am o firma de tansport marfa si as vrea sa imi fac o noua sigla, pentru ca cea veche nu imi mai place, imi puteti da niste idei? Nu vreau ca pe sigla sa fie trecut numele firmei doar desenul...? (mai mult)
Salut sunt clasa a 10- a profil Științe Sociale. Mai departe vreau sa dau la ASE dar nu știu la ce facultate din cadrul Academiei. Ce facultate îmi recomandați in raport cu profilul la care sunt? ...? (mai mult)
Am pierdut inscrierea pentru armata insa am inteles ca ma mai pot inscrie si acum la biroul de informati si recrutari din judetukl meu asa e? Dau funda
Ce salariu are un jandarm?
Salut.A lucrat cineva ca necalificat pe la depozite pe liza electrica si cu scanner. Cam asa mi s- a descris un job. Se invata usor mersul cu liza, urcatul cu marfa si coboratul? Doar cei care stiu ii...? (mai mult)
Salu TPU! Am nevoie de putin ajutor din partea celor care stiu despre ce este vorba, si ma refer la facultatea de educatie fizica si sport kinetoterapie. La admintere la facultate se da o proba fizica...? (mai mult)
Daca nu iei bacu poti sa muncesti in strainatate? Aici in Romania nu poti muncii la unele joburi fara bac dar in alta tara poti?
Bună tuturor! În primul rând doresc să mă prezint. Mă numesc Beatrice Ariana. Am 14 ani și am trecut pe clasa a 8 - a. Îmi place foarte mult dansul, actoria și muzica. Visul meu de mică este...? (mai mult)
Buna ziua! Am sa plec in instructie pentru SGP -Politie Militara in afara orasului, iar examenul auto il voi da intr-o joi. Imi vor da oare permisie?
Salut,cineva care stie cat este salariul de inceput al unui absolvent al academiei de politie, pe sectia de criminalistica?
Ma adresez celor ce au peste 18 ani si au experienta plecarii in UK. Peste 2 ani vreau sa plec in UK la facultate, insa costurile facultatii pe an se ridica la aproape 10000£. Este extrem de...? (mai mult)
Sun in clasa a xi- a filologie si as vrea sa dau la facultatea de informatica. As putea face față la matematică? Nu am facut decat in primii doi ani de liceu. Cam ce cunostinte de mate si...? (mai mult)
Buna as vrea sa plec an Cehia la o firma de montat scaune auto prin expres job Oradea cat de serioase sunt firmele
Aia care sunt la mate-info, va trebuie vreodata masurarea de informatie? Eu nu o inteleg si nici rostul ei nu o inteleg =]]
Bună tău îmi puteți spune cu cât se intra la licee cu profil de estetica?
Acum sunt pe clasa a 12a si nu stiu unde sa dau la facultate.Ma gandeam sa dau la Stiinte politice la ubb in cluj, dar am auzit ca nu ofera nimic sigur daca nu ai pile si oportunitati.Ma gandeam...? (mai mult)
Sunt clasa a X-a,profil tehnic,și aș dori să vă cer un sfat, să dau bacul din biologie animală și vegetală sau anatomia și fiziologia omului? Care este mai ușoară?
Salut, sunt in clasa a 12- a si bacu cam bate la usa, sunt pe un profil de bio- chimie, faza e ca bacu nu stiu daca il iau la matematica ca intr- adevar, e greu.De acum vreau sa ma gandesc serios la ...? (mai mult)
Ce poti iesi si ce faci mai exact dupa ce urmezi cursurile Universitatii Nationale de Aparare Carol I?
Salut, TPU! Intrebarea mea este daca exista vreo facultate, universitate, masterat de management sportiv in Romania, daca da unde? Doresc sa devin agent de jucatori Funda pentru raspundul cel mai...? (mai mult)
Bună, ce sa aleg, mate-info sau turism?
Care cadru didactic, dintre cele 2 mentionate mai jos, castiga mai bine (ca si titular) : - educator? -profesor de desen in gimnaziu?
Va rog frumos, ce poezii as putea invata pentru examenul de admitere la UNATC? Deasemenea trebuie sa invat si o povestire, vreo idee? Multumesc anticipat!
Ca si suplinitor necalificat, esti angajat cu carte de munca? iti merge vechimea?
Buna ziua! Cum as putea ajunge profesor suplinitor de desen pentru gimnaziu? Nu am studii in domeniu, dar am talent.
Sunt Stiinte ale Naturii, clasa a 12- a si nu stiu inca la ce sa dau Bac- ul.Biologia, chimia si fizica nu prea se prind de mine, as incerca la informatica, dar am auzit ca este super greu, ceva...? (mai mult)
Heii am 18 ani si sunt in clasa a 12- a la profilul filologie intensiv. Am o mare problema insa cu ce as putea face pe viitor. Am ales filologie pentru ca imi placea engleza si stiam ca nu fac mate, gand...? (mai mult)
Buna seara, TPU! In trecut am suferit de TBC! Intrebarea mea este scurta, daca am avut aceasta boala, mai pot intra la Academia de Politie? Dau FUNDA! Multumesc anticipat!
Ştie cineva cum aflu' unde sunt repartizat? ( SGP ) Mulțumesc!
Ca recepționer la o pensiune de 4 stele lucrezi și de crăciun,revelion,Paște. Dacă da, cu cât ești plătit pe ora?
Buna TPU sunt in cautarea unu loc de munca daca ar fi sa gasesc de acasa. nu ma judecati ca de ce nu plec la munca. Am lucret mereu de cand am terminat scoala dar acum am bebe mic de 8 luni si n- am cu...? (mai mult)
Doresc sa devin agent de jucatori, intrebarea mea este, ce studii trebuie sa am? Daca as face un liceu cu profil stiinte sociale, apoi facultatea de drept sau masterat de management sportiv...? (mai mult)
Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt elev in clasa aXII- a la, , Colegiul Silvic Transilvania Nasaud" si vreau sa merg mai departe in politie. Va rog sa- mi spuneti, cei care va aflati in domeniu...? (mai mult)
Ştie cineva cum e la liceul pedagogic? Sunt curioasă
Lucrez in armata si as vrea sa stiu daca pot avea si al doilea serviciu part time.
Vreau sa dau la o facultate de informatica si vreau sa primesc o lista cu facultăți, modul de admitere si mediile daca se poate.
Din cate stiu Postliceala este pentru nivelul mediu, dupa ce o termin ce trebuie sa fac pentru a o echivala cu studiile superioare? Fara sa o continui cu facultatea... Se pot da examene pentru...? (mai mult)
Cam ce meserii sunt de viitor, mai am putin si trebuie sa aleg o facultate si nu sunt prea hotărât. Spre ceea ce m as îndrepta ar fi it- ul si masinile care cam sunt si inca arată că sunt de...? (mai mult)
Hey prieteni imi spuneti niste exercitii din caietele de probe de evaluare clasa a 6 2017 am maine proba iar la prima proba am dat- o in bara cu un 6(primul meu sase, nu am iesit din 8- 9- 10) si as ...? (mai mult)
La ce se da admitere pentru a intra la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul? Din ce m- am informat am vazut ca se da la istorie, romana, engleza, un test psihologic si mai este un test de...? (mai mult)
Job-uri care implica sau au legatura cu desenul? As vrea o lista care sa enumere asemenea job-uri.
Ce visati sa va faceti atunci cand erati foarte mici(pe la 4- 5 ani)? Dar cand erati la scoala generala? Acum ce meserie v- ati ales? De ce? Eu cand aveam 5 ani voiam sa fiu educatoare pentru ca imi...? (mai mult)
Odata cu marirea salarilor bugetarilor, cei cu studii medii la ce salariu au ajuns? De exemplu cei care au terminat o postliceala(asistentii medicalii), ce salarii au ca debutanti? Funda pentru...? (mai mult)
Sunt la liceu si ni s- a prezentat cateva informatii despre niste cursuri CISCO. Dacă termin primul modul si daca trec testele o sa obtin o diploma de Tehnician de retea. In ce consta o meserie...? (mai mult)
Am o intrebare legata de armata. Daca ma angajez ca soldat gradat profesionist, voi merge la o unitate oarecare din tara, unde va fi loc sau imi pot alege eu unitatea in functie de zona in care stau ...? (mai mult)
Vreau sa merg in Spania. Se poate lua chirie fara NIE acum la inceput pana ne gasim de lucru? Multumesc!
numele meu este Alex, am 17 ani si sunt in clasa a XI- a. As vrea sa fac o facultate buna in strainatate dar nu inteleg si nu cunosc procedurile. Vreau sa fac facultatea de istorie sectia ...? (mai mult)
Cum pot sa fiu admisa la " Scoala de pregatire a agentilor de politie de frontieră Avram Iancu " Ce sta la baza?
Buna seara TPU. Sunt in cautare de un loc de munca stabil si ceea ce ma pasioneaza pe mine sa conduc, Azi intr- o tara maine in alta si tot asa sa transport sa distribui piese orice altceva in alte tari! ...? (mai mult)
Pentru intrarea la facultatea de arhitectura Ion Mincu se da si examen pentru desen, nu? Si aveti idee cat la suta conteaza nota din acel examen? Am sanse sa intru daca merg pe profil de mate-info?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?