Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 26 Februarie 2025 sunt:
De 3 luni sunt in Cehia, am inceput munca totul e ok. Sunt la o agentie, multi oameni pleaca, multi vin, uni zic ca nu se fac bani, alti ca nu stiu ce si tot asa. Intrebarea este, daca...? (mai mult)
Ca sa ma angajez la un centru de transfuzie de sânge, ce studii trebuie sa am? Se poate angaja și cu facultate de 3 ani pe Laborator Clinic? Ce salarii sunt în domeniul transfuziilor și dacă...? (mai mult)
Ce placa imi iau la PC Nvidia sau AMD Readon?
Sunt clasa a 10 a și momentan nu știu ce as vrea sa fac în viitor. tatăl meu fiind polițist îmi tot povestește de meseria lui și ca ar fi bine sa fac academia de politie pentru ca atunci...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare:cum as putea crea un web site gratis si sa fie online (luand in vedere ca am experienta in c++, html, java script)
Buna ziua!, ... As dori niste pareri in privinta: De ce unii oameni indiferent de sex sau varsta atrag grupuri de persoane, colegi in nr mare si care ajung prieteni buni in fiecare zi si alti nu. Ar putea...? (mai mult)
Este pe aici cineva care studiază la facultatea De conservare și restaurare, Sibiu ramura din cadrul facultății de arhitectura Ion Mincu din București? As vrea păreri despre aceasta și daca...? (mai mult)
Scuza- ma. Am o intrebare importanta.Eu vreau sa devin avocat dar am vazut ca la admitere la drept e bine un profil uman gen filologie sau stiinte sociale...Dar mi s- au parut putin prea grele si chiar...? (mai mult)
Vreau sa ca intreb daca cineva da auditii de pe un site gen: https://www.backstage.com/casting/open-casting-calls/... Merita sau nu?
As dori sa ma mut in America, dar din cate stiu, te poti duce acolo, doar ca sa lucrezi (Si daca te duci sa lucrezi, trebuie sa- ti gasesti dinainte job?). Daca te duci in America sa lucrezi, te poti...? (mai mult)
Ştie cineva dacă First Models este o firmă serioasă?
Buna! Anul acesta voi avea bacul. Il voi da la mate, romana si fizica, dar as avea nevoie de un sfat: nu stiu exact din ce capitole sa dau la fizica, am 3 variante : mecanica- termo, optica- termo,...? (mai mult)
Am un proiect am nevoie sa fac un studiu de caz al unei firme ce exporta DIRECT din tara noastra? sau importa. exportul direct consta in vinderea produsului unui cumparator din strainatate.
Mentionez ca sunt Barman si figurez in acte ca si gestionar. Vanzarea produselor se face o parte la negru si o parte pe casa, problema este ca de receptie si de comanda marfa se ocupa...? (mai mult)
Servus! Poate cineva sa imi raspunda la niste intrebari legate de facultatea de silvicultura? Pentru mine, padurea e singurul lucru care imi mai da motivatie sa exist, as vrea sa urmez aceasta facultate...? (mai mult)
Hei.Daca fac facultatea in Iasi; aici imi sustin examenul de licenta...Pot face masterul la Bucuresti? Mersi
Ce părere aveți despre facultatea de medicină din Târgu Mureș?
cati ani de facultate fac la administararea afacerilor? licenta+master
Aveti informatii in legătură cu firma de mediere MPLOID Arad?
deci... vreau sa fac facultatea de teatru si televiziune cu dorinta de a deveni vedeta disney (vreau sa lucrez in filmele lor :) ) nu vreau sa fiu o vedeta mare, ceva mai mic dar sa ma vad ...? (mai mult)
Sunt în clasa a 5- a şi am 12. Vă rog să mă ajutați să- mi fac un program. În fiecare zi am şcoală până la 13 doar joia până la 14. În fiecare zi îmi fac temele 4 ore mai repede nu am...? (mai mult)
Vreau sa dau la Academia de Politie.Am observat ca pentru subofiteri inaltimea s- a dus si probele sportive sunt altele.Intrebarea mea e daca mai exista barem de inaltime pentru Academia de Politie...? (mai mult)
Pot continua cu o facultate dupa ce termin seralul si iau bacul? La momentul actual sunt clasa a 11- a la profesionala pe profil "mecanic auto" iar pentru a da bacul trebuie sa continui cu seralul(2 ani...? (mai mult)
Mă puteți ajuta vă rog să - mi fac un program.Sunt foarte ocupata. Sunt în clasa a 5- a şi am 12 ani. Am în fiecare zi ore până la 13 doar joia până la 14. Marțea am de la 16 până la 19...? (mai mult)
TPU vreau de mic sa mă fac dresor îmi plac mult câini si sunt clasa a 8-a exista un profil pentru dresaj?
ce parere aveti, dupa colegiu sa fac academia militara si ce cunostinte ar trebui sa am in acest domeniu?
Buna,dragilor! Am o întrebare si eu? Daca esti in clasa a 11 a si renunți in anul respectiv sa nu mergi(dar vei merge anul viitor)Ce se poate întâmpla.Raspunsuriii,va rog?
Mă puteți ajuta să- mi fac un program pentru fiecare zi. Am 12 ani şi sunt în clasa a 5- a. În general îmi fac temele 4 ore + învățat. În fiecare zi am la şcoală până la 13 doar...? (mai mult)
Eu deocamdata sunt in Marea Britanie, aici am un job usor, nu foarte bine platit, dar de ajuns sa ma intretin si sa pun si ceva banuti deoparte. Anul viitor am o sansa sa ma duc in America, ...? (mai mult)
am o urgenta maxima! Am terminat profesionala de 3 ani si m- am inscris din nou la liceu in clasa a 11 a la acelasi profil (liceu) ca sa pot da bacul. Problema e ca mi s- a spus ca trebuie sa...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a si nu ma pot hotarî la ce profil sa ma duc. Mentionez ca eu as vrea o cariera in fizica si nu stiu daca matematica- informatica sau stiintele naturii vor fi mai folositoare....? (mai mult)
Bună TpU! Vă rog dațimi niște nume de Transformice pentru fete dar să nu aibă cuvintele: Miau, Lol, Andrei, DAU FUNDĂ!
Anul acesta vreau sa dau la politie dar pe fisa medicala mi se cere sa fac encefalograma(EEG). Stiti cumva daca este obligatoriu sa o fac?
Ce parere aveți despre profilul Servicii, domeniul Economic? Credeți că se poate face o carieră bună din el? Se merită urmată o Facultate?
Taicamiu scrie pe you tub ca el este un stafidofil si ca iubeste cacati cum sal opresc din a mai face videoclipuri ca se face de tot rasul toate lumea rade de ras canalul lui de you tube se numeste Rahat...? (mai mult)
Hei! Cei care lucrati sau stiti va rog sa imi spuneti cum angajeaza la Vodafone, trebuiesc ceva studii sau poti si cu diploma de bacalaureat, care este salariul, programul? Va rog frumos cei care...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor din Bucuresti?
Care sunt procedurile pentru a intra la liceu cu profil Bilingv Filologie Engleza? (toate examenele care trebuie luate)
Buna,daca fac Facultatea de drept, as putea sa ma activez după 4 ani de drept ca ofițer in jandarmerie, daca da, mi ar m ai trebui ceva?
Sunt in clasa a 8-a si vreau sa dau examenul de admitere pentru profilul Filologie bilingv engleza o sa trebuiasca sa dau test si din matematica?
Bun TPU. Credeți că sunt un elev Bun? Am 2 de 10 la religie, 7 la istorie, 8 la matematică, 10 educație plastica, 10 la sport, 6 la română, 6 la germană, 10 la educație tehnologică, ...? (mai mult)
Ce materii se fac la facultatea de pompieri din cadrul academiei Alexandru Ioan Cuza?(in afara de fizica si mate, pe ce materii trebuie sa fim stapani?)
Daca vreau sa intru la profilul Bilingv engleza trebuie sa dau si test din matematica? funda
Vă salut! Sunt într- un impas și aș vrea să aflu "Cam ce salariu ar fi ok pentru un trai decent (chirie+ intretinere+ masina+ iesit cu prietenii+ haine+ altele) în București pentru o persoană...? (mai mult)
As vrea sa dau la politie, dar la mana stanga am degetul cel mare taiat din clasa 1! Nu am jumate din el. Pot trece de vizita medicala?
Imi puteti ajuta la ce profil sa ma duc? Toata lumea imi spune sa maduc la BioChimie ( o ador Biologia dar o urasc Chimia)....Nici romana, istoria nu-mi plac....mate un pic
Care este cel mai slab motor 1.9 tdi si cel mai puternic motor 1.9 tdi
Va salut! As vrea sa urmez cursurile unei scoli de televiziune. Aici se impart in 2 categorii. Editorial (prezentator, reporter, producator) si Tehnic ( operator imagine, editare imagine, regie ...? (mai mult)
Cum pot face bani dacă sunt elev şi momentan nu am ocupație? Mă pricep la actorie, dar nu ştiu cum să mă evidentiez.
Am facut postliceala de asistente pentru farmacie tot 3 ani fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?