Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 26 Februarie 2025 sunt:
as dori sa stiu ca sa intri ca agent de politie ce ar trebui sa faci? iti trebuie studii superioare?
Te rog, îmi poți spune și mie un nume fain de Youtube?
Inceputurile sunt cele mai grele, asa- i? Eu sunt pe punctul de a- mi stabili viitorul, insemnand ca imi caut un loc de munca, si bineinteles ca nu este usor de gasit Sunt o persoana stangace si ...? (mai mult)
Este cineva pe aici care are un scop imens, poti sa-i zici si "visul tau dintotdeuna", si care ezita sa faca primul pas din cauza unor stereotipuri adanc intiparite?
Daca am 8 clase pot sa ma angajez in armata? Multumesc.
Hey! Stie cineva ceva despre media digitala? Vreau sa stiu cu ce de mananca mai exact si daca imi pot gasi ușor loc de munca dupa facultate.
Ce ajung dupa postliceala de agenti de politie adica cu ce ma ocup si in ce consta cariera dupa ce termin aceasta postliceala?
Va rog imi spuneti si mie cate studii trebuie pentru Actorie amatori adulti va multumesc
Ce ajung dupa postliceala de agenti de politie adica cu ce ma ocup si in ce costa aceasta meserie
Salut, m- am decis sa- mi depun dosarul pentru admiterea la scoala de subofițeri si pompieri pentru a urma o cariera de pompier. Ce parere aveti, este o idee buna? Argumente pro/contra si daca se poate...? (mai mult)
Va salut, colegi. Cat ar castiga un librar debutant, mai bine zis o vanzatoare la librarie? Are liceul, bac-ul si este prima slujba. Intreb ca sa stiu cat ar fi corect sa ceara, daca ar fi intrebata.
Colegul meu vrea sa devina gunoier ce sa fac cum sa-l ajut virbesc serios nu rad de el
Colegul meu Cerbu Inut vrea sa se faca gunoier noi suntem clasa a VIII- c si este ultimul an de generala si el vrea sa devina gunoier de si invata foarte bine vrea sa faca si liceul si, facultatea doar...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Eu sunt eleva in clasa 11 si am o intrebare. Cum as putea sa castig bani multi in scurt timp? Si ce meserii cunoasteti in care se plătește bine in Romania cunoasteti? Fara...? (mai mult)
Ce posibilitati au cei care termina Drept si Stiinte administrative pe ramura de Administratie Publica? In ce institutii pot gasi loc de munca?
Facultatea de medicina la Targu-Mures sau Cluj-Napoca? Va rog, raspunsuri serioase si fara cuvinte gen "bozgori":))Multumesc :)
Sunt la filo. Ce facultate recomandati? Pentru a avea un viitor. Evident
Yee(Salut)! E adevarat ca sudura afecteaza potenta?
Buna! Peste cativa ani as vrea sa plec in Canada. As vrea sa ma mut in Mississauga sau Hamilton. Toronto e scump Ce parere aveti despre orase? Cum sunt costurile, oamenii? Mai pe scurt, cum e orasul? ...? (mai mult)
Exista program part-time de 4 ore pentru postul de Barista la McCafe?
Buna, voiam sa va intreb credeti ca a fi tatuator e o meserie de viitor si cat de cautate sunt tatuajele in Romania?
Salut,cam cat castiga un profesor universitar de matematica incepator? vreau mai multe pareri! funda celei mai bune.
Sunt student și fac parte dintr- o organizație studențească dar am fost chemat la interviu la încă una. Pot face parte din două organizații? Dacă face diferență sunt din Cluj si e vorba...? (mai mult)
Ce meserii ai putea avea fara matematica? :))))) Urăsc matematica si nu gasesc nicio meserie buna si cu bani.
Buna seara, pai. am 18 ani, sunt din Arad, am doar liceu terminat, nu am dat bacu și nici nu îl voi da, da nu despre asta vrea sa vorbim, îmi plăce mult pokeru, și nu vreau comentarii de la...? (mai mult)
La facultatea de limbi straine din Bucuresti, daca aleg la A japoneza si la B suedeza, in conditiile in care vreau sa le incep pe amandoua de la 0, la ce voi da examen de admitere? Sau e ...? (mai mult)
Pentru a intra în cadrul armatei române, este necesar bacul?
Cum aflu daca contractul meu de munca este inregistrat? CNP 1620513170397
Ma ajuta la ceva in viata certificatul de la Google?
Eu sunt clasa a11-a Ma pot transfera la alt liceu sau trebuia pana in clasa a 10-a sa ma transfer?
Daca fac liceul la profilul filologie, am sanse sa intru la Academia Militara/Politie? Sau trebuie sa ma transfer la alt profil?
Cat de mult conteaza fizicul pentru a lucra la o firma de securitate? M- am gandit sa incerc, o gramada de lume mi- a sugerat asta, dar nu stiu sigur de ce am nevoie. Fizic, sunt mai mult decat potrivit...? (mai mult)
Cum as putea invata sa sutez cu piciorul stang?
Hei! Știți niște carti pentru pregătire arhitectura?
Câți ani are Keed?
De ce nu poti intra in armata daca porti ochelari?
Sunt la 66% la nfs underground 2, nu imi mai apar misiuni.Va rog ajutati-ma
Sunt la filo si as vrea sa lucrez in domeniul IT pe partea de hardware. Nu vreau pe partea de programare Nu sunt bun la mate. Am luat 6.45 in examen As putea face o facultate in acest domeniu, chiar...? (mai mult)
Salut, din ce se da la probele de admitere la facultatea de medicina din Timisoara?
Ce parere aveti despre facultatea de comunicare si relatii publice de la politehnica Timisoara? As vrea sa o urmez. Multumesc!
Ce parere aveti despre Academia Tehnica Militara? Despre dificultatea admiterii, concurenta?
Ce facultate sa urmeze o persoana care adora sa deseneze?
Bună TPU Mi- ar plăcea sa devin un comentator sportiv si/sau redactor sportiv Dacă nu ma pricep cu calculatorul e o piedica mare? Și cam cât de mare ar fi concurenta? Întreb fiindcă nu prea ...? (mai mult)
In 2 ani termin mate info, unde sa merg mai departe?
Mai mi-as putea face o cariera in forbal daca am 18 ani?
Cate kg.are un metru cub de rumegus uscat de fag
Ce studii am nevoie pentru a deveni fotbalist?
Ce sa fac daca doctorul refuza sa ma externeze desi a trecut 16 zile de la operatie si ma simt bine?
Sunt eleva în clasa a Xla și încă de anul trecut îmi tot pun întrebarea"la ce facultate sa aplic", problema este că eu oscilez intre știință și artă și îmi este greu sa aleg, optez...? (mai mult)
Ce cluburi de fotbal sunt in Iasi. As vrea sa imi fac o cariera in fotbal, ma putei ajuta cu niste indrumari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!