Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
De ce programe pe calculator are nevoie o firma de haine? Urmeaza sa infiintam un PFA si nu prea stim exact. (programe de contabilitate, etc)
Hey, cunoaste cineva telepatia. Nu intreb din interes, caci eu nu o stiu. Dar am doar o curiozitate, imi doresc sa aflu cu ce va ajuta!?
Buna tpum care meserie e mai buna :cea de politist sau de inginer in energetica ma refer la activitate si la salariu.Cam ce salariu aproximativ au fiecare.Multumesc frumos.
Salut, vreau sa ma angajez la o firma de curierat si sunt curios in legatura cu analizele pentru medicina muncii. Va trebui sa imi recolteze sange ca si sofer pe masina mica? Am o problema cu acele, ...? (mai mult)
Ca sa aplic la scoala de agenti de politie imi trebuie un anumit profil la liceu sau pot aplica dupa ce termin orice tip de liceu?
Sall TPU, sunt clasa a 8- a si nu stiu ce liceu sa aleg.Sunt in apropriere de Ploiesti, deci orice in zona e ok. Vreau un liceu foarte bun pana acum am 9.96 si sa vad ce iau in evaluare.Am 3 variante...? (mai mult)
Buna seara, lucreaza cineva in mall in New Yorker la program de 8 ore? Daca da as dori sa imi dati mai multe detalii, dau funda celui care imi ofera mai multe detalii
Cei care au facut sau fac cursurile de somaj îmi puteți spune și mie cât poți să lipsesti de la curs
am si eu o intrebare, sunt clasa a 11 a si as vrea sa ma angajez dar problema e ca parinti nu sunt de acord, dar in acelasi timp imi scot ochii ca le cheltuiesc bani pe prosti. Stie cineva...? (mai mult)
Dupa ce termin liceul si iau bac-ul vreau sa lucrez un an, iar mai apoi sa dau la o facultate. Ce locuri de munca convenabile cat de cat din punct de vedere financiar stiti?
Am o intrebare pentru. Cei care activeaza in domeniu. As dori sa aplic pentru un post in armata pe arma auto ca sofer. Imi puteti spune mai multe detalii despre ce faci dupa perioadade instructie?...? (mai mult)
Anul acesta termin clasa a XII- a si vreau sa imi spuneti unde trebuie sa merg si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru scoala de aviatie. Ma pasioneaza asta de mic.Iar BAC- ul nu este o problema...? (mai mult)
Acum ceva timp ( aproximativ 5 luni ) mi- am dat demisia de la fostul loc de munca, fiind student nu mi- a permis timpul sa continui. Eu nu mi- am scos lichidarea, exista vreo șansa...? (mai mult)
Cum pot sa ma angajez in industria jocurilor( preferabil in afara)? Cam asta as vrea sa fac in viitor, cu matematica si informatica stau bine DAR nu ma vad folosind doar informatica in viitor.
Cum pot sa ma angajez in industria jocurilor ( de preferat afara)? Sunt in clasa a 11a si nu prea ma vad folosind informatica, doar la un nivel mai scazut. Ma pricep la matematica dar nu poti construi...? (mai mult)
Sunt clasa a XI- a, la mate info, si ma gandeam la facultati. Ma gandeam la cea de farmacie si cea de biologie. Aveti sfaturi sau experiente pe care le- ati putea impartasi in privinta acestor facultati?...? (mai mult)
Sunt in prima luna la un liceu militar si ma gandesc serios sa plec. As vrea sa plec in aceasta prima luna ca sa nu platesc nimic dar am auzit ca in mod normal transferurile in clasa a 9a se fac abia dupa...? (mai mult)
Vreau sa-mi depun dosar pentru Campina si pentru Academia de Politie "Al. I. Cuza" din Bucuresti, dar nu stiu data depunerii si cam ce mi-ar trebui. Ma poate ajuta cineva?
Buna TPU Colega mea de banca, a cam lipsit in ultima vreme. Problema, de fapt, nu e o problema... de când lipseste, sunt mai atent la ore! Am luat 10 la fizica și geometrie, și parca, ...? (mai mult)
Imi plac copii si sportul. Ce meserie as putea avea? :))))
Salut, stie cineva ce trebuie facut ca sa participi ca militar la teatrele de operatiune? As vrea sa ma inrolez dupa liceu
Mâine voi avea primul meu interviu ca recepționer la o clinica privata.Nu am experiență în domeniu, am și precizat asta în cv dar tot îmi e frica de faptul ca nu mă voi descurca dacă ar fi sa...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare. Daca sunt farmacista pot sa lucrez ca asistenta de farmacie in Romania? Am nevoie de aceasta pentru strainatate
Buna ziua! Am terminat facultatea si masteratul, in domeniul stiintelor economine. Imi doresc sa schimb radical meseria pe care o am (cea de economist), cu una de profesor happy Da, stiu ca nu...? (mai mult)
Este cineva de aici la Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava? sau care a terminat acolo studiile? m-ar ajuta foarte mult parerile voastre...
Se castiga bine la kineto?
Cum e la Bamboo Bucuresti? Cat sunt bauturile? Cum le iei avand in vedere ca se poate sa am balul acolo? Si ce mai stiti despre Bamboo in afara ca a luat foc?
Hei. Vreau sa fac niste cursuri de make- up artist. Am vazut ca exista pentru incepatori si pentru avansati. Presupun ca daca nu prea ma pricep, nu pot sa sar direct la avansati, nu? :)) Si daca le fac...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor la creearea unui C.V. Intrebarile mele ar fi : 1) La "experienta profesionala" voi adauga perioda si locul unde am facut practica in timpul scolii? Nu am avut niciodata...? (mai mult)
Cam cat castiga un make-up artist la un salon din Bucuresti?
Imi puteti recomanda o carte sau un site de pe care sa ma pregatesc pentru bacul la logica?
Imi poate recomada cineva un site de pe care sa invat pentru Academia de Politie gratuit fiindca am cautat si am gasit numai pe site-ul academiei unde trebuie sa platesc?
am nevoie de ajutor imi puteti spune un screen recorder no root pe Android 4.4.2 kitkat
Pot sa aplic la o facultate in Marea Britanie daca sunt din Romania? Daca da, cum?
As vrea sa ma apuc sa studiez limba spaniola si sa incerc sa prind un job de customer support la amazon. Am auzit ca se plateste destul de bine. Acum, eu as vrea pareri de la cei care stiu ...? (mai mult)
Ce v-ati/vă dorit/doriti sa faceti pe Internet, dar in prezent nu puteti? Dau si fundiță.
am un prieten care face live- uri cu liga 1 pe yt si e destul de popular la 20k abonati :D, el vrea sa isi mai ia un laptop de 15mil care sa ii permita sa faca live de pe el (gen sa faca live...? (mai mult)
Vreau să dau la facultatea de balneofiziokinetoterapie, iar pentru admitere dau examen doar la biologie. Aveți idee dacă pe parcursul facultății voi avea şi cursuri de legate chimie?
Buna! Imi puteti da va rog si mie un site de unde pot afla programa de bac la biologie pentru 2018? Dar sa fie o sursa sigura.
Salut, îmi poate spune cineva fie din experiența anterioară fie din auzite cu ce se mănâncă licența Sisteme informationale, mai exact ce materii se fac? Ce devii după terminarea? Ai șanse sa...? (mai mult)
Am 16 ani și doresc sa merg la școală de aviație din București :). Daca am probleme de vedere pot merge? (- 2, 75 pe stângul și - 1, 75 pe dreptul) Pot face cursurile doar sâmbătă...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune metode pentru a invata limba engleza corect? Eu stiu ceva dar nu la nivelul de a purta o conversatie cu un englez..Pe internet se poate invața? Un link ceva as vrea,...? (mai mult)
deci, am o mica dilema, cand am inceput afacerea mea cu transportul de marfuri, neefacand facultatea aveam un fel de remuscari gem "de ce nu am facut- o" dar acum parca nici nu ma mai dernajeaza...? (mai mult)
Buna, sunt clasa a opta si nu stiu la ce liceu sa ma duc, invat destul de bine si imi place mult geografia si istoria. Ce liceu imi recomandati?
Se poate face facultatea de nutritie si dietetica la distanta?
am 14 ani si la anul termin gimnaziul. Intrebarea pe care mi- o pun este ce fac cu viata mea? Mie imi place mult limba romana, istoria si limba straina, si cred ca o sa merg mai departe...? (mai mult)
Vreau sa ma angajez (necalificat) ca si manipulant marfa la o firma de curierat: _ce sarcini voi intampina in acest job? _v- a trebuii sa ridic lucruri grele (>10 kg)? _v- a fi doar munca fizica...? (mai mult)
Se poate sa faci facultatea de nutritie si dietetica de la distanta?
Stie cineva niste citate motivationale convingatoare?
Vreau sa devin programator dar din pacate nu am avut norocul sa intru la un profil de info(sunt a 9 a)si mi- as dori sa lucrez in acest domeniu si am tot intrebat daca e nevoie sau nu sa stii mate, daca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?