Am absolvit liceul anul acesta și intenționez sa dau in 2018 la academia de politie (la MAI ), însă acum m- am înscris la încadrări din sursa externa la penitenciar (ANP)... dacă intru la penitenciar...? (mai mult)
Ceva sfaturi pentru prima noapte ca bodyguard(la un majorat)?
M am decis ca in viitor sa ma duc la jandarmerie, la sugestia parintilor mei, dar pe mine chiar ma incanta ideea si mi se pare ok. Eu acum sunt la un liceu economic, pe economie, si vreau...? (mai mult)
Comentariu și argumentare e același lucru?
Salut, TPU! Intrebarea mea este daca as putea deveni profesor de matematica (de liceu), dacă urmez o facultate de chimie (din cadrul universității politehnice) si, de fapt, implicit, dacă pot ...? (mai mult)
Admiterea la facultatea de asistenti medicali se da si din chimie?
Am renuntat de doua saptamani la un job care nu mi se potrivea si avea un orar oribil de incarcat.Am zis ca totul e ok, ce decizie super am luat.Bineinteles, la fel mi- au spus si rudele, ca am luat...? (mai mult)
As vrea sa dau la academia de politie pe domeniul "Ordine si siguranta publica" si vreau sa stiu in ce consta toate problele (fizice, medicale, psihice, probele scrise- materii adica). As dori sa...? (mai mult)
Salut, stie cineva, daca fac dreptul in Rep. Moldova, pot lucra in Romania ca politist?
TPU vreau la facultatea de medicina, as vrea sa devim un medic pediatru. tot ce" imi sta in cale" e ca as termina scoala pe la 28- 30 ani..deoarece dupa facultatea care dureaza 6 ani trebuie sa fac 1...? (mai mult)
De ce în România, la ora actuală, diferențele de salarii sunt atât de mari? De exemplu, un operator calculator la o firmă oarecare câştigă 1300 lei fără niciun beneficiu, în timp ce nu-...? (mai mult)
Peste un an voi intra la facultate si nu stiu unde sa merg. Ce pareri aveti despre Resurse umane, Marketing, Finante Banci si Afaceri internationale? Si ce salarii as putea avea in aceste...? (mai mult)
Am un CV vechi pe e- jobs. Acum vreau sa- l sterg pe cel vechi si sa- l bag pe cel nou pe e- jobs. Dar m- am uitat peste tot in cont, n- am vazut sa scrie pe nicaieri "incarca CV" sau altceva de genul...? (mai mult)
Ce diferențe trebuie sa dau daca vreau sa mă transfer de la facultatea de economie teoretică și aplicată la facultatea de contabilitate și informatică de gestiune?
Am 12 ani si 7 luni si as vrea sa imi creez o cariera in actorie niste sfaturi niste licee scoli. numele lor locuiesc in Baia Mare as vrea sa intru deja sa imi creez o cariera deja sunt putin cam mare...? (mai mult)
Am 12 ani si 7 luni si vreau sa ma apuc de actorie si cred ca am talent... ma puteti indruma ce sa fac?
Daca esti avocat sau judecator are cv daca ai tatuaje?
Eram clasa a 8- a, dar cand eram in primul semestru a trebuit sa renunt dintr- un motiv personal. Daca terminam liceul, visul meu era sa devin jandarm. Acum am 23 de ani si as face orice sa pot ajunge...? (mai mult)
Știe cineva dacă mai pot renunța la o facultate din moment ce am confirmat locul? M-ar ajuta mult un răspuns, mersi
O proba de actorie consta in interpretarea unei poezii si de a canta un cantec, nu? Dar daca nu am voce la cantat, deloc, nu pot sa imi construiesc o cariera in actorie?
Hey! Vreau sa- mi fac canal de yt dar sunt sasaita si raraita, am amigdalita si polipi. Plus ca daca ma si apuc de filmat o sa- mi sune vocea oribil. Aveti vreo aplicatie de purificare a vocei sau vreun...? (mai mult)
Salut am 12 ani si 7 luni as vrea sa incep o cariera in actorie cum as putea incepe si cred ca am talent. de mic imitam multe pesoane cu usurinta si de la televizor. cred ca as reusi ceva. ceva ajutor ...? (mai mult)
CE salariu se câștiga in agențiile de navigație shopping? Daca termini facultatea de inginerie economică la universitatea maritima
Cum se pot face bani din traduceri? Cel mai bun si detaliat raspuns primeste funda! Va multumesc anticipat! :*
Ce parere aveti despre meseria tehnician in turism? ma pot angaja dupa ce termin liceul sau trebuie sa fac o facultate?
Peste cativa ani vreau sa ma mut in Norvegia pentru munca si facultate, ce trebuie sa fac ca sa ma mut acolo ma refer cum imi gasesc o chirie un loc de munca, cum se procedează si ma rog pentru...? (mai mult)
Salut, daca vreau sa ma inscriu la academia de politie sau armata nu trebuie sa am tatuaje?
ma apropi de suma de 100 abonati imi puteti da idei ce pot face special pentru 100 subs?
Ce joburi poti ocupa in urma absolvirii facultatii de bioinginerie medicala? pe siteul facultatii sunt trecute o serie de ocupatii, dar in tara, concret, ce viitor poti avea?
Vreau o recomandare pentru un laptop pentru baiatul meu care intra la facultate in primul an sa nu fie f.scumppina in 1.600 lei
La Facultatea de Istorie cursurile în limbile străine sunt opționale și dacă da, ce limbi sunt?
Facultatea de Constructii din Cluj sau Facultatea de Robotica din Brasov?
Am 15 ani si aș vrea luna asta înainte de școală sa împart pliante să fac un bănuț, ma puteți ajuta. Nu știți un loc unde împărți pliante in Iași. Vă rog frumos, răspundeți...? (mai mult)
Stie cineva un site cu locuri de munca de incredere pentru strainatate cu care ati fost si voi? Nu un site care poate pune oricine un site de incredere
Umc inginerie economică in domeniul transporturilor? Ce credeți despre aceasta facultate merita pentru o fata? Ce devin dupa ce o termin. Am nevoie de cat mai multe informatii
Chimie alimentara si tehnologii biochimice sau universitatea maritima constanta - inginerie chimica in domeniul transporturilor?
Am fost admisa la doua facultății (la ambele cu taxa), Facultatea de Istorie și Facultatea de Asistenta socială care dintre ele credeți că ar fi o alegere mai bună?
Cum pot scăpa în timp de tratamentul antidepresilor dat de doctor de la psihiatrie tratamentul este afectiv bipolar terapia nu ma ajuta dăunează dacă vrei sa ai un copil scrie în diagnostic ca...? (mai mult)
Mai este pana la momentul de a imi alege facultatea, vreau sa dau la MEDICINA VETERINARA dar nu stiu cat de greu este si ce trebuie sa stiu. In afara de biologie ce ar mai trebuii? ( cunostinte si inclinatii)...? (mai mult)
am intrat(din pacate)la 2 facultăți:politehnică - calculatoare si drept la UBB Cluj.Acum problema este ca nu stiu pe care sa o aleg.Pe mine ma atras dreptul de cand eram mic, dar sincer nu...? (mai mult)
Ce meserie si ce salariu poti avea dupa ce termini facultatea de robotica la politehnica Bucuresti?
cei care au picat psihologicul pentru armata anul acesta mai au sansa de a mai da anul asta inca o data?
Daca la facultatea de la umc am intrat la cu taxa si s- a tras linie sub mine iar unii candidați se retrag.e posibil sa intru la fara taxa? Si tot sa trebuiasca sa platesc jumătate din taxa? Si mi se...? (mai mult)
Am depus dosar la umc pe inginerie economică am dat admitere si am obtinut 6 am intrat la cu taxa, s-a tras linie sub mine. Un candidat s-a retras. E posibil sa intru la fara taxa?
Salutare tuturor! As vrea sa va intreb daca stie cineva unde pot sa gasesc subiectele care s- au dat la admiterea din 2016 la UMF Craiova, la Medicina Generala sau la Asistenta Generala? Am cautat dar...? (mai mult)
Sa fac voluntariat in clasa a 12-a? Ma gandeam la Interact sau la Forumul Tinerilor dar mi-as dori sa am timp si de bac si de olimpiade.
Cum este o zi de-a ta la serviciu? In ce momente esti mai productiv/a? Ce te nemultumeste la job-ul tau? Ai renunta la el? Daca nu, de ce?
Salutare! Nu sunt sigur daca acesta este locul potrivit de a posta ceea ce urmeaza a impartasii in randurile urmatoare, insa gasesc TPU ca fiind o comunitate decenta a carei utilizatori mi- ar putea...? (mai mult)
Am trecut clasa a x a! Ma gandesc la o cariera in politie, vreau sa ma duc la academia Alexandru Ioan Cuza! Am 1 70, dar media in anul precedent a fost de 8! Am citit undeva ca trebuie sa fie...? (mai mult)
Hei, anul trecut la drept la Iasi, ultima medie de admitere la buget a fost 8, 34.Nota e media dintre nota de la BAC si nota obtinuta la un examen la romana.eu media la bac e 8, 96. c am de ce nota...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!