Ce stiti despre facultatea de telecomunicatii din Iasi? Se merita? Iti gasesti un job usor in urma absolvirii acestei facultati?
Cu ce se ocupa un absolvent al facultății de inginerie economică in constructii? Ce job-uri o sa poată sa aibă in acest domeniu?
Cum e la stiinte sociale la liceul dimitri bolintineanu cel din Bucuresti?
Ce imi puteti spune despre Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu? Ce parere aveti despre el? Cum sunt copiii? Cum sunt profesorii?(liceul din Bucuresti)
Vreau sa devin asistent medical! Locuiesc in Austria de 7 ani, stăpânesc limba destul de bine, am schimbat diferite joburi unde am fost nevoită sa comunic, de altfel jobul actual este"modeberaterin"...? (mai mult)
Ca sofer pe tir, unde faci mai multi bani? In cursele in interiorul tarii sau in cursele in afara tarii? Nu pe comunitate!
Ma incurc in recunoasterea figurilor de stil.Va rog ajutati-ma pentru a le recunoaste mai repede si sa imi dau seama din prima ca e o figura de stil. Mersi anticipat.
Bună TPU am venit cu o întrebare legată de viitor. Vreau să devin criminalist/ofițer criminalist (sunt diferite). Știu că trebuie să urmez academia de Poliție. Notele mele sunt destul de bune,...? (mai mult)
Salutare prieteni, astăzi vreau să vorbesc despre Youtube! Deci în primul rând de mai multe ori am vrut să- mi deschid un canal de Youtube, să am propriul vlog, și tot așa, faza e că mereu...? (mai mult)
Pentru a lucra in centre de radioterapie/laboratoare de analize medicale, ai nevoie de studii in medicina generala sau e suficienta o facultate de bioinginerie medicala? Aud tot mai des ca cea din urma...? (mai mult)
am depus dosarul la ASE la management si am fost profil filologie in liceu, sunt curios cum este matematica, este grea sau o sa fac fata, si de asemenea daca se face materia de la inceput acolo?...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa intru la o facultate sportiva?
Pentru confirmare locului (cu taxa )la facultate îmi trebuie copie legalizata după diploma de bac sau normală?
Cum este la liceul militar? Ce trebuie sa stiu daca vreau sa dau acolo? Daca este cineva care a picat sau care a intrat si poate sa mi dea niste sfaturi as fi recunoscatoare. Am inceput sa ma pregatesc...? (mai mult)
Dacă vreau la omucideri, am vreo șansă în România? Dacă da, ce liceu și ce facultate trebuie să urmez? Sau măcar ceva legat de omucideri, ceva cu investigații, crimă etc. FUNDA PENTRU...? (mai mult)
ce job-uri pot sa aplic dupa ce termin liceul+facultate la profilul Automatizari?
La ce dai teza la stiinte sociale?(si daca difera de ani, va rog sa ziceti si asta) Si la bac din ce materii dam?
Daca dau la Academia de politie si termin, apoi devin politista la noi in tara, as putea sa profesez si in Anglia? Daca se întâmplă sa plec in străinătate. Sau politia de la noi si cea din Anglia...? (mai mult)
Credeti ca ati putea sa imi faceti si mie o revizuire a caminului UMF Craiova, gen conditii, toaleta, igiena, cum sunt in general oamenii, petreceri sau daca se fumeaza iarba etc. cam...? (mai mult)
La liceu la stiinte sociale din cate am inteles o sa se mai adauge aceste materii: - logica - sociologie - economie - psihologie - filozofie - educatie antreprenoriala Intrebarile mele sunt: Din...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Facultatea de Economie și Afaceri Internaționale? Ce meserii pot avea după terminarea ei? Este de viitor?
Pe este mai frumos si mai usor (mai usor de mers, incadrat pe drum, curbe, depasiri, parcare) fiind sofer pe tir dintre tir normal cap tractor si remorca lunga sau tandem? Si de ce, daca...? (mai mult)
Buna tpu.Acuuum vreo 2 ani am avut cont de Facebook.L- am dezactivat cateva zile din cauza unor probleme.Am uitat- o.Pe parcurs am facut alte doua conturi cu aceeasi numar de telefon sau email.Acum vreau...? (mai mult)
Cam cat de grea e proba sportiva la kineto la Iasi?
Care facultate este mai buna dintre:AFACERI INTERNAŢIONALE sau MANAGEMENT CONTABIL, AUDIT ŞI CONTROL sau radiolgie sau nutritie si dieta
Care facultate estemai buna dintre: MANAGEMENT CONTABIL, AUDIT ŞI CONTROL sau AFACERI INTERNAŢIONALE sau radiologie sau nutritie si dieta! Si din ce se da examenele!
Salutare comunitate. Voi urma facultatea de drept dar eu vreau sa- mi fac doua tatuaje. Primul consta in data nasterii a mamei in cifre romane pe antebrat iar al doilea va fi numele ei pe piept. Ma vor...? (mai mult)
Pentru cei care au dat admitere la Asistență Medicală Generală, aș dori să știu cum este examenul la biologie. Este la fel de greu ca la Medicină? Ai test grilă cu răspunsuri multiple...? (mai mult)
Care sunt pasii pe care Tre'be sa-i urmez ca sa pot juca intr-un film?
Cand se fac angajari din sursa externa in politie, jandarmerie?
Am studiat in Italia clasa a 8 a si cei 5 ani de liceu. Vreau sa mă înscriu la facultate in Romania la Uaic Iasi (litere). As vrea sa stiu de la cei care au echivalat studiile ce proceduri au ...? (mai mult)
La terminarea liceului ce acte sunt necesare pentru a primi somaj?
Folositi Linkedin? Imi spuneti cateva avantaje/dezavantaje?
Momentan sunt la un profil de mate info intensiv engleza, iar cand termin liceul vreau sa raman tot in acest domeniu. Intrebarea mea este cate tipuri de facultati de informatica exista, si...? (mai mult)
Credeti ca cei de la Academia de politie se uita si tin cont si de liceul la care a fost o persoana, cand le verifica dosarul? Sau conteaza doar bacalaureatul si notele de la admitere? De exemplu, ar...? (mai mult)
Cât câstigă un asistent medical în România?
Hey TPU.Am o șansă să găsesc un loc de muncă la 14 ani.Ca și un ajutor de bucătar, să spăl vasele și să curăț și tai legumele?
Ce facultate credeti ca ar fi mai buna? Inginerie electrica sau informatica economica?
Loc de munca la un atelier care face obiecte artizanate, picturi...stie cineva? in targu mures, un site ar fi de ajutor
As vrea sa imi aflu notele la bac dar nu pot sa le gasesc pe edu (am dat bacul in 2015), mentionez ca nu am acces la diploma de bac sau foaia matricola.
Aproximativ, cat castiga un pompier smurd? Funda
Bună TPU! Sunt nelămurită în ceea ce privește facultatea pe care aș vrea s- o urmez. Am terminat un liceu Economic, profil servicii. Am luat BAC- ul cu peste 9. Însă nu am mers la facultate...? (mai mult)
Care sunt meseriile de viitor si ce profile de facultati se fac pentru acestea?
La ce materii se dau examene in sesiune la IT? M-as putea descurca in acest domeniu cu engleza de nivel A1(incepator)?
Sunt Raul si am implinit recent 18 ani. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi de orientare in cariera? Ma tot uit de cateva saptamani de o profesie care ar putea sa- mi placa si nu gasesc. Incerc sa ...? (mai mult)
Sunt o persoana foarte curioasa si perseverenta si ma pasioneaza extrem de tare domeniul educatiei si as vrea sa pot face tot ce e posibil ca sa ma implic cat mai mult in formarea copiilor/tinerilor....? (mai mult)
Buna ma numesc Andreea am 15 ani și visul meu este sa devin model. Ce ar trebui sa fac pentru asta? Am înălțimea 1, 71- 1, 72 și 49 kg, parul saten și lung și ochii căprui și știu sa merg ...? (mai mult)
Ce sa fac? Echipa de fotbal din orasul meu se desfiinteaza iar eu nu mai am unde sa joc...Iar singura varianta este sa merg la o echipa care e la 20 min de orasul in care stau, problema este ca sunt cls...? (mai mult)
(Persoanele care detin informatii referitoare la Academia de politie m ar ajuta cel mai mult, dar oricine poate raspunde) Eu imi doresc ca anul viitor sa dau la Academie, saptamana viitoare voi incepe...? (mai mult)
La stiinte sociale, la liceu, ce materii sunt? In afara de romana, engleza, franceza,mate,fizica,chimie,biologie,civica,istorie,geografie,religie,desen,sport,muzica, tehnologie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!