abdomene multe sau sa ridic greutati mari de jos. credeti ca am vreo sansa?...? (mai mult)
Se poate sa sustin un atestat in economie(sau o ramura) daca sunt la profil mate-info?
Buna TPU cine poate sa imi spuna locuri de munca in care stai numai la birou si ai salariu mare si ce facultate ar trebui sa faci? DAU. FUNDA.
Se gasesc joburi ca web developer/front-end developer in Iasi sau recomandati alta ramura a IT-ului?
Ce salariu are un subofiter? Dar un ofiter? (MAI)
In ce localități sunt cursuri de dicție? In afara de București.
Cât castigă un avocat stagiar?
Termin anul acesta gimnaziul, sunt din Moldova, as vrea sa continui studiile la Iasi la vreau colegiu simplu, un prieten ma sfatuit sa incerc la Petru Poni sau Ioan Stefanescu ( rog sa imi mai dati ...? (mai mult)
Hei TPU, am 13 ani si as vrea sa lucrez la ceva,si am avut ceva proiect in powerpoint si m-am gandit ca as putea face prezentari si sa fiu platit, stiti ceva? va rog Dau funda
Am de ales intre jandarmerie si politia de frontiera.Vreau pareri pro si contra. Unde e salariul mai mare? Precizez ca sunt fata.
Ce intrebare sa ii pun unui procuror?
Salut, sunt clasa a 12- a si dupa ce termin as vrea sa optez pentru Scoala de Agenti de politie din Cluj, insa am vazut ca se face acum in ianuarie o sesiune de admitere pentru cei care au deja bacalaureatul...? (mai mult)
Salut, TPU! Sunt in clasa a 10a la mate- info si as vrea sa merg la Politehnica din Bucuresti.Imi puteti spune ce profile are acestea, preferabil ceva legat de fizica(aici ma descurc mai bine) Este...? (mai mult)
Care este mai bun liceu din Galati dintre: mircea eliade sau dunarea?
Cum e sa lucrezi la Mcdonald's? Mai detalait daca se poate, tot ce am auzit e ca e naspa.
M- am înscris la un liceu sunt nouă si am 2 colege care își bat joc de mine deseori îmi vorbesc urât si râd de mine am o colegă care mi- a luat apărarea dar stă pe aceeași stradă cu ele, ...? (mai mult)
Ce fel de informatica se face la Facultatea de Geografie, specializarea Geografie? Intreb pentru ca la profilul la care sunt eu, stiinte sociale, nu fac informatica.
Salut TPU,am nevoie de ajutor, care din urmatoarele profile sunt mai bune Filologie Bio-Chimie Mate-Info (Funda)
vreau sa fiu jandarm, dar am spina bifida, o varianta usoara, coloana e un pic deplasata, nu ma pot apleca mult, si nu pot face indreptari. credeti ca as rezista ca jandarm?
Sunt elevă în clasa a zecea și m- am săturat să stau pe banii părinților. Am 17 ani și aș vrea să mă angajez ca barmaniță. Ce studii trebuie să urmez? Știu că e nevoie de niște ...? (mai mult)
Merita sa te muti in Canada?
Care sunt diferențele dintre un cercetător istoric și un arheolog? Ce salariu au aceștia în România?
Salut,vreau sa stiu cu ce ai voie si cu ce nu ai voie in liceul militar :) Si ce e voie sa faci si ce nu :) mss
Ce as putea face mai departe cand cat liceul pe tehniciant proiectant cad?
Ca sa intri la Scoala de "Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila", cand trebuie sa depui dosarul? Ce probe, teste se dau? Daca intri, cazarea, mancarea este gratuita? Daca te repartizeaza...? (mai mult)
Vreau sa plec in Canada ca psiholog. Care sunt sansele sa ma angajez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!