Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Care a fost ultima medie de admitere la Automatică si Calculatore? Am sanse sa intru daca sunt la profil operator de calcul?
Deci am o întrebare, mai am un an pana termin liceul și nu m- am hotărât la ce facultate sa dau, optez între Silvicultura și Politehnica, personal prefer silvicultura deoarece eu stau la...? (mai mult)
Buna seara ca Asistent medical: generalist nu se cere bacalaureat, imi poate recomanda cineva o postliceala, nu conteaza din ce judet.
Salut ce ramura din medicina pot sa fac la postliceala, dar fara bacalaureat, multumesc
Salutare tuturor! As vrea sa aflu de la dumneavoastra, cam cat este salariul unui debutant jandarm- ofiter, dupa terminarea celor 3 ani din cadrul "Academiei de Politie "Al. ICuza" Bucuresti". Marturisesc...? (mai mult)
Am 16 ani si 1, 60 inaltime. Mi- aş dori ca pe viitor sa urmez Academia de Politie sau Scoala de agenți de la Câmpina. Cu toate acestea, eu nu sunt suficient de inalta conform regulamentului....? (mai mult)
In viata vreau sa incerc multe lucruri si multe 'meserii', printre care si cea de cantaret. Vreau sa scot macar o piesa, 2 pentru inceput si dupa mai vedem. Dar pentru inceput, cum se ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre kinetoterapie si balneo-fiziokinetoterapie?
Am 16 ani si 1, 60 inaltime. Mi- aş dori ca pe viitor sa urmez Academia de Politie sau Scoala de agenți de la Câmpina. Cu toate acestea, eu nu sunt suficient de inalta conform regulamentului,...? (mai mult)
Sunt in clasa a xi- a profil filologie şi vreau sa dau la facultatea de informatică(economică). Prietenii îmi spun ca pentru asta aş fi avut nevoie de profil mate- info, pentru ca se ...? (mai mult)
am si eu o întrebare dacă sunt la un liceu tehnologic cu profilul mecanic auto pot sa dau bacul sau mă aleg doar cu diploma la sfârșit de clasa 12. Sa mut la alt liceu vreau sfaturi mulțumesc...? (mai mult)
Ce meserii se pot face daca termini faculatea de biologie?(cat mai multe) si cam cat se castiga? A facut cineva facultatea asta?
Pentru a intra la o academie de politie/jandarmi ce profil e bine sa termini dintre Stiinte sociale SAU Filologie? : )
Salut.Cu ce banca lucreaza Lidl?
Peste 2 saptamani ma duc la pregatire la matematica, cam ce ar trebui sa stiu? Cum este la pregatire? Nu cea din clasa.Clasa 8
Ar trebui sa cumpar floare pentru inceput de an si pentru cursul festiv?(clasa a 8 a)
Buna,ce parere aveti de IMAPA(ingineria si managementul alimentatiei publice si agriturism) si CEPA(controlul si expertiza produselor alimentare) care credeti ca este mai buna?
As vrea sa fiu jandarm.Ce liceu si facultate imi recomandati pentru a optine aceasta slujba.(Sa- mi spuneti si la ce materii se da admiterea va rog!) Multumesc anticipat! Si tata este jandarm...? (mai mult)
Buna lume! La liceu sunt pe profil de filologie si ma gandeam ca după ce termin liceul, daca as putea sa intru undeva, iar dupa sa ies fizioterapeut. Imi puteti spune va rog daca se poate sa intru ...? (mai mult)
Acum ceva timp voiam sa "dau" la academia de politie, dar am aflat ca nu am inaltimea corespunzatoare. Mentionez ca sunt a 12- a acum, profil de filologie. Deci, sperantele cu politia s- au ...? (mai mult)
Cat este de greu sa muncesti la croitorie?
Am o nelămurire legata de Facultatea de Limbi străine din București: știu că trebuie sa dai examen ( eu as alege engleza) dar mai trebuie inca o limba aleasa ( as alege spaniola). Engleza trebuie ...? (mai mult)
Salut tpu...credeti ca peste 10 ani psihologia o sa fie văzută mai bine? Care credeti ca sunt meseriile de viitor?
Pentru cei care au intrat la Academia de politie: voi ati invatat la istorie din toate acele 8- 9 carti sau materia sintetizata? Din ce carte? Si la engleza si romana? Imi puteti da niste titluri de culegeri...? (mai mult)
Am in plan sa aplic pentru o facultate din Bucuresti la buget, insa nu stiu destule informatii. As avea nevoie de cateva informatii(profiluri, medii admitere si examen separat, daca e cazul)....? (mai mult)
Heei TPU, as vrea sa dau la liceul militar, dar am avut o operatie pe coloana acum 6 luni, credeti ca m.ar putea afecta la proba medicala? M.am recuperat in totalitate, fac sport, alerg in fiecare...? (mai mult)
Ce facultati de teatru sunt in Bucuresti? Cum se procedeaza pentru acte? E cu medie? E cu sau fara bani? Cat de bine se castiga la teatru? Cum faci rost de un post bun la teatru?(nu neaparat sala aceea,...? (mai mult)
Sunt din Timisoara si as vrea sa merg la facultate la Iasi.Ce profil imi recomandati:indormatica, calculatoare sau automatica si ce facultate imi recandati? Nu sunt inca decis.Si cam costa ...? (mai mult)
Am de ales între a merge la Farmacie sau la Medicină dentară. Din punctul vostru de vedere, care îmi asigură un viitor mai stabil, mai multe oportunități de angajare, un salariu...? (mai mult)
mai sunt facultăți unde nu îți cere diploma de BAC? Și cam cat ar costa?
Salut, am si eu o curiozitate. Pot să stau singur in chirie daca am 17 ani?
Ce colegiu trebuie sa urmez ca sa devin manager? De dorit colegiul sa fie din Romania sau MD
Aş avea nevoie de câteva informații privind Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu despre admitere, pregătire, specializări. Aş vrea să aflu de la cineva care a candidat pentru...? (mai mult)
Buna, as dori sa ma angajez la kaufland a aranjat marfa pe raft. Munca aceasta este separata de cea a casierilor, nu? Adica nu o sa ma cheme de pe raion ca sa ma puna la casa, am dreptate?
Ce liceu ar trebui sa urmez la Bucuresti pentru avocatura? Sau exista liceu (tot în București ) care să aibă profil coregrafic ( nu balet ) dans modern, hip hop, street dance?
Buna, doresc sa invat programare web, nu am background mate info, insa am ajuns la Javascript si am observat ca acolo sunt algoritmi similari cu programarea C+ + . Intrebarea e...trebuie sa studiez...? (mai mult)
Ce site-uri angajeaza traducatori freelance care nu cer experienta de ani de zile?
Cum imi pot afla nr de tel daca nu mai am cartela... Am doar codul pin si puk Multumesc
Ce salarii au jandarmi si mascați în Spania?
Va rog dati-mi detalii pentru :purchasing analyst job:) MULTUMESC!
Bună tup am si eu nevoie de păreri...mi sa oferit ocazia dacă pot spune asa să merg la unchiul meu in Anglia pentru a mă muta si a studia acolo muzica si etc într- adevăr sunt mai multe oportunitati...? (mai mult)
Vreau punctul tau de vedere asupra rutinii unui om de succes. Multumesc :]
Ma poate lamurii cineva in legatura cu situatia mea? As vrea sa incep facultatea in UK dar, facultatea la care vreau sa merg mai necesita niste cursuri inainte de aplicare, asa numite "A levels"....? (mai mult)
Salut ma puteti ajuta nu stiu la ce liceu sa dau ma chinui de o luna sa ma gandesc la ce sa dau îmi place matematica, geografia, sportul, desenul, romana, tehnologia. Si nu îmi place engleza, franceza,...? (mai mult)
Mecanic auto sau electricIan auto? As vrea niște păreri, sunt nehotărât ce profil să urmez.
Problema mea este mai complicată și profundă. Am 21 de ani, azi maine 22 anul asta ce vine urmează să fiu in anul 3 de facultate, stresul licenței este din ce in ce mai mare. Nu stiu, parca...? (mai mult)
ce este acela un Operator depozit marfa si care sunt indatoririle acestuia? Ce cunostinte iti trebuie pentru a aplica acest job?
Ce trebuie sa studiez pentru facultatea de nutritie? In ce consta testul de admitere si care sunt principalele obiecte studiate?
Salutare, TPU. Sunt tare curios daca stie cineva cand este casting- ul pentru Game of Thrones, nu este vorba ca as vrea sa incerc sau ceva, dar m- ar tenta, nu cred ca am un talent foarte bun si o ...? (mai mult)
Cate si ce anume de software folosesc operatorii de la call center? De exemplu, Microsoft excel, dar nu stiu ce altceva.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.