Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! La facultatea de litere, gramatica se reia sau se presupune ca deja o cunoastem? Mulțumesc!
Poți ieși subofițer dacă termini la Câmpina?
Salut TPU, am un prieten care este politist in Galati, sustine ca el in nici 4 ani de activitate ia pe luna peste 6000 lei, cum este posibil sa ia atat? Ca nu are o functie publica sau ceva. Din ce ...? (mai mult)
Salut. Ca sa ajungi sa fii "mascat" la sas, de ce ai nevoie? Ce medie la bac? Ce academie? De ce am nevoie?
Aș vrea să scriu o carte. Fiind din România, ar fi ciudat dacă acțiunea din carte se petrece în New York și nu în România? De asemenea locurile din acțiune fiind din New York (și chiar existând)...? (mai mult)
La scoala de subofițeri din Fălticeni poți urma cursuri în asa fel în cât sa devii și ofițer jandarm sau doar subofițer?
Buna seara, am mai lucrat in trecut cu o agentie de ocupare locuri de munca in USA, care se ocupa doar cu firmele de mutari mobila. Si am vazut ca esti si o agentie din Romania, Mike's Agency se numeste,...? (mai mult)
Cat poate castiga un blogger care traduce filme si seriale asiatice pentru România?
Dacă merg pe un profil de liceu economic pot deveni procuror sau judecator? Pot deveni judecător, indiferent de profil de liceu? Ce medie trebuie la bac pentru a deveni judecător?
Ca sa fii agent imobiliar trebuie sau este necesar sa stii sa conduci masina?
Salut sunt situri care poti invata despre IT programare gratis si cum se cheama
Buna,vreau să mă fac jandarm și vr și eu să știu câte ramuri sunt in acest domeniu, gen e ca la poliție cu mai multe ramuri sau doar una?
Care este programa de studiu la Facultatea de Muzică Gheorghe Dima, Cluj Napoca? Mulțumesc!
Mă ajută cineva cu un orar de la muzicologie? Academia de Muzică Cluj- orar pe parcursul a trei ani, s- au ce materii se studiază. Mulțumesc!
Ce trebuie sa faci sa devii pompier in 2024? Ce facultate trebuie sa urmez sau cum se procedeaza si ce salariu ai? Sunt permise tatuajele la vedere?
Feluri prin care sa fiu mai productiv? Din experiente personale, multumesc.
Salut! Care este varsta maxima pentru inscriere in armata ca soldat?
Salut, am nevoie de un job remote. Cel la care lucrez deja de 1 an de zile, ma tot cheama din office si nu mai pot pentru ca o am in ingrijre pe mama care este imobilizata la pat. Poate lucreaza cineva...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva la facultatea de arhitectura de la Oradea se intra cu nota de la bac sau de da examen?
Salut TPU. As vrea sa merg sa studiez la facultate in Norvegia si am deja c2 la engleză dar nu stiu daca bacul nostru este recunoscut acolo si ce altceva mi-ar mai trebui ca sa reusesc?
Din ce materii se da admitere la Academia de Poltie? Dar la scoala de agenți?
Ar merita sa fac postliceala dupa bac?
Bună, pe scurt, am găsit un loc de muncă în afara, sunt un cuplu normal care au 2 copii și își caută o bona. Am vorbit cu aceștia, însă îmi cer poză de la buletin și pașaport. Este normal?...? (mai mult)
Consultantul artistic al unui ansamblu folcloric poate deveni membru Ucimir?
Buna ziua! Imi puteti recomanda site-uri care te platesc pentru completarea de chestionare / sondaje online? Voi ce parere aveti de aceasta metoda de a face bani?
Ce poti sa faci in ziua de azi fara facultate? Va rog sa imi dati exemple de cateva meserii in afara de cele din domeniu beauty(am rabdare, dar nu atat de multa cat se necesita acolo, o prietena mi- ...? (mai mult)
Salutare TPU! Eu acum ma aflu in Austria si chiar azi am fost la interviu la McDonald deoarece cum nu prea ma descurc cu limba in alte părți nu au putut sa ma ia asta a fost singura varianata. Salariul...? (mai mult)
Cineva care a colaborat cu nl jobs?
Salut TPU, mai am putin si fac 16 ani vara asta si as vrea sa ma angajez si am nevoie de ajutor deoarece nu stiu unde as putea sa ma angajez si vreau sa aflu unde ma pot angaja la varsta asta
Bună, a făcut cineva curs de ospătar în Bacău? Dacă da, unde?
Salut, cum se face un CV?
Salut! As vrea sa ma angajez si sa- mi caut locul de munca potrivit dar nu ma simt pregatit si imi este foarte frica de sefii de la munca, colectivul de la munca, am probleme si cu indemanarea mainilor...? (mai mult)
Cine îmi poate recomanda un job sigur in abator din Olanda?
Cine a lucrat la Stanleybet trainingul se face in București?
Heya, este careva care a muncit pentru WNS Global? As vrea sa aud mai multe pareri. Momentan sunt multimit de locul actual de munca dar am primit oferta foarte buna de la WNS si sunt un cumpana daca sa...? (mai mult)
Salut. In curand termin facultatea de medicina dentara si imi surade ideea de a pleca in state. Imi poate spune si mie cineva daca diploma este recunoscuta si mai exact ce echivalari mai trebuiesc facute?...? (mai mult)
Se merită sa fac o facultate sau sa ma angajez dupa bac?
Buna! Vreau sa dau la medicina la Craiova. Examenul de la medicina generala si si medicina dentara sunt la distanta de 3 zile. Pot sa dau la ambele ca in cazul in care nu intru la generala sa ma mut de...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare, doresc sa merg sa învăț la UMC Constanța dar nu știu ce sa aleg ofiter punte sau la masina? Unde se găsesc mai ușor locurile de munca? Este greu sa mergi ca cadet ...? (mai mult)
Salutare TPU, ce pareri aveți si ce mi- ați recomanda sa fac? Acum sunt in Austria la sora mea si urmează sa incep munca la Mc doarece cum nu prea ma descurc cu limba nu am alta varianta. Doar ce am...? (mai mult)
Buna, daca ma poate informa cineva( de preferabil de la umf cluj )in legatura cu admiterea pentru tehnica detnata la umf iuliu cluj pentru 2024-2025 ( manual orientativ + capitole )
Salutare.Cine mă poate ajuta cu niste detalii referitoare la firma Shanzer din Germania...
Există în lumea asta joburi fără comunicare pentru introvertiţi și antisociali? Si ma refer aici la joburi bine platite, nu cele basic gen fast food (am incercat, nu ma atrage am lucrat ca si casier,...? (mai mult)
Exista licee de aviație in Romania?
Mai are rost să te apuci de actorie/teatru la 30 de ani sau după 30 de ani? :) Și dacă ești anxios, poți trece peste asta ca să poți să- ți exerciți profesia? :) Și la actorie/teatru,...? (mai mult)
Salut TPU! In depozitele de curierat cam ce colete ajung pe acolo? Colete usoare sau si colete mai grele, gen frigidere, masini de spalat etc? As vrea sa ma angajez si de aia intreb
Cei care lucrati 12 cu 24 cu 48 in ture, cum va descurcati cu somnul? As vrea sa ma angajez pe un astfel de post dar mi e frica ca nu o sa ma pot culca / trezi si ca o sa mi dau ceasul intern peste...? (mai mult)
Salut, ce facultati exista de Asistent Medical? Sunt in Bucuresti?
Bună! Curând voi avea un interviu pentru o sală de jocuri. Este primul interviu. Credeți ca voi afla pe loc răspunsul, sau mă vor suna după interviu?
Bună! Vreau sa aflu mai multe detalii despre meseria de asistent social. Ce avantaje si dezavantaje ai? Știu ca nu e prea bine plătită, dar ce trebuie sa faci sa ajungi acolo? E mult de tocit în ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a