Daca sunt la un profil tehnic pot da mai departe la posliceala? Sau daca sunt la filo sau la stiinte sociale pot da mai departe la posliceala?
Cat Bani poti face ca Sofer de Limuzina? eu din cate stiu Limuzinele sunt cam scumpe si sunt folosite de Bogati, sau la Evenimente Speciale. chiar poti sa castigi mult din asta?
Care este diferența dintre hairstylist si frizer?
Sunt studentă pe Limbi străine Engleză și Franceză, anul următor termin și o sa merg și la master, dar vreau să mai fac o facultate. Mă gândeam să fie o Inginerie și am ales Ing Economică...? (mai mult)
Vreau sa dau la Academia de Politie de Frontiera si vreau sa stiu exact ce voi lucra dupa aceea!?
Ce inaltime trebuie sa ai pentru Academia de Politie? De asemenea,de unde iesi cu un salariu mai mare? De la jandarmi, frontiera sau de la Academie?
Salut, TPU. Am si eu o intrebare, as dori sa pozez intr- o reclama, de fapt pentru o revista, niste haine, stiti ce vreau sa spun. Dar nu stiu cum sa fac asta, sa aflu unde as putea merge? Imi puteti...? (mai mult)
Ce presupune meseria de economist? Ce trebuie sa faci, ce programe trebuie sa cunosti? In ce consta interviul? Daca se poate o persoana care practica aceasta meserie sa imi dea mai multe detalii,...? (mai mult)
Salut TPU Ce salariu primeste un pilot roman in Romania? Si la ce companie. Daca puteti sa faceti lista cu mai multe companii, unde sa scrieti salariu pilot si salariu co- pilot as fi recunoscator. ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar cartile de istorie pentru admiterea la Academia de Politie. In regulamentul de admitere 2017 sunt enuntate toate manualele cu anul de publicatie 2007, insa majoritatea pentru a ...? (mai mult)
A inceput oferta de scoala la METRO?
Vreau sa stiu daca stie cineva câteva replici de ospatar.Gen "permiteți-mi sa va servesc". Dau funda
Buna,ce poti sa faci dupa ce termini seralul? Mi-a spus cineva ca nu prea esti bagat in seama daca termini seralul chiar daca ai luat si bacul, nu stiu ce sa cred.
Aș vrea să dau la Academia de Poliție anul viitor doar că am o problemă. Tatăl meu biologic este bolnav neurologic(este nebun), nu mai stau cu el de la vârsta de 5 ani de zile. Aveți idee, mă...? (mai mult)
Salutari fratilor, pe 25 iulie a trebuit sa merg undeva anume sa- mi dau comanda de uniforma cu emblema liceului si eu pentru ca is prost n- am fost. Oare pot sa- mi mai imi iau uniforma? dau fundita ...? (mai mult)
Academia de politie este recunoscuta si in alte tari in afara de Romania?
ma gandesc sa intru in Cariera de Figurant, si ma intrebam daca ai nevoie de Buletin sau alte Acte ca sa fii Figurant in Reclame sau Emisiuni? dau Funda!
Ce devin dupa absolvirea facultatii de energetica? si cele salariu voi avea la inceput si dupa 5 ani de experienta?
Cu ce se ocupa un asistent social care termina Facultatea de Teologie Ortodoxa si care ar fi salariul aproximativ pe care il primeste acesta?
Bună ziua. Am niste întrebări legate de facultatea de medicina (in special Carol Davila). Este adevărat ca în calitate de medic/student la medicină îți ramane foarte putin timp liber (ma terifiaza...? (mai mult)
Este cineva din Cluj?
Cât castiga un astronom in strainatate lunar? Vreau un numar.
Salut, am si eu o intrebare. De mic imi doream o cariera militară, doar ca părinții nu ma lasa (pe undeva ii inteleg, dar na). In fine, in generală m- a atras destul de mult biologia, la care...? (mai mult)
Am nevoie de sfatul vostru...de ceva timp ma gandesc ce facultate/domeniu ar trebui sa urmez.Am 10 aproape la toate materiile, dar cea la care invat din pura placere ar fi engleza. Ma descurc bine...? (mai mult)
Am 12 ani, ma pricem la desen, inca sunt la inceput. Vreau sa ma fac arhitect dar sunt cam praf la matematica, putin cam mult si voiam sa intreb, trebuie sa fii de 10 ca sa ajungi arhitect?
Unde trec politisti comisia medicala?
Ce fel de meserii as putea avea daca mi place mult arta?
Salut.Eu doresc sa devin actrita si as vrea sa fac studii in America.Ce pasi trebuie sa urmez? Sau mai bine sa invat la liceu in Chisinau sau la Colegiu in Romania? Va rog, vreau pareri.Multumesc!
Doresc si eu un review despre scoala Mark Twain din Bucuresti. Multumesc!
Cum se foloseste pe YouTube live-ul normal? Nu cel pe hangouts? Imi trebuie OBS? Ca am un canal de Youtube si abonatii cer asta.
Ce facultate ar trebui sa termin ca devin nutritionist? Dar kinetoterapeut?
Cum este sa fii receptioner marfa la un hipermarket? am fost la un interviu si mi s-a propus aceasta functie, hipermarketul este Cora.
Se merita sa fac facultatea de medicină in străinătate? Dacă da unde? Cele din străinătate sunt cu mult mai bune decat cea din Bucuresti?
La facultatea de medicina veterinara se face multa chimie?
Vreau sa ma angajez in domeiul Politiei, fie ea Locala sau de Frontiera. Eu sunt absolvent de liceu cu BAC luat si vreau sa stiu daca ma pot angaja direct in domeniu fara sa mai fie nevoie de...? (mai mult)
Salut Pentru cei care lucrează în Belgia, îmi puteți spune tot ce ar putea să mă ajute înainte să ajung acolo?
As putea sa lucrez in Germania/Lichtenstein/Elvetia/Austria neștiind foarte bine germană, dar in schimb fiind as la engleza?
De curand am acceptat un internship, pe o perioada de 6 luni, ceea ce inseamna ca voi avea si facultatea si jobul, in paralel. Mentionez ca sunt la Finante Banci, la zi, anul 2. Credeti...? (mai mult)
Pentru avocatura este mai buna filologia sau stiintele sociale?
Ce părere aveți despre Relații Economice Internaționale, specializarea Economie și Afaceri Internaționale? Ce ați alege dintre Economie și Afaceri Internaționale și Finanțe- Bănci? ...? (mai mult)
Salut, Am citit aici https://www.agentiakgb.ro/ ca detectivii particulari pot obtine aceasta calitate daca au studii juridice. Stie cineva si alte conditii? Multumesc anticipat!
Dacă fac Facultatea de Psihologie in România,pot lucra in afara granitelor țării, în acest domeniu?
Cine stie cat castiga un sofer de tir in tara?
Cum aflu dacă sunt angajat cu carte muncă?
Am vazut ca anul acesta au implementat o facultate noua la Academia Fortelor Terestre Facultatea de stiinte economice si administrative si o sa aiba domeniul de licenta contabilitate. Ce este diferit fata...? (mai mult)
Salut, care este diferenta dintre stiinte militare si contabilitate la Academia fortelor terestre? La amandoua se da examenul din matematica fata de stiinte administrative unde se da romana.
Ce trebuie sa invat pentru admiterea la Facultatea de Drept din Bucuresti?
Colegiul tehnic de comunicatii Nicolae Vasilescu Karpen:va rog opinii de inauntru,detalii,sugestii... orice, multumesc anticipat!
As vrea sa stiu: Ce meserie pot urma dupa terminarea Facultatii de Design interior? Cat dureaza cursurile? Cat trebuie sa obtin la bac? Multumesc!
Stie cineva o firma de plecare in Germania?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!