Știți de unde pot cumpara cătușe sub 130 de lei?
Cati bani primesti ajutor social pe luna, dar banii de lemne?
Doresc să îmi creez pe viitor un salon de tatuaje şi piercing. Ideea e că pentru a face asta trebuie să am experienţă, să ştiu cum se lucrează. Pentru asta este obligatoriu să urmez...? (mai mult)
Daca dai la filologie, poti sa dai apoi la facultatea de psihologie?
Ce părere aveți de Facultatea de Știinte Economice profilul Economia Firmei? Cu ce meserie ies la finalul facultății și cât de repede îmi pot găsi loc de muncă? Menționez ca nu voi face la ...? (mai mult)
Buna,eu am depus dosarul pentru soala de subofiteri si pentru fisa medicala domnul agent a zis ca o pot face gratis la Bucuresti,are cineva idee cum se numeste clinica, ori spitalul?
Conteaza profilul absolvit la liceu cand dai la o facultate? Sa inteleg ca in principal conteaza sa ai bacul si atat? Explicati-mi va rog.
Bună.Tocmai ce am terminat liceul și m- am gândit să devin cadru militar.Mereu am fost atras de aceasta profesie dar mereu îmi readuc aminte de o alta mare pasiune a mea :călătoritul.Visez să vizitez...? (mai mult)
Care este diferența dintre filologie și științe sociale? Ce posibilitati de facultăți ai la aceste profile?
Bună TPU, am o curiozitate în legătură cu facultatea de asistență socială, din liceu am vrut să dau la asistență socială dar între timp am început și o postliceală de balneo- fizio- kinetoterapie...? (mai mult)
Pe ce materii ar trebui sa mă axez dacă vreau sa dau la SRI sau pentru inginerie medicala?
Salut.sunt clasa a 12 a si am de gand sa intru la o scoala militara dupa ce termin liceul. totusi as vrea sa stiu daca e o decizie buna sa merg pe directia asta ce conditii sunt.cum se manifesta si unde...? (mai mult)
Daca voi merge la un liceu de filologie voi putea apoi sa urmez facultatea de automatica si calculatoare? Ce meserii as putea practica si la ce facultati ar trebui sa merg pentru fiecare?
Ce iti trebuie pentru academie? Ce calitati trebuie sa ai? Trebuie sa stii o limba straina la perfectie? Mersi :*
Hei. Sunt in clasa a 8 a si mi ar placea sa intru la liceul militar. Nu am o conditie fizica foarte antrenata si sunt fata, dar daca m as antrena, credeti ca as putea avea sanse sa fiu admisa? Chiar ...? (mai mult)
Poliție sau jandarmerie? Argumentati alegerea. Vreau atinse puncte gen salariu, scolarizare, ore de lucru
Bună.Am și eu o întrebare.Cu scoală postliceală sanitară terminată ca asistent medical generalist pot sa lucrez și în farmacie ca asistent farmacist?
Stiti aproximativ,cu cat este platita o asistenta medicala la o scoala, granitia sau liceu? Gen cele de la cabinetul medical de la scoala?
Bună TPU, mă numesc Melinda, am 17 ani și locuiesc în Franța de când mă știu. Ei bine, acum că am făcut prezentările am o întrebare legată de viitor. Vreau să devin actriță, iubesc ...? (mai mult)
Este bacul așa de important, pe cât ne fac cei din jur să credem?
Sall. Am o situație mai specială la serviciu. :) Sunt angajată pentru 4 ore pe zi, dar daca Intr o zi fac 8 ore, a doua zi nu mai vin deloc. Ideea e că pot să plec atunci când vreau, in funcție...? (mai mult)
Sall prieteni cu ce.ca e bine sq merg la intalnire.Nu stiu ce sa- i duc flori trandafiri de astea stiu. Dar vreau alte sa o impresionez altcumva nu stiu. Vreau alte idei ce as putea sa- I cumpar in afara...? (mai mult)
Câți ani durează masterul la facultatea de drept?
Va rog spuneti-mi care liceu este mai usor din roman
Ce pot ajunge dacă dau la un profil mate-info?
As dori sa stiu de ce studii am nevoie pentru a deveni pompier (Subofiter sau Ofiter). Eu locuiesc in Cluj dar locatia studiilor pot fi oriunde in tara. As vrea sa stiu si ce face fiecare domeniu,...? (mai mult)
Hei. Din ce am citit am inteles ca s-a eliminat acel barem de inaltime la politie? Deci acum nu se mai tine cont de inaltime daca vrei sa intri in acest domeniu?
Ce facultate imi recomandati? Nu sunt bun la mate si fizica sau chimie.
Va rog foarte frumos sa imi recomandati / dati exemple de carti din care poti sa inveti actorie: tehnici, improvizatie, expunerea sentimentelor, cum sa imiti personalitati, lucruri de genul...? (mai mult)
Sunt grele probele de la scoala de politie? Ideea este ca se fac inscrieri in ianuarie iar eu am fost operata in iulie, operatia nu a fost una extrem de grea dar e destul de mare. Si e la burta,...? (mai mult)
Va rog frumos sa imi recomandati o carte foarte buna cu exercitii, expresii, chestii de finete, etc., tot tacamul, care v- a ajutat sa invatati si sa stiti mai multa engleza pe plan profesional...? (mai mult)
exista un serviciu de card de credit care poti sa iti faci card la 13+ ani? Imi trebuie ca sa imi primesc bani pe aplicatiile si site-ul meu web pe anunturi. Multumesc!
Vreau sa fac facultatea de psihologie si sa ma mut in Canada. Merita? Sfaturi Parerei Multumesc!
Salut, am o intrebare, eu vreau sa aplic la scoala de subofiterii din falticeni (jandarmerie) treaba e ca in ultima vreme s- au schimbat probele fizice? Pentru ca am vazut ca trebuia sa dau alergare ...? (mai mult)
Termin a 12a si as vrea sa dau la armata, dar multi imi spun ca e mai bine la jandarmi, sau politie...Voi ce credeti?
Salut tuturor, am nevoie de sfatul vostru, eu am terminat acum 2 ani liceul, nu am fost un elev model nici pe departe, media pe toti anii am avut- o 6, la orice materie in special cele importante(mate,...? (mai mult)
As dori sa stiu de ce studii am nevoie si ce conditii pentru a deveni pompier (subofiter sau pompier). Eu locuiesc in cluj dar nu ma intereseaza unde trebuie sa continui studiile. As dori si sa mi se spuna...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa a 8 a si vreau să merg anul viitor la liceul militar tudor vladimirescu din craiova.Cu ce medie pot intra? Contează dacă esti mică de înălțime? Câte probe trebuie să...? (mai mult)
Ce fac daca maine voi fi ascultat si nu am invatat mai nimic? Nu vreau raspunsuri gen primesti ceea ce meriti, nu se ingrasa porcul in ajun...
Nu ma pricep deloc la romana, istorie si geografie pentru Bac.Am comandat aceste carti, dar nu stiu cum as putea invata mai bine.Credeti ca e bine sa fac meditatii sau sa invati din carti? Cateva...? (mai mult)
Salut, vreau sa mă înscriu la o postliceala sanitară, aș vrea sa merg pe asistență medicală, dar nu suport sa recoltez sânge(pentru ca nu mi place sa bag ace in vene), asta- i singura mea problema,...? (mai mult)
Eu sunt pe clasa a 11 a Pe viitoar as vrea sa ma duc la trupele de interventie ( mascati, jandarmerie ) Ce trebuie sa fac ca sa ajung acolo?
HEI! Sunt clasa a VII- a si toata lumea ma intreaba la ce liceu voi merge, iar eu habar n- am. Nu stiu nici ce profil... As vrea sa merg pe mate- info, dar am auzit ca e greu si... nu stiu. Cam ce ore...? (mai mult)
As vrea sa stiu totul despre Legiunea franceza, acesta este visul meu.As putea vorbi cu cineva pe un cont de socializare despre asta?(persoana sa aibă cunoștințe sau neamuri acolo sau măcar sa fi ...? (mai mult)
Cum ignori o persoana
Care sunt actele necesare pentru a transfera un copil de clasa a7 a din Moldova in Romania dupa casatorie
Doresc sa știu dacă ești la o facultate, la buget, poți sa treci la cu taxa dacă vrei sa te duci la o postliceala, dar acolo sa fii la buget?
am si eu o intrebare...mi- am inceput un canal de Youtube acum 2 ani si nu prea am postat.dar un videoclip a ajuns la o cifra de 50000 de vizionari si ar fi pacat sa nu continui. Aveti ceva...? (mai mult)
Daca la scoala am facut mici prosti de exemplu: am jucat fotbal in pauza fara permisiune, am jignit anumiti colegi(nu injurat) etc...Imi poate scadea usor, media la purtare? Cum e procedeul? Eu sunt ...? (mai mult)
De 3 luni sunt in Cehia, am inceput munca totul e ok. Sunt la o agentie, multi oameni pleaca, multi vin, uni zic ca nu se fac bani, alti ca nu stiu ce si tot asa. Intrebarea este, daca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!