Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 26 Februarie 2025 sunt:
Sunt clasa 12 la uman, vreau sa merg mai departe la o scoala de pompieri, eventual pompieri smurd. Mentionez ca sunt de sex feminin si ca fetele nu sunt acceptate oriunde. Cine vine cu cele ...? (mai mult)
Sall. La mate- info cum e? Adica sunt cam prafalau la mate dar i- au lectii deja de un an de informatica si grafica in photoshop si desenand cu tableta grafica. Daca i- au 5- 6- 7 la mate dar la informatica...? (mai mult)
BUNA TPU! Ce ar trebui sa stii ca sa devii arhitect?
am terminat facultatea de sport. Ca sa ajung profesor sau suplinitor ce trebuie sa fac? Stiu ca trebuie sa ai o anumita medie si sa dai titularizarea. care ar fi materiile si cand se da examenul,...? (mai mult)
In liceu am avut media 9, 50 la purtare in clasa a noua din cauza unui prostii pe care am facut- o in semestrul intai. In restul anilor am avut 10 la purtare. Acum sunt a 12- a si ma gandesc sa dau la...? (mai mult)
Ce inseamna sa lucrezi in programare?
Buna, TPU! Sunt a VII- a, dar vreau sa ma gandesc din timp la ce liceu sa merg si pe ce profil. Doacamdata nu prea am nici o idee. Sunt destul de buna la mate si chiar o inteleg, la chimie, la fizica...? (mai mult)
Ce parere aveti despre munca de asistent medical in Anglia/Germania? Este un loc de munca stabil? Este de viitor?
Cat costa cazarea la camin intr-un camin al Politehnicii?
Sunt anul I la o facultate de politie si vreau sa va intreb despre metoda voastra de invatare. adica fiind invatat cu "invatatul" de liceu, aici nu reusesc sa cuprind totul dintr un anumit curs....? (mai mult)
A terminat cineva scoala postliceala sanitara? Cum a fost la examen,se da spaga? Exista sanse sa nu promovezi examenul, sau trece oricine?
Am 16 ani(clasa a 11a) si sunt la profil de Stiinte- Sociale bilingv engleza. Ma poate ajuta cineva cu cateva optiuni pentru o facultate sau sa imi recomandati cam ce cariera as putea sa- mi...? (mai mult)
Salut vreau sa rooatez si eu tell. Cine ma poate ajuta am incercat cu super su cu king root "Samsung j5"
Ce sa ale intre cariera de fotbalisc si cariera de luptator de MMA?
Daca voi face facultatea de limbi aici, ca si ce voi putea lucra in Canada?
As vrea sa fac o facultate si dupa sa plec in Canada. Dar eu sunt la filo. Si nu am gasit multe variante. Nu vreau sa dau la jurnalism, drept... si astea, pentru ca nu vad nici un viitor. Voi ce ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o cariera in domeniul juridic? Adica daca o sa termin Facultatea de Drept ( UB - Bucuresti ), apoi sa dau la Magistratura, as putea ajunge un procuror? Vreau sa stiu cat de...? (mai mult)
Cam cu ce medie se intra la facultatea de info in cluj babes-bolyai? Se mai da vreo testare?
Cum pot deveni fotbalist? As putea la 18 ani sa ma inscriu intr- un club. Nu este prea tarziu? As putea sa imi fac o cariera? PS : Eu acum am 14 ani si cand eram mic nu stiam nici sa dau pasă....? (mai mult)
Buna seara.Am gasit un link pe internet din care rezulta ca fii personalului militar se pot fi incadrati direct in sistem fara a sustine vreun examen? Este adevarat? Eu sunt orfan de tata care a lucrat...? (mai mult)
Care este cel mai profitabil job pe domeniul IT din Romania? Si cu ce se ocupa?
Cati bani castiga un luptator de MMA inceptator in Romania?
Merita sa te muti in Canada? Cam care ar fi salariul optim pentru un trai bun?
La ce facultati, colegii, universitati etc. pot da dupa ce termin filologie?
Poti intra la subofiteri daca ai diabet zaharat tip 1 si din punct de vedere medical esti apt fizic?
Cat este un salariu part time in Anglia sau Norvegia etc, ca lucrator comercial sau diverse domenii.
Ce facultate trebuie sa urmez pentru a deveni fizioterapeut?(dati-mi si exemple de facultati din Romania va rog)
Este tarziu daca incep abia la 18 ani sa ma fac luptator de MMA (cariera)?
Sunt a 7- a si ma tot gandesc la ce liceu si pe ce profil sa dau cand voi termina a8- a. Probabil suna ciudat, dar mie imi place foarte mult matematica, dar am auzit ca este foarte grea materia...? (mai mult)
Ce parere aveti despre avocatura. Si cat timp trebuie sa studieze un om pentru a ajunge avocat? **Fundă**
Am si eu cateva intrebari! Am 14 ani si as vrea sa imi dac cariera in luptator de MMA. In orasul meu nu sunt sali de lupte. La 18 ani vreau sa urmez o facultate si atunci pot sa merg la antrenamente....? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari legate de Facultatea de Calculatoare si tehnologia informatiei, din Galati. As vrea sa urmez cursurile acestei facultati, dar au numai cu frecventa si eu trebuie ...? (mai mult)
Am asa o intrebare. Eu sunt din Republica Moldova, sunt a 12- a, si dupa asta vreau sa merg la universitate.Sora mea, care acum e in Italia mi- a propus sa merg la ea sa fac universitatea. Vreau sa...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa imi spuneti clar la politehnica la inginerie electrica este de ajuns M2? Pentru ca eu asta fac in liceu si as dori s dau acolo, pot face fata? Unde este matematica m2? Mai stiu oameni...? (mai mult)
Care e cel mai ok oras din Canada in care sa traiesti? Adica preturi case, mancare... salarii... Multumesc!
AM o intrebare. Am 15 ani. As vrea sa imi sugerati niste metode de a face bani online, avand in vedere ca sunt minora si nu am card bancar. Va rog dati- mi sfaturi ce as putea face! Ofer...? (mai mult)
Ce specializari exista la politie si cel mai important, ce ar putea face o politista in aceasta meserie pentru a i se potrivi cat mai bine unei femei? Nu prea am vazut femei dirijand circulatia, deci...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un site bun pentru gramatica limbii engleze deoarece vreau sa dau la academie si stiu ca veti spune sa ma apuc de meditatii, etc.dar vreau sa invat cat se poate de mult singur pentru...? (mai mult)
Unde as putea gasi personal mai exact croitorese cu dizabilitati? Sau de asemenea as dori sa angajez persoane in domeniul croitorie care sa fie absolvent din 2013. Help! Multumesc
Am nevoie de un sfat din partea voastra legat de job, am doua oportunități sa aleg intre doua job.uri intre agent de vanzari pe teren Orange si consilier vanzari la un magazin cu haine de firma...? (mai mult)
Va rog mult, ajutați ma! As vrea sa incerc la scoala de politie din Câmpina! Doar ca am vazut ca probele se dau in ianuarie, eu stiind ca se dau in iulie- august.Si stiti daca s- a modificat înălțimea?...? (mai mult)
Daca se scoate antifurtul de la haine in magazin se declanseaza alarma?
Am o mare dilema. Poti da la Poliție chiar dacă ai 1.66 sau viata asta-i cam nedreaptă si trebuie sa ai fix 1.70? Multumesc!
Cum as putea deveni actrita chiar imi doresc de cand eram mica stiam ca asta voi fi
Salut, TPU! O sa trec direct la subiect. Anul viitor vreau sa dau la facultate si mi- am ales ca domeniu mecatronica si robototica. Intreabarea este daca pot avea o cariera in tara cu domniul acesta. ...? (mai mult)
HELP DAU FUNDĂ Sunt elevă în clasa a-3-a şi doamna ne ceartă destul de des. Aşa, mi-am pierdut un caiet de temă şi nu ştiu ce să fac. Aveţi idee?
Ce trebuie sa urmez ca să devin "Mascat":Academia de politie sau Jandarmeria? Specific ca fac sala de 3 ani dar nu practic niciun sport de performantan Multumesc.
Merita sa renunt la Liceul Militar?
Ce se face la Poliția Militară si cam ce salarii sunt de început. Pot intra doar cu Bac-ul? Vă rog sa răspundă doar cei care se pricep. Multumesc!
Credeti ca exista vreun job in armata care sa nu necesite conditie fizica? :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului