Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
caut si eu un loc de munca in strainatate ma poate cineva ajuta sau stie o firmă de recrutare serioasa care nu dau țape!
Buna Sunt studenta la jurnalism, in anul 2. Sunt interesata sa fac practica intr- o televiziune, dar nu stiu cum sa intru in contact cu cineva, sa trimit un mail si daca da, cum si cui ar trebui ...? (mai mult)
De ce simt nevoia de a face rau intr.un mod sadic anumitor persoane, de exemplu tremur cand imi imaginez asta facand aceste gesturi in imaginatia mea.
As vrea sa stiu exista posibilitatea sa urmezi academia de politie la Timisoara. Am inteles ca este una singura in tara, la Bucururesti, iar la Campina o scoala de subofiteri. Ei bine, eu sunt...? (mai mult)
Sunt in clasa a8a aproape mai am doua săptămâni pana încep scoala, si nu stiu la ce profil sa dau dupa (liceu) stai in județul Mehedinți pe aproape de Drobeta- Turnu Severin si pana acum ...? (mai mult)
Parere despre master protectia consumatorului. E un job de viitor, ce impune?
Ce inseamna numar real pozitiv distinct?
Dorinta mea este sa devin bucatar dupa terminarea liceului insa as dori sa stiu ce facultate mi-ati putea recomanda ce are o oarecare legatura cu acest domeniu?
ce parere aveti daca de exemplu, eu il angajez pe post de sofer, pe un fost coleg de liceu, adica imi este bun prieten, dar nu stiu daca merita sa il angajez. Voi ce parere aveti? Cu argumente...? (mai mult)
Stie cineva care e perioada de scolarizare la Scoala de subofiteri de jandarmi Falticeni? Am auzit ca s-au facut niste schimbari si acum se fac doar 9 luni, e adevarat?
Salutare TPU, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva... in RO unde as putea urma o facultate de stomatologie in Limba Germana? Dau funda :)
Daca am terminat o facultate, se ia in considerare doar in domeniul in care ai terminat facultatea sau si in alte domenii? Se tine cont ca am o diploma de studii superioare (aproape) oricunde as vrea ...? (mai mult)
Este cineva care a dat sau este la Facultatea de economie si administrarea afacerilor din Iasi sau cea din Bucuresti?
Vreau sa fac Q&A pe Youtube cine vrea sa lase intrebari
Am 17 ani, trec in clasa a 11- a si ma tot gandesc la ce facultate sa urmez.In ultima perioada m- am interesat de admiterea la SRI, insa nu gasesc modele de teste online, ca sa imi pot face o ...? (mai mult)
Profesorii din liceul teoretic dimitrie bolintineanu din Bucuresti sunt de treaba? Iei notele usor sau greu daca de exemplu nu stai si tocesti acasa tot ce predau? In materie de dotare, liceul cum e?
Sunt Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti si as vrea sa stiu cum e orarul de anul acesta? Se invata dupa amiaza eu fiind la siinte sociale? La ce ora trebuie sa fiu la deschidere cand...? (mai mult)
Salut prietenii! Am facut poza legitimatiei sefului meu pentru a nu- i mai cere legitimatia tot timpul cand am nevoie. el pe legitimatie are un cod de bare si nu imi citeste scanerul codul de bare din...? (mai mult)
In liceul teoretic dimitrie bolintineanu din Bucuresti ca echipe sportive de fete ce au?
Salutare. Cat mai este salariul unui soldat voluntar?
am si eu o intrebare, oare pot sa dau admitere la medicina dentara fara sa fac tehnica dentara?
Buna, imi puteti spune si mie unde da bacul in sesiunea de toamna 2017 elevii de la Colegiul de Muzica Dinu Lipatti Bucuresti? Multumesc!
Buna am și eu o problema... Anul asta ar trebui sa repet clasa a 9- a a treia oară, primul an l.am întrerupt pentru că am fost plecata in străinătate cu motive medicale iar al doilea an din cauza...? (mai mult)
Sunt clasa a x- a si doresc sa ma transfer de filologie la mate info. Faza e ca trebuie sa sustin niste diferente la informatica.Din ce ar trebui sa ma pregatesc? Subiectele sunt si grila? Ce grad...? (mai mult)
As dori sa știu mai multe informații despre Facultatea de științe militare, informații și ordine publica din cadrul Academiei forțelor terestre " Nicolae Bălcescu " Sibiu. Ce post voi ...? (mai mult)
Se gasesc la noi de cumparat jucarii de tip "squishy"? (De ex. firma I-BLOOM, "panda bun" etc.; jucarii din burete foarte moale, care revin foarte incep la forma initiala. Multumesc!
Hei! Sunt clasa a x- a si vreau sa ma transfer de la filologie la mate- info. Faza e ca trebuie sa sustin niste diferente la informatica. Din ce sr trebui sa ma pregatesc? Se da si grila? Ce grad de ...? (mai mult)
La profilul,, constructii, instalatii si lucrari publice" ce meserii poti face? La profilul,,agricultura" ce meserii poti face? La profilul,, arhitectura" ce meserii poti face?
La profilul,,comert" ce meserii poti urma? La profilul,, mecanic" ce meseri i poti urma? La profilul,, electromecanica" ce meserii poti urma?
Daca esti la stiinte sociale, ce meserii poti urma?
Cum e la stiinte sociale la liceu? Cat de grele sunt materiile la acest profil? E profil Real sau Uman? La bac e greu la stiinte sociale? Din ce se da bacul?
Stiu ca in trecut la proba de competente digitale trebuia doar sa te prezinti pentru a promova, pe diploma avand sa apara o liniuta in locul calificativului. Anul acesta am inteles ca trebuie sa...? (mai mult)
Ce job-uri poti sa ai dupa profilul UMANIST / Filologie? Ce parere aveti de Drept? Dar de Stiinte Politice?
Pot sa-mi gasesc un job pentru o luna? Credeti ca angajeaza cineva pentru o luna? M-am orientat la un supermarket, dar nu stiu daca ma vor angaja pentru o luna. Ce parere aveti?
In liceul teoretic dimitrie bolintineanu din Bucuresti ce echipe sportive sunt? Si e adevarat ca au piscina?
Am trecut clasa a 10 a. si vreau sa devin medic pe ambulanta. Ce ar trebui sa fac ..ca sa ajung?
Buna, am si eu o intrebare, cine ma lamureste primeste funda. Eu am fost la liceul tehnic energetic si am fost pe profilul automatizari- intensiv engleza, am fost pana in clasa a 10 al- 2 sem. Apoi...? (mai mult)
Am 14 ani si imi place foarte mult sa dansez si ce si ce chiar le am.As si slabi pentru a ajunge departe. Problema la mine este ca sunt foarte rusinoasa. Ce ziceti sa fac?
Urmeaza sa merg pe clasa a12- a si nu stiu ce sa fac mai departe, mereu am fost nehotarata. Mi- ar placea medicina pentru ca sunt genul de persoana care incurajeaza un stil de viata sanatos ...? (mai mult)
Am 17 ani si caut o fata de liceu care sa fie pasionata de domeniul tehnic, de preferat din Constanta! Mesaj pe privat pentru mai multe detalii.
Cât câștigi dacă ești inspector alimentar?
Buna TPU.Sunt in clasa a 10. a si inca nu stiu spre ce facultate sa ma indrept.Sunt profil mate- info intensiv, si sincer sa fiu am cateva idei, dar nu stiu care mi s- ar porivi, si la care sa ma duc zilnic...? (mai mult)
Salut, v-ati gasit pasiunea? Si daca da cum anume? Eu inca nu am gasit o, si acest fapt ma ingrijoreaza...
Din ce se da bacul la mate-info, in afara de mate la m1 care e cel mai greu din cate am auzit? Cum e la m1? Cat de greu e bacul la mate-info?
Am o intrebare. La scoala sanitara postliceala din ce se da admiterea? Pe site spune "Ocuparea locurilor se va face in ordinea inscrierilor, in limita celor 90 locuri de Asistent medical generalist."...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci sa lucrezi la o firma de securitate? Se poate face chestia asta si temporar sau part-time?
Anul viitor am de dat admiterea la politie si imi doresc sa intru foarte mult, doar ca mama mea ma descurajeaza constant. Imi tot spune ca nu sunt suficient de buna la sport desi din septembrie voi incepe...? (mai mult)
Jandarmerie vs Politie. In sensul: -diferenta de salariu -program -diferenta intre studiile necesare Daca doriti sa adaugati ceva va invit cu mare drag
Ce se practica in liceul TEORETIC SPIRU HARET?
Master pentru protectia consumatorului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?