Daca am inceput un master si vreau sa renunt inainte sa semnez contractul de studii, se mai in considerare plata de un an daca ma duc la un alt master?
Imi puteti oferi niste sfaturi? Vreau sa ma apuc de facut fotografii, dar nu stiu de unde sa incep.
A mai plecat cineva cu firma Meister Job? Este o firma serioasa? Va rog dati un raspuns cat mai repede!
Am citit undeva că Liceul De Aeronautica Henri Coanda este unul slab! As vrea sa devin pilot, am nevoie de o lista cu licee de pilotaj, din toata tara.Mai am o intrebare: ce inseamna profilul ...? (mai mult)
Cine e din Târgoviște sa âmi spună și mi de unde pot găsi spray graffiti
Orice sfat e binevenit, dau si fundita. Am 14 ani...pana la 16 vreau sa tot invat, si imi doresc sa lucrez de acasa, credeti ca este posibil? Daca nu, voi incerca "freelancing". Unde pot gasi oameni...? (mai mult)
Ce meserii se cauta in Canada? Ce facultate as putea face aici si as putea lucra acolo. Sunt pe filo
Ce meserii se cauta in Canada? Sau ce facultate as putea face pentru a putea lucra acolo. Nu stiu de exemplu secretar.
Ma pregatesc pentru admiterea la Academia de Politie, dar am probleme cu greutatea! La 1.72 am 50 de kg si trebuie sa am minim 60.Cum as putea sa pun 10 kg pana in vara anului viitor? Dau...? (mai mult)
Daca voi face Facultatea de limbi straine pe romana - engleza, ce pot deveni? Voi merge in Canada. Acolo vreau sa ma mut. Ce voi putea face acolo cu acea facultate?
La ce facultati pot merge dupa ce termin filologia?
Salut, vreau sa dau in academia de subofiteri jandarmi Dragasani si nu stiu cum e cu media la purtare din studiile liceale, trebuei sa fie in fiecare an minim 9 sau pertotal in cei 4 ani de liceu minim...? (mai mult)
Sall ma puteti ajuat va rog. Vreau sa devin bucat doar ca nu stiu ce liceu trebuie sa fac (adica este lieu doar pentru bucata) eu sunt din hunedoara deci m- ar interesa pe aici prin zona adica la deva ...? (mai mult)
Dupa ce termin cu scoala as vrea sa plec in Canada. Sunt la filologie. Ce facultate imi recomandati sa fac pentru a putea avea o meserie acolo. Si in ce zona a Canadei e mai recomandat?
Eu o sa vreau sa fac facultate in Austria și as vrea niște păreri : 1. În Austria vei putea avea un viitor de succes? 2. Sunt suficiente locuri de munca acolo? ( vreau sa lucrez in drep ) 3.Se...? (mai mult)
Sunt la liceu pe filologie. Vreau sa dau la politie, dar vreau sa fac si o facultate sau altceva in paralel. As vrea sa ma mut in Canada. Ce se cauta acolo? Si ce provincie e mai ok?
Inspre ce ar trebui sa ma orientez din programare ca sa pot ajunge sa primesc un job inainte sa intru la facultate?
cum vi sar parea o cariera in domeniul armatei? Cat de periculos este? Ce fel de misiuni sunt? Dau funda. :)
imi puteți da exemple de licee care oferă invatamant profesional cu profil de construcții(în sector 4-5)?
La ce profil sa dau ca sa intru la Academia De Poliție?
Buna, sunt elev in la gimnaziu in Romania si as vrea sa merg in Anglia la liceu doar ca nu stiu cum trebuie sa procedez. ma poate ajuta cineva?
Hey! Stie cineva mai multe despre Liceul Teologic Adventist Stefan Demetrescu? Am inteles ca unele clase se fac odata la 4 ani sau ceva de genul.
Ce meserii se potrivesc unei perosne nonconformiste? (fara un program strict, fara rutina, fara plictiseala)
Dacă tatăl meu biologic este nebun, oare pot să intru la Academia de Poliție? Precizez că anul viitor vreau să dau și îmi e să nu mă pice, la medical și psihologic pot să mint că nu am ...? (mai mult)
As dori sa stiu ce studii iti trebuia sa ajungi agent de politie?
sunt clasa a-IX-a profesionala si sunt pe mecanic auto, este posibil ca de la mecanic auto să mă transfer pe construcții pentru anul următor(clasa a-X-a)?
Voi ce vreti sa deveniti in viata? Dar de ce? Sunt multe chestii de facut, de ce l-ai ales pe acela? Sunt curios.
Ce premii se castiga la olimpiada de franceza?
Ce probe se dau lau politie sau jandarmerie? acolo trebuie doar romana,franceza si engleza...dar la militare de ce trebuie informatica, mate si fizica?
Vreau sa dau la academia de politie dar pe profil politie, dar am auzit ca e greu dar din cate am vazut nu mi sa pare cine stie ce, bine ca mult de invatat da nu imposibil, cineva ceva sfaturi?/dau funda!...? (mai mult)
Heii sunt a7 a as putea intr-un semestru de invatat peste 9.50 sa ma mut in a8a de la jumatea anului scolar? Vreau raspunsuri serioase!
Sa va prezint inainte de toate situatia: Miercuri, 15 octombrie 2017, am primul examen scris la specialitate(ca medic).E foarte multa materie, tocesc de dimineata pana seara de cateva luni...? (mai mult)
Cine a fost miner?
Buna dragi oameni de pe TPU! As vrea sa ma bombardati cu idei, sfaturi... sau orice in legatura cu ceea ce urmeaza sa zic. Vreau sa ma mut. Sa o iau pentru prima oara pe propriul picior, ca sa pot...? (mai mult)
Am inteles ca se acorda burse pentru talentati in arta, eu sunt fotograf si videograf, editez fotografii si videoclipuri, am vreo sansa la asa ceva? LINK:http://scoaladevalori.ro/portfolio-...? (mai mult)
Sunt în clasa a XI- a si sunt total dezorientat ce sa fac dupa bac(sunt profil filologie). Imi puteti da cateva idei(cu sau fara facultate, nu conteaza)? As putea face ceva in it, programare, tester,...? (mai mult)
Imi doresc sa devin pilot de avion si am nevoie sa stiu daca va trebui sa urmez un liceu de piloti, sau o scoala de piloti care incepe la terminarea gimnaziului sau liceul pe care trebuie sa il...? (mai mult)
Sunt la liceu pe filologie. Dupa ce termin facultatea sau mai tarziu as vrea sa ma mut in Canada. Nu am pe nimeni acolo. Si vreau sa stiu tot ce trebuie stiut. In plus ce studii imi recomandati in...? (mai mult)
Am de ales intre Politehnica din Bucuresti si cea din Timisoara.Stiu ca cea din Bucuresti este cu siguranta foarte buna, dar ce parere aveti de cea din Timisoara. Vreau pareri pro si...? (mai mult)
Cei care ati picat examenul de BAC ce faceti acum? Stiti facultati fara BAC?
Cat castiga un agent de vanzari pe teren ex : Orange, Vodafone, telekom etc.
Dau funda. Am nevoie de ajutor pentru ca nu stiu ce sa fac cu viata mea. Puteti va rog sa mi spuneti ce joburi sunt cautate in domeniul it si ce facultate ar trebui sa urmez? Stiti vreun curs...? (mai mult)
Din ce se da admiterea la facultatea de informatica si contabilitate de gestiune la FEAA TIMISOARA?
Imi puteti spune ce salariu are un jandarm cand iese de pe bancile scolii?
Ce probe sportive dai pentru a intra la academia de politie?
1)Ce studii trebuie să urmeze o persoană pentru a putea deveni un profesor universitar? De exemplu, profesor universitar de engleză. 2)Care sunt însuşirile pe care persoana respectivă trebuie să...? (mai mult)
Pliz spuneti-mi va rog un site real pe care poti face bani reali fara sa investesti?
Am aproape 18 ani si imi doresc sa devin invatatoare dar sunt la un liceu care nu are lagatura cu ce imi doresc eu (stiinte ) Am sanse sa ajung sa predau? Ce trebuie sa fac?
Ce trebuie sa urmez, după liceu, pentru a deveni tehnician dentar?
Bună ziua TPU! Vreau să susțin un examen la ministerul justișieni, care să- mi ofere o licență de traducător legalizat pentru limba rusă. Nu prea cunosc multe detalii despre acest lucru, de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!