Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Buna! Intrebarea se adreseaza persoanelor care sunt la Academia de Politie sau cunosc pe cineva care a intrat acolo. Stiu ca este putin probabil ca studentii de la academie sa- si petreaca timpul pe ...? (mai mult)
Preferati o profesie care va pasioneaza foarte tare, insa nu va aduce un buget satisfacator, considerabil sau o profesie care nu va pasioneaza si nu va place, insa este foarte banoasa?
am o problema am descoperit acum cateva luni cand m- am consultat ca am o anomalie la coloana care nu poate fi vindecata, am doua vertebre foarte apropiate, aproape lipite si de aici si problema,...? (mai mult)
Sunt interesat sa ma duc la academia de politie din București insa cam sunt in ceata in legatura cu materia care trebuie invatata mai ales la istorie. As dori sa imi raspunda cineva care este...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12- a si nu stiu la ce facultate sa ma duc. Sunt la profil de filologie si sunt pasionat de Psihologie si Sociologie. As vrea totuși sa fac facultatea de Psihologie sau Sociologie si sa...? (mai mult)
As dori sa aflu mai multe lucruri despre cum e la facultate la ecologie sau geologie ca nu stiu ce sa aleg...
Dupa ce termin liceul vreau sa plec 1- 2 ani in strainatate si cand ma torc in tara as vrea sa aplic la Academia Militara din Sibiu, mai pot sa aplic dupa doi ani dupa ce termin liceul sau pot ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12- a si ma gandesc sa merg la facultate la Cluj la FSEGA. Am cautat pe net din ce se da admitere si nu am gasit, m- am uitat pe site- ul de la UBB, dar nu m- am lamurit. Ma puteti...? (mai mult)
Cum as putea sa cresc in abonati pe Youtube?
Putin Ajutor: Am trecut azi activitatea de la Facultate. Am pus sah pentru ca nu doresc sa mai pierd vremea cu activitati mai energice. Eu oricum fac inot si tras de haltere. Intrebarea este: Mai pot schimba...? (mai mult)
Am ramas repetent de 2 ori si acum am de ales sa ma duc la a 2- a sansa cu copii de varsta mea Sau sa ma duc la scoala ajutatoare cu copii mai mic (Sufar de anxietate si depresie severa) Si ma gandesc...? (mai mult)
Am ajuns recent la un liceu militar si anume cel de la campulung moldovenesc, il uasc, as vrea sa ma transfer dar mama si tata nu sunt de acord cu asta ce as putea sa fac? Cum sa- i conving...? (mai mult)
La ce facultate ar fi mai profitabil la marketing (agent de publicitate sau creator reclame) sau la agronomie (operator utilaje agricole)? Cu argumente daca se poate. Multumesc!
La ce liceu pot intra daca am media in jur de 8.50-9.00? Cu ce medie se intra la : Finante-Banci, Mate-Info și la Academia de politie? Ps: Nu sunt un sportiv foarte bun.
Am ajuns recent la un liceu militar si anume cel de la campulung moldovenesc, il uasc, as vrea sa ma transfer dar mama si tata nu sunt de acord cu asta ce as putea sa fac? Cum sa-i conving
Care sunt specializarile dintre care imi pot alege dupa terminarea Scolii de Agenti de Politie "Vasile Lascar"? Ex.Rutiere,Ordine si siguranta publica (pe astea le stiu)
Cine imi poate spune sigur si clar ce combinatii de limbi straine se pot face cu japoneza la Facultate de Limbi Straine din Bucuresti si in ce consta examenul de admitere, in ce limba trebuie sustinut?...? (mai mult)
Hey,anul acesta sunt a IX a nu știu unde să plec mai departe,ai mei spun la liceu alții spun că mai bine să plec la colegiu,dar nu știu unde, ajutațimă vă rog
Buna, sunt clasa a 12- a, si am nevoie de putin ajutor. Sunt indecisa intre doua facultati, Politehnica Automatica si Medicina generala. De ce as vrea Politehnica: termin mate- info, imi place foarte...? (mai mult)
Credeti ca fiind dintr- un liceu de mijloc reprezinta o piedica in a reusi sa intri la Academia de politie? Majoritatea persoanelor care au intrat sau vor, sunt de la colegii nationale. As putea fi eliminata...? (mai mult)
Daca vreau sa dau la Academia de politie anul acesta, as putea sa dau si la alte facultati, cum ar fi: Limbi straine sau Litere? Vreau la Academie, dar ca un plan secund, pentru siguranta as da si ...? (mai mult)
Sunt la profil tehnic, specializare designer vestimentar. Daca iau bacul, as vrea sa fac o postliceală, pe domeniul asistent medical sau farmacist, trebuie sa dau ceva examen ca sa intru la postliceala?...? (mai mult)
Cum este mai usor, mai sigur si comod sa muncesti (sa fi angajat) in echipa sau individual? Firme mari cu mai multi angajati(fabrici, supermarker, instituti...) sau mici independente cu 2 3 angajati ...? (mai mult)
Vreau să mă transfer din semestrul 2 clasa a 9- a de pe profilul comerț la științele naturii.Îmi puteți spune la ce dau diferențe? La materiile specifice profilului (chimie, fizica, .) ...? (mai mult)
am o intrebare vreau sa dau anul asta la armata sau la penetenciar si am tauaje nu mise vad pe incheietura e distanta ca, cureaua unui ceas mai mare am inteles ca nu trebuie sa le ai cat tise...? (mai mult)
Heei TPU nu stiu ce liceu sa urmez. imi place mult sa fac poze..sa editez sau sa iau cadre.dar de asemenea mi.ar place sa fiu avocata sau politista..as merge la academia militara..numai ca nu.mi place ...? (mai mult)
Am 22 de ani, și as vrea sa știu ce am de făcut și cum ar fi dacă m-aș angaja la firma Ford Craiova? Mulțumesc!
Buna TPU? Sunt clasa XI la mate info si sunt foarte nehotărât in privința facultăți.As vrea sa ma duc la politehnica, cu matematica sunt Ok, iar anul acesta ma apuc de meditatie la fizica, însă ...? (mai mult)
Anul viitor voi da Bac-ul la romana,istorie si geografie. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi la romana si la geografie, avand in vedere ca nu excelez deloc la cele 2 materii?
La ce facultăți poți intra după ce termini liceul cu profil pedagogic? Mulțumesc anticipat!
Nu stiu pe ce profil sa merg la liceu.Imi place super muult muzica si dansul dar la fel de mult imi place si artele... Eu mi- as dori sa imi deschid o firma de make- up sau de desing vestimentar...? (mai mult)
Am aproape 13 ani, și nu știu ce carieră să aleg pe viitor. Aș vrea sa fiu ceva mai important, o funcție înaltă, nu vânzătoare, profesoară, educatoare dau din astea. Dacă se...? (mai mult)
Buna ziua TPU, în urma unui interviu de angajare am fost pus sa fac examen medical iar pe acel examen mi- a iesit tensiunea 14, 8 pulsul 125 b pe m, i am explicat doamnei aceleia ca am palpitatii...? (mai mult)
Am o prietena care e la liceu la București, la nenitescu și e la profilul : Protecția mediului, ea vrea sa se mute in semestrul 2 la Slatina la Colegiul Național Radu Greceanu, ar ...? (mai mult)
Vreau sa ajung un scafandru dar nu stiu ce liceu se bazeaza pe scafandri. *sunt din Constanta* Îmi puteti spune numele liceului care are la baza marina sau ceva de genu? Mersi!
Tocmai am fost admis la scoala de agenti de politie Vasile Lascar din Campina, dar nu mi- a fost transmisa nici o informatie despre data in care incep studiile, sau daca mai trebuie sa ma prezint...? (mai mult)
Am intrat la Scoala de Subofiteri Jandarmi Fălticeni și aș vrea să știu un lucru, am masina mea personala cu care as vrea sa ma duc la unitate, doar ca imi zicea cineva ca nu am voie sa o...? (mai mult)
As avea o curiozitate pentru cei care au dat la scoala/academia de politie. Probleme fizice sunt aceleasi la oricare dintre ele? As fi interesata de scoala de agenti de politie de la Campina....? (mai mult)
Eu sunt eu în clasa a 9- a pe profilul comerț și vreau să mă transfer din semestrul 2 la științe ale naturii.La ce ar trebui să dau diferențe:la materiile care le- au făcut cei de la ...? (mai mult)
Salut, TPU! As dori si eu, daca se poate un site sau cateva imagini cu Directia Operatiuni Speciale din Romania in echipament. Ceva de genu' : http://gazetaph.ro/wp-...? (mai mult)
Buna am o intrebare de aproape 5 zu=ile ma doare capul incredibil de tare si am facut febra ami ardea tot corpu am fost la spital mia dat reteta si iau pastilele de 4 zile 7/8 pastile...? (mai mult)
Am o curiozitate. Ce facultate ati alege dintre Drept (cu specializarea magsitratura) sau Litere (pe o limba rara), luand in considerare salariul, beneficiile, pozitia si recunoasterea sociala?...? (mai mult)
Anul asta ma pregatesc sa dau la Academia de Politia, dar nu stiu de loc gramatica! Ma puteti ajuta sa incep de la 0 cu gramatica? Multumesc!
Hey :) Am nevoie de parerea unui botanist:Cum pot deveni unul, ce facultate trebuie sa urmez, ce salariu e in medie si daca merită in țara asta sauîn afară să lucrezi in domeniu.
Ce facultate este mai favorabila din punct de vedere al cazarii, profesiei de pe urma acesteia si disciplinelor de studiu? Facultatea de Informatică Universitatea Titu Maiorescu București sau Facultatea...? (mai mult)
Dacă eu la liceu mă duc la profilul "Științe ale Naturii" nu mă mai pot face polițistă? Trebuie neapărat la uman? Adică contează liceul (profilul)? Sau doar facultatea? P.s daca am greșit categoria...? (mai mult)
Sunt pasionat de fotografie si as vrea sa incep o cariera in domeniul asta. Insa nu as vrea sa fiu fotograf de nunta asa cum toti incep a fi. Imi doresc ceva pe cont propriu din care sa nu depinde...? (mai mult)
Un nume pentru un centru de sanatate? Se face acolo masaj si ti se indreapta coloana etc. Multumesc
Va rog sa ma ajutati caut loc de munca in străinătate, locuiesc intr- un apartament cu chirie in plus trebuie sa plătesc si întreținerea lucrez ca vînzătoare iar salariul meu nu imi ajunge sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.