Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Sunt însărcinată si vreau sa raman in concediu prenatal de la data de 15 ianuarie 2018 pana la data nasteri 1 martie 2018? Ce acte trebuie sa aduc angajatorului?
Salutare. Nu stiti care ar fi salarul minim la Marquardt in Sibiu, pentru cei care sunt la inceput in domeniu, sa spunem pe post de operator?
Sunt însărcinată si lucrez am anuntat angajatorul, Acum ce trebuie să mai fac? Trebuie să ii mai aduc vreun act angajatorului. Eu o sa nasc pe 1 martie 2018 iar pe 15 ianuarie 2018 vreau...? (mai mult)
Ce salariu câștiga un arhitect începător?
As vrea sa m afaceri arhitect. Cat se câștigă? (Detaliat)
Salutare,TPU! Cam că-ți bani se câștiga in București la un job part time? Ma duc la facultate si as dori sa-mi iau si un job
Salutare, TPU! Vreau sa fac facultatea pentru a ajunge maseur.in România am vazut ca te angajezi si iei un salariu mediu, ca toți ceilalți, dar si daca as rămâne in România mi- aș face ceva in particular....? (mai mult)
Hey TPU. merita sa faci merseria de it? la ce facultate trebuie sa dai? ce ore se preda la o facultate de agest gen? eu sunt din RM si nu stiu la ce facultate sa dau eu sunt clasa 8 la un gimnaziu(care...? (mai mult)
Este obligatoriu daca te angajezi sa iei minimul pe economie nu? Daca il iei cu cat ramai in mana? Cat iti trage si pentru ce? Spre exemplu muncind intr-o fabrica...
daca sunt printre voi studenti si/sau absolventi de psihologie care ar putea sa- mi descrie putin experienta lor la facultate, sau in cazul celor care sunt deja practicanti ai meseriei, ce presupune...? (mai mult)
Daca am picat bacul, dar am trecut din cateva materii, am dreptul de a da anul viitor din TOATE materiile? As dori ca sa pot sa dau din toate.
Am o intrebare la care e destul de dificil de raspuns dar am zis totusi sa incerc aici: care este nivelul de engleza pe care trebuie sa il ai ca sa pleci in SUA prin Work and Travel. Am citit...? (mai mult)
Bună, TPU! Anul acesta intru în clasa a- XII- a și deja simt presiunea "La ce facultate dorești să mergi?". Familia mea dorește foarte mult să fac ceva în cadrul farmaciei- doresc să precizez...? (mai mult)
Stie cineva ce pasi trebuie sa urmezi ca sa ajungi salvamar?
Cu ce situatii de criza se poate intalni o infirmiera in spital?
Ce scoli ar trebui sa urmez pentru a deveni marinar/ofiter de navigatie? In ce consta aceasta meserie?
Ati muncit careva in Olanda? Care sunt condițiile de munca, ce acte iti trebuie si cat e salariul pe ora? Momentan lucrez in Anglia dar as incerca Olanda. Se vorbește engleza in Olanda? Cam cat din ...? (mai mult)
poate nu este locul potrivit dar vreau sa mentionez ca am un canal de Youtube YelloW Z si ma confrunt cu o criza de idei si va rog sa aruncati o privire si sa imi spuneti parerea voastra si ...? (mai mult)
Intentionez sa dau la facultatea de drept peste doi ani, cand termin liceul, si as vrea sa fac meditatii la romana dar nu stiu daca sa incep pregatirea din clasa a 11- a pentru ca mi se pare...? (mai mult)
Daca un copil are 17 ani si trece a 11 a, cate sanse are sa se mute intr o scoala din Anglia? Se dau examene inainte sau ceva? Puteti sa mi spuneti cam cum ar decurge lucrurile si daca ar trebui facut...? (mai mult)
se poate reinnoi certificatul de nastere? Si daca da, ce trebuie sa fac?
In ce consta examenul de admitere la limbi straine Cluj si Bucuresti, la engleza, unde pot gasi exemple si ce carti ar fi bune pentru pregatire? Amanuntit daca este posibil. Multumesc...? (mai mult)
Cine imi poate spune, mai exact, cum sta treaba cu admiterea la limbi straine Cluj sau Bucuresti? Ma refer, spre exemplu daca vreau sa dau la Norvegiana- Engleza, examen de admitere dau ...? (mai mult)
As vrea sa dau la scoala de politie din Cluj si nu stiu care e ramura principala, adica pe ce se bazeaza ( penitenciare, jandarmi, frontiera...). Ma puteti ajuta?
As vrea sa ma fac Astronaut cand o sa fiu mare, si as vrea sa stiu cum as putea face ca sa pot sa ajung astronaut
Sunt anumite firme in tara de ansamblat componente electrice.Stie cineva sunt serioase? Iti dau minimul pe economie? Se lucreaza in 3 schimburi la toate?
Cat castiga un alpinist utilitar si ce studii are nevoie. Dar un sofer de tir, el ce studii are nevoie si ce salar primeste?
De ce unii adulti mint, privind varsta lor? De exemplu am intalnit o femeie care zice ca are 30 de ani si o suspectez ca are 37, pentru ca mi- a dat motive de banuiala, cum as putea afla daca are 37...? (mai mult)
Salut am 10 clase as putea sa fac armata?
Vreau sa fac un video in care sa am un geamăn adică practis sa fiu tot, adică sa apar de doua ori la camera ca si mine si geamănul meu! Cum fac asta, cu ce aplicație?
De unde gasesti inspiratie pentru noi articole pentru blogul tau? [care este nucleul tau, motivatia] 10x.
oare imi poate spune cineva cat conteaza examenul de bacalaureat si examenele de la medicina dentara pentru admitere?
Intru in clasa a12- a si nu sunt sigura la ce facultate sa dau. Exista la UMF Iasi o specializare de balneokinetofizioterapie si recuperare medicala, cu durata de 3 ani, in cadrul facultatii de...? (mai mult)
Poate cineva să îmi spună cam cât de greu se intră la facultatea de drept a Universității din București? Informații gen câți au fost pe loc şi altele. Acord fundă celui mai serios și detaliat...? (mai mult)
Daca un contract de munca inceteaza in data de (de exemplu) 31, trebuie ca angajatul sa lucreze si in data de 31 sau data de 30 este ultima?
Am 18 ani si caut loc de munca part-time in Baia -Mare dupa ora 14:00 unde as putea gasi?
Buna, sunt intr- o situatie destul de dificila si nu stiu ce sa aleg. Anul acesta am terminat scoala de asistenti medicali (am ales aceasta scoala deoarece am intrat la medicina doar la taxa) si aveam...? (mai mult)
Ce joburi non-formale si interesante imi recomandati?
Am nevoie de părerea voastră și voi încerca să explic situația. Peste o săptămână o să mă întorc în Viena, acolo unde lucrez și unde am studiat de la 18 ani și ceva. Anul acesta...? (mai mult)
Salut, acum 2 săptămână m.a oprit o doamna pe strada cu ceva modeling, mă rog, am mers am platit 110 lei și a zis că mă sună că sa vin la o preselecție, țin să menționez că m.au luat...? (mai mult)
Am șanse să intru la anul la automatica in cadrul upb daca fac meditații la fizica intensiv anul ăsta?
Salut,terenul de la campina,poliție și cel de la Boldești,pompieri,unde se da proba de rezistenta, are 1km fix sau are 900 și ceva de metri?
Vreau să dau la Facultatea de Limbi Străine din București dar nu sunt sigură dacă să dau la filologie sau la traducere și interpretare. Vreau sa ajung traducător dar pe secția de traducere și...? (mai mult)
Buna, puteți sa ma ajutați cu ceva? Vreau si eu niste rime, va rog, mulțumesc!
Hei.Ar putea să mi spună cineva mai multe informații despre meseria de biolog marin?
Dacă urmez liceul militar dupa pot da la academia de poliție?
Buna, care este mai buna facultatea de arte, cea din Bucuresti sau cea din Cluj? Se merita sa urmez o facultate de arte?
Ma puteti ajuta va rog cu un vot pe linkul atasat? multumesc http://asistentapentrutrasniti.click.ro/asistente/fatma-listarov
caut si eu un loc de munca in strainatate ma poate cineva ajuta sau stie o firmă de recrutare serioasa care nu dau țape!
Buna Sunt studenta la jurnalism, in anul 2. Sunt interesata sa fac practica intr- o televiziune, dar nu stiu cum sa intru in contact cu cineva, sa trimit un mail si daca da, cum si cui ar trebui ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!