Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Deci, am nevoie de ajutorul vostru! Deci, am ramas 2 ani la rand repetenta din cauza unor probleme, acum mai pot merge la scoala daca am ramas doi ani? Am inteles ca doar de trei ori poti merge ...? (mai mult)
M- am gandit mai bine si da, as vrea sa imi fac o firma de tiruri. Deocamdata iau unul sa vad cum este, dupa vor urma si altele. Pana mai cresc eu are cine sa se ocupe de ea, sa o administreze....? (mai mult)
Heii TPU! Ce oportunități de carieră as avea dacă aș absolvi managementul la snspa? Ar fi buna o asemenea alegere?
Salutare. Niste chestionare psihologice asemanatoare celor date la admiterea la armata? multumesc
Imi puteti spune cat este solda unui student de anul I la Institutul Medico-Militar?
Buna ziua ma numesc Andreea si sunt dispusa si dornica pentru o cariera in Jandarmerie numai ca am o serie de intrebari credeti ca ma puteti ajuta? Multumesc anticipat! Va rog fara jigniri nu vreau sa ...? (mai mult)
Sunt dornica de a urma si intra in Jnadarmerie numai ca am niste intrebari va rog seriozitate! 1.Am niste cicatrici semne pe mana stanga credeti ca ar fi vreo problema? 2. inaltimea am 1, ...? (mai mult)
Care specializare e mai usoara Economia comertului, turismului si a serviciilor (ECTS) sau Contabilitate si informatica de gestiune (CIG). As vrea anul viitor sa dau la UCB Tg Jiu. Cu ambele...? (mai mult)
Se merita sa fac contabilitatea sau finante banci?
Cine ma poate ajuta cu informatii despre o facultate cu profil ca "inginerie economica in domeniul mecanic"? Ce debusee profesionale(meserii, locuri de munca) exista dupa terminarea acesteia?...? (mai mult)
Ce imagine are cgs in Galati?
Sunt interesat de Institutul Medico-Militar dar nu stiu foarte multe lucruri despre acesta si tot ce inseamna medic militar. Ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri?
Buna, ma puteti ajuta un exemplu de CV de angajare?
Salutare. Vreau să dau la Academia de Poliție anul viitor, am avut de ales dintre franceză și engleză..Pentru a putea face meditații, trebuie să ai bani dar eu mă trag dintr- o familie săracă...? (mai mult)
Vreau sa dau la facultatea de Informatica si nu stiu din ce universitate sa fie ca sa beneficiez de o pregatire foarte buna ca viitor programator: - Universitatea Bucuresti; - Universitatea Al I Cuza...? (mai mult)
Unde pot gasi personalul si studentii care fac practica de la Spitalul Clinic Nr.1 Cf Witting Bucuresti?
Hei! Am si eu un canal de Youtube si vreau sa fac un video de tip sketch legat de scoala? Aveti vreo idee care sa nu fie prea utilizata?
Am nevoie de un răspuns, sau din partea comunitații...cum fac ca sa pot deveni actor de seriale indiene...imi doresc foarte mult asta, inca de când eram mic. Te rog sa imi spui câteva date,...? (mai mult)
Exista facultati in Romania unde sa se predea si fizica cuantica? Si care ar fi cea mai buna facultate de urmat daca iti doresti sa pleci dupa aceea in strainatate pentru a lucra in cercetare?
Am o trotineta de freestyle si vreau sa ii dau dau frana jos ma refer la aripa. Cum o dau jos?
Bună ziua. Anul acesta dau examenul şi vreau să mă duc la liceul Dinu Lipatti, secţia teatru şi actorie. Cu ce notă se intră mai exact, cam ce calificativ trebuie să iau la examen şi în ce...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am observat ca un subiect asemanator a fost disputat in nenumarate randuri, dar prin numeroase cautari nu am reusit sa gasesc aceasta tema abordata, iar astfel as dori sa apelez la ...? (mai mult)
Pe zi ce trece, sunt din ce in ce mai interesat de meseria de insotitor de bord. As dori sa cunosc cat mai multi doritori care vor sa profesese in aceasta meserie si cati dintre voi ati vrea sa...? (mai mult)
In urma cu 6 luni am plecat de la locul de munca fara a da cererea de demisie din cauza programului supraaglomerat si a conditiilor in care lucram. La următoarea angajare ma va afecta? Multumesc
In urma cu 6 luni am plecat de la munca din cauza conditiilor si a programului supraaglomerat fara a da cererea de demisie. La urmatoarea angajare ma va afecta?
La ce facultati pot merge daca sunt la liceu cu profil filologie? Ce profesii voi putea aplica?
Bună,cu ce se filmeaza tutorialele de pe Instagram? Trebuie aparat video special sau cu telefon?
Salut, am si eu o intrebare legata de scoala, am 16 ani, sunt in clasa a 9- a. Nu am promovat la examenul de corigență, si nu mai vreau sa merg la scoala, oricum imi pierdeam timpul, cu scoala ...? (mai mult)
Sunt in clasa a xi- a. Daca dau la facultatea de filologie unde, ce pot face cu această facultate? Ce job as putea avea in afară de profesor? Cat de usor pot gasi un job? Cat pot castiga?...? (mai mult)
Care meserie ar fi mai buna din mai multe puncte de vedere(bani, munca, timp liber), asistent balneofiziokinetoterapie sau asistent farmacist? (Salariul, Sporuri, Preme etc.) Unde este mai convenabil...? (mai mult)
Cu cat esti platit daca esti la armata si lucrezi la birouri, ca psiholog, ca actrita la tetru? Gen... minimul platit
Ce materii se studiaza(in primul an) la ASE Bucuresti, Management?
Imi Spune-ți cat e salariul la H&M Bershka Pull And Bear Zara etc? Pt 4, 6,8 ore lucrător comercial, casier
Buna ziua! In aceasta vara am lucrat la o firma de IT pe un proiect foarte fain, iar acum trebuie sa iau decizia daca vreau sa continui la ei sau nu.Ideea este ca abia am terminat anul 1(studiez Informatica)...? (mai mult)
Buna, sunt clasa a 12a la mate info. Vreau sa dau admitere la medicina la Cj, însă eu sunt puțin Paralela cu chimia fiindcă am avut un profesor nu foarte bun... la biologie ma descurc, o ador si...? (mai mult)
Ce facultate ar trebui sa fac ca sa ajung astrolog/astronaut? Sunt pasionat cosmos si ma gandesc ca poate candva pot lucra in domeniul asta. Momentan sunt clasa a 10-a la mate-info.
Care sunt formulele de adresare din armata( academie mai exact). Eu stiu ceva de genu: Permiteti sa raportez domnule ( gradul) ( numele). Dar nu sunt sigur si care ar mai fi?
De curand ma gandesc tot mai mult la viitorul meu. Nu stiu ce sa fac. Am doar 10 clase (am facut clasa a 11a profesionala). Momentan sunt in Norvegia si ma gandeam sa imi adun niste bani,...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu in septembrie in Iasi la facultatea de litere, vad pe pagina ca cer diploma de bac in original. Sunt curios daca se poate si cu o copie legalizata, sa ma inscriu si la psihologie,...? (mai mult)
La ce dau bacul daca sunt la profilul mecanc auto?
Hei! La ce sectii de Lb straine as putea merge la Bucuresti? M-ar interesa cum sunt admiterile.
Pe cat incepe scoala, pe 11 septembrie sau 18 septembrie?
Este obligatoriu sa mergi la instructajul pentru admitere de la Scoala Militara De Subofiteri Jandarmi Falticeni?
Daca sunt fata, unde ar fi mai bine sa dau la Academia de politie? La Drept sau OSP?
Are sens sa se mute un copil care are 17 ani si trece a 11 a la o scoala din Anglia?
Ca meserie intre psiholog, actrita la teatru, armata(militar sau cineva care lucreaza la birou pentru armata) care sunt mai bine platite, cat de grele sunt? Ce facultati sunt pentru fiecare?
am nevoie de cateva subiecte de admitere la UTM sectiunea informatica din anii anteriori. Funda;) (Fara comentarii de genu' eu de ce nu caut sau cu link-uri la pagina principala de la UTM)
De cand eram mic mi- au placut doua lucruri - medicina si serviciul militar- . Acum m- ar interesa sa le combin si sa merg dupa liceu la o scoala militara, iar acolo sa ma specializez pe medicina....? (mai mult)
Cat castiga un SGP (Politia Militara) debutant in total (cu tot cu sporuri)? M-ar tenta foarte mult insa nu stiu nimic de salarii?
Pot sa fiu respinsa la Academia de politie daca am niste "pungi " sub ochi? Se pun ca semne? As incerca sa scap de ele dar sunt ereditare si nu stiu daca pot pica din cauza asta. In rest operatii nu am,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!