Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 26 Februarie 2025 sunt:
Sunt eleva în clasa a Xla și încă de anul trecut îmi tot pun întrebarea"la ce facultate sa aplic", problema este că eu oscilez intre știință și artă și îmi este greu sa aleg, optez...? (mai mult)
Ce cluburi de fotbal sunt in Iasi. As vrea sa imi fac o cariera in fotbal, ma putei ajuta cu niste indrumari?
Am ceva talen la desen insa mai trebuie perfectionat. Momentan desenez doar personaje anime/manga iar mai incolo am de gand sa imi pun mana la lucru si pentru a desena persoane adevarate. Eu mi- as dori...? (mai mult)
După ce termini școală profesionala mai trebuie sa dai bacul? Când poți sa începi sa lucrezi, și în ce meserie?
Poți da la jandarmi dacă nu ai un testicul? Ofer funda!
In armata, de ce nu ai voie cu ochelari? Intr- adevar, ai nevoie de o vedere buna in armata, dar daca nu vezi bine fara ochelari, vezi bine cu ochelari, deci de ce nu ai voie cu? TInand cont ca daca-...? (mai mult)
stie cineva de unde pot cumpara roata fara camera ( nu o sa se intepe) de 27, 5? Si am auzit ca exista ceva cu care sa filmezi pe bicicleta dar este mai ieftin ca gopro, si daca stiti ...? (mai mult)
Pot sa merg in armata daca am probleme cu vedearea, dar totusi port ochelari?
Daca port ochelari pot sa merg la liceul militar?
unde pot sa verific lista cu cursuri de formare profesionala autorizate de ministerul munci pe fiecare judet DAU FUNDA.
La academia fortelor terestre sunt 2 profile:Stiinte administrative şi Stiinte militare si ordine publică. Cei de la Ştiinţe administrative ce ies după ce termină? Stau numai la birou? Şi...? (mai mult)
As dori si eu niste pareri legate de universitatea transilvania din Brasov
Buna As dori sa aflu mai multe despre profilul "stiinte ale naturii". In viitor, doresc sa urmez facultatea de medicina sau de fizica si as vrea sa stiu ce se face mai exact la SN, pe ce se bazeaza ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12 a si sunt foarte nehotarata in privinta a ceea ce vreau sa fac pe viitor. Urmez studiile la un liceu bun, profil matematica informatica (cu info intensiv). As vrea sa devin profesoara...? (mai mult)
Cum transfer mb de pe Vodafone pe o alta cartela Vodafone
Pot ajung in armata dupa ce termin un liceu (nu militarul unul oarecare), daca pot de ce am nevoie pentru a aplica
Ce facultate se face, la distanta, pentru a avea nivelul 2 ca sa poti preda la liceu?
As vrea sa fac modulul pedagogic, dar la Brasov (eu sunt la farmacie ), dar sa nu dureze 3 ani, adica exista posibilitatea sa durezze dar 1 an pentru a obtine nivelul 2 la Brasov? Cu cine pot discuta...? (mai mult)
Imi dati ceva sfaturi pentru clasa a 8-a? Am avut mediile 8.80, 9.23,8.76 anii trecuti.
Ce parere aveti de meseria de bucatar? Eu sunt la profesionala pe profil de ospatar/bucatar si pana acum am facut practica doar in bucatarie plus ca am fost si angajat vreo 2 luni.Problema e ca ma...? (mai mult)
am 15 ani si vreau sa devin arbitru de baschet unde trebuie sa ma duc si ce sa fac.
Cat dureaza facultatea de psihiatrie si psihologie? Psihiatrii primesc mult? Dar psihologii?
Daca pot da bacul englezesc se va echivala cu cel romanesc? Unde pot da bacul englezesc, ca nu am gasit pe site-ul British Council Romania. Dau funda
Cam in cat timp trebuie sa ma pregatesc pentru rezistenta de 2km m- am apucat din septembrie am alergat 3 saptamani dupa am avut unn accident la picirul drept si am sta trei saptamani fara ...? (mai mult)
Am o dilema destul de problematica ce ma streseaza cam mult: Nu stiu cum i- as putea spune tatalui meu(care e un tip autoritar) ca vreau pana la urma sa merg la drept, dupa ce m- a facut sa ...? (mai mult)
Buna! Ce studii trebuie sa urmez ca sa devin subofițer? Subofițerul cu ce se ocupă?
Daca cineva ar vrea sa devina fotomodel, ar trebui sa urmeze un liceu aparte? Si o facultate? Adica daca da pe un liceu la filologie, va avea vreo legatura?
Cine imi poate spune din experienta sau din stiinta/cunostiine etc. cam cat de grea este admiterea la INM dupa terminarea facultatii de drept? Este ceva ce daca eu chiar invat cu pasiune nu as putea obtine?...? (mai mult)
As dori sa aflu daca stie cineva cum este un internship pe partea de business la Google Romania ( in principal daca programul este part- time sau full- time, dar si alte detalii sunt binevenite ...? (mai mult)
Îmi doresc sa devin militar, așa ca pe viitor as vrea sa merg la "Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu" din Sibiu. Ce profil ar trebui sa aleg in liceu?! Sunt a10- a la mate- info,...? (mai mult)
-Care este diferența dintre cei de la profile tehnice care fac 3 ani de liceu, și dintre cei care fac 4 ani de liceu?
Buna, termin facultatea de medicina si as vrea mai departe sa-mi dau si doctoraul in medicina legala si criminalistica, intrebarea este daca as putea lucra ca si criminalist?
Cati ani dureaza facultatea de stomalogie(dentist), ma refer cati ani descoala trebuie. Dupa cei 6 ani de facultate mai trebuie sa fac ceva? Sau imi pot deschide cabinet? Se merita sa dau la...? (mai mult)
Hei! Am văzut că anul asta la universitatea de matematică s-a introdus o secție de automatică și calculatoare. E vreo diferență între asta si cea de la poli? Multumesc anticipat!
Bună TPU, am o întrebare, dacă vreau sa practic rugby, acum stau în Baia Mare, as putea aici, am unde? Am 1, 88, 19 ani și 85 de kg, oare ar trebui sa pun masa încă? în prezent fac...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un tatuaj pe deget si sa dau la armata anul viitor, ma vor primi cu tatuajul acela?
Daca as vrea sa devin profesoara de engleza-japoneza la ce scoala m-as putea duce? Ma refer la o scoala care sa nu fie doar pe profil uman, daca ma intelegeti.
Salut, mai am doar 1 an la dispozitie sa imi aleg pe ce profil merg si am nevoie de niste ajutor. As vrea de preferinta sa ma fac jucator profesionist de baschet si poate sa ajung in nba (asta a fost ...? (mai mult)
Mi as dori mult sa studiez medicina in belgia sau in franța si nu stiu de unde să incep. As vrea sa stiu care sunt costurile, cum se face admiterea si dacă ati trecut prin asta si niste sfaturi....? (mai mult)
Cat inseamna 9 euro?
Cum imi pot face o cariera in WWE?
M- am decis sa dau la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc.Doresc sa stiu- materii pe care se insista, media de la clasa a 8- a si notele din capacitate si niste informatii despre liceul militar. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea de comunicare si relatii publice de la politehnica? As vrea sa urmez aceasta facultate dar profilul meu e de filologie bilingv franceza, credeti ca as face ...? (mai mult)
As vreau sa devin profesor de biologie. Dati.mi va rog cat mai multe informatii si sfaturi.
Am o intrebare serioasa pentru voi! As vrea raspunsuri de la persoane care stiu foarte bine despre ce este vorba sau care frecventeaza/au frecventat un liceu pedagogic. Asadar, imi poate spune...? (mai mult)
Ma simt demoralizat in pregatirea pentru Academia de politie.Nu am reusit sa iau note mai mari de 5.Citesc mereu, dar cand vad intrebarile pe moment nu mai imi amintesc.Cateva sfaturi? Dau...? (mai mult)
Am 16 ani și caut locuri de muncă în Botoșani pe timp de week-end și vacanțe! Unde aș putea găsi?
Daca nu am inaltimea de un metru 65, ca fata, nu exista nicio sansa sa intru la politie?
Ce loc de munca pot avea daca merg la mate-info?
Salut, as vrea sa aflu cat mai multe despre Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie, Alexandru Ioan Cuza, de ex: - In ce consta testarea medicala - Cum este examenul psihologic(daca este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!