Imi puteți da informații cu privire la facultatea de Radiologie si imagistica?(daca e o facultate Ok si merita s ai faci, cam ce faci in mare dupa ce termini, salar, cam cat de certuri sunt pe piața...? (mai mult)
Stie cineva o FIRMA de plecare la o fabrica in Germania? De preferat de dulciuri(Firma nu un site cu joburi cu nume cu tot)
Am nevoie de un mic ajutor: Vreau neaparat, sa discut cu un regizor de film! Vreau sa va intreb daca stiti cumva contul vreun- ui regizor...pe orice site? Vreau sa discut cu cineva care...? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca vreau sa devin avocata ce liceu ar trebui sa urmez? Horia closca si crisan este bun? Pe ce se bazeaza?
Am fost admis anul acesta la Inginerie Medicala in cadrul politehnicii București si am cateva intrebari. Care este salariul minim/mediu/maxim al unui iginer medical? Ce se face in fiecare an de...? (mai mult)
salariile bugetarilor sunt la fel în toată țara?
Daca dau la un liceu militar, pot sa intru la medicina?
Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu niste informatii despre Universitatea Petre Andrei din Iasi, sectia economie? - Ultima medie de admitere - cum este cotata aceasta facultate...? (mai mult)
Buna ziua Stiu ca e cam tarziu pentru inscrieri la facultate dar optez pentru a ma inscrie in sesiunea din toamna si sunt foarte derutat in legatura la ce m- as putea inscrie. Am luat bacul cu media 7.41. ...? (mai mult)
Este cineva care face voluntariat ca asistent medical in Spitalul Judetean Suceava si ar putea sa imi raspunda la cateva intrebari?
1. Cate ore pe zi lucreaza un politist, de obicei? 2. Numarul orelor de lucru poate sa difere in functie de, sa zicem, perioada anului? De exemplu: un politist ar putea lucra mai mult Vara si mai putin...? (mai mult)
Eu am o idee vreau sa imi fac livada de nuci ce fel de inginer trebuie sa fiu si ce facultate trebuie sa fac daca puteti sa ma ajutati si sa imi dati cateva indicati. Adica vreau sa fiu inginer sa muncesc...? (mai mult)
As avea un gand de a ma muta in Bucuresti, nu e problema de bani, ce ziceti?
Ce trebuie sa fac ca sa devin regizor?
Hey! As avea o intrebare legata de urmarea unui serviciu in intermediul armatei... Am intrat pe a 9- a si dupa ce termin liceul as vrea sa ma angajez la armata, fara sa mai urmez academia. Mi- ati putea...? (mai mult)
Relații Economice Internaționale, specializarea Economie și Afaceri Internaționale sau Finanțe-bănci?
Stie cineva cand o sa fie urmatoarea inscriere pentru loteria vizelor? Si pentru ce perioada are loc extragerea? Doar cunoscatorii, multumesc!
Cât câștigă un psiholog?
Cum e mai bine sa fii inalta sau scunda?
Ce credeti? Ce profil ar fi mai bun? Filologie sau pedagogie. As vrea vrea sa vad si diferentele dintre ele. Dau funda
Dacă mai sunt locuri libere la taxă, acestea se pot scoate la concurs în cea de-a doua sesiune de admitere, în septembrie?
Exista un Studio de Inregistrari care accepta Inregistrarea de Carti Audio/Audiobook? ma gandeam sa Inregistrez Carti, facand Bani din asta. a incercat cineva? si daca da, cu cat esti Platit? poti face...? (mai mult)
A auzit cineva de Taxify sau Uber? a castigat cineva (putini) Bani cu asa ceva? ma gandeam pentru ca am vazut Ads la Taxify. chiar merita cumva?
Vreau sa ma apuc de vlog.dar chestia e ca imi fuge un ochi,lucru nu prea placut, si nu vreau sa fiu judecat dupa aspect..Adica da,stiu ca voi fii, dar cum sa trec mai repede peste asta?
Cati Bani poti face din a fi Figurant sau Public Spectator? un Prieten mi- a dat Ideea asta, si am cautat la niste Site- uri de Casting pentru Reclame sau a fi Spectator la Emisiuni. a incercat cineva...? (mai mult)
Bună, TPU! Dacă dau bac-ul și îl iau dar rămân un an acasă și ma înscriu la facultate abia în anul următor, trebuie sa îl mai dau o data?
Hey! Eu trec acum pe clasa a 8a si as vrea sa dau la un liceu militar (In februarie cand sunt inscrieriile). As vrea sa stiu daca sunt tot 120 de locuri la, , comun" adica( fete+ baieti) sau sunt ...? (mai mult)
Buna, cred ca e cazul sa imi dau seama ce profil de liceu sa aleg, avand in vedere ca vreau sa am o meserie de viitor si bine platita. Ceva sfaturi? Ps La mate info cred ca e prea greu, adica prea multa...? (mai mult)
La 14 ani, poți sa te angajezi la Mc?
Am si eu o intrebare:la liceu,pe profilul stiinte ale naturi,pe ce se focuseaza biologia?(anatomie,zoologie, ecologie etc)Merci
Hei! Sunt în clasa a 12-a și vreau sa dau la facultate, însă nu pot sa ma decid între Tehnica dentară sau Biochimie. Ma puteți ajuta cu ceva sfaturi?
Poti dupa ce termini o facultate sa faci masteratul la alta facultate?
Se percep taxe in liceele de stat
Poti deveni fotbalist daca termini un liceu teoretic?
Ce facultate poti urma dupa liceul sportiv?
La Academia de politie dupa ce "ramura" iesi ofiter? Nu jandarm, nu pompier. Stiu ca la Facultatea de Politie dar nu știu sigur care ramura. Mi ati putea explica, va rog?
Bună, TPU! Sunt momentan în clasa a X- a, trec în septembrie în a XI- a, profil mate- info Intensiv engleza. Îmi doresc sa urmez facultatea de psihologie. În urma documentarii și a mărturiilor...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca NemoExpress livreaza sambata.
As vrea sa stiu Daca sunt la liceu si nu profesionala Si din intamplare nu iau bacul Primesc atestatul precum ca am studiat (*profilul la care am fost *)
Buna, as vrea sa stiu mai multe despre Academia de Politie deoarece as vrea sa o urmez, ce se intampla dupa ce termini? Ce grad vei avea? In cat timp ai putea avea ranguri tot mai inalte? Este greu examenul...? (mai mult)
Daca doresc sa dau probe la academia navala din constanta sau oricare alta academie milatara are vreo problema daca consum suplimente alimentare cum ar fi creatina proteine?
Bună, m ar putea ajuta cineva cu câteva informații despre facultatea la distanta? Dacă trebuie sa fii prezent la cursuri, dacă trebuie sa înveți ceea ce le preda celor care fac facultatea la zi,...? (mai mult)
Salut.Sunt sofer pe 3.5 tone, pe comunitate, a doua lună, cu un salariu nu prea iluminat, și aș vrea la anul să- mi deschid o firmă, să- mi cumpăr o maşină sau două, și să colaborez cu...? (mai mult)
Trec acum pe clasa A VIII- A si m.ar interesa Liceul Militar Mihai Viteazul - Alba Iulia. As vrea sa stiu despre proba pshiologica, contine doar o, , proba de personalitate" sau si un test de...? (mai mult)
ASE cibernetica sau informatica economica? Care profil e mai bun?
Bună, TPU! Am o teamă tare urâtă! Teama de întuneric! Off, seara, când mă duc la baie am 1.000.000 dezavantaje! 1. Casă cu etaj! Cobor vreo 35 de scări şi apoi merg 2 holuri extra mari ...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce este mai bine sa fac o facultate in domeniul it sau sa fac cursuri/training it.
Salut, Imi puteti spune care sunt sansele sa primesc visa de Australia numita: Working Holiday visa (subclass 417). Si inca un lucru, la conditiile de aplicare cere pasaport dintr- o tara eligibila....? (mai mult)
La facultatea T.P.A. (tehnologia protectiei prod. alimentare), admiterea se face pe baza de examen de admitere? Daca da, la ce materii? Exista in Slatina sau in Craiova?
Buna, m-am angajat recent la serviciu, si trăiesc cu o temere, ca nu cumva sa pierd locul de munca, cum s-ar interpreta temerea asta, mai bine zis frica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!