Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Urmez un curs pentru cofetar, dar vineri si astazi nu ajung la practica deoarece am probleme cu stomacul si doar astazi ajung la medic. Cum ar trebui sa motivez aceste doua zile? Cer o motivare simpla...? (mai mult)
Saptamana viitoare trebuie sa se duca cineva la un interviu de angajare in Ramnicu Valcea la Carrefour stiti ce intrebari se vor pune la interviu la iei?
Salut puteti sa-mi spuneti ce sa aleg dintre filologie si stiinte umane? Multumesc
Păreri despre FEAA, Management, la fără frecvenţă?
sunt elev la liceu cu profilul de electronica si automatizari si as vrea sa fac facultatea de inginerie electrica la cluj.Intrebarea mea este oare este o alegere buna? O sa am un viitor stralucit...? (mai mult)
Pentru a intra la Facultatea de Psihologie şi ştiinţele Educaţiei din Iaşi ce note şi medie trebuie să am la bac?
Vreau sa dau la anul la politie la Câmpina, nu am probleme la scris, dar cu sportul am o mare problema, obosesc foarte repede, eu nici sportul la scoala nu il faceam, dar acum ca m- am ...? (mai mult)
Am o intrebare care ma macina. Ma gandesc serios sa urmez cursurile unui colegiu militar, insa ma sperie putin programul am auzit ca scularea e le la ora 4. Daca stiti programul ati putea...? (mai mult)
Vreau să mă transfer la alt liceu cât mai rapid, aș puteam să mă transfer și în vacanța de iarnă (sunt clasă a 9-a)+ DAU FUNDĂ!
Este cineva la Facultatea de Biologie sa-mi spuna si mie cum este? M-ar interesa Biochimie sau Ecologie.
Am o intrebare care ma macina, in vara as vrea sa dau la liceul militar. Dar mai am un mare semn de intrebare: programul zilnic. Mi.ar putea zice cineva programul dintr.o zi obisnuita? Dau...? (mai mult)
Salutare. Vreau să dau la Academie anul ce vine..La psihologic există întrebări legate de părinți dacă au vreo problemă de sănătate sau ceva de genul?
Cine poate sa- mi raspunda la intrebare. Cand exista favoritisme la locul de munca adica seful/sefa prefera un angajat sa lucreze mai mult, mai bine si este platit si mai bine pentru asta, ...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cum sa ma programez la consulatul general al romaniei la balti... stiu ca pe econsulat.ro dar nu stiu cum nu stiu prodcedura P.S. am nevoie pentru viza de studii
de ce oamenii au gandire asa de ingusta? Adica am fost la o intalnire cu fostii colegi din generala si doamna diriginta, iar majoritatea au inceput facultatea, iar eu nu, eu mi- am deschis...? (mai mult)
Salutare tuturor. De curand m- am mutat in Germania. Imi caut un loc de munca. Pentru asta am nevoie de un CV. Am o mica nelamurire: In tara am invatat la un liceu tehnologic, pe profilul Turism si alimentatie.Problema...? (mai mult)
Hei! Întotdeauna mi- am dorit sa lucrez la ceva care implica copii.Si m- am gândit la orfelinat doar ca nu stiu ce anume ar trebui (școală) sa urmez ca sa pot lucra.Dau funda răspunsului care ma ajuta
Am o intrebare care ma macina foarte tare : am intrat la liceul militar stefan cel mare campupung moldovenesc, si ma intreb daca dupa terminarea cursurilor acestui colegiu pot sa imi incerc ...? (mai mult)
Salutare TPU as dori sa stiu si eu niste job- uri part- time pe timp de liceu (sunt clasa a 10- a si sunt intr- o situatie dificila.). Ideea e ca vreau sa fie undeva intre orele 07:00- 12:00 (la 12:30 ...? (mai mult)
Buna TPU credeti ca as putea duce pasul la Politehnica daca sunt la profil tehnic, electric? As vrea sa o pot face.Multumesc.Mai stiti care o reusit, asa grea e matematica? Pot sa ma descurc cu ceea ...? (mai mult)
Cat te important este sa- ti urmezi pasiunile in privinta alegerii unei facultati? Adica ceea ce vreau eu nu stiu cat de mult se cauta in Romania, nu m- as supara daca as pleca si sa ma intorc...? (mai mult)
Salut am 16 ani si sunt la liceu in Italia. Anul asta am ramas repetent din cauza limbii, deci in loc sa trec in a11- a am ramas in a10- a. Pentru cei care stiu, pot sa fac 2 ani in 1? La ceva scoala?...? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de asistent balneofiziokinetoterapie? As dori sa stiu ce meserii pot practica dupa aceste studii(debusee profesionale)... In ce locuri pot lucra? Cat de bune sunt...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vreau sa știu și eu dacă la Academia de Politie se fura din înălțime. Știu ca baremele sunt 1.70 m băieți si 1.65 m fete. Am 1, 71 și vreau sa dau la Acadmie, dar mi e frica...? (mai mult)
Hei TPU, m-am hotarat sa merg la Academia de Politie. Vreau sa merg pe ramura de drept, ba chiar sa-mi dau si doctoratul in drept. Stie cineva ce etape trebuie sa urmez?
Bani sau scoala? Argumente pro si contra! Multumesc
Hipermarket Cora Am cateva intrebari despre cora, daca ar putea sa imi raspunda persoane care au lucrat sau lucreaza la cora sau care stiu sa imi raspunda. 1. Ce furnizori are? In special la produsele...? (mai mult)
Vreau anul viitor sa ma inscriu la Scoala de agenti de politie "Vasile Lascar", dar am ochelari cu - 2, 25 la ochiul stang si - 2, 50 la ochiul drept. Am si strabism divergent pe foaie, dar...? (mai mult)
Am 3 ani de cand sunt plecat din tara, de cand am terminat liceul, am lucrat in cateva tari si mereu am cautat un loc mai bun. Pot spune ca nu prea am avut bafta. Anul asta m- am inscris la...? (mai mult)
Salutare TPU am si eu o intrebare in legatura cu un job party- time sau part- time cum i s- o spune. Sunt in clasa a 10- a acum si nu am lemne de iarna (stiu, stiu o sa radeti poate de mine, dar inca...? (mai mult)
Salut eu sunt kevin am 12 ani și vreau un sponsor pentru Canalul meu de YouTube sa majute mult Ami trebui cel puțin până an data de 15 decembrie
Am vreo sansa sa ma transfer din semestrul 2 (clasa a 9-a) la alt liceu?
Ajutor: Azi am facut inscrierea facultate. Luni duc toate actele. Mai pot schimba profilul? funda ...cred ca am facut o greseala
Stiu ca este o tema care s-o mai discutat pe TPU, dar vreau sa mai aud si alte opinii.Ce facultati imi recomandati pentru unu care o intrat la filo?
Aș vrea să mă transfer la Miron Costin Iași din sem. 2 clasa a 9- a pe științe ale naturii dar îmi este foarte frică de diferențele care trebuie date. Diferențele sunt grele sau sunt teste...? (mai mult)
Pot sa ma inscriu la Scoala de agenti de politie " Vasile Lascar" Campina daca am ochelari de vedere cu -2, 25 stang si -2, 50 drept?
Sunt anul 3 la facultatea de Inginerie alimentara, ce master imi recomandati? Mi- ar placea si jobbul de sef de magazin gen la Kaufland (am auzit ca se castiga bine), si sa urmez niste cursuri pentru...? (mai mult)
As vrea sa ma mut in alta tara si sa imi fac propria mea firma.Eu as putea cere bani de la statul de acolo fara sa ii mai dau?
Anul viitor as vrea sa dau la Scoala de agenti de politie " Vasile Lascar" Campina. Nu prea am facut sport in scoala si nu am rezistenta deloc. Daca ma antrenez timp de un an (ma duc la alergat...? (mai mult)
Spuneti.mi va rog daca stiti exact cat are salariul un tehnician dentar debutant in Romania Meseria e grea? cum e programul?
Am picat la un liceu care nu îmi place de loc și vreau să mă transfer. Dacă mă transfer la alt liceu din semestrul al 2- lea în clasa a 9- a mai trebuie să dau diferențele alea pentru a ...? (mai mult)
Este de viitor armata? Sunt interesat.
Buna,stiti cumva cat este salariul la Takko si cum se lucreaza( program, libere etc.) Multumesc!
La profilul Stinte ale naturii (Bio-Chimie) se face matematica m1 sau m2? este greu?
Salut, imi poate spune si mie cineva despre mediul de lucru de la Pizza Hut? Am 18 ani si as vrea sa ma angajez acolo, dar nu stiu cum e
Buna TPU cum pot afla cat castiga politistii/frontiera/soldatii?
Spuneti-mi, va rog, ce salariu are un doctor militar rezident si unul primar cu gradul de cel putin sublocotenent? Imi trebuie neaparat aceasta informatie.
Exista o facultate prin Timisoara sau Cluj care se ocupa strict de Photoshop?
Bună. Sunt pe profilul ştiinte ale naturii şi vreau să lucrez într-o bancă. De ce facultate este nevoie să urmez?
În ce domenii se poate angaja fiica mea care este studenta la aceasta facultate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!