Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 27 Februarie 2025 sunt:
Ce credeti ca este mai bine sa devin politist sau avocat? Ce inaltime iti trebuie la politie la fete? Dac dau la stiinte sociale la liceu ce pot sa devin? Sau daca dau la filologie ce pot sa devin? ...? (mai mult)
am terminat liceul tehnician in activitati de comert. Unde pot lucra in ce domeniu cu aceasta diplomo?
Ce master trebuie sa urmez ca sa lucrez la protectia consumatorului? sunt anul 3 la facultate de ingineria produselor alimentare si as dori pana atunci sa fac ceva curs sau internship daca sunt.
Buna ziua daca esti angajat cu 4 ore cat plateste la stat angajatorul?
Am trecut clasa a 8- a si as vrea sa ma înscriu la liceul militar Dimitrie Cantemir Breaza. Unde trebuie sa ma înscriu? Am inteles ca exista un sediu in București dar nu stiu exact unde. Vreau...? (mai mult)
Cine stie daca se vor face incadrari directe la politie,jandarmerie si pompieri anul acesta? Am cautat pe site dar nu gasesc nimic, daca stie cineva ceva va rog sa imi spuneti.Va multumesc!
Cat este salariul minim pe economie in Italia, Franta si Germania, Rusia, etc? Un top 10 ma poate ajuta.
Care e diferența dintre colgiu și centrul de excelență? Pot socoti centrul de excelență ca un colegiu?
Nu stiu ce sa aleg intre Caltculatoare si Tehnologia Informatiei sau Inginerie Sistemelor (de la automatica si calculatoare UPB). Ce profesie pot avea de la fiecare? Presupun ca software engineer...? (mai mult)
Deci cum pot să creez și eu cum ar fi la jocul Transformice sa trimiti mesaj la 1259 cu PASS iar lor le vin banii. Aș vrea să creez și eu așa ca lumea să trimită și eu să pot face bani mă poate...? (mai mult)
E bun lucrul la salubritate?
Ce-as putea sa fac dupa ce termin facultatea de istorie si geografie?
Hey guys... O fata din Harghita mi- a trimis o scrisoare (pentru ziua mea ) prin Posta Romană miercuri dimineața la ora 9.Imi puteți spune cam câte zile durează / sau dacă poate ajunge cam mâine...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb daca este ok sa mergi la o facultate de AGRICULTURA, adica la cea de la Bucuresti la Facultatea de Agronomie si Medicina din Bucuresti, vreau sa stiu daca este o facultate...? (mai mult)
Care e cel mai bun program pentru crearea de circuite electrice pe care sa le pot testa apoi. Imi trebuie ceve de genu cum e codeblocks pentru C++?
Trec clasa a9-a la stiintele naturii si nu stiu ce fel de biologie, matematica, romana, fizica sau chimie voi face... Imi puteti spune cum va fi clasa a 9-a? Multumesc
De unde pot sa iau si eu un model pentru o referinta de comportament(corectitudine, /declaratie pedagogica, dracu stie cum se numeste)? Imi trebuie pentru academia militara. E ceva care zice cum se comporta...? (mai mult)
Sunt in clasa a 9 a, profil Stiintele Naturii si ma gandesc sa dau la Academia tehnica militara, unde se cere fizica la examenul de admitere. Problema este ca nu prea ma pricep la fizica, dar...? (mai mult)
Vreau să fiu actriță.Cum pot să fiu? Stau în Londra cam de 2 ani.Cineva cu un sfat.
Hei! Intrebarea asta o sa fie putin copilaroasa, dar mi- a trecut prin cap si chiar sunt curioasa. Cei ce o sa vor sa faca glume pe seama intrebarii mele, va rog, nu comentati. Ce studii ar tebui sa...? (mai mult)
Sunt o fată din Anglia.Stau de o vreme aici dar n- am învățat limba încă și visul meu e să devin actriță dar nu știu cum și nu știu cum să- mi conving mama să mă dea la cursuri de...? (mai mult)
Am 18 ani si ma sunt interesat de un loc de munca in armata. Mi se tot spune ca de la 1 ianuarie 2017 se fac recrutari sau nu stiu exact ce in armata, si nu este obligatoriu bacalaureatul. Stiti...? (mai mult)
Cum si ce ar trebui sa spun cel mai important la un interviu pentru un post de dispecer la o firma de transport?
Stie cineva cum se calculeaza punctajul pentru SGP? Am fost la Breaza azi sa dau probele si le- am luat. Pe adeverinta am asa: Psiho: 3.42 / sport: 3.25. Acolo mi- au spus ca am 10 puncte si ceva in total....? (mai mult)
Stie cineva o facultate, postliceala sau curs pentru a lua diploma de detectiv particular? Era UCECOM, dar anul viitor se scoate specializarea si altundeva nu mai stiu unde pot face aceasta specializare....? (mai mult)
Unde se dau gaurii in ureche in Targoviste imi poate spune cineva?
am nevoie de cateva subiecte de admitere la UTM sectiunea informatica din anii anteriori. Funda :) (Fara comentarii de genu' eu de ce nu caut sau cu link- uri la pagina principala de la UTM) ...? (mai mult)
După terminarea Facultății de Farmacie (din Cluj), pot profesa ca farmacist. Întrebarea mea este: are rost să fac și masteratul? Durata studiilor este de numai un an, ceea ce nu este...? (mai mult)
Care ar fi diferenta dintre specializarea kinetoterapie de la facultatea de educatie fizica, si balneo- fizio- kinetoterapie de la facultatea de medicina? Care ar fi avantaje/dezavantaje, pe care mi- ...? (mai mult)
Voua cum vi s- ar parea corect sa se calculeze salariul pentru a afla cat câștigi intr- o zi? Exemplu: suma 2000 lei împărțit la câte zile are o luna sau cate zile se lucreaza...? (mai mult)
Castiga bine un SGP la Politia Militara si merita? Poti avansa in grade daca esti la Politia militara? As dori un raspuns cat mai amanuntit. Multumesc anticipat.
Hei, este cineva care a dat BAC-ul la biologie vegetala si animala? As avea nevoie de niste poze la caiete acolo unde au fost rezolvate problemele pentru BAC va rog frumooooos
Aş dori sa ştiu dacă am refuzat căminul la înscriere la licenţă în primul an la uaic as putea face o cerere pentru cămin măcar din anul 2?
Cine imi recomanda un job la distanta, de acasa, ceva fara experienta anterioara?
Poți da la ASE la Cobernetica chiar dacă termini pe Filologie?
Voi cum faceti fata problemelor de la serviciu? Ce modalitati folositi ca sa uitati de ele? Si cum faceti sa rezistati la un job chiar daca aveti impresia ca nu va pricepeti de nici o culoare la el, oricat...? (mai mult)
Imi puteti spune ce discipline voi avea in clasa a 10 la profilul uman? Mentionez ca sunt din Republica Moldova.
Credeti ca este important la politie sa ai o dantura perfecta? Ce inaltime trebuie sa ai la fete?
O să am un mesaj puțin mai lung, dar am neapărata nevoie de niste sfaturi(dau funda). În primul rând, trec în clasa a 9- a la un colegiu foarte bun din județ (locul2) la profilul ...? (mai mult)
In septembrie trec in clasa a 12, sunt la filologie, si as vrea sa dau la Academia Nationala de informatii Mihai Viteazu din Bucuresti. Din mai multe locuri am aflat, ca salariul este unu la...? (mai mult)
Cum pot sa șterg o întrebare care am pus-o?!
Salut, am 20 de ani si am trecut anul 3 la cadastru(sau urmeaza daca iau sesiunea de toamna) dar vreau sa renunt la asta deoarece am fost fortat de familie sa merg aici. Acum as vrea sa urmez ceea ce ...? (mai mult)
Buna :) Vreau sa intreb cum devii profesor in Romania? Locuiesc in Uk si doresc sa ma intorc in Romania dupa licenta sau master sa predau intr o scoala generala/liceu. Stie cineva care este...? (mai mult)
Dau FUNDA celui care ma ajuta sa gasesc un job online adica de acasa din care pot sa castig ceva bani.
Un elev care a fost la profil tehnic in liceu poate face fata la politehnica? Nu la calculatoare,la elecric, energetica etc?
Buna, TPU! As dori sa stiu ce materii se fac in clasa a 6
Vreau să devin critic de moda si am întrebări: 1. Trebuie sa urmez facultatea de arte domeniul moda? 2. Trebuie să fiu talentat la desen? Pt ca nu ma pricep deloc la desenat. 3. Cu ce medie se intra...? (mai mult)
Am o intrebare, am fost acceptat la facultatea UBB cluj, dar vreau sa ma inscriu in toamna la o alta facultate din Iasi. Se poate cere diploma de bac ca sa pot face o copie legalizata fara sa mi pierd...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am 15 ani si mi- as dori sa devin psiholog. V- as fi foarte recunoscatoare daca mi- ati spune ce trebuie sa invat in liceu, ca mai apoi sa dau la facultatea de psihologie. Ofer funda...? (mai mult)
Ce ati alege dintre asistent balneofiziokinetoterapeut si asistent farmacist? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului