Exista vreun magazin in mall care angajează si pe weekend in sensul in care sa poți munci doar weekend-ul? Vreau doar parerea cuiva care chiar stie. Ofer fundita.
Buna am si eu o intrebare, e mai mult de opinie. Sunt o persoana ce se razgandeste usor, daca imi dai argumentele potrivite te cred mai orice ar fi. Eu anul asta am terminat scoala, am luat bacul si...? (mai mult)
Buna, as vrea să dau la Academia de Poliție ati putea să spuneți ce probe se dau la admitere și la liceu ce profil trebuie să am filologie sau stiinte sociale. Dantura conteaza la politie, am dinti...? (mai mult)
Cum se face admiterea la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica in cadrul Ase? Si cum vi se pare? Voua celor care sunteti la aceasta facultate.
Stiu ca nu prea conteaza ce liceu fac ca sa pot da la facultatea de drept. Pot face liceul sportiv si sa dau la facultatea de drept?
Help me! Sunt anul 3 la inginerie alimentara si vreau sa fiu sef de magazin gen lidl sau kaufland. Vreau sa urmez ceva curs de calificare dar ce as putea?
Stie cineva cat e salariul part-time (pentru 4 ore) la KFC? Multumesc.
La câmpina este liceu de poliție?
Mi-am depus azi cv-ul la Kaufland, oare dupa cat timp ma suna daca ma angajează?
Ce meserii poti avea dupa terminarea unei facultăți de profil mate-info?
Ce calități are un jurnalist sau redactor?
Sunt clasa a 11- a la profesionala pe profil mecanic auto deci mai am doar anul acesta si termin. Mai apoi as dori sa imi gasesc ceva de lucru si sa fac si seralul in paralel cu munca. Seralul...? (mai mult)
Vreau sa continui pe info la facultate si am cateva intrebari: 1Care sunt profilurile/specializarile? 2Care sunt avantajele si dezavantajele la fiecare profil? 3In functie de profil imi aleg ...? (mai mult)
In orasul Bucuresti. Cat se plateste pentru a urma cursurile de la facultatea de medicina?
Ce salariu poate avea un reporter?
Eu de exemplu dupa ce termin a IX-a,vreau sa merg la ASEM la Finante si Banci, dupa care sa fac studii si in Bussines si Administrare.Ce salariu pot avea sau ce sfaturi imi puteti da?
Salutare, am o mica problema ce ma cam macina...Eu vreau sa dau la academia de politie, iar pe frunte am o cicatrice de circa 2 cm...Mi- am spart capul cand eram mic. Poveste lunga..In fine..Intrebarea...? (mai mult)
Deci avem un proiect la scoala, iar profa ne.a pus pe echipe si noi trebuie sa construim o firma si sa dam un nume acesteia in functie de ce firma ne.am hotarat sa facem, trebui sa alegem si un lider....? (mai mult)
O persoana hotarata stie ce vrea, cu adevarat, stie unde merge, si totusi exista animale ratacite, invidioase, pe claritatea unui astfel de om. Tu daca ai fi unul dintre ei, ai interveni in drumul...? (mai mult)
Sunt in clasa a 9 a si vreau sa dau la politie si vreau sa ma pregatesc de acum pentru probele fizice. Ce exercitii ar trebui sa fac pentru a intra cu siguranta? Multumesc!
Facultatea este pentru mulți oameni o reușită sau un eșec?
Vreau sa ma angajez, sunt in anul 1 de facultate. Ma pot angaja daca nu am inca legitimatia de student? Aplic online pentru un job si te pune sa.ti atasezi portofoliul digital. Credeti ca este ...? (mai mult)
Salutare e careva care a dat atestatul CPI marfa de curand din Ploiesti? Imi puteti spune si mie ce si cum se desfasoara si mai ales cat dureaza?
Salut Am candidat pentru primarul scolii Si as dori ca sa-mi spuneti niste idei: daca tu ai fi primarul scolii ce ai face pentru scoala, ce schimbari.
Buna ziua! Exista in Constanta, Program de conversie profesională în PIPP?
Ma pot muta inainte de finalul semestrului de la un liceu militar la un liceu civil? Dau funda
Ce inseamna contabil junior? Din cate am inteles acesta nu trebuie neaparat sa aiba peste 18 ani pentru a fii angajat. Ce stiti despre asta?
Salut am caditat pentru primarul.scolii puteti sa-mi dati niste idei:daca tu ai fi primarul.scolii ce schimbari ai face pentru scoala. Sper sa ma ajutati
Este importanta functia de sef mecanic pe un vas de croaziera? care este sistemul de ranguri. nu prea inteleg care e diferenta intre staff chief engineer si chief engineers simplu. mi- au spus mai multe...? (mai mult)
Hey, cred ca multi avem dusmani, ce ne vor raul, fie ne invidiaza sau chiar ne urasc din prima. Stiti voi antipatie. Iar aici e lipsa de comunicare. Ei la un moment dat incep sa se descarce, si arunca...? (mai mult)
Vreun student la Academia de poliție "Al. I. Cuza" București? As avea nevoie de câteva răspunsuri. Multumesc anticipat!
Eu, vreau sa devin profesor de istorie.La intrare la universitate(Universitatea din Bucuresti) se mai da teste? Pot face doua facultati in paralel? Daca da la intrarea in facultatea de psihologie...? (mai mult)
Ună! Cineva care este la Kinetoterapie? Dacă da, îmi puteți spune ce probe ați dat la sport? Eu as vrea sa dau la Iași, Bacău sau București, încă nu sunt sigura, însă am înțeles ca s ...? (mai mult)
Maine ma duc la un interviu la Medicover pentru un post la call center, stie cineva ce salariu este? si ce program? Eu momentan sunt student la Biologie ultimul an la FR (ca nu am avut posibilitatea...? (mai mult)
Salut, daca am un cicatrice pe frunte am sanse sa intru la academia de politie?
Eu ma gandeam sa ma duc la un liceu sportiv(sa ies profesor sau ceva) iar dupa ce iau BAC- ul sa iau niste cursuri de tuns si sa ies frizer PROFESIONAL.A- s vrea sa am 2 locuri de munca Ce parere...? (mai mult)
Daca am cicatrice pe frunte am cumva sansa sa intru la academia de politie?
Cine poate sa imi dea un site, sau să- mi spună o aplicație(de pe magazin play) de unde pot să invaț pentru admitere la farmacie, sunt profil tehnologic și nu am făcut bio și chimis ...? (mai mult)
Cum este meseria de profesor? dar cea de educator/invatator? Ma bate gandul sa ma reprofilez catre acest domeniu. Din exterior pare relativ frumos (da, exceptand salariile jenante). Pare frumos ...? (mai mult)
Care este salariul pentru un post de prof. Inv. primar?
Cum fac sa aplic pentru brazzers sau ceva din aceeasi categorie
Un nume pentru un centru de sanatate? Se face acolo masaj si ti se indreapta coloana etc. Mercy
La anul voi fi la liceu si nu stiu la ce profil sa ma duc...nu as vrea sa dau BAC- ul la mate( nu prea le am cu matematica), dar sa am ceva la care sa ma duc mai departe, nu sa ies profesor sau...? (mai mult)
Dupa ce iti depui actele la somaj, cei de acolo te ajută să iți găsesti un loc de munca?
Salut tpu.Am 13 ani si vreau sa fac voluntariat in Vaslui unde ma pot inscrie? As prefera sa nu fie pe site.
Stiti cumva daca pot sa devin profesor de mate daca am terminat politehnica? Stiu ca trebuie sa fac un modul psihopedagogic, dar in rest?
Salu TPU! Nu știu ce sa aleg intre industrie textila(design vestimentar) și turism si alimentatie, in viitor vreau sa fiu farmacist sau asistent medical.
as avea si eu o mica nelămurire, as vrea in viitorul apropiat sa dau la Câmpina pentru ca mai departe sa dau la mascați, fac kickbox de un an dar ma gândesc ca pana o sa ajung in punctul...? (mai mult)
Daca o sa dau la profilul chimie-biologie, la ce facultati o sa pot da?
Buna, imi puteti da cateva informatii despre Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg Ocna? Ce devii ca fata dupa ce termini, ce faci, salariul? Si daca faci alta facultate ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!