Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna tuturor! Anul acesta voi termina postliceala AMG și vreau să plec în altă țară. Aveți cunoștinte care lucrează în Olanda? Ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recunoscută diploma?
Buna! Merită să fac facultatea de medicină dentară + rezidențiat chiar dacă nu o să am propriul meu cabinet?
Buna! Mai am 7 luni sa ma pregătesc pentru examenul de admitere la medicina Oradea, de asta as alege sa dau la Tg Mureș, unde admiterea e doar din Biologie. Dacă intru si închei anul 1 si ma transfer...? (mai mult)
Bună! VĂ ROG DIN SUFLET, am nevoie urgent de răspunsuri la întrebare. Deci. eu sunt în clasa a 11- a, și îmi doresc să urmez facultatea de Design Interior din București. și nu găsesc informațiile...? (mai mult)
Ce ma pot face daca termin facultatea de Geografie, si exista un job care plateste bine sau nu?
Salut, am și eu o întrebare.As vrea să mă mut într- un oraș mai mare, gen Brașov, Iași, Cluj și să fac Glovo cu mașina.Imi puteți spune cam cat se câștigă, dacă sunt comenzi, etc? ...? (mai mult)
În stare urgentă de război sau asediu, ce meserii sau tipuri de afacere aș putea continua fără a fi obligat să fiu înrolat?
Dacă am 18 ani ma pot inscrie de ex. La o echipa din liga 2 care are academia la u19 doar dând probe sau alte proceduri sau trebuia sa fiu de mai mult timp inscris habar n am imi poate explica cineva...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, la Glovo cu mașina în București, ce distanta maxima poți primii? Adică de unde ești tu, pana la restaurant sau ce o fi el pana la client?
Dacă am 18 ani ma pot duce la o echipa din liga 2 la u19 sau e prea tarziu
Salutare, grup! Mă gândeam la un al doilea job sau, după pensionare, să devin antrenor de fotbal. Pur și simplu ador fotbalul și tot ceea ce înseamnă el, doar că fiind copil, părinții ...? (mai mult)
Buna! Petrochimia și prelucrarea petrolului este un domeniu bun în care să profesezi? Financiar este ok? Mă gândesc și la chimia alimentară.
Bună. Am 14 ani. Știe careva un hotel de pe litoral care angajează la 14 ani (la staff de bucătărie ceva sau orice). De preferat Neptun, Jupiter. Vara. Mulțumesc anticipat!
Buna, anul acesta am intrat la medicina dentara in cluj. Aveti cateva sfaturi pentru prima sesiune? Cum vi s-a parut presesiunea?
Salut TPU. Sunt foarte confuz ce sa fac mai departe in viata, sunt in clasa a XI- a si nu stiu ce cariera vreau sa urmez in viata si ma simt de parca nu am destul timp de acum pana la finalul calsei a...? (mai mult)
Vreau sa ma las de facultatea asta; sunt abia in semestrul intai din anul 1 la cibernetica economica la unibuc si sincer simt ca nu o sa imi iau examenele, nici nu- mi place absolut deloc ceea ce fac....? (mai mult)
Pot intra la academia de poliție"Alexandru Ioan Cuza" dacă am scolioza?
Bună! Ce salariu au cei de la Zara pentru reprezentant vânzări? Mulțumesc
Bună TPU! Doresc să știu păreri despre Facultatea de Vest din Timișoara, mai exact partea de muzică și teatru. Mulțumesc!
Bună ziua. Am o întrebare eu vara am terminat școala și am diploma de operator cnc. Eu vreau sa ma angajez la forma BOSCH pe site scrie ca angajează operatori la roboti industriali. Operatori la roboti...? (mai mult)
Salut, dacă am bloc de ramura dreapta incomplet, sunt inapt pentru politie?
Agenții de pază, dar cei care au doar un atestat și nu școală de ofițeri/subofițeri sau ceva studii prin poliție ori jandarmerie ar putea lucra totuși la un penitenciar ca paznic?...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva care este programul de lucru al unui agent de penitenciar? Lucreaza in fiecare zi 8 ore sau lucreaza 12 cu 24? Va multumesc!
Salutare, am o întrebare. Eu fac meditați cu cineva pentru Programare, am ales s- ă fac meditați și nu să cumpar un curs de 4000- 5000 de lei pentru că nu trebuie s- ă platesc toată sumă o ...? (mai mult)
Bună! Ce dioptrii maxime pot avea pentru a putea fi admisă la liceul militar? Dacă la un ochi am dioptria mai mare decât cea permisă mai pot fi admisă?
Salut. As vrea sa știu ce salariu are în medie un operator la mașini cu comanda numerica
Se mai merita sa intri in poliție/jandarmerie/pompieri in 2023-2024? Ma interseaza mai mult de jandarmerie, si salariul subofițerilor si daca merita Sau daca exista ceva mai bun de facut
Salut! In ce consta vizita medicala la chirurgie pentru scoala de politie? Te dezbraca de tot? Intra mai multi in acelasi timp?
Salut! Este bine sa incerc la SRI? Nu cunosc sistemul. Puteti sa ma ajutati cu mai multe informatii?
Pot intra la liceul militar daca am diabet de tip 1?
Salut! Am 21 de ani și am absolvit facultatea de drept din București! Am dat examenele si sunt avocat stagiar în momentul asta si urmez cursurile în paralel la INPPA! Înainte sa mi săriți in ...? (mai mult)
Ce anume face mai exact un call center?
Salut! Pot să mă transfer la o facultate in SUA daca deja sunt student la o facultate in Romania? Și dacă se poate să mă transfer pe aceeași specializare, psihologie. Mersi!
Bună. Lucrez la excelbet de pe 18 decembrie. Salariul meu este 2100 și 400 bonuri pe luna. Ma interesează cum calculez ce bani iau pana pe 31, din 2100 lei, nu bag bonurile la socoteala. Lucrez ...? (mai mult)
Buna. As vrea sa merg la facultatea de Automatica si Calculatoare (AC) Iasi. Imi poate spune cineva cat de grea este admiterea sau cat de greu se intra, eventual daca este concurenta mare? Am sanse sa...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt elev de clasa a 12- a si, dupa cum stiti, o sa dau bacul in curand, sunt pe profil de Uman: Filologie, ca sa scap de matematica si fizica, dar si pentru ca imi plac foarte mult...? (mai mult)
Salut! Service-urile din românia angajează oameni ca tehnicieni care au 8 clase?
Salutare TPU! Eu acum ma aflu in Austria si stau la sora mea(doar ca nu mai pot sta la ea pentru foarte mult timp deoarece are un copil si ii trebuie spatiu) nu prea stiu limba germana am depus o cerere...? (mai mult)
Salut va trebui sa dau examenul medical pentru politie/jandarmi si pe EKG mi- a iesit BRD(bloc de ramura dreapta incomplet) stie cineva daca voi fi apt? Nu am avut nicio data nici o problema cu nimic ...? (mai mult)
Bună! Fac engleză din clasa I și sunt clasa a 7a și nu știu prea mare chestie, regret aș da orice sa ma întorc măcar în clasa a 4a să o învăț. Cum aș putea să o învăț? Aș putea reuși...? (mai mult)
Salutare TPU! Este cineva care a lucrat sau inca lucrează la tazz sau glovo in Arad cam ce câștiguri are si daca se rentează as fi interesat sa fac cu bicicleta la un program de 8 ore pe zi
Deci pana la urma ce cariera poate da aibă cineva cu Asperger? Cunoașteți persoane care lucrează?
Salut,ce program are un jandarm?,dupa ce iesi din scoala de jandarmi unde te repartizeaza, poti sa te muti de unde te repartizeaza?
În cadrul jandarmeriei pază vs ordine și siguranță publică, aș vrea sa știu mai exact în ce constă fiecare și care ar fi o alegere mai bună. Doresc și argumente:)
Salut,daca eu am atestat de stivuitorist,pe ce utilaje mai pot merge, gen bobcat sau manitou?
Buna Ziua! Am lucrat in urma cu un an la o firma de transport si chiar si dupa 1 an tot sunt sunat si primesc mesaje pe whatapp de la diferiti clienti de la colaboratori cu firma respectiva si sunt deranjat...? (mai mult)
In timpul AFAHC se fac ore de zbor sau decat partea teoretica?
Recomandati-mi si mi-e o bicicleta electrica(daca se poate si pliabila). Nu caut intr-o anumita suma de bani.
Ce materii sunt la medicina, specialitate psihiatrie? De câte ori pe săptămână? Ce liceu e recomandat sa fac?
Salut, am trecut de toate probele pentru admiterea la scoala de politie din Cluj dar nu știu sigur dacă pot trece de proba medicala deoarece am o ocluzie deschisa(dinții arcadei de sus nu se ating ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!