Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cineva la Universitatea Transilvania Brasov? Scuze de categorie...
am si eu o intrebare am luat de curand categoriile c+ e, din pacate din lipsa timpului nu am avut timp sa invat pentru atestat marfa sau adr etc... intrebarea mea este urmatoarea ca sa muncesti...? (mai mult)
Salut.Ma numesc Alin si sunt pe clasa a9a la Mate Info Intensiv la un liceu din Sibiu(am intrat cu 9.67).Eu am lipsit în prima săptămână de școală și acum mi se pare materia destul de grea.Am lipsit...? (mai mult)
Când vrem sa aplicam pentru un job si ni se cere CV, cum procedam? Doar completam un curriculum vitae si atasam o poza sau trebuie ceva mai mult, dosar de hartie, scrisoare de intentie, alte acte...? (mai mult)
Ce materii se studiaza la Relatii economice internationale la ASE Bucureasti? (anul1, 2 si 3) cu predare in limba romana
Bună TPU, este cine de pe aici care, îi stabilit în afară, ce munciți, se merita? Va este dor de casa voastră? Mai aveți loc de unu!? Sănătate multa!
Ce parere aveti despre cursurile IT pe durata unui an de zile? Fiind foarte bine platite si cautate meseriile in acest domeniu presupun ca merita. Si cat presupune taxa lor ca nu am gasit?
Am primit o oferta de a lucra pe un vas de croaziera(curse doar pe fluvii) si nu stiu ce sa fac! Cam ce salariu primesc? Ce fel de munca fac pe acest vas? PS: Trebuie sa fac un curs de 4...? (mai mult)
Bună TPU, urmez facultatea de litere, romana- engleza, nu mă prea încântă salariul pe care o sa l iau după ce termina facultatea, dar îmi place ceea ce o sa fac, imi place mult, dar uneori...? (mai mult)
Ce meserii bine platite se cauta in zilele de azi? Se includ si cele pe baza carora trebuie sa urmezi o facultate, excluzand matematica si medicina.
Se merita sa dau la scoala de subofiteri? Daca da, proba scrisa este dificila? Ce trebuie sa invat pentru aceasta, sa ma pregatesc din timp. Proba sportiva nu este o problema, la aceasta...? (mai mult)
Buna ziua! Eu am terminat facultatea + masteratul in domeniul economic. Intentionez sa schimb radical domeniul de activitate, si sa activez ca profesor de limba romana, la gimnaziu. Ce trebuie sa ...? (mai mult)
Cam cât durează "procesorul" de transfer la alt liceu?
Salut Vreau sa aplic pentru Diversity Visa si nu stiu exact cat de eligibil sunt cu studiile pe care le am. Am terminat SAM (scoala de arte si meserii), am diploma ca am absolvit 13 clase si toate calificariile...? (mai mult)
Buna Grup! Unde pot gasi si eu niste carti si exercitii pentru limbajul C, nivel incepator? Multumesc frumos! Cel mai bun raspuns primeste fundita!:D
Politistii de la O.P. dau amenzi? Ca Ofiter de Politie dai amenzi sau doar faci munca de birou? Ca ofiter la OP iesi si in strada?
ma numesc Vlad, am 19 ani, bac- ul luat si am decis sa ma orientez spre o cariera militara, problema este ca nu stiu ce optiuni am, am auzit de soldati gradati, profesionisti, volutariat...? (mai mult)
Stie cineva ce pot ajunge daca fac unul din liceele Iulia Hasdeu sau Politehnica?
As vrea sa ma pregatesc pentru examenul de admitere la medicina si am unele intrebari. 1.Am citit pe net ca pregatirea din biologie se face din manualul de clasa 11 corint; deci e de ajuns ...? (mai mult)
Știe cineva vreun loc de munca? Va rog, ma puteti ajuta? Caut in zona Constanta
Buna ziua! Am terminat facultatea si masteratul, in domeniul stiintelor economine. Imi doresc sa schimb radical meseria pe care o am (cea de economist), cu una de profesor :) Da, stiu ca nu pare...? (mai mult)
As avea si o eu intrebare de curiozitate. Sunt clasa a- 10 la mate- info si de curand m- am apucat sa aprofundez cunostiintele mele de c+ + si de ceva timp sunt curios sa vad ce presupune meseria...? (mai mult)
1.Cine esti? 2.Care este anul nasterii tale?- 3. Ce zodie esti?- 4.Care este genul de muzica preferat+ exemple de foratii/solisti, etc- - - - ascult mai multe genuri de muzica, 5.Care sunt...? (mai mult)
Daca am facut la buget un semestru pot da la jandarmi subofiteri(Falticeni) fara sa platesc anul?
Hello TPU! Cum vi se pare Colegiul Pedagogic Vasile Lupu Iasi? Este un colegiu bun? Cu profesori buni? Adica este destul de laudat, dar mi se pare ciudat avand in vedere ca se intra cu 5 la Evaluarea...? (mai mult)
Imi puteti da o parere cei care au fost/sunt la facultatea de stiinte, profil informatica din Sibiu? As vrea sa dau acolo mai departe, dar nu sunt prea sigura.
Te poti angaja in armata fara BAC? si daca da pe ce post?
Cum pot aplica la o facultate de teatru daca momentan nu am studii in domeniul asta? Pot sa merg la niste cursuri? Ma va ajuta?
Sunr din București si sunt clasa a 8 a vreau sa dau la liceul militar din Breaza. Ce trebuie sa fac mai întâi? Unde trebuie sa ma duc? Va rog sa mi dati toate detaliile. Urgent! Dau funda
Buna, imi poate spune cineva si mie, un site cu intrebari si raspunsuri, pentru un examen de infirmier? Multumesc!
Exista facultate in Arad pentru cei care vor sa devina asistenti veterinari?
Hei am 13 ani si o voce normala as putea vreodata prin exercitii si vocalize sa imi fac o cariera as putea concura cu cei cu voce?
Am auzit o vorba cum daca da i la sgp si nu esti repartizat in niciunul din locurile pe care le ai ales, vei fi sunat sa ti alegi unul disponibil din locurile ramase dupa repartitie, este...? (mai mult)
Am dat probele pentru armata la sgp, am fost admis, iar acum ma ingrijoreaza faptul ca nu voi fi repartizat... am acumulat 10 pct si ceva parca, am vreo sansa sau sa mi iau gandul deja? dau...? (mai mult)
Am inceput clasa a IX -a. Vreau in clasa a X sa plec in Anglia la liceu.Stii vreun site ceva cu burse concursuri pentru a ajunge la un liceu din Anglia?
Daca fac liceul in Romania, pot sa ma duc la facultate in Anglia? Daca da, care sunt pasii?
Ce liceu trebuie ca sa pot intra la medicina legală pe ce profil si sa-mi spuneti si cum se numeste liceul. Va rog frumos repede
Stie cineva daca la academia de politie, la "siguranta si protectie publica" mai precis, la sectia de criminalistica, pe timpul facultatii, sunt inchis intr- un campus sau ceva de genul? Multumesc...? (mai mult)
Ce ai putea iesi de pe profilul protectia mediului?
La mate-info din ce se da BAC-ul?
Buna TPU as vrea sa dau bacu din fizica, trebuie sa aleg din timp din ce sau imi dau cele 4 subiecte la bac si imi aleg eu atunci? La politehnica daca dau din biologie nu ma primeste? Daca dau simularea...? (mai mult)
Sunt in clasa a 7 si as vrea sa fiu pilot dar nu stiu la ce liceu sa ma duc pe ce profil dar daca se poate in afara de militar!
De ce am nevoie pentru a intra la frontieră? Trebuie sa fiu pe un anumit profil sau?
de unde pot face rost de certificatul de vechime in munca? unele persoane mi- au spus ca trebuie sa ma duc la toate firmele care am lucrat (unele in faliment etc), iar altele imi spun ca de la ...? (mai mult)
De cat timp am nevoie sa ma pregatesc pentru Academia de Politie?
O sa sune stupid dar imi puteți explica ce e politehnica?
Aș vrea să fiu învățătoare, am terminat liceul și am luat bacul cu 8, 41. Unde trebuie să merg? Postliceală, facultate? Cât durează cursurile (ani)? Ar trebui să dau cv probe ca să intru...? (mai mult)
care este cel mai bun site cu oferte de munca din Romania?
Stie cineva care sunt specializarile la UBB-Cluj pentru Departamentul de limbi si literatrui romanice? Ofer funda!
Ca SGP primesc uniformă de oras? Încă o întrebare: Cu uniforma aia de camuflaj cu care stau în unitate am voie să ies si in oraș?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?