De ce unii sunt saraci, altii bogati?
Cum e posibil ca celebrirtatile au mostenit si talentul,dar si problemele, de la parinti?
Bună ziua îmi puteti da va rog un subiect de olimpiada la matematica pentru clasa a6a? Mulțumesc
Hai salut bănuiesc că o știti pe Iulia cea care prezintă pe YouTube Viața cu Iulia, și care da sfaturi, știe cineva care este numele ei complet?
Aș avea nevoie de ajutor cu niște informații. Eu am terminat facultatea de informatică anul ăsta și urmează să fac master pe același domeniu. Îl fac deoarece am mers pe el și nu...? (mai mult)
La ce facultate de la Babeș-Bolyai ar trebui să mă duc pentru a avea un viitor cât de cât bun financiar, perfect de bun neputându-se în această țară?
Pot sa ajung fotbalist profesionist daca imi fuge un ochi si am miopie?
Vreau sa stiu tot ce se poate despre meseria de detectiv criminalist. De la ce liceu/studii trebuie sa fac pana la ce înseamnă, ce se câștiga.
Buna TPU... ma gandesc intens la viitorul meu, ce sa fac, spre ce job sa ma indrept.Mi- ar placea sa ma bag in armata, imi da un sentiment de bucurie, e acel ceva din stomac, mi- ar placea sa pot sa ...? (mai mult)
Care dintre aceste meserii este cea mai banoasa: meseria de coafor- frizer, meseria de manichiurist sau meseria de pedichiurist? Care dintre aceste meserii este mai banoasa? Si care meserie este...? (mai mult)
Daca ești bun la ceva, Dar nu poți trăi din acel ceva, ce rost mai are viața? Daca muncesti că să trăiești, și nu invers. Am discutat cu câteva persoane care mi- au zis că Și- ar fi...? (mai mult)
Daca dau la specialitatea turism atunci cape poate fi apogeul carierei? Unde pot lucra in afara la receptia unui hotel?
Vreau sa dau la facultatea de automatica si calculatoare in cadrul politehnicii București si am niste intrebari. In primul rand am terminat clasa a 12- a deja si am intrat la inginerie medicala...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o problema mai delicata legata de facultatea la care vreau sa ma duc, asa ca am nevoie de ceva ajutor de la voi. Sunt intr- a 11- a si imi place mult biologia, asa ca doresc sa urmez ...? (mai mult)
Buna, dragilor! Am o nelamurire.Trec clasa a 12- a si ma aflu in situatia oricarui elev care e in ultimul an si nu are nici un plan de viitor.Am idei, dar parca nici una nu ma atrage, incat sa imi doresc...? (mai mult)
Este cineva de la Facultatea de farmacie din Timisoara Victor Babes? As vrea tare mult niste sfaturi daca se poate Sunt pe profil uman si imi place biologia, dar nu ma mut la bio- chimie ca e multa matematica...? (mai mult)
La ce se lucră cel mai ușor în agricultură în Germania?
Credeti ca merita sa fac Facultatea de Resurse Umane (ma gandeam sa merg la cea din cadrul ASE, dar stiu ca exista specializarea si la Facultatea de Sociologie)? Mi- as dori foarte mult sa lucrez...? (mai mult)
Din ce se da bacul la stiinte sociale? Cat de greu e la bac la acest profil?
Ce parere aveti de Notele de la Admitere?(Academia Al, Cuza)Sunt socat de ce am vazut, daca se intra cu media 3 la politie
Pot intra la o facultate de drep/limbi daca am urmat profilul la liceu de stiinte ale naturii?
Cum e cu matematica la stiinte sociale? Cate ore faci pe saptamana(in clasa a9-a ma intereseaza cel mai mult)? E foarte greu? Si e adevarat ca faci matematica pana in clasa a10a-a11a?
In ce consta proba de la academia militara/facultatea de armata? Ce trebuie sa faci si cate?
Sall tuturor! As avea o intrebare.un sfat mai exact Sunt a 12..si ma gandesc ce facultate as vrea sa fac..sunt la un liceu care e specializat pe alimentatie si tursim. facem si economie, dar mai putin.dar...? (mai mult)
După ce termin școala profesională și m-a înscriu la seral cu frecventa redusă, pot sa dau bacul?
Stie cineva daca exista in Iasi cursuri pentru jobul de stewardesa(insotitor de bord)? :)
Am dat probele sportive pentru armată si la final am avut punctajul 12, 08. Credeți că sunt șanse sa fiu repartizat cu acest punctaj?
Dintre meseria de medic generalist (de familie) și contabil pe care ati alege-o? Și de ce? Care e mai profitabila și mai buna?
Se merita sa dau categoriile C+E si sa devin pe sofer pe TIR? Vreau sa mentinez ca iubesc soferia si in alte domenii nu ma regasesc.
Dacă m-as inscrie la liceul sportiv, as iesi profesor de sport sau fotbalist? Vă rog mult sa imi răspundeti!
Ce puteti spune despre facultatile de armata? Daca puteti va rog sa imi ziceti de cele din Bucuresti sau/si cele care sunt aproape de Bucuresti. Si daca imi puteti da cateva exemple de facultati. Multumesc...? (mai mult)
Daca sunt la stiinte sociale la liceu, iar apoi la facultate vreau la armata cum se numesc facultatile pentru armata? E una prin Bucuresti si unde? Daca vrei sa faci facultatea de armata, dar sa lucrezi...? (mai mult)
ce facultate as putea sa urmez dupa liceu? precizez ca nu le am cu mate.dar vreau o facultate care pe viitoe sa mi aduca profit mare si o cariera stralucita..nu muncesc eu pentru 18 milioanr sau ...? (mai mult)
Toti chirurgii ( stagiari) care intra pentru prima oara in sala de operatie și vad sânge, leșină?
Vreau sa ma mut in Anglia si am cateva intrebari. Am 17 ani. Mai pot sa ma inscriu la liceu? Daca nu, vreau sa stiu unde ma pot inscrie pentru a face studii. Se merita sa ma mut acum sau ...? (mai mult)
As dori sa stiu ce meserii pot avea in urma Facultatii de Asistenta Sociala si Sociologie? Daca ati putea sa-mi recomandati si alte facultati frumoase, si nu chiar grele...
Buna TPU as dori sa ma duc la Politehnica in cluj la electric sau ceva de genul, eu sunt la profil tehnic matematica m2 este destula? Chiar vreau sa pot face facultatea. Este grea? Matematica m2 la care...? (mai mult)
Am fost acceptat într-un colegiu și pe parcursul anilor voi sta la cămin. Vă rog să-mi spuneți ce să-mi iau cu mine pentru cămin.
Cat castiga meserias care stie sa repare frigidere si aparate de climatizare?
Daca termin academia de jandarmi la 21 de ani si plec in Anglia sa lucrez in alt domeniu cand ma intorc in tara la 25 de ani ma pot face jandarm direct?
La Academia de Politie sunt mai multe ramuri de exemplu Facultatea de Politie, jandarmi etc. Poti da examen doar la una din ele? Stiu ca tematica e la fel la Facultatea de Politie, Jandarmi si Politie...? (mai mult)
Credeti ca facultatea de Business e buna? Ce pot sa ma fac dupa ce voi absolvi facultatea aceasta? Ce se preda acolo? Dau FUNDA pentru cel mai detaliat si folositor raspuns
Imi puteti spune va rog cat este taxa la tehnica medicala la UTM?
În ce constă meseria de medic de familie? Detaliat, va rog. Funda
Care este salariu unui sef mecanic pe o nava? cam cat poate castiga maxim si unde? adica pe petrolier/croaziera etc
De ceva timp ma gândesc sa îmi deschid o pagina pe insta dar nu știu cu ce tema, as vrea sa fie ceva mai special, sper ca ma puteți ajuta!
Cum pot afla cati ani de vechime am?
Va rog frumos daca stiti numele unei institutii care ofera certificate TESOL (pentru predarea limbii engleze pentru straini) sa- mi scrieti numele institutiei si mai ales website- ul acesteia. Daca ...? (mai mult)
Am 18 ani si am terminat liceul si am luat si bac- ul si as vrea sa- mi caut un loc de munca si nu stiu cum sa procedez si cu un salariu de peste 12 milioane ca vreau strang niste bani in cont...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc o moasa pentru viitorul meu copil? Am fost mosita de matusa mea dar nu cred ca mai vrea sa fie moasa desi are experienta si stie extrem de multe despre ingrijirea bebelusilor.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!