Caut persoana pentru redactarea de articole online in domeniul fashion. Stiti pe cineva interesat?
Am terminat facultatea de matematica- informatica si nu prea am invatat multe decat chestiile de baza in programare pentru ca atat se face dar as vrea sa invat mai bine si sa aprofundez. Stie cineva...? (mai mult)
Heii! Am si eu nevoie de ajutor, as vrea sa devin actrita, nu neaparat in filme, vreau in reclame sau in alte chestii... Am auzit de ceva castingtv.ro care te poate ajuta, dar nu sunt sigura adica ...? (mai mult)
Salutare grup, Daca vrei sa inchiriezi o frizerie echipata, pe langa contractul intre mine si proprietar imi mai trebuie ceva autorizatie sau alt gen de act(referitor la locatie, nu meserie)? Daca inchiriez...? (mai mult)
Cat Bani poti face ca Barman? si care sunt cele mai Importante Baruri care te platesc cel mai mult? si e cineva aici Barman sau a fost Barman sa imi spuna unde sa gasesc un Bar care te accepta fara experienta,...? (mai mult)
Trec in clasa a 7- a si sunt hotarat sa ma fac medic. Vreau să imi răspundeți la niste întrebări: 1) Cum se intra la Facultatea de Medicina si Farmacie din Iasi? E greu examenul? 2)...? (mai mult)
Care este diferenta dintre un colegiu si un liceu?
daca fac un an la medicina dentara, ma pot transfera la medicina generala as vrea sa stiu ce am de facut in legatura cu aceasta realizare de preferat umf Iasi
Eu termin scoala la 19 ani si si anul asta intru in 11 si cand termin clasa 11 am deja 18 ani si am zis in gandu meu sa fac clasa 12 la saral si sa ma irolez in armata. Parinti mie s- au despartit...? (mai mult)
Buna am.si eu o intrebare.......Pentru meseria de " Bucatar Sef "trebuie diploma de" Bac"?
Anul acesta am fost admisa la liceul militar si vreau sa stiu daca ma pot descurca un un iphone 7plus( daca intra in buzunar...etc)?
Buna seara TPU ` O intrebare doar pentru persoanele care lucra in domeniul de barman / ospatar si care cunoaste in mare parte amndoua joburi in mare, Vreau sa stiu care dintre ele sunt mai bine platite...? (mai mult)
Cei din liceul bolintineanu din Bucuresti, au echipa de dans sau majorete? Daca da, ai cumva si un site sau canal de Youtube? Daca da il puteti da va rog. Multumesc anticipat
Am o intrebare daca sunteti la inceput de drum din punct de vedere a carierei aveti scoala medie intr- un domeniu care nu va ajuta ce a- ti face prin ce munca v- ati incepe cariera? Ce job ar...? (mai mult)
Sunt clasa a 10- a si dupa ce termin liceul as vrea sa optez pentru o cariera in ministerul apararii insa dupa aceea as dori sa plec in strainatate. Vreau sa imi raspundeti la cateva intrebari: ...? (mai mult)
Daca termin ingineria pot deveni programator? Sau lucrator in IT?
Daca termin scoala de subofiter de pompieri iar apoi termin o facultate pot sa gasesc un post ca ofiter? Daca este posibil, sunt anumite criteri de respectat( de exemplu ce facultate trebuie terminata...? (mai mult)
Care este diferența dintre un tehnician radiologie si imagistica si un asistent radiologie si imagistica?(dacă nu există deosebiri de ce mai există prima categorie), este o meserie bănoasă si de...? (mai mult)
Care este diferența dintre un tehnician radiologie si imagistica si un asistent radiologie si imagistica(dacă nu există nici o diferență de ce mai există prima specializare), este o meserie bănoasă...? (mai mult)
Am o întrebare! Mai ales dacă sunt persoane care au cunoștințe în acest domeniu mai bine! Ca să devin bucătar ce abilități trebuie să am? Dar pentru chelner? Va mulțumesc!
Ce studii trebuie sa fac sa devin profesor de limba romana sau profesor universitar?
As avea si eu o intrebare legata de VIAJOB, daca a plecat cineva prin aceasta firma si daca este ok.
Pot sa fac liceul si paralel sa ma inscriu la o scoala de fotbal?
Caut si eu o facultate de medicina sau o ramura a ei care sa primeasca absolventi fara diploma de BAC.
Pot sa ma transfer dupa un an de studiu la un liceu tehnic la unul teoretic? Care este procedura?
Acum putin timp mi- a venit ideea ca mi- ar placea sa fiu actrita, insa nu stiu daca sunt talentata, pentru ca nu m- am implicat in vreo activitate ce tine de actorie pana acum. Tot ce am observat...? (mai mult)
Hey, TPU! Am fost admisă la un Colegiu Economic și nu- s prea sigură că asta e ceea ce vreau să fac în viață, deși mama și sora îmi spun că e foarte avantajos dacă voi avea studii economice....? (mai mult)
Cum pot sa ajung un Vanator de munte? Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa am, ce probe se dau, ce studii se cer, etc.
A incercat cineva Motorul de Cautare pentru Job-uri Indeed? este bine sa cauti Job-uri acolo? este Site-ul de incredere? si a luat cineva un Job de acolo?
Trec in clasa a 12- a ( pe profil mate fizica) si inca nu stiu ce sa aleg dintre urmatoarele facultati: cibernetica, pe informatica economica, inginerie medicala ( politehnica) sau robotica...? (mai mult)
Am 18 ani și vreau sa am o cariera în dans și nu știu ce sa fac pentru asta. Niște sfaturi va rog.
As dori sa dau la facultatea de limbi străine. Ce specializări mi-ați sugera; care sunt cele mai căutate limbi?
Daca sunt pe profilul Industrie alimentara pot sa lucrez si fara bac, si daca da ce joburi sunt?
Credeți că la facultatea de limbi străine voi putea urma si alte cursuri pe lângă cele 2 specializări? Adică, voi putea studia si alte limbi secundare? Mulțumesc!
Bună.Ce ați alege dintre Economie și Afaceri Internaționale și Finanțe-Bănci?
Salut. As avea si eu o intrebare pentru cei care cunosc/ au pe cineva care cunosc detalii. Doresc sa ma inscriu la una din trupele speciale din tara (SIAS, DPIR, SPIR, etc) dupa ce termin...? (mai mult)
Cu ce se ocupa mai exact cei ce termina pe specialitatea,, razboi electronic,,(mapn)?
Pe ce tasta apas ca sa dezactivez vocea din minecraft? cand scriu ceva pe chat vorbeste.
Tot ma gandeam sa lucrez la Job-uri Part Time, ca sa fac rost de mai multi Bani. care sunt cele mai Profitabile Job-uri Part Time? dati-mi o Lista, dau Funda!
Chiar poti sa lucrezi acasa? am 20 de Ani. stau mai mult acasa decat afara, si tot am cautat de lucrat acasa. imi este frica sa fiu tepuit, chiar exista surse de luat Job-uri de lucrat acasa?
Stie cineva cat de adevarata este aceasta firma Fdd 47 Fashion Concept srl este o firma care are modele si iti cauta ei companii pentru a prezenta haine (mie mi s- a spus ca voi lucra cu H&M peste...? (mai mult)
Ce se intampla la reuniunile bobocilor de la liceu?
Cum se calculeaza media de admitere la Facultatea de Politie?
Am o întrebare legata de Academia Fortelor Aeriene Henri Coandă. Daca termini specializarea controlor trafic aerian poti lucra intr- un aeroport ca si controlor de trafic aerian civil. Pe site.ul facultății...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc o lista cu cursurile de calificare in Hairstyling pentru Constanta? Sau imi puteti recomanda voi va rog cele mai bune cunoscute
Salut. O sa merg la un interviu și vreau să mă angajez doar pentru 2 luni pentru că încep facultatea. Sa ii spun angajatorului că vreau sa lucrez doar 2 luni sau sa nu ii spun nimic și după2 ...? (mai mult)
Hei TPU, am intrat la Facultatea de drept din cadrul UBB Cluj.As putea sa ma transfer la bucurești(tot la o facultate de stat) la drept din semestrul al doilea sau doar din anul 2? Care ar fi criterile...? (mai mult)
Buna,TPU! Îmi spuneţi şi mie daca există licee de poliţie în România, adică după ce termin opt clase să dau la un liceu de poliţie?
Buna exista profilul electrica medicala in Cluj? La politehnica, profilul electric contine asa ceva? Nu imi dati site ca am intrat si nu scrie nimic am auzit un student de acolo.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?