Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ce facultati ar fi accesibile dupa terminarea mate-info?
Ce iti trebuie sa intri la academia de politie? in afara de proba fizica cu viteza, ce inaltime / greutate trebuie sa am si la ce discipline se da admiterea?
Imi poate da cineva un model de CV potrivit pentru un student care nu a terminat facultatea, dar vrea sa se angajeze si nu are experienta deloc? Nu stiu ce sa scriu si nu vreau sa ma fac de ras :)...? (mai mult)
Am o problema si va rog sa nu radeti de mine. Sunt in clasa a 5 a si azi am dat proba pentru a intra in corul școlii. Muzica e pasiunea mea de cand eram mica. Dar azi nu știu ce s- a întâmplat...? (mai mult)
In ce consta examenul psihologic la Academia de politie? Eu stiam ca primesti niste intrebari de logica si raspunzi, dar mi- a spus cineva cum ca te- ar pune la niste aparate. Nu inteleg cum se desfășoară,...? (mai mult)
Sunt sanse ca un subofiter sa lucreze la birou? Sau ei sunt cei care dirijeaza mereu circulatia?
Daca urmez studiile Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar" devin subofiter.Cum pot avansa la gradul de ofiter?
Salut, am 18 ani și de fel cânt muzică balcanică, manele, iar eu știu că o fac "bine" Crede- ți că aș putea să- mi schimb genul de muzică, ce crede- ți că aș putea aduce in România,...? (mai mult)
M- ar interesa sa aplic pentru un internship platit in marketing si dupa ce am cautat pe internet am vazut ca MegaImage ofera un internship numit MegaExperience, Carrefour are un internship numit...? (mai mult)
Întrebare legata de facultate. Dacă intru la Economie Agroalimentara Ase și termin dupa, pot fi inginer agronom? Sau trebuie sa fac mașter la poli sau usamv-agricultura?
Daca sunt la un liceu de constructii profesionala si mi- as dori sa fiu doctor veterinar sau macar un asistent as mai putea face ceva an cazul asta.ex dupa10 sau11 clas sa fac un curs sau...atept ajutor.atentiones...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Scoala Ofelia Tg Jiu? As vrea sa urmez niste cursuri acolo. O sa ma invete ceva? Sau doar imi dau diploma si nu ma invata nimic?
ce parere aveti de Youtube, vloching si a castiga din uplouding video pe Youtube cine are...
Ce licee bune știți din Iași? Nu pot să ma hotărăsc. Pentru cei din Iași care sunt în a 8- a sau au terminat- o, cum să îmi fac lista liceelor? Cu ce să încep? Pentru cei care nu sunt nepătat...? (mai mult)
Persoanele cu handicap pot face facultate?
Cum sa imi gasesc vocația?
Cum este la facultate la Biochimie?
Vreau sa stiu si eu de la cineva care este la Academia Fortelor Terestre sau care a terminat acolo ce faci cand termini. Am inteles ca esti ofiter, dar ce faci mai exact? Ce...? (mai mult)
URGENT! Sora mea sufera de schizofrenie si vrea sa lucreze. Are 24 ani si nu a fost angajata pana acum. Oare ar avea sansa sa fie angajata? Stiti unde as putea cauta loc de munca pentru persoane cu handicap?...? (mai mult)
Un parfum barbatesc bun care sa persiste 10 ore sa miroase de la un metru de tine. Am doar 300 lei nu stiu ce sa imi iau.
De ce multi nu il plac pe Justin Bieber?
Ce parere aveti despre Scoala Ofelia Tg Jiu? As vrea sa urmez niste cursuri acolo. Este o scoala serioasa?
An nevoie de modelul unui criteriul economic al unei afaceri
La stiinte sociale din ce dai bac?
Ce cursuri trebuie sa faca un pilot de avion?
Salut daca am o cicatrice mica o sgarietura pe plpa piciorului de 6cm pot intra la jandarmi.plsss
Buunnaa de ce când intru pe canalul meu de Youtube nu îmi apar toate videoclipurile postez ceva și îmi spune că s- au postat dar nu îmi apare dar la cei care se uita le apare doar mie nu spuneti-...? (mai mult)
Am o nelaumurie, vreau sa ma inrolez in armata si nu stiu exact care este inaltimea minima. Am 1.67 m si 69kg Practic de 4 ani rugby si box de 2 ani, am o conditie fizica foarte buna si performante...? (mai mult)
Hei am și eu niște întrebări legate de facultate! 1 În prima zi unde trebuie sa ma duc și ce fac nu cunosc pe nimeni? 2 Se țin cursuri încă din prima zi? 3 Voi mai avea destul timp sa ma ...? (mai mult)
Merita sa devin politist din pasiune? Vreau sa aplic la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar". Pot sa ma intretin atat pe mine, cat si familia mea cu acel salariu?
Ce salariu au politistii?
Am 13 ani si azi am facut prima lectie de canto si profesoara a zis ca am voce... si poate pe viitor sa putea avvea un viitor din asat. dar nu stiu sititi ce problema am de ex daca ma inregistrez suna ...? (mai mult)
Salutare, În 2018 vreau să dau la Academie. Oare aș putea învăța singur la istorie, română și engleză fără pregătire? Nu am o situație financiară bună și aș vrea să muncesc individual.Pot...? (mai mult)
Vreau si eu scris frumos toate regurile de la corespondenta sunet litera.
Credeti ca ma va ajuta Geografia in viata? Ce meserii care se platesc bine sunt cu Geografia? Anul asta as vrea sa ma mut la Stiinte Sociale, eu in Generala nu am facut Chimie(din cauza unei profesoare...? (mai mult)
Doar ce am terminat liceul si suncat cam nedumerit in legatura cu facultatea si as avea niste intrebari (ca sa nu ma fac de ras): 1. In ce consta licenta si in cat time se desfasoara obtinerea ...? (mai mult)
Stie cineva ce salariu are un absolvent proaspat iesit de pe bancile Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar"? Dar cei de la Academie?
Am si eu o intrebare literele ajutatoare din grupurile ce, ci,ghe, ghi, nu marcheaza sunet?
Eu am terminat liceul pe profil uman, iar eu imi doresc foarte mult sa fiu programator, problema este ca eu nu stiu deloc matematica, si m- am gandit sa incep sa invat programare de pe internet gen Python,...? (mai mult)
Saptamana viitoare trebuie sa incep meditatiile pentru Academia de Politie, dar nu stiu la ce limba sa dau, avand in vedere ca nu le stapanesc bibe pe niciuna.Ar fi bine sa dau la Spaniola avand...? (mai mult)
Care este limita de inaltime la femei la Centrul de Formare si Perfectionare al Politistilor "Nicolae Golescu" - Slatina? La ce dau admitere probe sportive/probe scrise? Si cate locuri sunt?
Ce parere aveți despre academia de politie? Sunt clasa a X a SN si ma bate gandu sa ma duc acolo dupa liceu.
Hei. Dacă dai la facultatea de biologie la ce trebuie sa dai admitere mai exact? Am inteles ca e pe baza de concurs. Cineva la UVT specializarea biologie sau orice asemănător?
Salut lume a o intrebare sunt clasa a 10a la profil stiinte sociale si nu stiu la ce facultate o sa dau dar care sa mearga pe profilul meu? si ce meserii as putea avea daca urmez aceste facultati
Am o intrebare care ma macina de ceva timp. Sunt elev in clasa a 12- a si de mult timp ma gandesc sa aplic pentru facultatea de Fizica din Bucuresti pe ramura de Biofizica. Desi am citit si stiu...? (mai mult)
Stie cineva ce liceu este mai bun? "Spiru Haret-Buzău" sau "Spiru Haret-Ploiesti"? Si de ce. Multumesc
Am un profesor de matematica putin cam "horor". Am inteles ca a trecut de varsta de pensionare si este in al treilea an de prelungire. Cat mai are voie sa stea in invatamant? Multumesc anticipat! ...? (mai mult)
La medicina dentară se poate face facultatea la buget gratis sau pot primi o finanțare avand in vedere ca am familie si copii. Dupa terminarea studiilor pot lucra direct intr- un cabinet singur?...? (mai mult)
Salut, am doua intrebari. 1.As dori sa urmez Facultatea de Drept din cadrul univ Oxford din UK, dar trebuie neaparat sa urmez un liceu/colegiu din Romania.Ce profil ar fi ideal pentru aceasta facultate? ...? (mai mult)
Daca tatal meu e in puscarie mai pot aplica la academia militara? Mama m-a castigat intr-un proces avand drepturi asupra mea, dar am ramas pe numele lui de familie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.