Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salutări TPU, Am 25 ani si sunt la muncă în Olanda. Am un job foarte obositor și slab plătit și aș vrea să schimb. Are cineva vre o recomandare? zona Veldhoven sau mai în spre Sud?
Cu ce nota se intra la liceul cu program sportiv, Iași?
Salutare! Cum pot găsi în job call center? A lucrat cineva? Caut ceva remote
Bună seara.Vin și eu cu o întrebare. Sunt clasa a 12 la,,Liceul de Arte Buzău ", urmează sa dau bacul.Intrebarea este următoarea:As vrea sa dau la Conservator.Dar dacă nu iau bacul, pot intra?
Salutare tuturor! Sunt în clasa a XII- a și după terminarea liceului aș dori să devin dezvoltator web front- end, deoarece îmi place mult această meserie. Întrebarea mea este: pentru a deveni ...? (mai mult)
Salut. Unde găsesc un analist de piața muncii? Vreau să știu ce șanse am să găsesc post de chimist cu licența în farmacie. Sau și un elm (expert în legislația muncii) îmi poate spune...? (mai mult)
Se poate intra la etti cu diploma de locul 1 la judeteana la acadnet?
Salut! Cât durează un transfer de la un liceu la altul între module?
Buna! Știți vreo metoda prin care pot face bani rapid? Am niste datorii și trebuie să le plătesc urgent, dacă știți va rog sa îmi spuneți.
Buna! Sunt la inceput de drum cu pregatirea la medicina, insa nu ma tin de invatat, deoarece eu sunt mai lenesa, eu cred ca imi place insa imi e putin frica sa intru si sa nu fac fata, as vrea parerea...? (mai mult)
Buna seara! Am frumoasa varsta de 20 de ani, sunt la inceput de cariera, cam dezorientat, cu multe ganduri asupra viitorului sa fiu sincer. Vreau sa ajung la un salar bunicel, nu vreau sa ma plafonez...? (mai mult)
Cum imi pot dezvolta vocabularul in afara sa citesc?
Salut. Azi mi-am scos diploma de la scoala sunt operator cnc nivel 3 dar nu am experienta am 18 ani. Oare as avea șanse sa ma ia la o fabrica pe postul asta?
Ce face un consultant artistic angajat la un ansamblu folcloric?
Dacă am terminat studii culturale- etnolgie și folclor (am avut și materie de muzicologie) se poate a fi recunoscută ca studii. Superioare unui solist vocal angajat al unui ansamblu folcloric....? (mai mult)
Salutari TPU! M ar putea ajuta cineva cu un sfat despre cum este in străinătate deoarece acum sunt in Austria si doar ce am facut 18 ani deocamdată nu plătesc nimic deoarece stau la sora mea, am găsit...? (mai mult)
Aș dori să mă transfer la un liceu care are ultima notă de intrare mai mare decât media mea de la capacitate. ce fac? renunț complet? se poate da "diferența"? am nevoie de ajutor.
Salut. Daca sunt angajat 4 ore undeva si mai vreau sa ma angajez undeva tot 2- 4 ore, trebuie sa aduc adeverinta de salariat de la primul angajator ca sa- mi faca contract de 2 sau 4 ore ca sa plateasca...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți dacă m-aș angaja la Mastercash?
Bună. Exista cumva posibilitatea de a deveni militar veterinar în România? Din câte știu exista doar profilele de Medicina generală, dentară și farmaceutica. Mulțumesc cui va răspunde
La ce profil trebuie să intru ca să dau la actorie?
Vreau sa dau la ASE. Care sunt facultăți bune, fara cele de drept si de cibernetica? Ce job plătit bine pot avea?
Bună! Care este tipsul pe care îl primești lunar la o casă de pariuri?
Salut! Zilele astea mă tot gândeam la ce aș vrea sa fac pe viitor.Ma pasionează mult construirea unui PC, așa că m- am gândit că ar fi interesant sa mă apuc sa practic acest domeniu.La momentul...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Dacă m- am angajat pe termen determinat (pe un an) printr- o firmă de recrutare și din motive obiective vreau să demisionez, pot face acest lucru? Sau trebuie să stau...? (mai mult)
Sunt un elev in anul 2 la liceu si caut job part-time Craiova.
Salut! Credeti ca e grea meseria de agent de penitenciar? Implica multe riscuri? Cu programul este usor sa te acomodezi sau este unul dificil? Din ce stiu eu, este 12 - 24 si 12 - 48. Si tinand cont...? (mai mult)
Vreo sanșa sa îți găsești o slujba bine plătită în străinătate fără sa ai o facultate?
Daca am deschis la banca acum 2 saptamani un cont pe care nu il folosesc in cat timp il pot inchide?
S-a angajat cineva printr-o firma de recrutare? Sunt de incredere? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Salut TPU și la mulți ani. Vreau sa dau de permis anul asta si cand il iau vreau sa ma angajez imediat pe glovo pentru ca am auzit ca, castigi foarte bine la glovo cu masina, am auzit daca muncesti...? (mai mult)
Am si eu o întrebare? În ziua de astăzi se mai caută lăutari pentru muzică lautarească? Mă refer la muzica la orgă Întreb asta pentru că am o orgă acasă dar nu fac scoala muzicala sau ...? (mai mult)
Buna! Sunt foarte indecisa intre 2 cariere acestea fiind de arhitect sau de designer de interior. Nu sunt sigura care mi- s- ar potrivi mai bine, mereu mi- a placut arta si contruirea dar arhitectura ...? (mai mult)
Bună! Profesorii și în special directorii se duc de mâine la școală, chiar dacă elevii revin la școală de luni? Ma gândesc ca transferurile trebuie aprobate și sunt multe lucruri de făcut...? (mai mult)
De ce au judecătorii, procurorii și avocații salarii atât de mari? Sunt în general mai mari decât medicii sau contabilii! Eu cred ca medicii sunt cei care ar trebui sa aibă cele mai mari...? (mai mult)
Salut TPU! unde ma pot angaja la 18 ani daca nu am experienta si am permis de conducere de 2 luni? doresc program full-time
An nou fericit grup! Merita sa dau categoriile C+ E si sa devin pe sofer pe TIR? Momentan lucrez în domeniul turismului de aproape 2 ani însă as vrea sa ma îndrept spre un domeniu care zic eu e mai...? (mai mult)
Salutare, ma intereseaza sa fac un studiu de caz asupra unui spatiu de birouri din Bucuresti, poate cineva sa imi sugereze cateva?
Ce ar trebui sa fac sa devin fizioterapeut pentru familia mea
Hey, pentru paramedic o să fac mai înainte postliceale de Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie civilă, din Boldești nu? și după o să dau examenul?
Bună sunt din Pitești și vreau să mă înscriu la școală de postliceală pentru paramedic, care sunt școlile postliceale din Pitești pentru parâme
Bună, dacă vreau sa devin paramedic și sunt din Pitești la ce școală se postliceală trebuie sa mă duc?????
Buna! Sunt in clasa a 11 și mereu mi- a plăcut domeniul stomatologic. De cele mai multe ori merg la medic stomatolog din plăcere și îi apreciez enorm pe medici si asistenții lor. De ceva timp tot...? (mai mult)
Salut, am o pasiune pentru trupele speciale(s.ia.s.- s- a.s)am 15 ani și 1, 62 înălțime, trebuie sa ating o anumită înălțime sau trebuie doar sa trec probele?(am forța și știu sa ma lupt ...? (mai mult)
Buna! Sunt in clasa a 11 a (pe științe sociale ) și de mică m- am gândit mereu ca vreau să devin medic stomatolog. Chiar m- aș vedea să repar dinții și să- i ajut pe oameni, îmi place domeniul...? (mai mult)
Buna TPU! eu sunt la un asistent maternal pe 17 ianuarie este ziua mea şi fac 18 ani, cei de la direcţie mi- au spus că la 18 ani pot pleca dar pe 3 ianuarie am comisia ce se întamplă acolo? adică...? (mai mult)
Buna! Anu asta termin liceul. Sunt bun la matematica si informatica, in viitor as vrea sa am ceva gen slujba la birou sau la banca ceva in gen. Ce facultate sugerati sa urmez? Ce imi sugerati sa fac pe...? (mai mult)
Personalul hotelier sau de restaurant sunt în vacanță în perioada sărbătorilor? 25, 26 de Crăciun și 1, 2 de Revelion
Dacă termin școala de subofițeri jandarmii, când voi aplica la Academie pentru a obține studii superioare și a deveni ofițer o să mai dau toate probleme(cea fizică și cele scrise română, ...? (mai mult)
Ce job pot cauta ca sa am un salariu de la 2700-3000 de lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a