Daca eu la liceu sunt pe profilul tehnic constructii si instalatii mai departe ce facultate as putea urma/alege? asa ca idee multumesc anticipat
Dacă m-am înscris în vară la o specializare a unei facultăți mă pot duce în toamnă să mă înscriu și la o a doua specializare tot în cadrul aceleași facultăți?
Hey, vreau sa stiu si eu de la cei care au terminat liceul daca nu treci bacul, primesti atestatul ca ai practicat ( acea meserie)?
Ce meserie/loc de munca pot avea dupa ce termin ETTI(electronica telecomunicatii si tehnologia informatiei din Iasi). Exemple de companii daca se poate. Merai
cu 1, 67 ma pot inscrie in armata romana la sgp?
Salutare la toti,TPU, Spuneti-mi va rog cum pot deveni pilot de elicopter, pentru transporturi.eu traiesc in moldova si as vrea sa stiu daca este asa ceva in MDA.
Dreptul din Rep.Moldova e valabil in Romania? Sau trebuiesc cursuri de perfectionare sau examene? Dau Extreme Funda daca-mi dovediti ca raspunsul e adevarat
Bună ziua tuturor! Vă rog să-mi spuneți, cei care știți, cât câștigă un inginer alimentar începător?
Deci am intrat la facultatea de medicina si sunt la taxa. Daca cineva depune contestație si obține o nota mai mare sau la fel ca a mea e posibil ca eu sa risc sa nu mai fiu admisa la facultate?...? (mai mult)
Buna TPU am o problema. am terminat clasa a opta. Am dat examenul și am luat 10 la limba romană și 9 la matematica și nu știu ce a fost in capul meu, toată lumea mi- a spus ca nu e bine ceva ce...? (mai mult)
Imi poate cineva spune ce locuri de munca pot ocupa daca termin facultatea de electronica telecomunicatii si tehnologia informatiei din Iasi? E legata aceasta facultate de IT sau programare? ...? (mai mult)
Am 14 ani, in Craiova si as vrea sa fac niste banuti... :))) Ce as putea sa fac? Unde as putea sa lucrez sau ceva? Sau site.uri?
Ce e mai bun pentru a deveni un IT: Suceava facultatea de inginerie electronica si stiinte calculatoare domeniul valculatoare. Sau. Iasi facultatea de electronica telecomunicatii si tehnologia informatiei?...? (mai mult)
sa- mi raspunda cineva care stie.Am 17 ani inaltimea de 1, 67, am inceput vara asta sa fac sport poate mai cresc. Intrebarea este, daca nu ating 1, 70 m mai pot deveni soldat in armata romana?...? (mai mult)
Ce inseamna sa fi ingineragronom? Daca vreau sa imi fac livada (mare) ce fel de inginer trebuie sa fiu (pomicultor) si ce facultate trebuie sa fac exemple si de orase gen facultatea de agronomie din ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati.Ce ati alege dintre t3hnician it si un simplu ingrijitor de pensiune 4stele? Sa dau un ex ca tehnician it am fost azi si am vazut despre ce e vb, adica lucrez in caldura mare si curent...? (mai mult)
Buna, pentru cei care sunteți la "Finanțe bănci" îmi puteți spune la ce dau sesiunea *in primul și in ceilalți ani*? Mulțumesc.
Cu masteratu in drept european cu ce functe ma pot angaja in politia romana?
Cum sa ajung acolo unde mi- am propus? Intreb asta deoarece simt ca timpul trece asa repede si nu am chef de nimic si daca as avea chef sa fac de ex teme, ma apuc, ma chinui sa imi dau seama...? (mai mult)
Vara asta am zis ca o sa iau o decizie legata de facultatea pe care o voi urma. Eu termin in 2 ani profilul mate- info intensiv engleza, si m- am gandit in mare la 3 facultati de informatica, ...? (mai mult)
Dacă am intrat la taxa in runda 1 si in runda 3 intru la buget mai trebuie sa confirm odata si sa platesc taxa aia de 100 lei?
Știți un program de plagiat? Multumesc
Buna ziua! Am o întrebare:M- am înscris la doua facultăți.La una am intrat la buget unde trebuie sa confirm locul pana pe 28, iar la cealalalta aflu rezultatele pe 29 Iulie. As putea confirma locul...? (mai mult)
Buna ziua! Ce sfaturi de job imi dati full time, avand in vedere ca am 18 ani si mai am un an de liceu. Eu m- am gandit la ceva de noapte ca sa pot ajunge si la liceu de dimineata. Lucrez de aproximativ...? (mai mult)
Ce oportunități de carieră obții, absolvind specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, din cadrul Facultății de Istorie și Geografie? Sunt multe guri care critică negativ,...? (mai mult)
Buna,imi puteti explica cum e cu tura de noapte 12/36. Pana acum am auzit de 12/24 dar de 12/36 nu.
Se face carte la Colegiul economic Dimitrie Cantemir Suceava?
As dori sa știu care sunt pașii pentru a intra în învățământ? Am terminat liceul Pedagogic, bilingv engleză și fac de Sociologie in sistem vechi, 4 ani. Am făcut și modulul psihopedagogic...? (mai mult)
Buna, cine imi poate spune daca este ok ca m-am înscris la facultate la ingineria sistemelor multimedia, adica cat de greu se gaseste un loc de munca si cam care ar fi salariul mediu! Multumesc!
Care e diferenta dintre limbi moderne aplicate ( LMA) și literatura și limbi? Cei de la literatura zic ca ar fi mai ușor programul pentru ca lipsește literatura și axează pe practica și traduceri,...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste subiecte/un site cu subiectele de la UTM Bucuresti pentru sectiunea de informatica?
Am si eu o intrebare. Se poate pica dintr-o singura intrebare gresita la testul psihologic. Era gen daca ma enerveaza persoane din jur. Si din graba am raspuns ADEVARAT.
Îmi poate spune cineva ce înseamnă "firma de recrutare"? În ce consta în a fi agent de vânzări în acesta firma Mulțumesc
am si eu o intrebare. daca sunt campion olimpic la sport si as vrea sa merg la o facultate alta decat cea de educatie fizica ..as putea? Pentru ca nu dau admitere si intru pe locuri de buget.
Hei. Am intrat la BFKT la Brasov. Ce pot sa fac dupa absolvire? Voi fi medic kinetoterapeut sau doar asistenta?
Ce profil trebuie sa aleg ca sa devin asistent administrativ, dar agent de asigurari? Va rog, am nevoie sa stiu.
Salut am 12 ani si 7 luni am talent ureche muzicala si ambitie vreau sa fiu actor si vrrau sa invat engleza la 14 ani ma mut in america vreo metoda cum pot invata engleza rapid?
Daca vreau la Politehnica trebuie neaparat sa dau bac la fizica?
Ca ce ma pot angaja daca am terminat liceul si am luat si bacul?
Salut, puteti sa imi spuneti si mie ceva legat de Academia Tehnica Militara, ceva legat de ramura Transmisiuni?
Salutare. Am o întrebare legată de Facultatea de vest, din Timișoara. Intru pe clasa a XII- a și doresc să mă duc mai departe pe domeniul informaticii. Am văzut că pentru admiterea pentru Facultatea...? (mai mult)
Stie cineva un site cu locuri de munca de incredere pentru strainatate cu care ati fost si voi? Nu un site care poate pune oricine un loc de munca, un site de incredere
Buna TPU.Am o intrebare, sunt angajat la o firma, lucrez doua cu doua. Vreau sa intru in preaviz de demisie, scrie in contract ca 20 zile lucratoare dureaza.Se iau in calcul si zilele in care eu sunt...? (mai mult)
Cum unii actori pot invata scenariul unui film, de exemplu, in Harry Potter, cum au invatat scenariul? Vreau sa ma apuc de actorie am 12 ani si 7 luni si am talent.
Acum trec clasa a- 12a, si as vrea sa aplic pentru cibernetica ASE anul viitor. Ce m- a speriat foarte mult au fost mediile foarte mari de anul acesta(eu avand media anilor de liceu in jur de 9,...? (mai mult)
Am facut o facultate in tinerete, dar m- ar interesa un master in psihologie la fara frecventa. Se poate sa fac un master care sa nu aiba legatura cu facultatea anterioara? Imi poate cineva recomanda ...? (mai mult)
Hei. Credeti ca as mai putea intra la academia de politie pe domeniul Ordine si securitate publica, daca am pe un genunghi un semn? Este vorba despre o taietura de vreo 3 cm pe care am capatat- o ...? (mai mult)
Daca imi doresc sa devin o vedeta internationala in viitor ce ar trebui sa fac?
Hey buna TPU! Cum pot sa leg o panglica? Mersi mult.
Hei. Sunt indecisă în legătură cu facultatea. Eu vreau să dau la drept, dar și să mă axez pe engleză și japoneză. Nu știu ce aș putea să fac astfel încât să le pun în aplicare pe amândouă....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!